Понякога...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ДаниД
- младши ентусиаст
-
- Кара: 98' е39 520i
- Мечтае да кара: V8
Всички са били
Отдавна разбрах че за тези неща тряа да се гледа някакси "отгоре", да не се набиваш във филма.По леко е после всичко

Отдавна разбрах че за тези неща тряа да се гледа някакси "отгоре", да не се набиваш във филма.По леко е после всичко

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Ей, благодаря за добрите думи и топлото посрещане (и на alx за откровеността
).
Само да спомена, че това е...просто разказ:) И е с доста голяма давност, не е актуален, просто бях помолен да го намеря и пусна, защото един човек имаше нужда да го прочете:)
Ати

Само да спомена, че това е...просто разказ:) И е с доста голяма давност, не е актуален, просто бях помолен да го намеря и пусна, защото един човек имаше нужда да го прочете:)
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Благодаря Ви много, момчета за посрещането.
Приятно ми е да ви "видя" виртуално отново:)
Ати
Приятно ми е да ви "видя" виртуално отново:)
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Niko M3
- кандидат ентусиаст
-
Това е един от най невороятните и чувствителни разкази , бях го чел преди но с удоволствие го прочетох пак и отново събуди чуства в мен, тоз АТИ не го познавам лично но от това което съм чел тук, мога да кажа само едно голямо БРАВО
[/b][/i]

Супер. Сега отиди да си купиш opel нафтичка и ще се возиш от сервиз до сервиз икономично 

- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
- PROPOVEDNIKA
- селянина с колелото
-
Хора при раздяла просто си мислете за това, че на земята има още мнооого жени, които биха могли да ви накарат да се чувствате по същия начин както с вече напусналата ви приятелка.Все пак като се огледате около вас виждате и други щастливи двойки нали?
Много често страдаме за плътското, но не го осъзнава а плътското е най-лесно заменимото!!!Тоест измисляме си,преписваме разни качества на приятелките си, идеализираме ги и така се самосъжаляваме за това какъв човек сме изпуснали.
Няма качества такъв парцал, не си струва да съжаляваме за просто хубава главица с чифт цици и добре оформен задник...това го има, намира се, продава се и дори не е много скъпо!!!
Просто стигнете до извода, че вашата приятелка, не е била нещо спецялно и може да се срещне отново под друга форма, а защо не и в по-добра форма/обвивка.
Всички си мислим, че голяма част от жените са смотани парцали, а нашата си е нещо различно и трябва много да страдаме за нея, НЯМА ТАКОВА НЕЩО!!!Парцала си е парцал до доказване на противното!!!
Как може да се докаже, че не е парцал, ми това не се случва с правене на сандвичи и гладене на ризата ви, не става и с приятни целувки по врата и приятни за четене смс-и!!!Защото за подобни неща страдате повечето от вас, след като се разделите!!!Сещате се за това как са ви обгрижвали и как са ви докосвали, целували ... е някои от вас си мислят за това какви свирки е правила примерно...простаци!!!
За мен всяка жена, която играе влюбване и обгрижване е парцал, до като не ми докаже, че ме обича истински!!!Може да тествате прага на търпимост, тези които обичат силно имат и висок праг на търпимост.
Иначе жените обичат истински и най-силно около раждането на първото дете, с всяко следващо още по-силно, много мъже обаче точно тогава губят интерес.
Не знам защо се получава такова разминаване... може би защото в природата мъжкия има една оплождаща роля, дава гените си след което минава към следващата.Малко или много това си ни е заложено в природата може би.
Та аз като съм разочарован от някоя мацка и си викам, че повече никога няма да обиквам никоя преди да ми роди дете примерно, не че съм се разбързал да имам деца, но и не бързам да си причинявам нова тежка раздяла!!!
Аз имах една тежка раздяла, след това се пазя, демек гледам да не съм влюбчив
Тя твърдеше всеки ден, че ме обича, но на друг ще роди дете.Приятели не сме останали, значи и аз съм страдал по плътското.
Защо смятам, че страдаме по плътското в 90% от случаите, ми нали се сещате за лафа "ДА ОСТАНЕМ ПРИЯТЕЛИ"?Вие с колко останахте приятели?
Значи ние като скъсаме човека не изчезва, има го и ни подава ръка, можем да провеждаме същите разговори както до сега!!! НО НА НАС НИ ЛИПСА КОЕ, ОТ КОЕ ИМАМЕ НУЖДА?МИ ОТ ЕПИДЕРМАЛНИТЕ СЪПРЕЖИВЕЛИЦИ, както казва Кембъла!!!
Резултата е: Я СИ ЕБИ МАМЕТО МЕН МИ СЕ ЕБЕ, ЗАДРЪЖ СИ ПРИЯТЕЛСТВОТО АЗ ТРЯБВА ДА ЕБА И ЩЕ СИ НАМЕРЯ ДРУГА!!!Е това се случва в главите на повечето, тя милата подава ръка да сте приятели и да се виждате и да си говорите както до сега, но вие искате да и го слагате, и отказвате приятелството защото на вас основното, което ви липсва е нейния задник и цици, те са си ваши, не може друг да ги обгрижва.
Не ви липсват проклетите сандвичи и изгладената риза, а и смс-те не ви бяха чак толкова забавни за четене!
Не ви липсва и чувството и за хумор, защото имате приятели с много по-силно чувство за хумор, но за съжаление те нямат цици:D
Ако във връзката, която сте изгубили е имало нещо повече от описаното, значи "ДА ОСТАНЕМ ПРИЯТЕЛИ" е един добър, приемлив вариант за вас.Човека си е същия, просто няма да си лягате заедно, но това не е проблем, задници и цици на тая земя дал Господ.
Дано съм помогнал на поне един да преживее по-леко раздялата!!!
П.С. Ати не ми стана ясно това истинска история ли е?
Много често страдаме за плътското, но не го осъзнава а плътското е най-лесно заменимото!!!Тоест измисляме си,преписваме разни качества на приятелките си, идеализираме ги и така се самосъжаляваме за това какъв човек сме изпуснали.

Защо смятам, че страдаме по плътското в 90% от случаите, ми нали се сещате за лафа "ДА ОСТАНЕМ ПРИЯТЕЛИ"?Вие с колко останахте приятели?

Ако във връзката, която сте изгубили е имало нещо повече от описаното, значи "ДА ОСТАНЕМ ПРИЯТЕЛИ" е един добър, приемлив вариант за вас.Човека си е същия, просто няма да си лягате заедно, но това не е проблем, задници и цици на тая земя дал Господ.

Дано съм помогнал на поне един да преживее по-леко раздялата!!!

П.С. Ати не ми стана ясно това истинска история ли е?
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
...........
Евала на PROPOVEDNIKA-всичко, което е написал по тая тема е АБСОЛЮТНА истина! Ама е неоспорима истина и това, че цици и задници (добре оформени) колкото щеш!

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
PROPOVEDNIKA написа:...
Напълно съм съгласен! Много хубаво написано! Но това някак си е до човека, някои са по-чутвствителни и романтични и много тежко го преживяват.. Колкото повече си юзър в тези неща, толкова по добре..
П.С. първия пост с който не ме дразниш, даже ти прощавам миналите ти 171поста, с които ми бъркаш в червата

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3