Някой ми говори от колонката...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
logout написа:Митко Ганчев написа:Може да се индуцира нещо, промени положението на кабела на колонката. Ако е намотан на едно място, развий го и го разхвърляй...може пък да спре
То под бюрото само мене ме няма от кабели. Всичко е на спагети. Знам ли къде, как и какво се индуктира...![]()
Само като ти видя suwoofer-а, направо ходи ги сменяй тия змейове

- bobi_batko
- кандидат ентусиаст
-
сигурно хващаш някакъв радио сигнал
пък това дето е на румънски, може и някаква диспечерка да е

пък това дето е на румънски, може и някаква диспечерка да е

What comes around goes around
- Andronoff
- триногата
-
Скоро гледах Адам и Джейми по Дискавъри (Ловци на митове)
Та те разбиха един мит - жена чува гласове в главата си!
Оказа се, че ги чувала само на места, но най-силно покрай сградата на местна радиостанция.
Било заради пломбите на зъбите й.
Правиха там разни опитни постановки, но го опровергаха, излезе, че неможеш да хващаш радио със зъбите си!

Оказа се, че ги чувала само на места, но най-силно покрай сградата на местна радиостанция.
Правиха там разни опитни постановки, но го опровергаха, излезе, че неможеш да хващаш радио със зъбите си!

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
Re: Някой ми говори от колонката...
logout написа:Цяла вечер жената ми разправя, че някаква жена й говори от колонките на компютъра. Викам й: "Абе някой ти говори в глава, какви глупости ми разправяш". Тя обаче настоява. Аз надавам ухо, но нищо не чувам и продължавам да си мисля, че нещо ме гъбарка. След поредното й "оплакване" вдигам колонката от бюрото и я поднасям към ухото.Абе верно някой говори там. Някакво хекеле-мекеле, бие малко на немско-румънски, ма не мога да определя точно... И верно жена говори. След малко се чу и мъжки глас... Интересното е, че колоните са ми 5.1 и се чува само от предна дясна
![]()
![]()
Предполагам, че е някакво радио, ма защо не се чува на другите колонки
Аз на старият касетофон хващаш таксиджиите. Бащата се издразни и май смени кабела с "екраниран" или нещо от тоя род и верно не се чу нищо повече

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
Andronoff написа:Скоро гледах Адам и Джейми по Дискавъри (Ловци на митове)
Правиха там разни опитни постановки, но го опровергаха, излезе, че неможеш да хващаш радио със зъбите си!![]()

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Снощи си включвам телевизора и започва да пращи...много гадно около 15 сек. и след това тишина и....дррръъън дръъън (сигнал от телефон "свободно"
) и започва съвсем чист сигнал от някой съседски телефон..на телевизорра ства това
...много интригуващ разговор беше..."Зет ми продал колата си за 300лв. незнам просто незнам как ще се оправи"...хареса ми как приключи разговора
..."Мале ужас ако някой ни слша как си говорим ще ни се смее"

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
BMDrago написа:Обувай пантофите ,че на тия плочки ше ти измръзнат краката

П.П. Ма си е верно за плочките... ше ги изкъртя някой ден, така или иначе не са моя идея.
Сори на автора за офтопика

It's not who You are, it's who You know...
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
късметлия си ти...
Късметлия си, ти
В някаква книжка преди време бях чел за това явление, и там даваха пример с един човек, на който му сложили нова коронка и с нея хващал някаква радиостанция...а сега представи си на него какво му е било...

- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
...
А стига бе
как 6е фане радиостанция с колонка????????/Нали веднага 6е го направят рекламно лице ве

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3