Казармагедон (+18)

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

на ge_a диването
Аватар
Кара: E87 116i N45B16

Мнение от cherry_dream » 22 Яну 2007, 11:56

ilinka_loves_BMW написа:"Господи благодаря ти,че съм жена"

Ммм да... И аз така :winky:
Dare To Dream

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 22 Яну 2007, 18:01

t0sh написа:но като цяло - има хора които нямат нужда от казарма защото ги е брулил и живота до 18, има мамини синченца, които пък определено имат нужда от казармата. най-мамините ги измъкват обаче по принцип ;)

Мен като ще ме измъкнат (или са ме вече,не съм особено сигурен за момента)на мамин ли ти приличам ;)
Абсолютно губене на време,няма спор!Може да се оползотвори в далеч по-важни и полезни неща :!:
(Виж си ЛС)

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 22 Яну 2007, 21:42

аз казарма несъм ходил, ама несъм мамино синче, понякога съжалявам, че неотидох ама само заради простотиите, а това да ми вземат 1 година от жимвота е тъпа работа, аз да нема да живея 100 години та ще им дам 1 цяла

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 22 Яну 2007, 23:46

абе тва няма ли къс вариант,че като гледам коментарите маи интересно.
ма мнооооо дълго :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 23 Яну 2007, 0:43

B U L L I написа:абе тва няма ли къс вариант,че като гледам коментарите маи интересно.
ма мнооооо дълго :mhihi:

има и по-къс вариант :arrow: 30 дни запас :mhihi:
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 23 Яну 2007, 13:31

Ако си в "мародерска" рота - нема запас!!! :mhihi:

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 23 Яну 2007, 18:21

vicho написа:
kluves написа:да де ама казармата един ден свършва,а този който го говори това цял живот ще е в нея.и винаги ще има началници над него и винаги ще е смачкан.д***а и фуражките.

Малко тъпо си го написал, ама не искам сега да се заяждам, просто не съм съгласен с това, че някой като е бил в казармата и после цял живот нищо не става от него, примери безброй мога да ти дам, макар да не ги познаваш, а и да не те интересува.

Истината е една, казармата си е чисто губене на време. А другата е, че който където се падне, някой може да го тормозят, за друг да е купон, а за трети, просто отмора и разнообразие от иначе рутинния и скучен живот (работа, вкъщи, вкъщи работа).

И да кажа, немога да дам кой знае какво компетентно мнение за казармата, защото не съм бил, а и не смятам и да ходя. Наистина не виждам какво толкова има за правене там. Мисля по същия начин както и много мой приятели и вярвам, че е така.

И накрая, в интерес на истината, тези, които са били винаги имат нещо интересно и увлекателно, което да разкажат. Може да не е кой знае какво, но пак е НЕЩО. ;)

С туи си мнение показа колко си нежен
:mhihi:
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E83 LCI, Е60
Мечтае да кара: BmW F06 M

Мнение от Enslaving_Lecher » 24 Яну 2007, 5:00

Голем смех :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 24 Яну 2007, 6:22

абе имало е извръщения не е като да е нямало .. ама все пак нека да каже някой дето е бил отдавна в казармата :mhihi:
аз лично не съм бил и немам такива намерения
на комисията докторите са фанаха за главата с мене пращаха ма на 1000 допалнителни иследвания и накрая ма писанаха НЕ ГОДЕН
че как иначе бронхиални асми , не виждам , не чувам , имам страхове , пуша по 3 кутии , пия , даже им обиснявах че съм имал мозачно сътресение , на кожния му казах че имам някви обриви постояно , дюстабан съм .и кво ли още не вече съм забравил
ама се полудяха си с мене де :twisted:
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 525d '02
Мечтае да кара: 850i или M6

Мнение от Glamav » 25 Яну 2007, 9:15

Казармата си е казарма, няма начин да се обясни с думи... само избраните са били и знаят какво е да те спукват от гърч и после да те направят стар :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от andro_venom » 25 Яну 2007, 13:15

Тва се едно е писано за поделението на Жандармерията във Враня
Абе яко си беше маитапи стоики караули.
Ама от тая година още ще намалеят мъжете :mhihi:
GTI Не Мерси! M Power

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 25 Яну 2007, 13:19

LuBo1 написа:С туи си мнение показа колко си нежен
:mhihi:

офтопик : Просто съм чувствителен :mhihi: :mhihi: :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kocil » 01 Фев 2007, 2:09

Хаха,тва като го прочетох се сетих и за 18-те месеца,котио прекарах в казармата... :mhihi: ама чак пък такива извращение поне при нас не е имало...е,сдърпвахме се със старите в началото(аз много не си траех),ама чак бой и такива работи не е имало...иначе когато пък аз станах стар,въобще не ме влечеше да юркам новобранците...но спомените си остават - добри,лоши,помниш ги... ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vvch » 03 Фев 2007, 3:56

Dozo написа:Значи според мен разказчето садърза около 70% истина.И то истина за казармения живот преди 89година.Вярно е че моя милост служи 94г/6г след набора си/,но от мои приятели съм слушал много подобни истории.Особенно от тези които са служели по 2 от наще граници.След 91-92год. наистина казармата се превръща в "пансион за девици".Но това трябваше да стане много по рано и много по рано трябваше някои да осъзнае, че една ПРОФЕСИОНАЛНА армия макар и по малоброина/но значително по подготвена/ще бъде по-боеспособна. Така мисля аз.

А ти бате къде си служил.Да си чувал за танковата бригада в Горна Баня.Ми там си беше така както е разказа през '96-97 година.А при това се говореше ,че лошото е било преди това.Е можеш ли да си го представиш това "лошо".

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vvch » 03 Фев 2007, 3:59

t0sh написа:много зависи къде е казарма човек, точно там - възможно, но са малко местата с подобни изцепки.
има и места където денонощно се правят лицеви над тоалетни, яде се побой и това е от дребните неща.
има и където е купон нонстоп и се бяга лесно по купойни вечер, ако човек се сприятелява бързо ;)

аз лично 97-ма подготвителния Драгоман клонеше към този разказ, понеже не търпях тотално дебилче на 1 шамар да ми се прави на млаш'сржант с 2-те си насрани нашивки покрай татенцето, и си го отнасях, за сметка на последвалите 9 месеца ;) (точно ме хвана намалението от 18 на 12 месеца)

но като цяло - има хора които нямат нужда от казарма защото ги е брулил и живота до 18, има мамини синченца, които пък определено имат нужда от казармата. най-мамините ги измъкват обаче по принцип ;)

:yes:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории