Първи допир с ...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- kliuna
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318Is
- Мечтае да кара: X6, M6
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Моя шеф кара 320д Е90 и я карах преди ... Голям е фен... Няма книжка зеха му я ,а има освен Е90ката и нисан 350Z и нисан мурано... Яки машини все...Знай кво да си зема
Направо не искам да съм на мястото на шофера му ... Направо ше полудея да я карам културно тая Е90ка 

meha написа:Аз само неразбрах за кво те е виканл шефа![]()
Да ти се изфука с Бимата ли само
Не да ми се фука - ходихме на обяд с него и с колегите от екипа да ме запознае и просто ми каза че имало място е неговата кола

Друго си е да дойдеш е Мерцедес-Малкарен СЛР .....
- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
Escape написа:Той чичката е 50+ и не би тръгнал да се фука с такива работи...
Не му виждам логиката нещо на твоя шеф. Ако това си е неговата кола, а не на глезлата му

bmw_n00b написа:Escape написа:Той чичката е 50+ и не би тръгнал да се фука с такива работи...
Не му виждам логиката нещо на твоя шеф. Ако това си е неговата кола, а не на глезлата муи наистина не може да я кара защо я е купил??? Няма да е за имидж както каза някой, щото за тази сума може и кола от тези с шофьорите
да вземе. Абе хвърляй по едно око на бюрото му и като се разссе той и на теб ти писне да бачкаш там, врътни му едно кръгче
да го поотпушиш малко бавареца... той се е задръстил сигурно
Ами моето лично мнение е че такива коли стават символ на престиж повече - ти не си я купуваш за да дрифтиш по завоите (това само сектантите го правят:mhihi:). В предната ми фирма пък шефа си продаде последния модел S600 и си купи SL55 AMG. Значи не е въпроса да имаш лимузина и шофьор, явно идва модата да караш някое спортно купенце

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
снобарщина 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Escape написа:Винаги съм го казвал "Ако си гъзар, карай бавно да те видят всички"
Така така....
и яко мазна чалга отвътре

ge6pen4 написа:Абе ако ти е хубава колата и без чалга можеш да минеш за гъзар и даже е по добре
Тука не си прав.... чалгата е класика, представи си лятото караш бавно по улицата, джамовете отворени, волуме на мах и от вътре звучи Моцарт

Друго си кака ти Софи Маринова мощно да извиси глас, или пък Тигре Тигре

надявам се че се шегуваш. Започвам да оставам с вЧеПеТлеНие че само чалга фенове има тукEscape написа:ge6pen4 написа:Абе ако ти е хубава колата и без чалга можеш да минеш за гъзар и даже е по добре
Тука не си прав.... чалгата е класика, представи си лятото караш бавно по улицата, джамовете отворени, волуме на мах и от вътре звучи Моцартнещо не се връзва а
Друго си кака ти Софи Маринова мощно да извиси глас, или пък Тигре Тигре

33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3