Излагация..
Модератори: mitaka7, Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
споко още 3-4години и от тея ге-се-аики
няма да остане и една читава сички ще са на по 15+години и съвсем че за скрап а като гледам ерата на славната марка опел горе долу се характеризира само с този автомобил сичко останало е пълнеж нямат една читава кола и сичко ще си доиде на мястото ще си карат само на спомени опелджиите 

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
kiko написа:споко още 3-4години и от тея ге-се-аикиняма да остане и една читава сички ще са на по 15+години и съвсем че за скрап а като гледам ерата на славната марка опел горе долу се характеризира само с този автомобил сичко останало е пълнеж нямат една читава кола и сичко ще си доиде на мястото ще си карат само на спомени опелджиите
прав си само че аз едно си мисля след 3-4 год всеки уимон ше има бмв 91-93 за по 3-4к ... тогава на кои ше се смеем и кои ше ебаваме не знам ... а дали нема да си се смеем на самите нас .. щото ерата на гофа отминава ... май идва ерата на бмвтата бИгачките 320

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
bam-bam написа:прав си само че аз едно си мисля след 3-4 год всеки уимон ше има бмв 91-93 за по 3-4к ... тогава на кои ше се смеем и кои ше ебаваме не знам ... а дали нема да си се смеем на самите нас .. щото ерата на гофа отминава ... май идва ерата на бмвтата бИгачките 320
то 320ските са едни бегачкииии

язък за 2-те торби клапани

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
аз не мога да разбера, удовоствието от това да карате кола от това да се ръчкате по прекрасните улици ли получавате?
ми ако няма движение и като светне зелено и сте сами, тръгвате ли?
хайде стига вече
ако някой се самоопределя като добър, но неизвестен пилот - ми търсете отбори, спонсори и се изявяваите по състезания
иначе всичко е вятър работа и дивотия
Хайде със здраве и нищо лично

хайде стига вече

ако някой се самоопределя като добър, но неизвестен пилот - ми търсете отбори, спонсори и се изявяваите по състезания

иначе всичко е вятър работа и дивотия

Хайде със здраве и нищо лично

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2