Засада на пътя
Модератори: mitaka7, Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- pits
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: е30
- Детайли за колата: е39
Абе преди 2 седмици се разхождам с едни приятели в старото ми даскало и изведнъж се чува някъв трясък. Гледам от храстите се затичват некви малки момченца 4ти 5ти клас. Излизам от двора и гледам някво ауди 80 със счупено задно стъкло. Отзад седят някакви малки деца,реват, някви жени излизат от колата и тичат към даскалото питат кой беше... Тоя камък дето го бяха хвърлили можеше да убие някое от децата на задната седалка... Аз се чудя какво да направя ако ми се случи нещо такова на мен... Няма как да отида да ги пребия тия деца, прекалено са малки. Въпреки че ако ми се случи (да не дава Господ) сигурно точно тва ще направя. Вие кво бихте направили в такава ситуация. Тва все пак не са някви възрастни луди...
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
DBZ написа:Абе преди 2 седмици се разхождам с едни приятели в старото ми даскало и изведнъж се чува някъв трясък. Гледам от храстите се затичват некви малки момченца 4ти 5ти клас. Излизам от двора и гледам ....
Тва все пак не са някви възрастни луди...
Първо, имат родители, които отговарят за техните действия и второ - има полиция и съд.
Но какво друго може да се очаква отдецата след като по цял ден гледат по телевизия и кино само насилие и убиства? За тях няма понятие "стойност на човешкия живот". Родителите им ги виждат рядко - предимно вечер, уморени след работа и не занят какви са ги натворили през деня; в училище даскалите им си мислят само за това колко са им малки заплатите; числеността на полицията постоянно нараства без да два някакви резултати ....
Е**ти скапаната държава!!! Какви ли прегрешения сме имали в предишните си животи, че сме се родили тука?!
- forexmaster
- Потребител
-
DBZ написа:Не знам, може би поправителен дом ще е най-доброто решение, ама и малко бой поне от страна на родителите няма да навреди.
Pi40we ni6to ne mojete da im napraite na tiq deca, da gi nabie6 ne warwi, da ne gi nabie6 pak ne warwi, ama towa s ludiq, toq si e za boy, 6e predizwika nekoa katastrofa, tam e kofti otse4ka...
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
pazokolarov написа:Е**ти скапаната държава!!! Какви ли прегрешения сме имали в предишните си животи, че сме се родили тука?!
за съжаление това е чистата истина

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2