да си излея мъката
Модератори: mitaka7, Общи модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Е, какво пък, човека си излял мъката.... Мене едно време братовчед ми ме тормозеше, че не съм бил от еди си кой футболен отбор. Ма му мина... Та такива ми ти младежки терзания.... и на вас ще ви мине, а след години като се сетите, ще се смеете и ще викате "ха наздраве!" 

It's not who You are, it's who You know...
- ilinka_loves_BMW
- кандидат ентусиаст
-
Йори от гледна точка на фенка на марката БМВ-те разбирам напълно! Как ЗАБОГА можеш да избереш ауди пред БМВ Аз съм
от постъпката на твоя "приятел" както го наричаш ти. Мога само да те посъврвам да не се ядосваш-той сам ще осъзнае рано или късно каква ГОЛЯМА грешка е направил в избора си за кола!
Обаче ако погледнеш от чисто човешка и приятелска гледна точка-това найстина не е причина да се сърдиш на човека. Има една много мъдра мисъл(убийте ме не се сещам на кого)
"Приятелите са тези който ни познават и въпреки това ни обчат" Щом той те е наранил с тази негова постъпка,ти не се отдръпвай от него,а напротив помогни му да си "отвори очите" Така ще се докажеш като добър приятел,пък а дано го оценят

Обаче ако погледнеш от чисто човешка и приятелска гледна точка-това найстина не е причина да се сърдиш на човека. Има една много мъдра мисъл(убийте ме не се сещам на кого)
"Приятелите са тези който ни познават и въпреки това ни обчат" Щом той те е наранил с тази негова постъпка,ти не се отдръпвай от него,а напротив помогни му да си "отвори очите" Така ще се докажеш като добър приятел,пък а дано го оценят

BMW-THE LIFE STYLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
В тишината алкохолна пак от спомени съм болна!Искам да не оздравея в нащо вчера да живея-там където бях щастлива и усещах,че съм жива!
Нищо ли не бях за тебе,както казваш днес на всички или те боли за мене и не спря да ме обичаш!
В тишината алкохолна пак от спомени съм болна!Искам да не оздравея в нащо вчера да живея-там където бях щастлива и усещах,че съм жива!
Нищо ли не бях за тебе,както казваш днес на всички или те боли за мене и не спря да ме обичаш!
- zipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36, 320i coupe 93'; E91 325xi 07'
- Мечтае да кара: M3
- petertyp44
- кандидат ентусиаст
-
Този твой приател пък щи кажа, че ако разбираше от Ауди трябваше да си купи Quattro, а не простото А4, което е абсолютна каруца и е един супер пошъл модел на Ауди
Тва от мен като разбиращ от Ауди - предай му го - за негово добро е да смени модела (с някякво друго ауди) или направо марката !!!

Тва от мен като разбиращ от Ауди - предай му го - за негово добро е да смени модела (с някякво друго ауди) или направо марката !!!
[url="http://imageshack.us"]
[/url]
[url="http://g.imageshack.us/img254/newpicture3ky3.png/1/"]
[/url]

[url="http://g.imageshack.us/img254/newpicture3ky3.png/1/"]

- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
пресен случай
йори и аз го изпитах това миналата седмица.мой френд( от детство )ми е надул главата от доста време,че иска кола от марката.е дойде време да търсим-месеци наред я избираме да е перфектна.и се наложи да навъртя 1000км за 1 ден из бг,за да решим коя ще е.голям ентусиазъм у него уж, пък взе да мисли и да разсъждава.на връщане му изнесох такава лекция за бмв,че и най-запаления голфаджия ще си вземе(избора бе м/у комби и 4тка-320,е30).оставих го да решава вечерта,но на другия ден ми звъни и весело ми заявява че е купил кола и кво-астра,2.0-комби и голяма радост.и ми стана доста тъпо щото толкова усилия, а напразни.а аз искам всичките ми приятели да са с баварци....
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Всеки има такива моменти, ама да що да ги афишираме. Наскоро и един мой приятел се еше запалил по БМВ, ама си купи ауди, аз сега какво да го гръмна ли или да рева из форума 

Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
- Kurt Vagner
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Жената да мърка
а
еми така е яфка понякога и тожа се случва ама както и да е, еми поздрави от България, пък другата седмица и аз отлитам на там кадето си.
Няма начин да няма начин
- TheBlame
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше e34 520
- Мечтае да кара: E34 535
като прочетох първия пост и аз си помислих нещо за жени .... а то какво се оказа
добре че мойте приятели са си фенове на баварците само дето брат ми нещо нема мозак и иска фиат .... 

За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст