За един добър и некорумпиран катаджия

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 04 Ное 2007, 19:55

тоя катаджия е нечовек! такива нема!...ебаси! аз за толкова години зад волана не съм срещнал и 2% неподкупни !! за милионите километри досега два пъти са ми отказали пари,но не ми написаха акт и веднъж един ми написа две страници акт ,щото ме гони да ме стигне! тва е...! и оня ден ме спряха в долни богоров с няколко километра отгоре и му викам-старши от погребение се връщам на баба ми-което си беше самата истина - и не съм много в час за тва не съм видел с колко съм - не е от гъзария ,ма оня вика-нема такъв филм! зема си 30те лева за бог да прости и айде...! с тех съм на принципа-бизнес! те са застанали там да изкарат ,а аз требва да мина на възможно по-ниска цена! тва е...!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MARFI » 04 Ное 2007, 20:00

Е виж аз бях с мотопед, ако бях с баварката, можеше да е различно.

Иначе и на Дупница и на Благоевград са неподкупни, ма там не смекчават акта.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 05 Ное 2007, 19:10

Сега пичове зависи как ще подходиш към човека.Искрено си пожелавам,а и на вас ако (дано не) ни спират полицай от КАТ да са ей такива пичове.Пък да ви светна тва за грайфера на зимните гуми да не ви плаши (не работя по КАТ , но съм чувал),че шублерите трябвало да бъдат заведени там някаде си и да имат номер,за да може да се използват като помощно средство (в случая,с което се мери) обаче това нещо още не е уредено така,че дори и да ти мерят грайфера ...... работата е няма смисъл

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MARFI » 05 Ное 2007, 19:14

Браво, това за шублера е много полезно!

Мерси.
Последна промяна MARFI на 05 Ное 2007, 19:25, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 05 Ное 2007, 19:19

МАРФИ да ти кажа не лягай много на тва ухо,защото колкото и учтиво да им кажеше че шублера им не е заведен,може да се поизнервят хората и да стане лошо.Поне до преди една година нещата стояха така,скоро не съм се интерисувал,но щом е за колегите при първа възможност ще попитам :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от THuGGy » 05 Ное 2007, 19:36

MARFI написа:Иначе и на Дупница и на Благоевград са неподкупни, ма там не смекчават акта.

Освен да не са подкупни, а? Лично четири пъти сме се черпили там! Два пъти в Благоевград, веднъж преди благоевград и веднъж на изхода на Дупница към Самоков.. :mhihi:
The Hate U Gave Lil' Infants Fucks Everybody -
T.H.U.G L.I.F.E

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 05 Ное 2007, 20:44

те такова дживотно-нема! неподкупен катаджия! има вече наял се,ма неподкупен не съм срещал.....

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 07 Ное 2007, 16:03

да и аз съм много учуден,снощи към 23:45 ме спряха малко след Плевен посока София на ограничение 50 съм 76 км/ч и катаджията видимо гонещ 45 годинки се 4уди ко да ме праи.Обясних му че бързам за летището че дъртия излита в 3 и 30 и той ми хубаво ама много бързо.Колегата му беше подхванал и тъкмо щеше да почва да пише акта и оня му вика:'Недей му писа нищо че много ще го забавим,после земе да се претрепе от бързане да компенсира,давай да го пускаме само с мъмрене" и аз :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: и аз викам браво,много съм доволен да остая да се почерпите после и му вадя 20 кинта пък куката вика че са много пък няма да ми върне да остая почерпката за друг път ама да внимавам като карам че пътя кофти.И аз им благодарих и се качвам в колата хванах бащата да ми възтанови 20-те кинта ( не че ми ги бяха взели де) и газ.За пръв път до сега видях Катаджия които да не ти вземе парите щото няма да ти върне :D Тая държава може и да се оправи след 100 години :)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от n1tr0s0x1d3s1st3m » 08 Ное 2007, 21:22

Е па по скоро ако е искал да ти ги е бил взел и 20те...
Просто човекът е бил принципен и вярно се е грижил за сигурността на хората по пътя ("да се претрепе като вземе да компенсира")...
евалата на всички полицаи, които си вършат работата!
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа...
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето ;) не карай пил - стигни жив!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Мнение от Totogada » 26 Ное 2007, 16:53

Здравейте.Наистина е важно как се подхожда към полицаите.Онзи ден карам изнервен ядосан караш с около 55км. тръгвам да търся едно момче с една колица.Оп на кръстовището до Билла(в гр. Сливен).Представями се полицая "Добър вечер сержант .... идете до колегата в колата с документите".Аз един такъв притеснен(изнервен заради човечеца който търся) вадя документите с леко трепереща ръка, и както винаги нищо немога да намеря наложи се да вадя всичко от една торбичка.Полицая поглежда към прозореца и гледа стикера за ГО.Аз излизам от колата и забравям,че трябва да ида до патрулката и тапосфам всичко от торбичката на капака и почвам да търся каквото ми трябва.Без да искам изтървам талона на колата и се плъзга по капака и полицая в последния момент го хваща.Аз ще тръгвам да пресичам за да ги дам на другия полицай и този до мен ми казва"дай аз ще ги погледна".Беше ми казал преди това да отида до патрулката но явно човека си променил решението.Видя ми много на бързо ГО и каза лека вечер.Просто бях много учуден от държанието на полицая.Разбрал е май,че хич не ми беше весела вечер.

Дано все повече такива полицаи да се срещат по пътищата.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 28 Ное 2007, 1:23

евала на катаджията ! дано някои ден всички да са като него :!:
It`s party time !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MARFI » 19 Апр 2008, 10:03

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 19 Апр 2008, 10:28

:idea:
Последна промяна t060 на 11 Юни 2008, 15:37, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MARFI » 19 Апр 2008, 10:32

И аз не вервах баце още ми е филм!

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 19 Апр 2008, 19:41

а как са разбрали къде е ?

Явно е имало въпроса: "Какво работите?" :mhihi: