Последната случка с колата
Модератори: mitaka7, Общи модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
да бе луди ли са какъв акт като еминал на червено ?! каква дистанция?
а и ти си луд че не пишеш тотално оспорване! що не звънна бе човек...
е набил си се яката с това... все едно дали е завил или е минал направо пред теб, минава на червено, оттам нататък ако ще да си скочил върху него и да сте отнесли златна ограда, вината си е само негова... заеби
а и ти си луд че не пишеш тотално оспорване! що не звънна бе човек...
е набил си се яката с това... все едно дали е завил или е минал направо пред теб, минава на червено, оттам нататък ако ще да си скочил върху него и да сте отнесли златна ограда, вината си е само негова... заеби
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
сещам се нещо
имаше ли го случая, че застраховката не важи, ако ти си виновен за случката, всмисъл АКТА който са ти написали има ли шанс да прецака нещата и да не ти дадат пари от каското?

имаше ли го случая, че застраховката не важи, ако ти си виновен за случката, всмисъл АКТА който са ти написали има ли шанс да прецака нещата и да не ти дадат пари от каското?

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- t0sh
- старши ентусиаст
-
за пълно каско - не
само гражданска - определено
но се набиваш и една глоба от сорта 50-100 лева за такъв удар ако ет пишат виновен...
само гражданска - определено

но се набиваш и една глоба от сорта 50-100 лева за такъв удар ако ет пишат виновен...
- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
Боби, важното е вие да сте живи и здрави - другото е вятър работа (тука да не ме оплюете - колата не е БМВ - тогава нещата са различни, защото за всички ни БМВ-то е нещо повече от кола). Кофти случка ама то като е тръгнало на карък - миналата седмица оправи врата сега това - нямам думи явно това не е "твоята" кола. Пожелавам ти в най-скоро време да се качиш на най-уникалното Е36 

THE ONE & ONLY E30
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
По закон трябва да му се напише акт за неспазване на дистанцията спрямо мпс-то пред него,но това е частен случай,който определено не би трябвало да важи..дал си го много спокойно човече...на мен искаха да ми пишат акт при птп-то,че не носих полицата на гражданската и се правеха на много велики...родителите ми като дойдоха и я донесоха набързо се успокойха нещата и почнаха да ми се обясняват как аз съм бил невинен...след 10 мин родиха идеята да ми пишат акт,че съм спрял в някаква саксия и съм разбил частна собственот..изкарах ги от патрулката да видят,че нямам следи от саксията и тя не е надраскана...винаги трбява да спориш и да им се дърпаш в такива ситуации... 

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
WilliamsF1Team написа:Ама иначе имаше видимост нали...![]()
![]()
Май и ти си един шофьор...Няма що...![]()
Не предвиди ли, че винаги може някой да изскочи или светофарите са доста сигурно място...![]()
Сори, че говоря така ама да ми кажеш, че имаш видимост при 80км/ч и да си се ударил след това, не върви...
Ти си знаеш най-добре...
Оправяй я по-бързо и умната...
И ти си един капацитет...
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
мани пълно е... 

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
eеееееех бобка.....
кво да ти кажа друго освен добре дошъл в отбора
почти всички имаме по няколко смляни ламарини зад гърба си
тва не е страшно важното е както каза един френд "ние да сме читави"
знам кво е усещането да си смажеш колата ама също така знам че безгрешни няма !
кой крив кой прав оплескали сте се- големо важно
са пък ше си земеш любимата марка
горе главата и не мисли че си недъгав шофер милия градец е пълен с далеч по безотговорни и нахални малоумници дори да си ултра про
ше те нацели некой като уилямс примерно и ше ти обеснява колко нямаш опит
подпирай се на рамената на френдовете и зимай некоя читавелка

кво да ти кажа друго освен добре дошъл в отбора
почти всички имаме по няколко смляни ламарини зад гърба си
тва не е страшно важното е както каза един френд "ние да сме читави"
знам кво е усещането да си смажеш колата ама също така знам че безгрешни няма !
кой крив кой прав оплескали сте се- големо важно
са пък ше си земеш любимата марка

горе главата и не мисли че си недъгав шофер милия градец е пълен с далеч по безотговорни и нахални малоумници дори да си ултра про
ше те нацели некой като уилямс примерно и ше ти обеснява колко нямаш опит
подпирай се на рамената на френдовете и зимай некоя читавелка

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Space написа:Съветвам те да обжалваш после наказателното постановление, защото тва е пълна тъпотия да си пишат акт в тая ситуация! Тъпи кукери
Не човек според мен неможе да се обжалва лесно.Тогава куките се отнесоха доста добре и си поговорихме 10-15 минутки обясниха ми как седят нещатат, защото първата приказка ми бе да измислим нещо

проблема е че удъра не се случва в кръстовището а след него, куката вика да го беше ударил във вратите е съвсем друго нещо ама си е удар отзад както и да го погледнеш, вика ако ти напиша за несъобразена скорост ще е по-тежко за теб и затова за неспазване на дистанция, но удара отзад си го има и неможе да не се напише...
Това е като да караш с 20-30 на лед и да се бутнеш в нещо и да ти пишат акт за несъобразена, просто и с 15 да караш ударишли се значи е несъобразена, така е измислено в закона.Нали се сещате че няма как при удар в неподвижен предмет да напишат неспазване на дистанция

"Скорост и дистанция.Намяляване на скоростта" от правилника най-общо с две думи се казва, че си длъжен да се движиш с такава скорост с която да спреш във всеки един случаи когато възникне опасност и да спазваш такава дистанция при която превозното средство пред теб спре рязко пак да спреш.
Абе няма значение ще се оправиме кофтито е друго ако човека каже че си е минал на зелено, а аз съм този които е на червено и логично го удрям аз, ако са някой мутри като нищо така да го изкарат чувал съм подобни случаи, обаждасе по телефона и му казват как точно да се измъкне от ситуацията някой много наясно с тези неща, лошо - аз хем немога да го набия че лъже хем ще ме и изкарат виновен върха на наглостта...Най-най-черния сценари който не пожелавам и на най-големия враг е да си кара и да се затичат деца или хора решили, че точно сега трябва да пресекат, тогава няма удър отзад и неспазване не дистанция, несмея да си представям.Абе трябва да се внимава това е цялата работа и с акъл

П.С
Приятели благодаря за подкрепата

- t0sh
- старши ентусиаст
-
абе боби земи ела ан ЕКО утре (днес) да ти обясня кви глупости говориш.. и по-точно кви глупости са ти наговорили
- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
Боби, не знам дали си ходил днес на ЕКО, но със сигурност са ти наговорили глупости (куките не на ЕКО
)! Обжалвай го, ако ще да пише, че си застрелял човек. На мен миналата година ми писаха акт с 18 точки в Перник за неправилно изпреварване (6) и превишена скорост (12). Обжалвах го в съда защото с този акт отидох на - 10 точки, а малко преди това си бях възстановил 13-тте и нямах мегдан за повече и щяха да ми приберат книжката (това не е много възпитателно да го разказвам, ама ме чекнаха цяла година за глупости
) ... та съдих ги и без да си покажа носа в съда ми махнаха скоростта ..... така че действай смело!!!! 

_!_
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
абе дееа....
аз не знам що всички, дето познаам, не са се ударили по тяхна вина:)
в смисъл,. копеле, знаеш че си тотален некадърник и за теб колата е като жената: нещо непознато
каквото и да ни обясняваш колко не си виновен, всички знаем, че си ушанил работата:) напрао си се наачкал да го еба:)
п.с.: с плехара сме се напили, ма поста се получи готин;)
ае и най-после да се научиш да караш да го еба;)

аз не знам що всички, дето познаам, не са се ударили по тяхна вина:)
в смисъл,. копеле, знаеш че си тотален некадърник и за теб колата е като жената: нещо непознато

п.с.: с плехара сме се напили, ма поста се получи готин;)
ае и най-после да се научиш да караш да го еба;)

41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3