имало едно време
Модератори: mitaka7, Общи модератори
62 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Аз отслабнах 16, не десет. А тия 2- 3 кила на ден са вода, а не ,мускулна маса или мазнини
Първият месец бях ял 3 или 4 пъти и изпих около 20лт концентрат. Сега да ме питаш що съм го правил обаче не мога да ти кажа.
А това, че жените като получат всичко и тръгват да гонят дивото си е закон, но то и с мъжете е така.
Колкото и да не ти се вярва в тоя момент, ще се появи рано или късно някоя, която ще си струва много повече и ще си дори по- щастлив с нея, отколкото си бил няколко с тази.
Аз също не вярвах, но вече е факт

А това, че жените като получат всичко и тръгват да гонят дивото си е закон, но то и с мъжете е така.
Колкото и да не ти се вярва в тоя момент, ще се появи рано или късно някоя, която ще си струва много повече и ще си дори по- щастлив с нея, отколкото си бил няколко с тази.
Аз също не вярвах, но вече е факт

- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
dizelboy написа:... митак бате 4акаи ме копелеееееееееееееееееееееееееее скро идваме и ще трещимеееееееее
Азе съм си тука бе ... идвай ... ща женим у пловдив ... мога да те препоръчам тук-таме ...

- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
dizelboy написа:...кви боклуци сме са хората особено жените само реват 4е изкат доброта внимание грижовност вежливост и накрая като ги полу4ат загърбват да гонят дивото нали се сещаш кога пак ще стане така то4но никогаааааааааааааааааа![]()
Замислял ли си се, че е тъпо да слагаш всички под един знаменател?!?!?!?!Замисли се, хората не са еднакви !!
иииии съм сигурна, и че живота на девойчето не е бил точно такъв какъвто го описваш......тя си е знаела най-добре какво и е било, нали си на ясно, че за 1 раздяла имат и двамата вина....!!!
П.С....последния ти пост няма нищо общо със сърцераздирателния първи.....
пич, еднообразието убива

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
[quote="PeBaLs"... нали си на ясно, че за 1 раздяла имат и двамата вина....!!!
...пич, еднообразието убива
[/quote]
ти на 14 години ли си или по-точно на 13
говориш пълни глупости

говориш пълни глупости

PeBaLs написа:dizelboy написа:...кви боклуци сме са хората особено жените само реват 4е изкат доброта внимание грижовност вежливост и накрая като ги полу4ат загърбват да гонят дивото нали се сещаш кога пак ще стане така то4но никогаааааааааааааааааа![]()
Замислял ли си се, че е тъпо да слагаш всички под един знаменател?!?!?!?!Замисли се, хората не са еднакви !!
иииии съм сигурна, и че живота на девойчето не е бил точно такъв какъвто го описваш......тя си е знаела най-добре какво и е било, нали си на ясно, че за 1 раздяла имат и двамата вина....!!!
П.С....последния ти пост няма нищо общо със сърцераздирателния първи.....
пич, еднообразието убива
А ти познаваш ли човека, нипсал тези редове? Щото аз го познавам и мога да кажа, че са на 110% истина
- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
Stanchev написа:[quote="PeBaLs"... нали си на ясно, че за 1 раздяла имат и двамата вина....!!!

говориш пълни глупости[/quote]
за разлика от теб предполагам....

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
това е нищо ,ще видите като се ожените кво ще стане
Пебълс я ся си представи че човека на който държиш ти каже - еднообразието убива и се обърне и си замине завинаги ? не бъди жалка

Пебълс я ся си представи че човека на който държиш ти каже - еднообразието убива и се обърне и си замине завинаги ? не бъди жалка
- anabella
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 325xi touring
Изписаните дотук неща са валидни и за мъжете, и за жените. Често се случва да влагаш всичко в една връзка, а да не ти отвръщат със същото. Просто това не е точният човек за вас. И аз преди около две години не вярвах, че съществува такова нещо като "създадени един за друг", но съдбата се постара да ме убеди в противното.
А по въпроса, че за развалянето на една връзка имат вина и двамата, според мен не винаги е така.
На автора на темата пожелавам да се отърси от негативните емоции и занапред да го чакат предимно хубави неща
А по въпроса, че за развалянето на една връзка имат вина и двамата, според мен не винаги е така.
На автора на темата пожелавам да се отърси от негативните емоции и занапред да го чакат предимно хубави неща

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
PeBaLs написа:
пич, еднообразието убива
Е ти кво искаш да кажеш с това

Че когато един мъж ти дава всичко необходимо,след определено време ти писва и почваш да вършееш

Е не си права когато хората се обичат истински ,никога не им е еднообразно и скучно

Така се чувстват ,когато са заедно заради интереси

- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
уоу уоу чакайте бре ора .....тва си е мое мнение и да според мен е така, но никой не обърна внимание на тва с жените и боклуците и общото между тях.....което е наистина "интересното" според мен......
Колкото тва важи за всички толкова ии моето изказване !!!!!
И защо съдите мен за моето изказване .....
а това какво е
...боклуци сме са хората особено жените...??????????
иииии извинявай ама ако е така (вазаимно)...по всяко време всеки един от тях ще ги демонстрира по някакав начин иняма да е еднообразно!!!!!което може би е липсвало на конкретното момиче .....според мен е така....
и да винаги двамата са виновни за 1 раздяла , всяко неправилно действие (бездействие) в определена ситуация води ако не веднага до раздяла то .... до "натрупване", което пък саответно води до предпоставки за раздяла, или ако не започват едни компромиси (едностранни,в повечето случаи) което пак води до....
Колкото тва важи за всички толкова ии моето изказване !!!!!
И защо съдите мен за моето изказване .....
а това какво е
...боклуци сме са хората особено жените...??????????
vld написа:PeBaLs написа:
пич, еднообразието убива
Е ти кво искаш да кажеш с това![]()
Че когато един мъж ти дава всичко необходимо,след определено време ти писва и почваш да вършееш![]()
Е не си права когато хората се обичат истински ,никога не им е еднообразно и скучно![]()
Така се чувстват ,когато са заедно заради интереси
иииии извинявай ама ако е така (вазаимно)...по всяко време всеки един от тях ще ги демонстрира по някакав начин иняма да е еднообразно!!!!!което може би е липсвало на конкретното момиче .....според мен е така....
и да винаги двамата са виновни за 1 раздяла , всяко неправилно действие (бездействие) в определена ситуация води ако не веднага до раздяла то .... до "натрупване", което пък саответно води до предпоставки за раздяла, или ако не започват едни компромиси (едностранни,в повечето случаи) което пак води до....
- anabella
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 325xi touring
Не ти ли се е случвало да влагаш много време, емоции в една връзка и в един момент да осъзнаеш, че само ти го правиш? И когато дойде моментът да пристъпиш към раздялата кого ще обвиниш в този случай?
- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
anabella написа:Не ти ли се е случвало да влагаш много време, емоции в една връзка и в един момент да осъзнаеш, че само ти го правиш? И когато дойде моментът да пристъпиш към раздялата кого ще обвиниш в този случай?
точно тва ...говорим за взаимност....
кой ще обвиня ли ?!?!?
себе си!!!!
само и единствено ще е моя вината, защото когато нещо няма смисъл, то няма смисъл !!!! и всяка самозаблуда че може да стане по-добре е компромис със себе си.....

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
ideqta e 4е когато даваш толко много даваш и това което нямаш и накрая ти дрискат в устата защото в краина сметка дори си поставил този 4овек в едно общество по напред в еволюциата и дори си мо помогнал да зима тия кинти само и само да е добре и накрая да ти каже много те оби4ам ама изкам да си поживея и дa профука си4ки ме4ти и да уbие една душа еми ивиняваи мило моми4е
ама от утре в общи линиии пи4ка ви ленина и то щото ревете за хора които да ви оважават дави оби4ат и да даржат на вас и накрая като го имате викате да го еба в ску4аняка е тоия балък мене мие по кеф у наи клуб така4е неми се слушат глупости не сам го написал тва за сажаление,просто ви разказах една прикаска която като малuк изках дa осащества а тq e
има ло едно време един принц ,зел си бедна селянка о тселото и дажал скпи дрехи коприни едно друго подаръци бижута защото му писнбало от глезени принцеси изкал истинска любов изкал да види какво ще стане с бедната селянка секи ден ираствала пред о4итему с епо хубава поумнявала и так секи ден и ден и ден и ден и накаря знаете ли кво станало заразялаго ве4е била много ал4на и принца от другата държава имал пове4е кинти а пак тя ве4е не била бедна селянка а селянка с манталитет
така и аз ми беше интересно и етака стана не от прикаската но в краина сметка
така4е мили хора тука нее драматургия следваите ме4титеси моите се изпълниха си4ките до една но не екперементираите с хората
от мене яко целувки и не се спи4аите
ама от утре в общи линиии пи4ка ви ленина и то щото ревете за хора които да ви оважават дави оби4ат и да даржат на вас и накрая като го имате викате да го еба в ску4аняка е тоия балък мене мие по кеф у наи клуб така4е неми се слушат глупости не сам го написал тва за сажаление,просто ви разказах една прикаска която като малuк изках дa осащества а тq e
има ло едно време един принц ,зел си бедна селянка о тселото и дажал скпи дрехи коприни едно друго подаръци бижута защото му писнбало от глезени принцеси изкал истинска любов изкал да види какво ще стане с бедната селянка секи ден ираствала пред о4итему с епо хубава поумнявала и так секи ден и ден и ден и ден и накаря знаете ли кво станало заразялаго ве4е била много ал4на и принца от другата държава имал пове4е кинти а пак тя ве4е не била бедна селянка а селянка с манталитет
така и аз ми беше интересно и етака стана не от прикаската но в краина сметка
така4е мили хора тука нее драматургия следваите ме4титеси моите се изпълниха си4ките до една но не екперементираите с хората
от мене яко целувки и не се спи4аите
Последна промяна dizelboy на 13 Мар 2007, 20:58, променена общо 1 път

- bmw_kukli4ka
- Потребител
-
Ами освен и аз да кажа нещо а?
До някаква степен съм съгласна с PeBaLs, в смисъл че не може да се поставят всички под общ знаменател, а и че за една раздяла имат вина и двамата. И да еднообразието убива една връзка, но vld също е прав, за това че ако чувствата са истински не може да става дума за туй. А що се отнася до това кой гони дивото, всички го правим понякога.
На dizelboy искам да кажа:споко човече времето ще те излекува, ще доиде момент в който ще си спомнящ само красивите мигове с малко тъга и меланхолия, но с друг човек до себе си и ще си благодарен че се е получило тай, защото ще си научил нещо важно, а имено че за да стигнеш до върха трябва да минеш през ада и знай, гледката си заслужава.
Пожелавам ти успех!
А на другите:стига ревахте я малко разведрете човечеца
До някаква степен съм съгласна с PeBaLs, в смисъл че не може да се поставят всички под общ знаменател, а и че за една раздяла имат вина и двамата. И да еднообразието убива една връзка, но vld също е прав, за това че ако чувствата са истински не може да става дума за туй. А що се отнася до това кой гони дивото, всички го правим понякога.
На dizelboy искам да кажа:споко човече времето ще те излекува, ще доиде момент в който ще си спомнящ само красивите мигове с малко тъга и меланхолия, но с друг човек до себе си и ще си благодарен че се е получило тай, защото ще си научил нещо важно, а имено че за да стигнеш до върха трябва да минеш през ада и знай, гледката си заслужава.
Пожелавам ти успех!
А на другите:стига ревахте я малко разведрете човечеца

Iskam ustnite ti po men,iskam platta ti ot saten,iskam da sleem vlajnosta,iskam da treperish ot strasta,iskam trans ot golota iskam te oshte na miga.
62 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5