скапаната кука ми тресна АКТ 100 лв

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Митоди яде мисо
Аватар

Мнение от Methodius » 01 Ное 2007, 23:52

Alex 320i Cabrio написа:
vladuicho написа:aaaa да де халогени исках да кажа ;) бях ги пуснал вечерта заедно с късите ;)

Супер гъзарийка! Ти не знаеш ли, че поне още 50 коня отгоре ти дават? Аз на мойта като си нямам... Тццццц! :help:

К'ва гъзарийка бе човек .. мен онзи ден ме спираха за халогени .. и акт да ми напише после пак ще ги пусна .. така ми харесва, повече ми осветява пътя и точка .. Колегата си е прав .. Ти дали ще ги пускаш или не, си е твоя работа ..
Последна промяна Methodius на 04 Ное 2007, 11:08, променена общо 1 път
Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diavolo » 02 Ное 2007, 1:09

Е да де, ама той се жалва! ОК, нека всеки си решава сам, но когато съзнателно си влизаш в нарушение, тогава поне не се оплаквай :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 02 Ное 2007, 2:36

Diavolo написа:Е да де, ама той се жалва! ОК, нека всеки си решава сам, но когато съзнателно си влизаш в нарушение, тогава поне не се оплаквай :winky:

прав е колегата ... и аз си карам с тех и си нося последстрията ама добре че чичо ми е владика :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 02 Ное 2007, 9:19

хех жалвам се :mhihi: ,споделям бе убавци :winky:

Храбрият Свинар
Аватар
Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),

Мнение от Alex 320i Cabrio » 02 Ное 2007, 10:24

Methodius написа:К'ва гъзарийка бе човек .. мен онзи ден ме спираха за халогени .. и акт да ми напише после пак ще ги пусна .. така ми харесва, повече ми осветява пътя и точка .. Колегата си е прав .. Ти дали ще ги пускаш или не си е товоя работа ..

Мноу мразя нЕкой да ми свети в огледалото с фарове за нъгла, при условие, че си има видимост. Ако имаше постоянна нужда от тези фарове, то тогава нямаше да имаш копче да ги изключваш... Н'ъл тъй?
Power is Nothing Without Insanity

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

халогени

Мнение от horhef » 02 Ное 2007, 10:48

не се карайте - по закон нямаш право да караш с халогени ако няма намалена видимост, друг е въпроса, че всеки трети кара така. Да ви кажа и аз от време на време ги пускам :uups: ама не е правилно щом си е закон трябва да се спазва пък било то и най-дебилния

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 02 Ное 2007, 11:11

На мене са ми казвали да ги спирам и му казвам на ченгето.. .Ай са ти се качи в колата и карай без халогени... Просто при Е34 ако не си с Ксенон не виждаш нищо... До сега не са ми писали акт за това... Въпреки че са ме спирали няколко пъти.. И жената са спирали като съм се возил и тя е карала...
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 02 Ное 2007, 15:32

Alex 320i Cabrio написа:
Methodius написа:К'ва гъзарийка бе човек .. мен онзи ден ме спираха за халогени .. и акт да ми напише после пак ще ги пусна .. така ми харесва, повече ми осветява пътя и точка .. Колегата си е прав .. Ти дали ще ги пускаш или не си е товоя работа ..

Мноу мразя нЕкой да ми свети в огледалото с фарове за нъгла, при условие, че си има видимост. Ако имаше постоянна нужда от тези фарове, то тогава нямаше да имаш копче да ги изключваш... Н'ъл тъй?

:yes: :yes:
Изображение

Митоди яде мисо
Аватар

Мнение от Methodius » 02 Ное 2007, 17:46

Alex 320i Cabrio написа:Мноу мразя нЕкой да ми свети в огледалото с фарове за нъгла, при условие, че си има видимост. Ако имаше постоянна нужда от тези фарове, то тогава нямаше да имаш копче да ги изключваш... Н'ъл тъй?

Нерегулирани фарове е по -често явление и доста по -брутално .. А и нещата не стоят точно така както ги изкара с халогените .. едва ли не както някой ти кара на дълги .. Лично на мен ми осветяват по -добре периферията на пътя и не вярвам, че заслепявам някой ... ;)
Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо ...

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 02 Ное 2007, 19:11

Истината е че искате да бъдете ЗАБЕЛЯЗАНИ затова сте на халогени.Един вид аз съм с БМВ па макар и кошник.Аз съм против карането на халогени при добра видимост и особедо денем.Просто тези с халогенките ме забелязват МЕН много осезаемо. Навремето всеки който се качеше на Мерцедес 124-ка или 190-тка задължително си пускаше фаровете за мъгла.Един вид неписан закон си беше.Сега пак го има този момент ама в по малък мащаб,а и тези Мерцедеси се карат предимно от селяците по малките градчета и селца.

Митоди яде мисо
Аватар

Мнение от Methodius » 03 Ное 2007, 1:10

Мале само колко си прозорлив .. аз затова и ксенон сложих, та да може да ме забелязват повече и по -отдалеч .. пфф .. ти явно имаш някви комплекси на тая тема, на мен така ми се струва .. И цялата истина е, че искам аз да виждам на пътя .. това мене кой ме забелязва и кой не, не ме касае .. Та колега не се вкарвай в някви филми и да правиш безпочвени сравнения ..

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 03 Ное 2007, 18:25

euroto написа:
vicho написа:?! има ли смисъл да карате в града с над 70 км/ч ?!
освен за да ви напишат акт, аз друга полза не виждам.

или на цариградско с над 100км/ч? :roll:

Има смисъл разбира се - придвижваш се доста по бързо :mhihi: :mhihi: :mhihi:

или изобщо не стигаш :ranting: само камикадзета по тия пътища !
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от blackgod » 03 Ное 2007, 22:42

body написа:Истината е че искате да бъдете ЗАБЕЛЯЗАНИ затова сте на халогени.

Тук си адски прав ... за през деня пускам халогените , за да може блейките които ползват огледалата само за украса да ме видят по-добре !
А през нощта ги ползвам за да мога да видя къде свършва шибания път защото няма никаква маркировка , няма банкет и ако случайно го изпуснеш падаш в шибана 50 см дълбока дупка!
И ми писна от тъпаци които казват че халогените за мъгла ги заслепяват, при положение че те светят НИСКО долу по пътя!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 04 Ное 2007, 10:08

blackgod написа:
body написа:Истината е че искате да бъдете ЗАБЕЛЯЗАНИ затова сте на халогени.

Тук си адски прав ... за през деня пускам халогените , за да може блейките които ползват огледалата само за украса да ме видят по-добре !
А през нощта ги ползвам за да мога да видя къде свършва шибания път защото няма никаква маркировка , няма банкет и ако случайно го изпуснеш падаш в шибана 50 см дълбока дупка!
И ми писна от тъпаци които казват че халогените за мъгла ги заслепяват, при положение че те светят НИСКО долу по пътя!

:ok: така е така е.Халогени Rullz,който няма е30 и е34 да не плюе що караме на халогени.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 04 Ное 2007, 11:14

:yes:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории