Urban Legends и простотията им!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Oyama » 12 Мар 2007, 14:09

Иване не че имам нещо против тебе, и аз не исках да се гаврят с колата ти но към онзи момент некакси усещах как всички урбанци сме на мнението че нямаш място в този клуб, никой не е казвал че ще те гониме но просто беше ясно че изпълняваш ролята на клубния шут и когато и да си тръгнеш се ще е добре. Дойде ни до гуша от "реставрации" . Аз не исках да ти правят мизерии ама ти наистина праиш от мухата слон признай си, и на мене охата ми спадна гумите оня ден, и аз му се изсмях напомпах си ги и си тръгнах, не само че са ми откачвали кабели на свещите (били му откачили три кабела абе ти чуваш ли се?) ми са ми откачвали акумолатор, връзвали са ми камани за карето, пъхали са ми невъзможни неща в ауспуха, на теглича кви неща са ми закачвали... Ти като пълната п**** се разцивряш и почваш да обиждаш целия клуб къдет сме 30-40 човека при разни беемвежии дето съм сигурен че са на същото мнение за тебе като нас. Прав си че не си единствения - пожелаваме ти приятен престой при ВЕНГЕТАТА , надъхвайте се един друг колко сме били гадни.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Oyama » 12 Мар 2007, 14:22

От тук нататъка аз ще представлявам клубът Ърбан Леджендс в тази тема, който има да отправя обиди и закани нека ги отправя към мен. ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325i
Мечтае да кара: M

Мнение от cHaKRa » 12 Мар 2007, 14:34

дайте ги на мееен Ебават се колега ... тва е равно на ебавка с БМВ !! :ranting: :bang:
Клякам с 200 стаам с 300 :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 525 ТДС

Мнение от Tipche » 12 Мар 2007, 14:41

Тва Ърбан Леджендс да не е някаква децка градина :mhihi:
Oyama не мислиш ли че това е децка изява да спадате гуми на човека :kuku:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Oyama » 12 Мар 2007, 14:43

e-39 525tds написа:Тва Ърбан Леджендс да не е някаква децка градина :mhihi:
Oyama не мислиш ли че това е децка изява да спадате гуми на човека :kuku:

Абсолютна :winky: !... но от друга страна не си виждал Иван П. :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 12 Мар 2007, 14:53

Хмммм, я ми кажи къде паркираш вечер. Утре недей да палиш и да тръгваш веднага. Първо си напомпай гумите, после ще ти се наложи да си намериш кабелите за свещите, но спокойно, ще ти рисувам стрелки с тебешир. Акумулатора пък ще го закарам при патиците в Южния Парк, да го пазят.

След като свършиш тая работа, ще трябва да изчегърташ по някакъв начин два пистолета силикон от ауспуха, но преди да стигнеш до него ще трябва да преодолееш една хубава тапичка, лепната с Поксипол и ламаринка с точкова заварка.

Като свършиш и това, вече можеш да палиш, но не се чуди, ако не може. Излез от колата и се огледай по тополите в далечината. Я, това ремъците ли са? Слагай ги обратно. Сега вече пали - ще стане. Само преди това отвори разните му там капачки да видиш какво хубаво тесто за кекс излиза, това ще да е от брашното и захарта в резервоара. Не ти ли казах?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Oyama » 12 Мар 2007, 15:01

Ама момент малко - това са си лични неща между членове на клуба и тоз субект. С какво е заслужил клуба подобен позор заради това че той ги дразни с поведението си и съответно те му се изгаврят. Ама много обичам адвокатчета ;) ама земи помисли малко че това са си лични неща, и изобщо не бива да бъде замесван целия ни колектив. Като ви мине превъзбудата пишете.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 525 ТДС

Мнение от Tipche » 12 Мар 2007, 15:01

Иване незнам как стоят нещата но как при положение че ти си в колата и слушаш музика ще ти откачат кабелите да не си бил дрогиран нещо :conf:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 12 Мар 2007, 15:09

Oyama написа:Ама много обичам адвокатчета ;) ама земи помисли малко че това са си лични неща

Не съм се и опитвал да адвокатствам за някой, който дори не познавам. Ясно ми е, че цялото това нещо си е лична работа между него и вас.

Идеята ми беше, че мизерии могат да се измислят хиляди. Не е това начина да накараш някого да разбере нещо си. Много по-лесно е да му кажеш и обясниш човешки. С една дума - кажи, че е нежелан, не покажи.

Най-лесното нещо е да се потроши една кола. Не че сте я строшили, далеч съм от тази мисъл. Петнайсетина кила чук върши чудеса с ламарини и чаркове.

Не е там въпроса.

Вместо да се гаврим един с друг и да си правим мизерии, защо не се отнасяме цивилизовано с хората, колегите, шофьорите?

Всички караме едни и същи коли, на едни и същи години, по едни и същи дупки и едни и същи куки ни смъкват едни и същи пари. Защо трябва и ние допълнително да си серем по главите?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Oyama » 12 Мар 2007, 15:16

Опитвам се да обясня че изгонването му от клуба което става организирано чрез съгласуване на отделните членове взимане на решение и тн... няма нищо общо с това че тоя и оня са решили да му лепнат дъвка, да му вържат обувките една за друга и други подобни ученичешки простотийки.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 12 Мар 2007, 15:28

Добре, значи ти идваш тук да поемеш защитата на клуба си, в следващия момент ясно заявяваш, че случилото се няма нищо общо с това.

Доколкото виждам, оплакването на автора е срещу откровено детинските изпълнения в стил "шести клас втори срок" на членове на вашия клуб. Не е срещу изгонването му от клуба.

Тоест какво се получава в крайна сметка:
1. Той е изгонен от клуба (а той самия знае ли, че е изгонен?)
2. Идва на ваша сбирка.
3. Вместо да му се обясни, че е изгонен и няма място там, да пали и да тръгва, вие (клуба, не ти лично) започвате да се подигравате и гаврите с него.
4. Той идва тук и се оплаква, че вие се подигравате и гаврите с него.
5. Идваш ти, и с постовете си дотук единствено успя да изясниш, че сте се гаврили с него, защото бил изгонен.

Това е достатъчен повод и причина за вас, така ли да разбирам(е)?

Скрапчо
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Ivan Petrov » 12 Мар 2007, 15:34

ами да ми бяхте казали че не съм за клуба и тва е, както съм приет с анкета можеше с същата анкета да ме изгоните, тук не мисля че ме имат за шут... тия работи дето станаха оная вечер е немислимо да станат на еко, просто хората са други, не се оплаквам на "някви беемведжии" а се оплаквам на хора който не са само анонимни никове, и ги смятам за доста по близки от който и да е в ърбан просто защото с тия хора се виждам всяка седмица че даже някой път и по два пъти ;) А капака го бях отворил за малко че искаха да видят двигатела и нищо не им пречи докато се обърна на другата страна да извадят кабелите ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 12 Мар 2007, 15:37

Ivan Petrov написа:ами да ми бяхте казали че не съм за клуба и тва е, както съм приет с анкета можеше с същата анкета да ме изгоните

Искаш да кажеш, че никой не ти е казал, че си аут?

'nuff said

Скрапчо
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Ivan Petrov » 12 Мар 2007, 15:50

ами аз след тва нещо дето стана си писах прощалната тема, но тук не се жалвам че са ме "изгонили" от там, а просто пускам темата за да ви накарам да се замислите че има и друга страна и да оцените BMW клуба
За Ърбан Леджендс клуба съм казал че не слагам всички под общ знаменател но тая вечер бяхте доста хора от клуба
След тва не виждам аз къв шут съм като сичките се лигавите като третокласнички, да и аз се лигавя от време на време, и аз правя грешки ( какъвто беше случея с колата на Енджи ) но след това се извинявам и не се крия като п****... като видях темата веднага си признах че аз я направих оная мизерия
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 12 Мар 2007, 15:54

незнам какъв ви е клуба, но не мисля че нещо наричащо себе си 'клуб' би било гордо с подобни членове. не съм го и чувал, явно има защо.

поне се преименувайте на 'недорасли wanna-be-legends', примерно.

а да, познавам го Иван Петров, и на 5 години да е, си е докарал колата и не сте длъжни да се занимавате с него, нито да му я гледате. още повече му се чудя че ви е изтърпял простотиите - що не се забавлявате със собствените си коли?

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории