За любовта и жените

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 17 Яну 2007, 13:01

t0sh написа:
RSxRacer написа:
BMWgirl_Z8 написа:
RSxRacer написа:
....НО за следващата която ще и да е тя няма да има никви компромиси.Една след друга и тва е.

Тук не съм съгласна с тебе!!!Това, че тази жена е постъпила така с тебе, не означава, че всички следващи трябва да плащат за това,което ти е причинила.Много мъже и жени постъпват по този начин,но я помисли...трябва ли невинни да страдат за една любов, която не се е оказала правилната?

Добре донякаде съм съгласен но просто ще си имам нещо в предвид защото за 3 път не искам да съм наранен това е :)

ако няма кой да те нарани, значи няма емоции - тогава за какво живееш точно?

само нараняването ли е емоция??? :mhihi:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 17 Яну 2007, 13:30

а защо трябва да има емоций от такъв характер като може да са положителни? Но пак се отклонихме от темата ама както и да е:)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 17 Яну 2007, 13:32

Розовия мексикански сериал продължава :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 17 Яну 2007, 13:36

Направо тъй стана да е*а :)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ilinka_loves_BMW » 17 Яну 2007, 13:59

zAcK написа:Розовия мексикански сериал продължава :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Лошо няма :mhihi: :mhihi: :mhihi: и............2999 серия :)
BMW-THE LIFE STYLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

В тишината алкохолна пак от спомени съм болна!Искам да не оздравея в нащо вчера да живея-там където бях щастлива и усещах,че съм жива!
Нищо ли не бях за тебе,както казваш днес на всички или те боли за мене и не спря да ме обичаш!

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 17 Яну 2007, 15:06

zAcK написа:Розовия мексикански сериал продължава :mhihi: :mhihi: :mhihi:

И ти ли стоя :gay: цвят :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 520

Мнение от fANTONa » 17 Яну 2007, 16:05

няма да коментирам много понеже темата е доволно развалена, по скоро ще дам линкиве към някои неща които съм писал, предполагам че всеки може да си направи извод ...

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight=
http://tony13.hit.bg/SamoDumi.html

ето и няколко мои цитата:
"Любов е да дадеш на някого възможността да те унищожи, вярвайки, че той няма да го направи..."
"радваи се на живота , на това , което имаш ... остави болката на страна , ако е няма6е , нямаше да има и щастие .... "

"заради такива хора, на които не им пука много много какво чувстват другите , заради тях малко по малко из4езват и хората които 4увстват истински , отказват се поради факта 4е полу4ават пове4е болка в от колкото оби4 .... и така остават все по малко хора с истински 4увства и все по трудно се намират ... (тва е няква моя теза , която нз дали е много верна , но ми звучи логи4на...) "
не се оставяите да преминете към тези на които не им пука !!!!

мога да пиша с часове на тази тема но в момента не съм в настроение ... може би по-късно ...
БМВ

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 17 Яну 2007, 19:00

Ей това безцелие е много кофти чуство ... Едно знам че съм много глупав защото изтарвах момиче което много ми допадаше ... И го изтървах по най-смотаният възможен начин и няма да си го простя никога и всеки ден като се сетя и ми става едно такова гадно ... ама щом се кача в най-прекрасното нещо на света и щом си усиля мп3-то и всичко минава страшен лек :mhihi:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 520

Мнение от fANTONa » 17 Яну 2007, 19:48

Mishel_Vaian написа:... ама щом се кача в най-прекрасното нещо на света и щом си усиля мп3-то и всичко минава страшен лек :mhihi:

за трабанта ли става въпрос ? :mhihi:

иначе наистина когато изгубиш човек на когото много си държал , чувстваш , някакво такова, безцелие, празнота, нещо липсва да запълни ежедневието ти, нежна ласка и някой който показва че го е грижа за теб ... шиана работа ...
БМВ

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 18 Яну 2007, 0:56

Аллоооууу!!! Клуба на разбитите сърца, я вместо да ревете и охкате тук си облечете новите дрешки и елате с мен в петък да ви водя в Jim Beam или 33. Там ще видите каква любов пада срещу малка българска водка :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ilinka_loves_BMW » 18 Яну 2007, 2:06

X-citer написа:Аллоооууу!!! Клуба на разбитите сърца, я вместо да ревете и охкате тук си облечете новите дрешки и елате с мен в петък да ви водя в Jim Beam или 33. Там ще видите каква любов пада срещу малка българска водка :mhihi: :mhihi: :mhihi:

С удоволствие ама много си ми далече :) Пък като доида и пия(пък аз не пия малко :uups: ) :mhihi: кой ентусиаст ще ме връща обратно после :mhihi: :mhihi:

П.С- еи таковахме хубавата тема. Аз лично се извинявам
на RSxRacer за това!
BMW-THE LIFE STYLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

В тишината алкохолна пак от спомени съм болна!Искам да не оздравея в нащо вчера да живея-там където бях щастлива и усещах,че съм жива!
Нищо ли не бях за тебе,както казваш днес на всички или те боли за мене и не спря да ме обичаш!

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 18 Яну 2007, 2:10

ilinka_loves_BMW написа:
С удоволствие ама много си ми далече :)

Дай пик и може да дойда да те взема ;) :lol:

ilinka_loves_BMW написа:Пък като доида и пия(пък аз не пия малко :uups: ) :mhihi: кой ентусиаст ще ме връща обратно после :mhihi: :mhihi:

Е ти ако дойдеш няма да те водя в Jim Beam - ще те заведа на едно друго място и няма да ти се налага да шофираш след това :winky: :twisted:
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 18 Яну 2007, 8:12

Браво, историята макар и кратка е мноо съдържателна и наистина човек се замисля, като я прочете, надявам се да се сещам за нея всеки път, когато се кача в колата бесен или ме нервира поредния некадърник зад волана!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 18 Яну 2007, 8:24

X-citer написа:Аллоооууу!!! Клуба на разбитите сърца, я вместо да ревете и охкате тук си облечете новите дрешки и елате с мен в петък да ви водя в Jim Beam или 33. Там ще видите каква любов пада срещу малка българска водка :mhihi: :mhihi: :mhihi:

хахахахахахахах ах ах аха х аха ха ха ха ха ха ха

чукниииииии
4 8 15 16 23 42

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 18 Яну 2007, 12:01

ilinka_loves_BMW написа:

С удоволствие ама много си ми далече :) Пък като доида и пия(пък аз не пия малко :uups: ) :mhihi: кой ентусиаст ще ме връща обратно после :mhihi: :mhihi:

П.С- еи таковахме хубавата тема. Аз лично се извинявам
на RSxRacer за това!

За :OT: няма проблем кои както я е разбрал пък за софия аз моа те върна па ти пий колкот искаш :)
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории