Излагация..

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 14 Фев 2007, 11:20

споко още 3-4години и от тея ге-се-аики :mhihi: няма да остане и една читава сички ще са на по 15+години и съвсем че за скрап а като гледам ерата на славната марка опел горе долу се характеризира само с този автомобил сичко останало е пълнеж нямат една читава кола и сичко ще си доиде на мястото ще си карат само на спомени опелджиите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 14 Фев 2007, 14:37

kiko написа:споко още 3-4години и от тея ге-се-аики :mhihi: няма да остане и една читава сички ще са на по 15+години и съвсем че за скрап а като гледам ерата на славната марка опел горе долу се характеризира само с този автомобил сичко останало е пълнеж нямат една читава кола и сичко ще си доиде на мястото ще си карат само на спомени опелджиите :mhihi:

прав си само че аз едно си мисля след 3-4 год всеки уимон ше има бмв 91-93 за по 3-4к ... тогава на кои ше се смеем и кои ше ебаваме не знам ... а дали нема да си се смеем на самите нас .. щото ерата на гофа отминава ... май идва ерата на бмвтата бИгачките 320 :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 15 Фев 2007, 12:18

bam-bam написа:прав си само че аз едно си мисля след 3-4 год всеки уимон ше има бмв 91-93 за по 3-4к ... тогава на кои ше се смеем и кои ше ебаваме не знам ... а дали нема да си се смеем на самите нас .. щото ерата на гофа отминава ... май идва ерата на бмвтата бИгачките 320 :mhihi:

то 320ските са едни бегачкииии :mhihi: :mhihi: :mhihi:
язък за 2-те торби клапани :shock: :roll: :twisted:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 15 Фев 2007, 15:29

аз не мога да разбера, удовоствието от това да карате кола от това да се ръчкате по прекрасните улици ли получавате? :roll: ми ако няма движение и като светне зелено и сте сами, тръгвате ли? :mhihi:
хайде стига вече :idea:
ако някой се самоопределя като добър, но неизвестен пилот - ми търсете отбори, спонсори и се изявяваите по състезания :idea: ;)

иначе всичко е вятър работа и дивотия :confused:

Хайде със здраве и нищо лично ;)
Изображение
Изображение

Предишна

Назад към Страхотни истории