Келеша за бмв-то и реисинга
Модератори: mitaka7, Общи модератори
53 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
Nightmare написа:sonny написа:Аре бе, сичките сме карали без книжки, кво го нападате
Някой сме се блъскали даже без книжки

- Methodius
- Митоди яде мисо
-
Най- голямата тръпка като си без книжка е разминаването с патрулката насредата на кръстовище .. разминаваме се и от там някви бесни молитви на ум .. ама са помагали .. не са ме спирали .. та това усещане беше велико .. 

- justinmaggie
- кандидат ентусиаст
-
Asterix написа:Nightmare написа:sonny написа:Аре бе, сичките сме карали без книжки, кво го нападате
Някой сме се блъскали даже без книжки
хаха , спомням си когато бях на 14 можеби , баща ми ми даваше шарана из селото да го карам а так всички са някви реисари с наточени коли аз със шарана , всички много му се кефиха и кво стана седяхме хилихме се музиката на макс , тръгваме за съседното село и аз бавно бавно на 2ра си карам и изведнъй един приятел с голфче 2ка КР нещо ме засече , а аз плътно до една стена карам другите да могат да минат , аз не бързам и няма на къде спирачки и навъртях десен , и се разминахме само с счупен фар и броня малко ужулена
- SLav_Bs
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото набара....
- Мечтае да кара: BMW e**
Мда хубави спомени колеги спомням си кога карах на бащата жигулито напрао беше лудница
ама сега напоследък не съм карал щот малко ме посмръмкват щот ма знаят къв съм малко така "без ъкъл" ае имам малко
С няколко думи да шофираш за мен е нещо доста хубаво 

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Methodius написа:Най- голямата тръпка като си без книжка е разминаването с патрулката

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
аз и сега си карам без книжка
книжка, кола не кара

книжка, кола не кара

You said: "Time will change!" What if it changes you?
vicho написа:аз и сега си карам без книжка![]()
книжка, кола не кара![]()
![]()
И аз така викам

Та така де и аз съм далеч от мисълта че никои не е карал без книжка

- Methodius
- Митоди яде мисо
-
add1cted написа:Абе дори да те хванат кво толкова.
Преди май имаше нещо от рода, че 3 години неможеш да вземеш книжка след това .. не съм много сигурен ама нещо такова ми се мъдри .. един приятел го спираха .. ама ченгетата се паднаха читави и голям смях падна после .. то на момента никога не е смешно, ама след това ..

Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо ...
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
съшщата история самоче с на майка ми А класата преди около месец 1 събота бех сами с един френд цела вече си карах като пич и накрая не спреха в овча купел за голям късмет не карах аз и така до 5 в 6-то
докато наще не ме земаха мене и колата та до миналата седмица бех наказан добре че бащата има връзки в полициата че още треаше да му се издължавам за аката
докато наще не ме земаха мене и колата та до миналата седмица бех наказан добре че бащата има връзки в полициата че още треаше да му се издължавам за аката
- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
Methodius написа:add1cted написа:Абе дори да те хванат кво толкова.
Преди май имаше нещо от рода, че 3 години неможеш да вземеш книжка след това .. не съм много сигурен ама нещо такова ми се мъдри
Те само плашат с това, че няма да вземеш книжка 3 години, защото си мислят, че ще се сдухаш и ще спреш да караш

всеки е минал през тоя път аз на 16 години крадях на дъртия БМВ-то и одих да го въртим на пета
много хубаво беше . ама нашия как всеки път ме разбираше че съм го взимал що шамари съм изявал
крие ключовете пак ги намера пак го взема и си го искарам на БМВ-то за дето дъртия ма е шамарил 
много хубаво беше . ама нашия как всеки път ме разбираше че съм го взимал що шамари съм изявал

"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!

мене са ме спирали на 17 с мосвето на депо банишора посред нощ, връщах се от йолита с приятелчета. куката разправя че единия фар не свети беше ми се драпнало лаиното. резнах му една тупаница на фара тои светна куката умря от смях разправя ние с тия таралясници сме така и ме пусна да си ходя без да ми иска документите дори. голям смях падня после /това преди 11 години/
- Гост
-
Аз джитках на баща ми с москвето на около 16! и една нощ беше леко валнало и пред партийния дом на жълтите павета като поднесе тоя туч и право у теменужките! изорах ги като багер! издрапах леко от градинката и в една прека-мий калта у една локва и си викам-некой ако ме е видел ше го изкарат атентат срещу социализъма и ше садим теменужки цел живот!
умрех от шубе!
умрех от шубе!

SKISABMW написа:Аз джитках на баща ми с москвето на около 16! и една нощ беше леко валнало и пред партийния дом на жълтите павета като поднесе тоя туч и право у теменужките! изорах ги като багер! издрапах леко от градинката и в една прека-мий калта у една локва и си викам-некой ако ме е видел ше го изкарат атентат срещу социализъма и ше садим теменужки цел живот!
умрех от шубе!

_!_
53 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4