Случката с НСО...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Като не са в официален кортеж или с охранявано лице се репчат само на шофьори на скромни коли, вадят пистолети и се правят на интересни... това е жалкото - една уважавана служба с едни, вярвам, кадърни служители страда заради мършата в стадото си, вместо да я изчисти и да прати тия отворковци с държавни пистолети и бензин да лижат гъза на някой псевдо-бизнесмен, който всеки момент чака еднопосочен билет за отвъдното...
Never mistake motion for action...
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Няма да правя евалата на хора които извозват пияни политици насам натам и се мислят за богове.
Ако наистина бързаха нямаше да се занимават с обикновенните хора а щяха да шарат между платната и да преминат 2 пъти по-бързо.
Тъпото в случая, че НЕ съм им пречил изобщо защото както казах карах максимално бързо което е доста, доста над допустимата скорост, но проблема не е че им пречи, някой а че ги дразни когато някой кара пред тях.Не ви ли се е случвало някой с Голф 2 или стара Хонда или някаква подобна бангия да не може да ви изпревари и да направи някоя съвършенна глупост за да го направи рискуваики живота си дори ама само и само да ви изпревари.Всчики такива все бързат за някаде
Тия нищо не вършат да беше линейка, да беше пожарна, да беше полицейска кола да му направиш път ама на тия да бе да ше мръдна и какво ще последва.Пред мене има кола аз се отмествам в средна ленда газ до долу настигам колата която е била преди малко пред мен подминавам в средна лента, подминавам още няколко и пак в лява лента самоче 5 коли пред тях е това е мислене като караш от къде да минеш и какво да направиш.
Ами какво става ако някой му натресе спирачки както се е лепнал отзад с тия буркани и прочие абе и това не е начина трябва да се връзомят и да се научат че неможе да става все техното.Като са добри шофьори с какво го показват, като не спазват дистанция ли,като те засичат или като карат в насрещтното.
"1. 320 vs 540 - битката е предрешена. "
Абе то е ясно може да е било 530д незнам ама все си е по-бързо въпроса е да си по умен а не по-бърз, те нека си седят и си светкат на тия от лявата лента аз ще си изпреварвам в пролуките и пак ше съм преди тях пак нека са си по-бързи.Извън града естествено, че ше направя път веднага защото там само ще им преча немога да ускорявам така.
"2. Според ЗДП... Никой не е длъжен да те изпреварва отдясно!!! "
Е па нали бързат кат не искат да изпреварят от дясто тогава ше си седат отзад
"4. Хайде да не коментираме професионализма на шофьорите от НСО. оперативната кола е на 1-1,5 метра зад основната със скорост 60 км/ч(не пробвай с по-голяма) и ще разбереш колко си гола вода и без да имаш водомер"
Аааа чакай като са толкова добри трябва да знаят, че стават всякакси ситуации и че тази дистанция е малка, техен проблем като немогат да преценят ситуацията, ако беше в БГ щяха да ти напишат акт или за неспазване на дистанция или за несъобразена скорост при удар отзад си винаги виновен общо взето
Ама ти го знаеш много добре това
Хаха по-скоро не оперативно каране а оперативно блъскане
Май имат вече забавени реакции от възрастта защото, ако колите са им еднакви съответно имат еднакви спирачки.

Ако наистина бързаха нямаше да се занимават с обикновенните хора а щяха да шарат между платната и да преминат 2 пъти по-бързо.
Тъпото в случая, че НЕ съм им пречил изобщо защото както казах карах максимално бързо което е доста, доста над допустимата скорост, но проблема не е че им пречи, някой а че ги дразни когато някой кара пред тях.Не ви ли се е случвало някой с Голф 2 или стара Хонда или някаква подобна бангия да не може да ви изпревари и да направи някоя съвършенна глупост за да го направи рискуваики живота си дори ама само и само да ви изпревари.Всчики такива все бързат за някаде

Тия нищо не вършат да беше линейка, да беше пожарна, да беше полицейска кола да му направиш път ама на тия да бе да ше мръдна и какво ще последва.Пред мене има кола аз се отмествам в средна ленда газ до долу настигам колата която е била преди малко пред мен подминавам в средна лента, подминавам още няколко и пак в лява лента самоче 5 коли пред тях е това е мислене като караш от къде да минеш и какво да направиш.
Ами какво става ако някой му натресе спирачки както се е лепнал отзад с тия буркани и прочие абе и това не е начина трябва да се връзомят и да се научат че неможе да става все техното.Като са добри шофьори с какво го показват, като не спазват дистанция ли,като те засичат или като карат в насрещтното.
"1. 320 vs 540 - битката е предрешена. "
Абе то е ясно може да е било 530д незнам ама все си е по-бързо въпроса е да си по умен а не по-бърз, те нека си седят и си светкат на тия от лявата лента аз ще си изпреварвам в пролуките и пак ше съм преди тях пак нека са си по-бързи.Извън града естествено, че ше направя път веднага защото там само ще им преча немога да ускорявам така.
"2. Според ЗДП... Никой не е длъжен да те изпреварва отдясно!!! "
Е па нали бързат кат не искат да изпреварят от дясто тогава ше си седат отзад

"4. Хайде да не коментираме професионализма на шофьорите от НСО. оперативната кола е на 1-1,5 метра зад основната със скорост 60 км/ч(не пробвай с по-голяма) и ще разбереш колко си гола вода и без да имаш водомер"
Аааа чакай като са толкова добри трябва да знаят, че стават всякакси ситуации и че тази дистанция е малка, техен проблем като немогат да преценят ситуацията, ако беше в БГ щяха да ти напишат акт или за неспазване на дистанция или за несъобразена скорост при удар отзад си винаги виновен общо взето

Хаха по-скоро не оперативно каране а оперативно блъскане

Май имат вече забавени реакции от възрастта защото, ако колите са им еднакви съответно имат еднакви спирачки.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Случката с НСО...
_BoBI_ написа:Т...Почна едно страшно светкане и притискане отзад като усетих, че ми застрашават живота и сигурността![]()
..
Ти сам си си застрашил живота като караш със 150- 160 в града и дано не съм прав, но имам чувството, че скоро и теб ще те четем по вестниците.
- _BoBI_
- ентусиаст
-
Re: Случката с НСО...
bum_bum написа:Ти сам си си застрашил живота като караш със 150- 160 в града и дано не съм прав, но имам чувството, че скоро и теб ще те четем по вестниците.
Да, за да не им преча на въпросните господа

Има места където може има места където неможе, проблема не е толко в скороста колкото в преценката.
Да не е редно, но съм преценил, че в случая е наложително, не съм засичал никой нито съм се държал арогантно

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Четах историята на колегата за пичовете от НСО...Честно казано аз не съм имал проблеми с тях... Нямам отношение пряко по въпроса дали са гадове или не ... От вас чета кви ги правят... И наистина ако това е вярно значи просто не са прави и си превишават правата... Но всъщност четох някъде че имат на практика почти неограничени права...
Другото което е ... Ясна ситуацията... Момчето си правило кушийка в града нищо че булеварда е голям и то не с колко ами с 150 160 км/ч... Ами мога да ти кажа че жена ми на толкова почва да мрънка в колата нищо че съм на магистрала... Другото което е ... Ти наясно ли си с такава скорост колко ти е спирачния път... Мога да ти кажа... някъде малко над 100 метра...Тоест ако ти изкочи и куче на пътя няма да можеш да реагираш... И от там се сети сам какво става.. Изобщо това което си написал,честно да ти кажа е недей да караш така в града... Ще свършиш в някой вестник като черна хроника както каза тука колегата...
Другото което и мене ме дразни като някой кара 20 км/ч в крайна лява лента... Левите ленти са за бързо движещи се автомобили просто навсякъде е така прието.. Само на магистралата не важи това правило...В САЩ по магистралите всички ленти са такива че ги хващаш и се движиш в тях... Всички се движат с еднаква почти скорост... В някои щатове има закон че лявата лента е за коли движещи се с 2ма или повече човека ... Така че като не ти се кара бързо мини си вдясно както на другия не му създава проблем това и на тебе не ти е проблем...
Иначе само няколко пъти съм ги виждал да се движат тия НСО в нещо като кортеж.. И мога да кажа че наистина са шофьори...
Така че Босев го каза най-правилно...
Другото което е ... Ясна ситуацията... Момчето си правило кушийка в града нищо че булеварда е голям и то не с колко ами с 150 160 км/ч... Ами мога да ти кажа че жена ми на толкова почва да мрънка в колата нищо че съм на магистрала... Другото което е ... Ти наясно ли си с такава скорост колко ти е спирачния път... Мога да ти кажа... някъде малко над 100 метра...Тоест ако ти изкочи и куче на пътя няма да можеш да реагираш... И от там се сети сам какво става.. Изобщо това което си написал,честно да ти кажа е недей да караш така в града... Ще свършиш в някой вестник като черна хроника както каза тука колегата...
Другото което и мене ме дразни като някой кара 20 км/ч в крайна лява лента... Левите ленти са за бързо движещи се автомобили просто навсякъде е така прието.. Само на магистралата не важи това правило...В САЩ по магистралите всички ленти са такива че ги хващаш и се движиш в тях... Всички се движат с еднаква почти скорост... В някои щатове има закон че лявата лента е за коли движещи се с 2ма или повече човека ... Така че като не ти се кара бързо мини си вдясно както на другия не му създава проблем това и на тебе не ти е проблем...
Иначе само няколко пъти съм ги виждал да се движат тия НСО в нещо като кортеж.. И мога да кажа че наистина са шофьори...
Така че Босев го каза най-правилно...
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
а бе такива кенефи да се ебат
бахти това си е жива наглост
нека те блъснат отзад да ти турят един бой пък ти викни кат и си изкарай едно медицинско какво е станало и ги осъди
и по двете точки печелиш делото
нека те блъснат отзад да ти турят един бой пък ти викни кат и си изкарай едно медицинско какво е станало и ги осъди

_65536_kb_sec_ написа:а бе такива кенефи да се ебат
По рано бех писал какво е моето мнение за хубавците от НСО.Трябва да знаете ,че в 99% от инцидентите с тях закона е на тяхна страна.При възникване на някаква опасност за здравето и живота на охраняваната персона те са длъжни по най бързия начин да отстранят ,задържат или премахнат виновника за тази опасност.За по горе цитирания случай има много начини как да те изхвърлят от пътя без никакви последствия за тях.Но това всичкото се отнася ако в колата на НСО се намира персоната която е охранявана.Ако е само охраната за такива пези ще захапят бибата.И запо-малки издънки има доста изритани от там.

- _BoBI_
- ентусиаст
-
GVT написа:За по горе цитирания случай има много начини как да те изхвърлят от пътя без никакви последствия за тях.Но това всичкото се отнася ако в колата на НСО се намира персоната която е охранявана.Ако е само охраната за такива пези ще захапят бибата.И запо-малки издънки има доста изритани от там.
Не видях друга кола освен Е60-ката даже, ако не се лъжа ги пусна бурканите някъде когато е доближи до мен.
Това което ме дразни с случая е че аз не им пречех защото пред мен имаше още 3-4 коли както споменах колите се махнаха остаха само джиповете и всички започнахме да настъпваме като при тазу висока скорост те изостанаха и абсолютно не съм им пречил, пък и другото нещо като бързат толкоа защо се занимават да светкат на всяка кола потделно защо просто не сменят лентата това е чиста дебилщина според мен.
Изобщо не сме им пречели да повторя и потретя освен когато аз тръгнах да завивам наляво и няма как да им направя път при това положение защото как ще завия наляво, ако не сам в лявата лента.Тогава се издразника и започнаха мизериите.
Много са тъпи ! като се лепят отзад някой ще им натресе спирачки, ще потрошат Е60-ткаата и после ше се забават много повече време отколкот ако просот да го заобиколили.
Просто са бастуни

Затова казвам, че нямат умисъл в карането а като коне с капаци само лявата лента си знае и това.Мутри са ме застигали и аз примерно завивам след малко подам левия мигач и просто ме изпреварват с 2-3 Г-класи от средна или най-дясна ама изобщо не се занимават да светкат на никой на тех им е ясно, че така губят повече време - акъл малко

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
На мен онзи ден ми се случи следното, бях си надул музиката в колата и карах в задръстване на цариградско, в средната лента, в бус лентата имаше малко пред мен Рейс, всики едва се търкаляхме и не усетих кога зад мен в бус лентата е била колата на главния прокурор с включена лампа и сирени, святкаха,святкаха направих им малко път мина, но несъм имал подобни закани за края на живота ми

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Той случая на Боби е ясен. Наричаме го Антишофьор и алармираме полицията овреме
Но за простотията е прав.
Оня ден в моя град ще сека кръговото, което пресича магистралата. Пресича я на две места и аз съм без предимство, в лявата лента(от три),за завой наляво.
Задръстване, лентите са фул на макс и по магистралите фучат автомобили.
Аз съм първи на първото платно на магистралата. Зад мен колона.
Тръгвам аз. И изведнъж от моята - крайна лява лента - едно нафръцкано ауди А8, направо кукла, ляв мигач! И по островчето, там където няма път, малко по бордюра, където има градинка че и газ и като влезе на магистралата се юрна пред човека, каращ зад мен. Оня горкия наби спирачка и остана на магистралата, след малко успя да се намести зад Аудито все пак, но си беше в сериозен риск.
А аудито се лепи зад мен. Аз съм първа кола в лявото платно отново, този път сечем второто платно на магистралата. Отдясно ми огромен камион, закрива видимостта и не тръгва, вдясно от него баничарка някаква, но и тя стои. Явно "чудесни" условия за пресичане на магистралата.
А оня чук намазан зад мен. Отвсякъде излезнал и в безопасност от кръстовището, даже зад него се беше наредил засечения човечец. И ми бибитка и ми святка, а вижда, че всички са спрели и чакат трафика на магистралата и сигурно и малкото му мозък стига да се сети, че не го виждам(трафика).
Стъклото на прозореца ми падна и оттам културно се показа един дълъг среден пръст, който с многозначителни жестове сочеше анатомически органи. Така де, малко бях изнервен, само такова говно ми липсваше.
Бибиткането и святкането спряха.
Нарочно се забавих малко с тръгването.
Оня даде газ и десен мигач, позасече тоя - оня, мина в дясното платно и се изравни с мен. Обърна се и ме погледна.
Аз също съвсем спокойно се обърнах и го погледнах, свалих си малко дясното стъкло и скромно изключих от скорост.
Тоя се обърна, даде газ и полетя напред. Повече не го видях.
Може и да ме гонят мутри за това. Може и просто да е тъпо говно. Не знам. Но никаква толерантност към подобни говна. Мисля, че в състояние на афект даже бих го блъснал. Което си е глупаво самонараняване. Но ужасно се дразня на тея, които си мислят, че цената на колата им е факторът, който им определя правилата по пътя и факторът, който ги прави месии на живота на останалите участници в движението. Дееба и кретените. Някой такъв ще си отнесе боя ввкъщи поживо - поздраво, независимо от последствията.

Но за простотията е прав.
Оня ден в моя град ще сека кръговото, което пресича магистралата. Пресича я на две места и аз съм без предимство, в лявата лента(от три),за завой наляво.
Задръстване, лентите са фул на макс и по магистралите фучат автомобили.
Аз съм първи на първото платно на магистралата. Зад мен колона.
Тръгвам аз. И изведнъж от моята - крайна лява лента - едно нафръцкано ауди А8, направо кукла, ляв мигач! И по островчето, там където няма път, малко по бордюра, където има градинка че и газ и като влезе на магистралата се юрна пред човека, каращ зад мен. Оня горкия наби спирачка и остана на магистралата, след малко успя да се намести зад Аудито все пак, но си беше в сериозен риск.
А аудито се лепи зад мен. Аз съм първа кола в лявото платно отново, този път сечем второто платно на магистралата. Отдясно ми огромен камион, закрива видимостта и не тръгва, вдясно от него баничарка някаква, но и тя стои. Явно "чудесни" условия за пресичане на магистралата.
А оня чук намазан зад мен. Отвсякъде излезнал и в безопасност от кръстовището, даже зад него се беше наредил засечения човечец. И ми бибитка и ми святка, а вижда, че всички са спрели и чакат трафика на магистралата и сигурно и малкото му мозък стига да се сети, че не го виждам(трафика).
Стъклото на прозореца ми падна и оттам културно се показа един дълъг среден пръст, който с многозначителни жестове сочеше анатомически органи. Така де, малко бях изнервен, само такова говно ми липсваше.
Бибиткането и святкането спряха.
Нарочно се забавих малко с тръгването.
Оня даде газ и десен мигач, позасече тоя - оня, мина в дясното платно и се изравни с мен. Обърна се и ме погледна.
Аз също съвсем спокойно се обърнах и го погледнах, свалих си малко дясното стъкло и скромно изключих от скорост.
Тоя се обърна, даде газ и полетя напред. Повече не го видях.
Може и да ме гонят мутри за това. Може и просто да е тъпо говно. Не знам. Но никаква толерантност към подобни говна. Мисля, че в състояние на афект даже бих го блъснал. Което си е глупаво самонараняване. Но ужасно се дразня на тея, които си мислят, че цената на колата им е факторът, който им определя правилата по пътя и факторът, който ги прави месии на живота на останалите участници в движението. Дееба и кретените. Някой такъв ще си отнесе боя ввкъщи поживо - поздраво, независимо от последствията.
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
.....
Хахаха, колега, точно така! Среден пръст и железна физиономия, па нека слиза да видим кво че стане. То неква такава псевдо мутра беше правила подобни изпълнения на един познат-Бате Наци му викат...кара едно скромно Ауди 80 комби....та после на тоя патрон с есовицата му се наложи да полежи доооста време по гръб, а после се моли да го не гаврат много...тва е случка от преди две години....
Тук има един потребител, който е от НСО. Познавам го и мога да кажа, че е чудесен човек! Но е ЖАЛКО, че заради мърсоли като тия в случая с Боби хората намразват службата като цяло! ЖАЛКО е и че тия мърсоли са едно 90% от тая служба...слагаме лепенка на НСО и начи колата ни е самолетоносача Инвинсибъл, с броня поне два пъти по-мощна от М-1 Ейбрамс, закона не ни лови щото ние сме закона, а като слезе некой мълчалив ГОЛЯМ индивид от някоя не толкова скъпа и забележима кола и ни избие две трети от зъбите кво праиме? А?А? Ше го стреляме ли или ше му викаме, че видиш ли сме бързали и стоп-палка може би ше вадиме (само дето ше ни я навре същата в гъза...)
А кви са шофъори не ми се разправя...имаше случай като се беха напили 4-рима от тея комплексари-аааау на една нова седмица, газ, земи тия дървета и тия бетонни стълбове и после тия дето оцелеха я плащаха ( и още я плащат) май...колата...смеееееешковци.......
Айде нема нужда

Тук има един потребител, който е от НСО. Познавам го и мога да кажа, че е чудесен човек! Но е ЖАЛКО, че заради мърсоли като тия в случая с Боби хората намразват службата като цяло! ЖАЛКО е и че тия мърсоли са едно 90% от тая служба...слагаме лепенка на НСО и начи колата ни е самолетоносача Инвинсибъл, с броня поне два пъти по-мощна от М-1 Ейбрамс, закона не ни лови щото ние сме закона, а като слезе некой мълчалив ГОЛЯМ индивид от някоя не толкова скъпа и забележима кола и ни избие две трети от зъбите кво праиме? А?А? Ше го стреляме ли или ше му викаме, че видиш ли сме бързали и стоп-палка може би ше вадиме (само дето ше ни я навре същата в гъза...)
А кви са шофъори не ми се разправя...имаше случай като се беха напили 4-рима от тея комплексари-аааау на една нова седмица, газ, земи тия дървета и тия бетонни стълбове и после тия дето оцелеха я плащаха ( и още я плащат) май...колата...смеееееешковци.......

Айде нема нужда

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
SEMPER FI!
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Re: .....
Тоо Cool написа:...
Тук има един потребител, който е от НСО. Познавам го и мога да кажа, че е чудесен човек! ...
Ако визираш мен, благодаря за добрите думи.

Относно боклуците. Има ги навсякъде, има и в НСО. Но не са 90% както казваш. Засякли сте няколко и си вадите изводи за всички. А боклуците, също като лайната, много бързо изплуват на повърхността и течението ги отнася. А кадърните си остават. За тях не можете да кажете нищо, просто защото не се набиват на очи. Но, ако някога настигнете по път коли на НСО покарайте малко след тях(не много, защото, ако е делегация или кортеж е много вероятно да се обадят на КАТ и да ви спрат. Имаше такъв случай с депутата Иво Атанасов

- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
...........
Ми всъщност визирах колегата BAYRON......
Ама айде стига вече, че темата стана малко преекспонирана вече май.....

Ама айде стига вече, че темата стана малко преекспонирана вече май.....

In memory of CPL Jason Dunham,
10-10-81 - 07-12-2006
SEMPER FI!
10-10-81 - 07-12-2006
SEMPER FI!