Последната случка с колата

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 28 Мар 2007, 11:14

да бе луди ли са какъв акт като еминал на червено ?! каква дистанция?
а и ти си луд че не пишеш тотално оспорване! що не звънна бе човек...

е набил си се яката с това... все едно дали е завил или е минал направо пред теб, минава на червено, оттам нататък ако ще да си скочил върху него и да сте отнесли златна ограда, вината си е само негова... заеби

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 28 Мар 2007, 11:21

сещам се нещо
имаше ли го случая, че застраховката не важи, ако ти си виновен за случката, всмисъл АКТА който са ти написали има ли шанс да прецака нещата и да не ти дадат пари от каското? :confused: :confused:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от t0sh » 28 Мар 2007, 11:23

за пълно каско - не
само гражданска - определено ;)

но се набиваш и една глоба от сорта 50-100 лева за такъв удар ако ет пишат виновен...

ентусиаст
Аватар
Кара: KIA
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от THE DUNK MACHINE » 28 Мар 2007, 12:00

Боби, важното е вие да сте живи и здрави - другото е вятър работа (тука да не ме оплюете - колата не е БМВ - тогава нещата са различни, защото за всички ни БМВ-то е нещо повече от кола). Кофти случка ама то като е тръгнало на карък - миналата седмица оправи врата сега това - нямам думи явно това не е "твоята" кола. Пожелавам ти в най-скоро време да се качиш на най-уникалното Е36 :yes:
THE ONE & ONLY E30

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 28 Мар 2007, 12:08

По закон трябва да му се напише акт за неспазване на дистанцията спрямо мпс-то пред него,но това е частен случай,който определено не би трябвало да важи..дал си го много спокойно човече...на мен искаха да ми пишат акт при птп-то,че не носих полицата на гражданската и се правеха на много велики...родителите ми като дойдоха и я донесоха набързо се успокойха нещата и почнаха да ми се обясняват как аз съм бил невинен...след 10 мин родиха идеята да ми пишат акт,че съм спрял в някаква саксия и съм разбил частна собственот..изкарах ги от патрулката да видят,че нямам следи от саксията и тя не е надраскана...винаги трбява да спориш и да им се дърпаш в такива ситуации... :evil:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 29 Мар 2007, 21:25

WilliamsF1Team написа:Ама иначе имаше видимост нали... :?: :idea:

Май и ти си един шофьор...Няма що... :idea:
Не предвиди ли, че винаги може някой да изскочи или светофарите са доста сигурно място... :?:

Сори, че говоря така ама да ми кажеш, че имаш видимост при 80км/ч и да си се ударил след това, не върви...

Ти си знаеш най-добре...

Оправяй я по-бързо и умната... :idea:

И ти си един капацитет...
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 29 Мар 2007, 22:09

мани пълно е... :mhihi:
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 30 Мар 2007, 12:52

Боби, на коя дата ти писаха акта? Можеш да го обжалваш административно в тридневен срок, но той май мина вече. Съветвам те да обжалваш после наказателното постановление, защото тва е пълна тъпотия да си пишат акт в тая ситуация! Тъпи кукери :evil:
_!_

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от speedmaster » 30 Мар 2007, 13:35

eеееееех бобка..... :lol:

кво да ти кажа друго освен добре дошъл в отбора

почти всички имаме по няколко смляни ламарини зад гърба си

тва не е страшно важното е както каза един френд "ние да сме читави"

знам кво е усещането да си смажеш колата ама също така знам че безгрешни няма !

кой крив кой прав оплескали сте се- големо важно

са пък ше си земеш любимата марка
:winky:

горе главата и не мисли че си недъгав шофер милия градец е пълен с далеч по безотговорни и нахални малоумници дори да си ултра про

ше те нацели некой като уилямс примерно и ше ти обеснява колко нямаш опит

подпирай се на рамената на френдовете и зимай некоя читавелка :driving:
:) Изображение

"отиваме там,където гледаме-просто така сме устроени"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от AntropoS » 31 Мар 2007, 21:24

Случват се такива работа за жалост, никой не ги иска но са факт. Хубаво е че с момичето сте добре !

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 31 Мар 2007, 23:25

Space написа:Съветвам те да обжалваш после наказателното постановление, защото тва е пълна тъпотия да си пишат акт в тая ситуация! Тъпи кукери :evil:

Не човек според мен неможе да се обжалва лесно.Тогава куките се отнесоха доста добре и си поговорихме 10-15 минутки обясниха ми как седят нещатат, защото първата приказка ми бе да измислим нещо :mhihi:
проблема е че удъра не се случва в кръстовището а след него, куката вика да го беше ударил във вратите е съвсем друго нещо ама си е удар отзад както и да го погледнеш, вика ако ти напиша за несъобразена скорост ще е по-тежко за теб и затова за неспазване на дистанция, но удара отзад си го има и неможе да не се напише...
Това е като да караш с 20-30 на лед и да се бутнеш в нещо и да ти пишат акт за несъобразена, просто и с 15 да караш ударишли се значи е несъобразена, така е измислено в закона.Нали се сещате че няма как при удар в неподвижен предмет да напишат неспазване на дистанция :mhihi:
"Скорост и дистанция.Намяляване на скоростта" от правилника най-общо с две думи се казва, че си длъжен да се движиш с такава скорост с която да спреш във всеки един случаи когато възникне опасност и да спазваш такава дистанция при която превозното средство пред теб спре рязко пак да спреш.
Абе няма значение ще се оправиме кофтито е друго ако човека каже че си е минал на зелено, а аз съм този които е на червено и логично го удрям аз, ако са някой мутри като нищо така да го изкарат чувал съм подобни случаи, обаждасе по телефона и му казват как точно да се измъкне от ситуацията някой много наясно с тези неща, лошо - аз хем немога да го набия че лъже хем ще ме и изкарат виновен върха на наглостта...Най-най-черния сценари който не пожелавам и на най-големия враг е да си кара и да се затичат деца или хора решили, че точно сега трябва да пресекат, тогава няма удър отзад и неспазване не дистанция, несмея да си представям.Абе трябва да се внимава това е цялата работа и с акъл ;)

П.С
Приятели благодаря за подкрепата :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от t0sh » 01 Апр 2007, 1:17

абе боби земи ела ан ЕКО утре (днес) да ти обясня кви глупости говориш.. и по-точно кви глупости са ти наговорили

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от speedmaster » 01 Апр 2007, 9:35

:yes:

и вземи акта да го разгледаме:)

ако нямаш с кво да дойдеш свиркай някой да те събере
:) Изображение

"отиваме там,където гледаме-просто така сме устроени"

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 01 Апр 2007, 19:11

Боби, не знам дали си ходил днес на ЕКО, но със сигурност са ти наговорили глупости (куките не на ЕКО :mhihi: )! Обжалвай го, ако ще да пише, че си застрелял човек. На мен миналата година ми писаха акт с 18 точки в Перник за неправилно изпреварване (6) и превишена скорост (12). Обжалвах го в съда защото с този акт отидох на - 10 точки, а малко преди това си бях възстановил 13-тте и нямах мегдан за повече и щяха да ми приберат книжката (това не е много възпитателно да го разказвам, ама ме чекнаха цяла година за глупости :mhihi: ) ... та съдих ги и без да си покажа носа в съда ми махнаха скоростта ..... така че действай смело!!!! ;)
_!_

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 07 Апр 2007, 0:16

абе дееа.... :)
аз не знам що всички, дето познаам, не са се ударили по тяхна вина:)
в смисъл,. копеле, знаеш че си тотален некадърник и за теб колата е като жената: нещо непознато :D :D :D каквото и да ни обясняваш колко не си виновен, всички знаем, че си ушанил работата:) напрао си се наачкал да го еба:)

п.с.: с плехара сме се напили, ма поста се получи готин;)
ае и най-после да се научиш да караш да го еба;)
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории