Казармагедон (+18)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
t0sh написа:но като цяло - има хора които нямат нужда от казарма защото ги е брулил и живота до 18, има мамини синченца, които пък определено имат нужда от казармата. най-мамините ги измъкват обаче по принцип
Мен като ще ме измъкнат (или са ме вече,не съм особено сигурен за момента)на мамин ли ти приличам

Абсолютно губене на време,няма спор!Може да се оползотвори в далеч по-важни и полезни неща

(Виж си ЛС)
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
абе тва няма ли къс вариант,че като гледам коментарите маи интересно.
ма мнооооо дълго
ма мнооооо дълго

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
B U L L I написа:абе тва няма ли къс вариант,че като гледам коментарите маи интересно.
ма мнооооо дълго
има и по-къс вариант

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
vicho написа:kluves написа:да де ама казармата един ден свършва,а този който го говори това цял живот ще е в нея.и винаги ще има началници над него и винаги ще е смачкан.д***а и фуражките.
Малко тъпо си го написал, ама не искам сега да се заяждам, просто не съм съгласен с това, че някой като е бил в казармата и после цял живот нищо не става от него, примери безброй мога да ти дам, макар да не ги познаваш, а и да не те интересува.
Истината е една, казармата си е чисто губене на време. А другата е, че който където се падне, някой може да го тормозят, за друг да е купон, а за трети, просто отмора и разнообразие от иначе рутинния и скучен живот (работа, вкъщи, вкъщи работа).
И да кажа, немога да дам кой знае какво компетентно мнение за казармата, защото не съм бил, а и не смятам и да ходя. Наистина не виждам какво толкова има за правене там. Мисля по същия начин както и много мой приятели и вярвам, че е така.
И накрая, в интерес на истината, тези, които са били винаги имат нещо интересно и увлекателно, което да разкажат. Може да не е кой знае какво, но пак е НЕЩО.
С туи си мнение показа колко си нежен

- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
абе имало е извръщения не е като да е нямало .. ама все пак нека да каже някой дето е бил отдавна в казармата
аз лично не съм бил и немам такива намерения
на комисията докторите са фанаха за главата с мене пращаха ма на 1000 допалнителни иследвания и накрая ма писанаха НЕ ГОДЕН
че как иначе бронхиални асми , не виждам , не чувам , имам страхове , пуша по 3 кутии , пия , даже им обиснявах че съм имал мозачно сътресение , на кожния му казах че имам някви обриви постояно , дюстабан съм .и кво ли още не вече съм забравил
ама се полудяха си с мене де

аз лично не съм бил и немам такива намерения
на комисията докторите са фанаха за главата с мене пращаха ма на 1000 допалнителни иследвания и накрая ма писанаха НЕ ГОДЕН
че как иначе бронхиални асми , не виждам , не чувам , имам страхове , пуша по 3 кутии , пия , даже им обиснявах че съм имал мозачно сътресение , на кожния му казах че имам някви обриви постояно , дюстабан съм .и кво ли още не вече съм забравил
ама се полудяха си с мене де

"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!

- Glamav
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '02
- Мечтае да кара: 850i или M6
Казармата си е казарма, няма начин да се обясни с думи... само избраните са били и знаят какво е да те спукват от гърч и после да те направят стар 

- andro_venom
- кандидат ентусиаст
-
Тва се едно е писано за поделението на Жандармерията във Враня
Абе яко си беше маитапи стоики караули.
Ама от тая година още ще намалеят мъжете
Абе яко си беше маитапи стоики караули.
Ама от тая година още ще намалеят мъжете

GTI Не Мерси! M Power
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
LuBo1 написа:С туи си мнение показа колко си нежен
офтопик : Просто съм чувствителен

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Kocil
- младши ентусиаст
-
Хаха,тва като го прочетох се сетих и за 18-те месеца,котио прекарах в казармата...
ама чак пък такива извращение поне при нас не е имало...е,сдърпвахме се със старите в началото(аз много не си траех),ама чак бой и такива работи не е имало...иначе когато пък аз станах стар,въобще не ме влечеше да юркам новобранците...но спомените си остават - добри,лоши,помниш ги... 

Dozo написа:Значи според мен разказчето садърза около 70% истина.И то истина за казармения живот преди 89година.Вярно е че моя милост служи 94г/6г след набора си/,но от мои приятели съм слушал много подобни истории.Особенно от тези които са служели по 2 от наще граници.След 91-92год. наистина казармата се превръща в "пансион за девици".Но това трябваше да стане много по рано и много по рано трябваше някои да осъзнае, че една ПРОФЕСИОНАЛНА армия макар и по малоброина/но значително по подготвена/ще бъде по-боеспособна. Така мисля аз.
А ти бате къде си служил.Да си чувал за танковата бригада в Горна Баня.Ми там си беше така както е разказа през '96-97 година.А при това се говореше ,че лошото е било преди това.Е можеш ли да си го представиш това "лошо".
t0sh написа:много зависи къде е казарма човек, точно там - възможно, но са малко местата с подобни изцепки.
има и места където денонощно се правят лицеви над тоалетни, яде се побой и това е от дребните неща.
има и където е купон нонстоп и се бяга лесно по купойни вечер, ако човек се сприятелява бързо
аз лично 97-ма подготвителния Драгоман клонеше към този разказ, понеже не търпях тотално дебилче на 1 шамар да ми се прави на млаш'сржант с 2-те си насрани нашивки покрай татенцето, и си го отнасях, за сметка на последвалите 9 месеца(точно ме хвана намалението от 18 на 12 месеца)
но като цяло - има хора които нямат нужда от казарма защото ги е брулил и живота до 18, има мамини синченца, които пък определено имат нужда от казармата. най-мамините ги измъкват обаче по принцип

41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3