3 картинки, а казват толкова много...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 12 Апр 2007, 15:49

SlipKnoT написа:
Slavi_m написа:Тези автомобили трябва да са 'крещящи',специални - 'ето аз съм ///М,вижте ме :!: '
Черно,синьо,лилаво,бяло,сребристо :!: А какво е това невзрачно бордо? (за толкова меко казано 'интересна' кола)

И ти нищо не каза.. с черно ще те забелязват точно 10 пъти по малко.. със синьо някъде 5.., ако лилавото е тъмно и с него някъде толкова.. сребристо.. ми те всички коли сребристи пак ще се сливаш с всичко.. виж само за бяло съм сугласен..
На Z4 този червен и отива.. и бордото на М6 също.. така, че много добре са си го измислили.. ;)

Офтопик:

В едно списание май автокъщи гледах обява за бяло М6 кабрио с бяла кожа
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 12 Апр 2007, 15:54

SlipKnoT написа:....

А ти пък как ги изчисли нещата ;) Както казах това е лично мнение.Един от автомобилите в семейството така да се каже е точно такова бордо...и като е по-мръсно става 'красиво' :help:
Същото ще се случи и на това БМВ..
Чуваш някакъв звук отдалеч,който ти е особено познат и веднага ти изниква ' :twisted: ' в съзнанието,а като се обърнеш и погледнеш...БМВ Z4 купе 'окаляно' и на мръсни пръски от дъжд и път,в този 'иначе прекрасен' бордо цвят,който ми привлича вниманието,като се слива с мръсотията ;)
Моята реакция ще бъде ' :++ ' само,че от пренебрежение,а не от възхищение :!: :) Дълго и широко,но..
Бордото впечатлява ли те с 'агресивността си',която иначе толкова прилагя на този автомобил!Няма нужда да ми отговаряш :)

Сега прочетох в допълнение-червен като бившото комби на Дилян,Ферари и т.н :arrow: ДА!определено,но не и това тъмно бордо..
Много пенсионерски чувства навява,пак повтарям,що се отнася лично до мен!

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 12 Апр 2007, 15:59

Z4ката не е бордо и ме кефи как изглежда.. в синцо е баси невзрачната.. черното е ясно.. то отива на всеки автомобил, сива също е доста гнусна.., а и като цяло червеното олицетворява спорта (явно покрай ферари) и си е доста добре.

На М6 бордото много е хубаво харесвам го даже и на Е30.. така, че това както каза и ти е личен вкус, но за Z4 не мисля че си прав.

П.С. Сетих се за един пример.. Е34 М5 20г Моторшпорт (20 бройки) е червена... просто както казах за повечето хора червеното=спорт. ;)

Храбрият Свинар
Аватар
Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),

Мнение от Alex 320i Cabrio » 12 Апр 2007, 16:06

Колата ми е Imola Red, което няма нищо, ама наистина нищо общо с бордото за което някои си мислят... Цветът е меко казано крещящ :mhihi:

Аз съм 1.98 и 110кг и се побирам перфектно...

Дали я харесват пичките - ми не знам :mhihi:

Дали е ///Моторспорт - ми не знам, вие кажете... Няма никакви екстри, само голямо 3.2 литрово сърце, което бие с 8000 об/мин и дивайс фор фън :lol: , със 6-ръчни скорости помежду.
Power is Nothing Without Insanity

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 12 Апр 2007, 17:30

Аз такава бих я взел дори цялата надрана с пирон :mhihi: Иначе наистина незнам къде го видяхте бордо-то. Да, на втората снимка така изглежда, но това е от снимачната техника... На първата снимка си е ОГИН червено!
It's not who You are, it's who You know...

ПсихопатVANIO
ПсихопатVANIO
Аватар
Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
Мечтае да кара: BMW E24

Мнение от MadVanio » 12 Апр 2007, 22:07

Alex 320i Cabrio написа:Колата ми е Imola Red, което няма нищо, ама наистина нищо общо с бордото за което някои си мислят... Цветът е меко казано крещящ :mhihi:

Аз съм 1.98 и 110кг и се побирам перфектно...

Дали я харесват пичките - ми не знам :mhihi:

Дали е ///Моторспорт - ми не знам, вие кажете... Няма никакви екстри, само голямо 3.2 литрово сърце, което бие с 8000 об/мин и дивайс фор фън :lol: , със 6-ръчни скорости помежду.
:driving: :driving: :driving: :yes: :bowdown: :bowdown: :bgflag: :bgflag: :bgflag:

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 12 Апр 2007, 22:17

кога я купи, кога я подкара, кога и протърка лоста за скоростите :shock: :mhihi:
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 13 Апр 2007, 8:48

Алекс,

още веднъж поздравления не за колата, а за емоциите, които описваш :!:

Само не мога да разбера защо все се объркваш от коя страна да влезеш :mhihi:

Поздрави

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 14 Апр 2007, 9:51

искам и аз да кажа, искам и аз да кажа :mhihi:
Колата е много червена ..... ма много.
Мисля че за мотор с 5 последователни награди за мотор на годината няма какво да говорим или....
Уникален е мотора , на 5000-6000 си викаш ОХАААА , гледаш той не е стигнал 7000 , на 7000 викаш ей тва е ей тва е ся го натисна.....пък той върти до 8000 :shock: и още не си е в макс конете :mhihi:
М купето ме впечатли и то много. Окачването преди всичко ме изуми, но безбройните тестобиколки на ринга си казват думата. Както пише в моторспорт книгите окачването е колкото се може по твърдо и достатъчно меко. Усещаш малките неравности, не се накланя, не усещаш смяна на тежеста и за сметка на това е достатъчно меко да се качваш по виражите(curbs , Abweizer). Честно казано бях малко скептично настроен преди първата обиколка, защото очаквах колата да е добра но не учаквах повече.... какво повече ли.Ми 5-ят елемент, 7-то чувство или наречете го както искате, чувството че колата има дух, чувството че всичко (окачване,спирачки,мотор,шофьор и т.н.), абсолютно всико работи в хармония. И това е кола която както казва алекс е извадена от упаковката и е сложена пред бариерата на най опасната и тежка писта на света.
Браво Алекс :!: Браво БМВ Моторспорт :!:
П.П.Не сравнявайте каквото и да е каране или возене с това на Нордшлайфе моля ви. Паркинга на Планета не е паркинга на ринга.Не приравнявайте Алекс с който и да е пичеловец от СФ с червено купе защото ставате смешни. Когато упрете до там да си купите чистоново БМВ и то Моторспорт и карате с него по 150-200 км на ден в състезателен режим пак говорете за боя и жени..................
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
М Техника изглежда мижав направо :mhihi:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
и за капак една от най-бързите е30-ки на ринга.Не питайте с какъв мотор е.... времето и е 8.20 , приемам залагания.
Алекс ти да мълчиш :mhihi:
Изображение
П.П. Пиша това мнение , защото го изтрих първият път без да искам и сега съм малко бесен и чувствата не са такива като преди малко....
Най-мразя да съм прав!!!

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 14 Апр 2007, 13:44

С38 :roll:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 14 Апр 2007, 17:36

оффтопик:
обаче Алекс да ти призная колата изглежда много малка пред тебе :mhihi: в онази снимка дето се показваш пред прозореца се чудя краката ти как не са изтръпнали все още ...в Е34 лично ми беше тясно , в една Е39 с М-пакет и бакет салон още по тясно абе мани...

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 14 Апр 2007, 18:55

o не,при първа възможност си купувам къща на пистата... :shock: :mhihi:
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

Храбрият Свинар
Аватар
Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),

Мнение от Alex 320i Cabrio » 15 Апр 2007, 1:27

Scott написа:С38 :roll:

много си далеч... :mhihi:
Power is Nothing Without Insanity

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 15 Апр 2007, 1:29

s14

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 15 Апр 2007, 2:49

M42 :!: Май спечелих возене от Алекс - една обиколка до него ,ухаааа много ще се радвам и аз да го усетя това чувство :angel: После в Саарбрюкен да ядеме пици :D :yammy:

Георги Пенчев
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории