Някой ми говори от колонката...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от CuMo » 22 Фев 2007, 22:41

logout написа:
Митко Ганчев написа:Може да се индуцира нещо, промени положението на кабела на колонката. Ако е намотан на едно място, развий го и го разхвърляй...може пък да спре :mhihi:

То под бюрото само мене ме няма от кабели. Всичко е на спагети. Знам ли къде, как и какво се индуктира... :mhihi:

Изображение

Само като ти видя suwoofer-а, направо ходи ги сменяй тия змейове ;), не само че щи приказват ами и скоро и ще вземат да се материализират :-D
:smoke:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_batko » 23 Фев 2007, 23:19

сигурно хващаш някакъв радио сигнал :mhihi:
пък това дето е на румънски, може и някаква диспечерка да е :twisted:
What comes around goes around

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 24 Фев 2007, 17:06

Скоро гледах Адам и Джейми по Дискавъри (Ловци на митове)
Та те разбиха един мит - жена чува гласове в главата си!
Оказа се, че ги чувала само на места, но най-силно покрай сградата на местна радиостанция.
Било заради пломбите на зъбите й.
Правиха там разни опитни постановки, но го опровергаха, излезе, че неможеш да хващаш радио със зъбите си! :mhihi: :mhihi:
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от E-31 » 24 Фев 2007, 17:52

Секи ден слушам хоризонт по моите стари колонки!! Особено вечер сигнала е мн добър

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Някой ми говори от колонката...

Мнение от G-force » 27 Фев 2007, 13:30

logout написа:Цяла вечер жената ми разправя, че някаква жена й говори от колонките на компютъра. Викам й: "Абе някой ти говори в глава, какви глупости ми разправяш". Тя обаче настоява. Аз надавам ухо, но нищо не чувам и продължавам да си мисля, че нещо ме гъбарка. След поредното й "оплакване" вдигам колонката от бюрото и я поднасям към ухото. :shock: Абе верно някой говори там. Някакво хекеле-мекеле, бие малко на немско-румънски, ма не мога да определя точно... И верно жена говори. След малко се чу и мъжки глас... Интересното е, че колоните са ми 5.1 и се чува само от предна дясна :mhihi: :mhihi: :mhihi: Предполагам, че е някакво радио, ма защо не се чува на другите колонки :?:

Аз на старият касетофон хващаш таксиджиите. Бащата се издразни и май смени кабела с "екраниран" или нещо от тоя род и верно не се чу нищо повече :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 27 Фев 2007, 14:33

Andronoff написа:Скоро гледах Адам и Джейми по Дискавъри (Ловци на митове)
Та те разбиха един мит - жена чува гласове в главата си!
Оказа се, че ги чувала само на места, но най-силно покрай сградата на местна радиостанция.
Било заради пломбите на зъбите й.
Правиха там разни опитни постановки, но го опровергаха, излезе, че неможеш да хващаш радио със зъбите си! :mhihi: :mhihi:

:mhihi:
Изображение
Изображение

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 27 Фев 2007, 17:29

най-ме кефи рутера в какво вертикално-неопределено положение е :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от HammaN » 27 Фев 2007, 19:16

Знаех си че не съм луд !! И при мене се е случвало 1 път, само че аз чувах музика
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alpine » 27 Фев 2007, 20:54

Снощи си включвам телевизора и започва да пращи...много гадно около 15 сек. и след това тишина и....дррръъън дръъън (сигнал от телефон "свободно" :mhihi:) и започва съвсем чист сигнал от някой съседски телефон..на телевизорра ства това :winky: :winky: ...много интригуващ разговор беше..."Зет ми продал колата си за 300лв. незнам просто незнам как ще се оправи"...хареса ми как приключи разговора :mhihi: ..."Мале ужас ако някой ни слша как си говорим ще ни се смее" :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от CuMo » 28 Фев 2007, 20:08

Преди време с касетофон самсунг хващах звука на телевизията. Тъй че нищо чудно ;)
:smoke:

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 02 Мар 2007, 5:04

Обувай пантофите ,че на тия плочки ше ти измръзнат краката :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от No-FeaR » 02 Мар 2007, 14:01

В моя ОПЕЛ на варненската магистрала пуснат на радио Фреш се фашта звука на дързост и красота :mhihi:
Opel Club BG: Кучето на съседа спи в тръбата на ауспуха ми. Мога ли въпреки това да запаля колата?
GTi Forum: Най-сетне 6см по-ниско окачване! Сега обаче не стигам до микрофона за поръчки на МакДрайв...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 02 Мар 2007, 17:02

BMDrago написа:Обувай пантофите ,че на тия плочки ше ти измръзнат краката :mhihi:

:mhihi: Стига с тия чехли бе... на жената са ;) Там малко и единия й крак се вижда... :mhihi:

П.П. Ма си е верно за плочките... ше ги изкъртя някой ден, така или иначе не са моя идея.

Сори на автора за офтопика :mhihi:
It's not who You are, it's who You know...

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

късметлия си ти...

Мнение от someone » 19 Мар 2007, 22:33

Късметлия си, ти :) В някаква книжка преди време бях чел за това явление, и там даваха пример с един човек, на който му сложили нова коронка и с нея хващал някаква радиостанция...а сега представи си на него какво му е било...

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

...

Мнение от Is. » 20 Мар 2007, 11:12

А стига бе :kuku: :clap: :weed: как 6е фане радиостанция с колонка????????/Нали веднага 6е го направят рекламно лице ве ;) ;) ;)
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории