Стиска ли им на тузарите?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Другари и другарки, това за ладата и мергела и аз го знам, при това мнооого отдавна, ма повечето от вас тогава са били деца
И понеже тази история съм я чувал от всякакви хора, съм склонен да вярвам, че като цяло е истина
Тая за мутрите и буса също я знам само че в малко по-друг и по-интересен формат. Та във всяка масова историйка си има голяма доза истина
Те и доста вицове от разни случки са тръгнали...

It's not who You are, it's who You know...
Aйде и една от мен
Значи историята стана преди 3 години някъде.Карам си аз опелчето по Дондуков,посока ЦУМ.
На Дондуков и Раковска на светофара спират 2 Аудита-черно и сиво.Тогава с аверчето не обърнахме внимание на аудитата кви бяха.. с8 мисля,бе някакви големи.
Та карам аз след този с сивото ауди,и точно където се слива движението от към президенството към ЦУМ,идва автобус(извънградски),и а... да чукне аудито.Двамата немогат да се разберат кой да тръгне.
Тогава шофера на аудито слиза и тръгва към автобуса,с явното намерение да бие шофера на рейсчето.Гледам как се скрива зад автобуса,а от него слиза някакъв чичко,и двамата за момент не се виждат за 3-4 сек.
Показват се,като чичкото е хванал дупето под мишница и му масажира нослето,а оня неможе да се измъкне.
След няколкото тупаника се измъква,якето му остава в ръцете на чичото,качва се в колата с прибежки и изчезва.
С аверчето гледахме и неможехме да повярваме-наказателна акция на живо
На Дондуков и Раковска на светофара спират 2 Аудита-черно и сиво.Тогава с аверчето не обърнахме внимание на аудитата кви бяха.. с8 мисля,бе някакви големи.
Та карам аз след този с сивото ауди,и точно където се слива движението от към президенството към ЦУМ,идва автобус(извънградски),и а... да чукне аудито.Двамата немогат да се разберат кой да тръгне.
Тогава шофера на аудито слиза и тръгва към автобуса,с явното намерение да бие шофера на рейсчето.Гледам как се скрива зад автобуса,а от него слиза някакъв чичко,и двамата за момент не се виждат за 3-4 сек.
Показват се,като чичкото е хванал дупето под мишница и му масажира нослето,а оня неможе да се измъкне.
След няколкото тупаника се измъква,якето му остава в ръцете на чичото,качва се в колата с прибежки и изчезва.
С аверчето гледахме и неможехме да повярваме-наказателна акция на живо

'90 316 i
'91 318 iS
'91 318 iS
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
TheBoss написа:Така и така почнахте с легендите, една и от мен(не претендирам за истинност, но звучи "умопомрачително")
Първите години на "демокрацията". Кризата за бензина тама се заформя. Опашка от 20тина коли на бензиностанция. Пристига начинаещ мутраген с мергел. Предрежда всички и започва да налива. Хората се възмущават, но той нагло отвръща: "Я трайте бре, като си купите мерцедес като моя тогава и вие няма да чакате на опашката." От същата тази опашка бавно се измъква 15 годишна ладичка, отдалечава се малко, свирене на гуми(доколкото е възможно с коптор) и ужасяващ звук от разпрани и нагънати тенекии. Ладата и мергелът са свързани завинаги! От ладухата слиза млад мъж и казва на мутрагена: "Пич, когато почнеш като мен да крадеш по 3-4 кои на седмица - тогава се предреждай" и пред изумените погледи на тълпата се отдалечава.
Звучи като холивудски сценарии, но ако е истина, е най-яката история.
това и аз съм го чувал навремето кога бях младо

TheBoss написа:Така и така почнахте с легендите, една и от мен(не претендирам за истинност, но звучи "умопомрачително")
Първите години на "демокрацията". Кризата за бензина тама се заформя. Опашка от 20тина коли на бензиностанция. Пристига начинаещ мутраген с мергел. Предрежда всички и започва да налива. Хората се възмущават, но той нагло отвръща: "Я трайте бре, като си купите мерцедес като моя тогава и вие няма да чакате на опашката." От същата тази опашка бавно се измъква 15 годишна ладичка, отдалечава се малко, свирене на гуми(доколкото е възможно с коптор) и ужасяващ звук от разпрани и нагънати тенекии. Ладата и мергелът са свързани завинаги! От ладухата слиза млад мъж и казва на мутрагена: "Пич, когато почнеш като мен да крадеш по 3-4 кои на седмица - тогава се предреждай" и пред изумените погледи на тълпата се отдалечава.
Звучи като холивудски сценарии, но ако е истина, е най-яката история.
Toва и аз съм го чувал

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Night_Shadow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30.......
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
по времето когато карах Синята си е21-ца(сравнително вървящ пачник)
спирам на неква бензиностанция с заветните си 17.32 лв.
и тъкмо се чудя за колко да си сипя дочувам от другата колонка
некъв чичак с неква джипка към бензинджията на 3-4м. от колонките
-пищова изключва ли?
-мхм
и чичката щраквайки контрата заминава към касите...
на мене ми се виде титанична гъзария да си сипеш бенз за 100лв
ма почнах да точа лиги
и след няколко дни притежавайки десетки левове се отправям към неква бензиностанция
спирам излизам тежко тежко и докато не е дошъл бенз мена
вадя пищова щраквам го и му викам
-тва изключва ли (с лимонена усмивка)
-мхм
тръгвам на вътре
и тъкмо да си платя на касата забелязвам неква истерична локва под
колата си ...
оказа се че милия ми резервоар не е виждал повече от 15на литра на куп от 83 насам
после вече беше фън с едни легени под колата ...
същински лимон (от обикновенните)
са по честичко си сипвам до горе ама не ги питам нищо и гледам тъпо в нищото ...
спирам на неква бензиностанция с заветните си 17.32 лв.
и тъкмо се чудя за колко да си сипя дочувам от другата колонка
некъв чичак с неква джипка към бензинджията на 3-4м. от колонките
-пищова изключва ли?
-мхм
и чичката щраквайки контрата заминава към касите...
на мене ми се виде титанична гъзария да си сипеш бенз за 100лв
ма почнах да точа лиги
и след няколко дни притежавайки десетки левове се отправям към неква бензиностанция
спирам излизам тежко тежко и докато не е дошъл бенз мена
вадя пищова щраквам го и му викам
-тва изключва ли (с лимонена усмивка)
-мхм
тръгвам на вътре
и тъкмо да си платя на касата забелязвам неква истерична локва под
колата си ...
оказа се че милия ми резервоар не е виждал повече от 15на литра на куп от 83 насам
после вече беше фън с едни легени под колата ...
същински лимон (от обикновенните)
са по честичко си сипвам до горе ама не ги питам нищо и гледам тъпо в нищото ...
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Преди седмица на К. Величков гледам един чичка с няква мацка тръгват да пресичат на червено, а отсреща една кола и Х5ца минават светофара една до друга, бмв-то беше от дясната страна. Оня льольо чичката вече стъпил на средната лента и смело продължава, от там Х5цата не може да мине в лявата лента, заради другата кола и скочи на спирачките та едвам се разминаха... След тва пича с бавареца сваля стъклото и почва да му крещи на оня, псувни некви, от там и на героя с мацката му порасна работата и той почва да псува и тръгват да се качват в едно такси. Човека с бмв-то дава на задна, газ, вляво и се хацва пред бакшиша. Излиза ковейки бесни псувни, отваря вратата на таксито, удря един шамар на чичката и почват некви викания "Що минаваш на червено бе да ти ... майката" вика, вика, а чичката си дърпа вратата, обаче нашия държи и продължава да храни, каза му там "Излез да се разбереме, аз ш'ти платя таксито после" И май не се стигна до бой, ама тъпанара с мацката минава на червено, отваря се се едно нищо не е направил, пък после се насра...