Благодаря на Варненската група

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 13 Апр 2007, 22:52

Наско, благодарности не са нужни. Нали затова съм и в пътната помощ на клуба- да си помагаме като трябва... От мен инфо за сервиз в случая, от Краси ремонта... Кой както може. Ти ако не познаваше града щях и да те заведа, но не се наложи...

ПС: По-скапан автомобил от Рено Еспейс 4х4 не съм виждал- не се сещам да има нещо което да не се развали по него. По няколко пъти...
Изображение
Изображение

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 15 Апр 2007, 10:20

Е, поне вече се оправям с по-големите обекти в града, но обяснението беше предостатъчно точно - намерих го от първия път:)
ms написа:ПС: По-скапан автомобил от Рено Еспейс 4х4 не съм виждал- не се сещам да има нещо което да не се развали по него. По няколко пъти...

Мдам, баща ми по това Рено смени цялото окачване с чисто ново, пребоядиса го, охладителна уредба и парно прави нови, цялата ел.инсталация.
И днес го бъзикнах, че сега идва ред да прави същите неща....няколко пъти :mhihi:
То вината е в мен, защото на времето ходих и гледах какви ли не е28-ци (исках така да му взема) и не можах да намеря такава, която да ми хареса. А на него му трябваше кола и......
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vutov » 17 Апр 2007, 20:17

Ти кажи дали ти хареса града ни?

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 18 Апр 2007, 22:20

Ами да си призная, той града е и мой, защото съм роден там:)
Друг е въпросът, че чак това лято отидох да видя как аджеба изглежда родния ми град.
Сега все по-често и все за повече оставам там и определено много ми харесва (без да броим пристрастеността ми).
Другия месец по това време пак ще съм във Варна, при възможност много бих се радвал да се съберем на по бира (вече една част от варненската група познавам).

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Golf killer
Аватар

Мнение от E34Power » 18 Апр 2007, 23:06

Евалата, наистина BMW сближава!!! :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530D xDrive

Мнение от Ciki » 07 Май 2007, 19:51

Евала...хубава историйка и човечни Варненци...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 07 Юни 2007, 17:34

Евала на момчетата че са ти помогмали в нужда,така трябва да има и сервизи верни на марката,ако някой знае случайно адреса на този сервиз във Варна със сигурност ще го посетя за ремонтче 8)
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e38

Мнение от 100letov » 27 Авг 2007, 14:19

Благодарности към БМВ клуб Варна и от мен. Докато бях на море с е23-ката ми се спука един маркуч на охладителната система в центъра на Варна в задръстванията... Звъннах на Icco и той ми каза за един сервиз който "ще ми свърши работа" :D
Явно става дума за същите момчета, защото наистина около сервиза бяха се покрили около 5-6 бавареца а по късно разбрах и за още 2 много специални експоната.
Та 3 часа по-късно и много труд от едно от момчетата 7-мака пак си мъркаше нормално...

П.П. Специални благодарности на Icco, Краси, Митко и момчетата от сервиза за помощта и гостоприемството
Honda CBR 954RR
BMW e38 730d

Предишна

Назад към Страхотни истории