Изпълнения с лади и жигули.....

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го шано
Мечтае да кара: още по-шано
Детайли за колата: Излъскан сток

Мнение от emiche » 13 Сеп 2007, 0:12

bmwfena написа:сменил съм 4 Лади ама най яката беше кърмъзъ 1600--напрао ги правеше бъхливи--въреше кат дзвер за времето си :mhihi: на 3та скорост вдигна 145 км/ч и изхвърча шайбата на коляновия вал с ремъка...ами оборотомера беше на 8000оборота :shock: :shock: :shock: бах ти тормоза :mhihi: :mhihi: касетофона беше Дайтрон купен за 45долара от Кореком--постоянно гореха бушоните и аз слагах от здравите от фарове-мигаче и стопове..накрая давзема бушона за перката на мотора :mhihi: :mhihi: бах ти 3 пъти отиде в червеното ама аз си карам тя си бълва пара и така докато един ДАПажия ми каза че колата иска водичка че е загряла..угасих я и и налях 4 литра студена вода :mhihi: :mhihi: и газзз отново и нищо не и стана---бах ти здравото нещо-ми руска работа :!: :!:

Би-брутално :mhihi:
Изображение
Дизелите са мъртви души.

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 13 Сеп 2007, 18:47

Нека и аз да се включа :) Карах курсовете на Лада... а баща ми има Полски Фиат... направил сам му към 30 000км и честно да ви кажа няма да я забравя тази кола. Що чудо е видяла до преди един френд да си вземе А4-ката... пак че неможе да говори :mhihi: то не бяха черни прозорци, музики, баскаси, халогени, декоративни решетки :mhihi: признал съм го този автомобил.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го шано
Мечтае да кара: още по-шано
Детайли за колата: Излъскан сток

ок

Мнение от emiche » 14 Сеп 2007, 18:19

Аре,бе колеги - к'во се правите, че не сте карали лади. Хайде понапишете още нещо...... :winky:
Изображение
Дизелите са мъртви души.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 14 Сеп 2007, 20:53

Колеги хайде и аз да се включа е тая прекрасна тема. От скоро имам BMW 320 D E46 ,но Полския фиат е неотлъчно с мене ! На този автомобил карах за първи път когато бях 4-ти клас . Помня как с баща ми ходихме на една ливада и ме учеше как да тръгвам в изнанагорно ( без да ми се връща колата назад ) и тем подобни работи . Много хубави спомени имам с този фиат ! Няма да забравя зимите когато бях малък и си пътувахме към село в адския студ навън , а в колата баня . Малиииии когато му хванах цаката на сединитела :mhihi: :mhihi: , колко съм мъчил тая машина :mhihi: . Комшията беше викал на баща ми " Чуем ли да свират гуми знам че е твоя син " , хмммм колко ми се е карал баща ми да карам нормално. Една сутрин изкарвам поляка от гаража на старата къща , баща ми спи в новата ( през една улица са ) . И изкарвам си аз фиата и ми идва на акъла да правя Burn Out пред гаража :mhihi: И като се почна един зор и тормоз на амбреажо . Усмърде се всичко на феродо и улицата пред гаража я прошарих целата ( като си мисля че баща ми спи и няма да разбере за това :mhihi: и вече спирам и отивам да затворя гаража , но още смърди адски на феродо и изгорел гуменяк , и както съм се запътил към гаража виждам как излиза баща ми от него и ме пита какво става тука и защо съм запалил сединителя и всичко е във следи ??? Аз :roll: :roll: и започвам да мрънкам нещо и да замазвам положението ( ама тате това , ама тате онова :mhihi: ) , казах му че нещо са блокирали предните спирачни механизми за момент :mhihi: :mhihi: , абе помрънкя малко пък забрави .... Пък и навремето фиата беше с палцов притискателен диск ( хубаво време беше :mhihi: ) , после сложихме диафрагмен и сега ми боксува ( сигурно са ми отвърнали пружините :mhihi: :mhihi: ) и в скоро време ще го сменям , абе пак върти гуми , ама ...... не стават фиести като преди.. Е в скоро време бърнове не съм правил , че си смених спирачните дискове и не искам и тия да посинеят :mhihi: :mhihi: Абе яко си е все оща да караш возило без всякакви системи , електроники АСЦ-та и т .нат. При 160 км /ч от секаде дува :mhihi: :mhihi: Шумът е неописуем и при затворено купе косите ми се веят :mhihi: ( имам проблеми с херметизацията ) :mhihi: Абе тръпка си е която нафтовото ми BMW не може да ми даде :mhihi: Са замислям да се залавям с яка реставрация и да правя зваяр !! Златни коли са ей да знаете !! Никога няма да си дам фиата за 200 лева на скрап ако ще и Ламбурджини да имам

ентусиаст
Аватар
Кара: икономично
Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин

Мнение от BMW дизайн » 14 Сеп 2007, 21:27

:mhihi:
...."хайде да продадем България и да си купим нещо по на ЮГ"....
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 14 Сеп 2007, 21:38

http://vbox7.com/play:c70eac6d

Най - доброто !!! Жигули ти си чудна кола :mhihi:

Drinker
Аватар
Кара: E36 Touring 328i
Мечтае да кара: нормално

Мнение от ///Milen_bmw » 15 Сеп 2007, 13:47

Аз още си карам Лада. :mhihi:
Предполагам нема нужда да ви обяснявам колко е убава :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Иначе ми е трета Лада и между тях имаше и едно БМВ.
Какво ги свързва ли? Зимата и двете са големи пустиняци. :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към Страхотни истории