Изпълнения с лади и жигули.....
Модератори: mitaka7, Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- emiche
- младши ентусиаст
-
- Кара: го шано
- Мечтае да кара: още по-шано
- Детайли за колата: Излъскан сток
bmwfena написа:сменил съм 4 Лади ама най яката беше кърмъзъ 1600--напрао ги правеше бъхливи--въреше кат дзвер за времето сина 3та скорост вдигна 145 км/ч и изхвърча шайбата на коляновия вал с ремъка...ами оборотомера беше на 8000оборота
![]()
![]()
бах ти тормоза
![]()
касетофона беше Дайтрон купен за 45долара от Кореком--постоянно гореха бушоните и аз слагах от здравите от фарове-мигаче и стопове..накрая давзема бушона за перката на мотора
![]()
бах ти 3 пъти отиде в червеното ама аз си карам тя си бълва пара и така докато един ДАПажия ми каза че колата иска водичка че е загряла..угасих я и и налях 4 литра студена вода
![]()
и газзз отново и нищо не и стана---бах ти здравото нещо-ми руска работа
![]()
Би-брутално

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Нека и аз да се включа
Карах курсовете на Лада... а баща ми има Полски Фиат... направил сам му към 30 000км и честно да ви кажа няма да я забравя тази кола. Що чудо е видяла до преди един френд да си вземе А4-ката... пак че неможе да говори
то не бяха черни прозорци, музики, баскаси, халогени, декоративни решетки
признал съм го този автомобил.

- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Колеги хайде и аз да се включа е тая прекрасна тема. От скоро имам BMW 320 D E46 ,но Полския фиат е неотлъчно с мене ! На този автомобил карах за първи път когато бях 4-ти клас . Помня как с баща ми ходихме на една ливада и ме учеше как да тръгвам в изнанагорно ( без да ми се връща колата назад ) и тем подобни работи . Много хубави спомени имам с този фиат ! Няма да забравя зимите когато бях малък и си пътувахме към село в адския студ навън , а в колата баня . Малиииии когато му хванах цаката на сединитела
, колко съм мъчил тая машина
. Комшията беше викал на баща ми " Чуем ли да свират гуми знам че е твоя син " , хмммм колко ми се е карал баща ми да карам нормално. Една сутрин изкарвам поляка от гаража на старата къща , баща ми спи в новата ( през една улица са ) . И изкарвам си аз фиата и ми идва на акъла да правя Burn Out пред гаража
И като се почна един зор и тормоз на амбреажо . Усмърде се всичко на феродо и улицата пред гаража я прошарих целата ( като си мисля че баща ми спи и няма да разбере за това
и вече спирам и отивам да затворя гаража , но още смърди адски на феродо и изгорел гуменяк , и както съм се запътил към гаража виждам как излиза баща ми от него и ме пита какво става тука и защо съм запалил сединителя и всичко е във следи ??? Аз
и започвам да мрънкам нещо и да замазвам положението ( ама тате това , ама тате онова
) , казах му че нещо са блокирали предните спирачни механизми за момент
, абе помрънкя малко пък забрави .... Пък и навремето фиата беше с палцов притискателен диск ( хубаво време беше
) , после сложихме диафрагмен и сега ми боксува ( сигурно са ми отвърнали пружините
) и в скоро време ще го сменям , абе пак върти гуми , ама ...... не стават фиести като преди.. Е в скоро време бърнове не съм правил , че си смених спирачните дискове и не искам и тия да посинеят
Абе яко си е все оща да караш возило без всякакви системи , електроники АСЦ-та и т .нат. При 160 км /ч от секаде дува
Шумът е неописуем и при затворено купе косите ми се веят
( имам проблеми с херметизацията )
Абе тръпка си е която нафтовото ми BMW не може да ми даде
Са замислям да се залавям с яка реставрация и да правя зваяр !! Златни коли са ей да знаете !! Никога няма да си дам фиата за 200 лева на скрап ако ще и Ламбурджини да имам

- BMW дизайн
- ентусиаст
-
- Кара: икономично
- Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин
- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
Аз още си карам Лада.
Предполагам нема нужда да ви обяснявам колко е убава
Иначе ми е трета Лада и между тях имаше и едно БМВ.
Какво ги свързва ли? Зимата и двете са големи пустиняци.

Предполагам нема нужда да ви обяснявам колко е убава

Иначе ми е трета Лада и между тях имаше и едно БМВ.
Какво ги свързва ли? Зимата и двете са големи пустиняци.

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2