За любовта и жените
Модератори: mitaka7, Общи модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
t0sh написа:RSxRacer написа:BMWgirl_Z8 написа:RSxRacer написа:
....НО за следващата която ще и да е тя няма да има никви компромиси.Една след друга и тва е.
Тук не съм съгласна с тебе!!!Това, че тази жена е постъпила така с тебе, не означава, че всички следващи трябва да плащат за това,което ти е причинила.Много мъже и жени постъпват по този начин,но я помисли...трябва ли невинни да страдат за една любов, която не се е оказала правилната?
Добре донякаде съм съгласен но просто ще си имам нещо в предвид защото за 3 път не искам да съм наранен това е
ако няма кой да те нарани, значи няма емоции - тогава за какво живееш точно?
само нараняването ли е емоция???

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
а защо трябва да има емоций от такъв характер като може да са положителни? Но пак се отклонихме от темата ама както и да е:)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Розовия мексикански сериал продължава

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- RSxRacer
- вълкодав
-
Направо тъй стана да е*а 

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- ilinka_loves_BMW
- кандидат ентусиаст
-
zAcK написа:Розовия мексикански сериал продължава![]()
![]()
Лошо няма :mhihi:

BMW-THE LIFE STYLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
В тишината алкохолна пак от спомени съм болна!Искам да не оздравея в нащо вчера да живея-там където бях щастлива и усещах,че съм жива!
Нищо ли не бях за тебе,както казваш днес на всички или те боли за мене и не спря да ме обичаш!
В тишината алкохолна пак от спомени съм болна!Искам да не оздравея в нащо вчера да живея-там където бях щастлива и усещах,че съм жива!
Нищо ли не бях за тебе,както казваш днес на всички или те боли за мене и не спря да ме обичаш!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- fANTONa
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 520
няма да коментирам много понеже темата е доволно развалена, по скоро ще дам линкиве към някои неща които съм писал, предполагам че всеки може да си направи извод ...
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight=
http://tony13.hit.bg/SamoDumi.html
ето и няколко мои цитата:
"Любов е да дадеш на някого възможността да те унищожи, вярвайки, че той няма да го направи..."
"радваи се на живота , на това , което имаш ... остави болката на страна , ако е няма6е , нямаше да има и щастие .... "
"заради такива хора, на които не им пука много много какво чувстват другите , заради тях малко по малко из4езват и хората които 4увстват истински , отказват се поради факта 4е полу4ават пове4е болка в от колкото оби4 .... и така остават все по малко хора с истински 4увства и все по трудно се намират ... (тва е няква моя теза , която нз дали е много верна , но ми звучи логи4на...) "
не се оставяите да преминете към тези на които не им пука !!!!
мога да пиша с часове на тази тема но в момента не съм в настроение ... може би по-късно ...
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight=
http://tony13.hit.bg/SamoDumi.html
ето и няколко мои цитата:
"Любов е да дадеш на някого възможността да те унищожи, вярвайки, че той няма да го направи..."
"радваи се на живота , на това , което имаш ... остави болката на страна , ако е няма6е , нямаше да има и щастие .... "
"заради такива хора, на които не им пука много много какво чувстват другите , заради тях малко по малко из4езват и хората които 4увстват истински , отказват се поради факта 4е полу4ават пове4е болка в от колкото оби4 .... и така остават все по малко хора с истински 4увства и все по трудно се намират ... (тва е няква моя теза , която нз дали е много верна , но ми звучи логи4на...) "
не се оставяите да преминете към тези на които не им пука !!!!
мога да пиша с часове на тази тема но в момента не съм в настроение ... може би по-късно ...
БМВ
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Ей това безцелие е много кофти чуство ... Едно знам че съм много глупав защото изтарвах момиче което много ми допадаше ... И го изтървах по най-смотаният възможен начин и няма да си го простя никога и всеки ден като се сетя и ми става едно такова гадно ... ама щом се кача в най-прекрасното нещо на света и щом си усиля мп3-то и всичко минава страшен лек 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- fANTONa
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 520
Mishel_Vaian написа:... ама щом се кача в най-прекрасното нещо на света и щом си усиля мп3-то и всичко минава страшен лек
за трабанта ли става въпрос ?

иначе наистина когато изгубиш човек на когото много си държал , чувстваш , някакво такова, безцелие, празнота, нещо липсва да запълни ежедневието ти, нежна ласка и някой който показва че го е грижа за теб ... шиана работа ...
БМВ
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Аллоооууу!!! Клуба на разбитите сърца, я вместо да ревете и охкате тук си облечете новите дрешки и елате с мен в петък да ви водя в Jim Beam или 33. Там ще видите каква любов пада срещу малка българска водка

- ilinka_loves_BMW
- кандидат ентусиаст
-
X-citer написа:Аллоооууу!!! Клуба на разбитите сърца, я вместо да ревете и охкате тук си облечете новите дрешки и елате с мен в петък да ви водя в Jim Beam или 33. Там ще видите каква любов пада срещу малка българска водка![]()
![]()
С удоволствие ама много си ми далече

П.С- еи таковахме хубавата тема. Аз лично се извинявам
на RSxRacer за това!
BMW-THE LIFE STYLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
ilinka_loves_BMW написа:
С удоволствие ама много си ми далече![]()
Дай пик и може да дойда да те взема

ilinka_loves_BMW написа:Пък като доида и пия(пък аз не пия малко)
кой ентусиаст ще ме връща обратно после
![]()
![]()
Е ти ако дойдеш няма да те водя в Jim Beam - ще те заведа на едно друго място и няма да ти се налага да шофираш след това

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Браво, историята макар и кратка е мноо съдържателна и наистина човек се замисля, като я прочете, надявам се да се сещам за нея всеки път, когато се кача в колата бесен или ме нервира поредния некадърник зад волана!

- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
X-citer написа:Аллоооууу!!! Клуба на разбитите сърца, я вместо да ревете и охкате тук си облечете новите дрешки и елате с мен в петък да ви водя в Jim Beam или 33. Там ще видите каква любов пада срещу малка българска водка![]()
![]()
хахахахахахахах ах ах аха х аха ха ха ха ха ха ха
чукниииииии
4 8 15 16 23 42
- RSxRacer
- вълкодав
-
ilinka_loves_BMW написа:X-citer написа:Аллоооууу!!! Клуба на разбитите сърца, я вместо да ревете и охкате тук си облечете новите дрешки и елате с мен в петък да ви водя в Jim Beam или 33. Там ще видите каква любов пада срещу малка българска водка![]()
![]()
С удоволствие ама много си ми далечеПък като доида и пия(пък аз не пия малко
)
кой ентусиаст ще ме връща обратно после
![]()
![]()
П.С- еи таковахме хубавата тема. Аз лично се извинявам
на RSxRacer за това!
За

www.bizzart.info

www.bizzart.info

36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3