Понякога...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 98' е39 520i
Мечтае да кара: V8

Мнение от ДаниД » 07 Дек 2006, 22:11

Всички са били :help:

Отдавна разбрах че за тези неща тряа да се гледа някакси "отгоре", да не се набиваш във филма.По леко е после всичко ;)
Изображение

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 07 Дек 2006, 22:21

Ей, благодаря за добрите думи и топлото посрещане (и на alx за откровеността :mhihi: ).
Само да спомена, че това е...просто разказ:) И е с доста голяма давност, не е актуален, просто бях помолен да го намеря и пусна, защото един човек имаше нужда да го прочете:)

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi 20VTQ
Мечтае да кара: SSME

Мнение от smg » 07 Дек 2006, 23:23

ati :welcome:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530iA Touring
Мечтае да кара: e3-е39
Детайли за колата: 2001

Мнение от dankata » 08 Дек 2006, 0:31

ООооооооо, бАти!!!
:D :lol: :D :D :D :D :D :D
Поздрави :!:

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 08 Дек 2006, 0:41

ТОВА Е ТОЙ !!! КОЙ ?!?!?!
А - Т - И :!:
:D :D :D :D :D :D

Добре дошъл отново :D :D :D :D
Tux0 Ca !
Изображение

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 08 Дек 2006, 10:22

Благодаря Ви много, момчета за посрещането.
Приятно ми е да ви "видя" виртуално отново:)

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Niko M3 » 08 Дек 2006, 11:28

Това е един от най невороятните и чувствителни разкази , бях го чел преди но с удоволствие го прочетох пак и отново събуди чуства в мен, тоз АТИ не го познавам лично но от това което съм чел тук, мога да кажа само едно голямо БРАВО :clap: [/b][/i]
Супер. Сега отиди да си купиш opel нафтичка и ще се возиш от сервиз до сервиз икономично :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: vRS

Мнение от THUNDER » 08 Дек 2006, 15:52

Хайде сега да се почерпим по бира "виртуално" :bchug: :winky: !!

селянина с колелото
Аватар

Мнение от PROPOVEDNIKA » 10 Дек 2006, 4:16

Хора при раздяла просто си мислете за това, че на земята има още мнооого жени, които биха могли да ви накарат да се чувствате по същия начин както с вече напусналата ви приятелка.Все пак като се огледате около вас виждате и други щастливи двойки нали?
Много често страдаме за плътското, но не го осъзнава а плътското е най-лесно заменимото!!!Тоест измисляме си,преписваме разни качества на приятелките си, идеализираме ги и така се самосъжаляваме за това какъв човек сме изпуснали. :shock: Няма качества такъв парцал, не си струва да съжаляваме за просто хубава главица с чифт цици и добре оформен задник...това го има, намира се, продава се и дори не е много скъпо!!! :D Просто стигнете до извода, че вашата приятелка, не е била нещо спецялно и може да се срещне отново под друга форма, а защо не и в по-добра форма/обвивка. :D Всички си мислим, че голяма част от жените са смотани парцали, а нашата си е нещо различно и трябва много да страдаме за нея, НЯМА ТАКОВА НЕЩО!!!Парцала си е парцал до доказване на противното!!! :D Как може да се докаже, че не е парцал, ми това не се случва с правене на сандвичи и гладене на ризата ви, не става и с приятни целувки по врата и приятни за четене смс-и!!!Защото за подобни неща страдате повечето от вас, след като се разделите!!!Сещате се за това как са ви обгрижвали и как са ви докосвали, целували ... е някои от вас си мислят за това какви свирки е правила примерно...простаци!!! :mhihi: За мен всяка жена, която играе влюбване и обгрижване е парцал, до като не ми докаже, че ме обича истински!!!Може да тествате прага на търпимост, тези които обичат силно имат и висок праг на търпимост. :D Иначе жените обичат истински и най-силно около раждането на първото дете, с всяко следващо още по-силно, много мъже обаче точно тогава губят интерес. :) Не знам защо се получава такова разминаване... може би защото в природата мъжкия има една оплождаща роля, дава гените си след което минава към следващата.Малко или много това си ни е заложено в природата може би. :D Та аз като съм разочарован от някоя мацка и си викам, че повече никога няма да обиквам никоя преди да ми роди дете примерно, не че съм се разбързал да имам деца, но и не бързам да си причинявам нова тежка раздяла!!! :D Аз имах една тежка раздяла, след това се пазя, демек гледам да не съм влюбчив :mhihi: Тя твърдеше всеки ден, че ме обича, но на друг ще роди дете.Приятели не сме останали, значи и аз съм страдал по плътското. :D

Защо смятам, че страдаме по плътското в 90% от случаите, ми нали се сещате за лафа "ДА ОСТАНЕМ ПРИЯТЕЛИ"?Вие с колко останахте приятели? :mhihi: Значи ние като скъсаме човека не изчезва, има го и ни подава ръка, можем да провеждаме същите разговори както до сега!!! НО НА НАС НИ ЛИПСА КОЕ, ОТ КОЕ ИМАМЕ НУЖДА?МИ ОТ ЕПИДЕРМАЛНИТЕ СЪПРЕЖИВЕЛИЦИ, както казва Кембъла!!! :D Резултата е: Я СИ ЕБИ МАМЕТО МЕН МИ СЕ ЕБЕ, ЗАДРЪЖ СИ ПРИЯТЕЛСТВОТО АЗ ТРЯБВА ДА ЕБА И ЩЕ СИ НАМЕРЯ ДРУГА!!!Е това се случва в главите на повечето, тя милата подава ръка да сте приятели и да се виждате и да си говорите както до сега, но вие искате да и го слагате, и отказвате приятелството защото на вас основното, което ви липсва е нейния задник и цици, те са си ваши, не може друг да ги обгрижва. :D Не ви липсват проклетите сандвичи и изгладената риза, а и смс-те не ви бяха чак толкова забавни за четене! :D Не ви липсва и чувството и за хумор, защото имате приятели с много по-силно чувство за хумор, но за съжаление те нямат цици:D

Ако във връзката, която сте изгубили е имало нещо повече от описаното, значи "ДА ОСТАНЕМ ПРИЯТЕЛИ" е един добър, приемлив вариант за вас.Човека си е същия, просто няма да си лягате заедно, но това не е проблем, задници и цици на тая земя дал Господ. :D

Дано съм помогнал на поне един да преживее по-леко раздялата!!! ;)

П.С. Ати не ми стана ясно това истинска история ли е?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alpine » 10 Дек 2006, 10:52

ati написа:[i]Само да спомена, че това е...просто разказ:) И е с доста голяма давност, не е актуален,
Изображение

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

...........

Мнение от Тоо Cool » 10 Дек 2006, 12:29

Евала на PROPOVEDNIKA-всичко, което е написал по тая тема е АБСОЛЮТНА истина! Ама е неоспорима истина и това, че цици и задници (добре оформени) колкото щеш! :D :D :D
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 10 Дек 2006, 12:39

PROPOVEDNIKA написа:...

Напълно съм съгласен! Много хубаво написано! Но това някак си е до човека, някои са по-чутвствителни и романтични и много тежко го преживяват.. Колкото повече си юзър в тези неща, толкова по добре..

П.С. първия пост с който не ме дразниш, даже ти прощавам миналите ти 171поста, с които ми бъркаш в червата :mhihi:
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 11 Дек 2006, 20:08

SAL-ati като ти дойде..........МУЗАТА да я споделиш с нас ;)

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 11 Дек 2006, 21:28

А защо ли си мисля, че половинта разказ е подхранен с кървави любовни сълзи от самия автор ;)

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 12 Дек 2006, 20:59

Тихо не развяляй романтиката ;) ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории