3 картинки, а казват толкова много...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
SlipKnoT написа:Slavi_m написа:Тези автомобили трябва да са 'крещящи',специални - 'ето аз съм ///М,вижте ме'
Черно,синьо,лилаво,бяло,сребристоА какво е това невзрачно бордо? (за толкова меко казано 'интересна' кола)
И ти нищо не каза.. с черно ще те забелязват точно 10 пъти по малко.. със синьо някъде 5.., ако лилавото е тъмно и с него някъде толкова.. сребристо.. ми те всички коли сребристи пак ще се сливаш с всичко.. виж само за бяло съм сугласен..
На Z4 този червен и отива.. и бордото на М6 също.. така, че много добре са си го измислили..
Офтопик:
В едно списание май автокъщи гледах обява за бяло М6 кабрио с бяла кожа
SlipKnoT написа:....
А ти пък как ги изчисли нещата

Същото ще се случи и на това БМВ..
Чуваш някакъв звук отдалеч,който ти е особено познат и веднага ти изниква '

Моята реакция ще бъде '

Бордото впечатлява ли те с 'агресивността си',която иначе толкова прилагя на този автомобил!Няма нужда да ми отговаряш

Сега прочетох в допълнение-червен като бившото комби на Дилян,Ферари и т.н

Много пенсионерски чувства навява,пак повтарям,що се отнася лично до мен!
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Z4ката не е бордо и ме кефи как изглежда.. в синцо е баси невзрачната.. черното е ясно.. то отива на всеки автомобил, сива също е доста гнусна.., а и като цяло червеното олицетворява спорта (явно покрай ферари) и си е доста добре.
На М6 бордото много е хубаво харесвам го даже и на Е30.. така, че това както каза и ти е личен вкус, но за Z4 не мисля че си прав.
П.С. Сетих се за един пример.. Е34 М5 20г Моторшпорт (20 бройки) е червена... просто както казах за повечето хора червеното=спорт.
На М6 бордото много е хубаво харесвам го даже и на Е30.. така, че това както каза и ти е личен вкус, но за Z4 не мисля че си прав.
П.С. Сетих се за един пример.. Е34 М5 20г Моторшпорт (20 бройки) е червена... просто както казах за повечето хора червеното=спорт.

- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Колата ми е Imola Red, което няма нищо, ама наистина нищо общо с бордото за което някои си мислят... Цветът е меко казано крещящ
Аз съм 1.98 и 110кг и се побирам перфектно...
Дали я харесват пичките - ми не знам
Дали е ///Моторспорт - ми не знам, вие кажете... Няма никакви екстри, само голямо 3.2 литрово сърце, което бие с 8000 об/мин и дивайс фор фън
, със 6-ръчни скорости помежду.

Дали я харесват пичките - ми не знам

Дали е ///Моторспорт - ми не знам, вие кажете... Няма никакви екстри, само голямо 3.2 литрово сърце, което бие с 8000 об/мин и дивайс фор фън

Power is Nothing Without Insanity
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Аз такава бих я взел дори цялата надрана с пирон
Иначе наистина незнам къде го видяхте бордо-то. Да, на втората снимка така изглежда, но това е от снимачната техника... На първата снимка си е ОГИН червено!

It's not who You are, it's who You know...
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
Alex 320i Cabrio написа:Колата ми е Imola Red, което няма нищо, ама наистина нищо общо с бордото за което някои си мислят... Цветът е меко казано крещящ![]()
Дали я харесват пичките - ми не знам![]()
Дали е ///Моторспорт - ми не знам, вие кажете... Няма никакви екстри, само голямо 3.2 литрово сърце, което бие с 8000 об/мин и дивайс фор фън, със 6-ръчни скорости помежду.

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
кога я купи, кога я подкара, кога и протърка лоста за скоростите

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Алекс,
още веднъж поздравления не за колата, а за емоциите, които описваш
Само не мога да разбера защо все се объркваш от коя страна да влезеш
Поздрави
Ати
още веднъж поздравления не за колата, а за емоциите, които описваш

Само не мога да разбера защо все се объркваш от коя страна да влезеш

Поздрави
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
искам и аз да кажа, искам и аз да кажа
Колата е много червена ..... ма много.
Мисля че за мотор с 5 последователни награди за мотор на годината няма какво да говорим или....
Уникален е мотора , на 5000-6000 си викаш ОХАААА , гледаш той не е стигнал 7000 , на 7000 викаш ей тва е ей тва е ся го натисна.....пък той върти до 8000
и още не си е в макс конете
М купето ме впечатли и то много. Окачването преди всичко ме изуми, но безбройните тестобиколки на ринга си казват думата. Както пише в моторспорт книгите окачването е колкото се може по твърдо и достатъчно меко. Усещаш малките неравности, не се накланя, не усещаш смяна на тежеста и за сметка на това е достатъчно меко да се качваш по виражите(curbs , Abweizer). Честно казано бях малко скептично настроен преди първата обиколка, защото очаквах колата да е добра но не учаквах повече.... какво повече ли.Ми 5-ят елемент, 7-то чувство или наречете го както искате, чувството че колата има дух, чувството че всичко (окачване,спирачки,мотор,шофьор и т.н.), абсолютно всико работи в хармония. И това е кола която както казва алекс е извадена от упаковката и е сложена пред бариерата на най опасната и тежка писта на света.
Браво Алекс
Браво БМВ Моторспорт
П.П.Не сравнявайте каквото и да е каране или возене с това на Нордшлайфе моля ви. Паркинга на Планета не е паркинга на ринга.Не приравнявайте Алекс с който и да е пичеловец от СФ с червено купе защото ставате смешни. Когато упрете до там да си купите чистоново БМВ и то Моторспорт и карате с него по 150-200 км на ден в състезателен режим пак говорете за боя и жени..................
М Техника изглежда мижав направо
и за капак една от най-бързите е30-ки на ринга.Не питайте с какъв мотор е.... времето и е 8.20 , приемам залагания.
Алекс ти да мълчиш
П.П. Пиша това мнение , защото го изтрих първият път без да искам и сега съм малко бесен и чувствата не са такива като преди малко....

Колата е много червена ..... ма много.
Мисля че за мотор с 5 последователни награди за мотор на годината няма какво да говорим или....
Уникален е мотора , на 5000-6000 си викаш ОХАААА , гледаш той не е стигнал 7000 , на 7000 викаш ей тва е ей тва е ся го натисна.....пък той върти до 8000

М купето ме впечатли и то много. Окачването преди всичко ме изуми, но безбройните тестобиколки на ринга си казват думата. Както пише в моторспорт книгите окачването е колкото се може по твърдо и достатъчно меко. Усещаш малките неравности, не се накланя, не усещаш смяна на тежеста и за сметка на това е достатъчно меко да се качваш по виражите(curbs , Abweizer). Честно казано бях малко скептично настроен преди първата обиколка, защото очаквах колата да е добра но не учаквах повече.... какво повече ли.Ми 5-ят елемент, 7-то чувство или наречете го както искате, чувството че колата има дух, чувството че всичко (окачване,спирачки,мотор,шофьор и т.н.), абсолютно всико работи в хармония. И това е кола която както казва алекс е извадена от упаковката и е сложена пред бариерата на най опасната и тежка писта на света.
Браво Алекс

П.П.Не сравнявайте каквото и да е каране или возене с това на Нордшлайфе моля ви. Паркинга на Планета не е паркинга на ринга.Не приравнявайте Алекс с който и да е пичеловец от СФ с червено купе защото ставате смешни. Когато упрете до там да си купите чистоново БМВ и то Моторспорт и карате с него по 150-200 км на ден в състезателен режим пак говорете за боя и жени..................

М Техника изглежда мижав направо

и за капак една от най-бързите е30-ки на ринга.Не питайте с какъв мотор е.... времето и е 8.20 , приемам залагания.
Алекс ти да мълчиш

П.П. Пиша това мнение , защото го изтрих първият път без да искам и сега съм малко бесен и чувствата не са такива като преди малко....
Най-мразя да съм прав!!!
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
С38 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
o не,при първа възможност си купувам къща на пистата...

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
M42
Май спечелих возене от Алекс - една обиколка до него ,ухаааа много ще се радвам и аз да го усетя това чувство
После в Саарбрюкен да ядеме пици
Георги Пенчев

Георги Пенчев
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3