Земицата ни - хубава, народецът - простичък
Модератори: mitaka7, Общи модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
твърдо първа!!! дори някои от приятелите ми като си фърлят боклука на земята им го зимам и им го слагам в джобовете... така се научават че не трябва да мърсят.
4 8 15 16 23 42
- vaskoto1
- кандидат ентусиаст
-
Re: Земицата ни - хубава, народецът - простичък
stenly написа: Гостите ми (без да им се плаща за това от някакъв европейски фонд!) събират повечето от боклуците край пътя и ги пъхат във въпросния плик.
NO COMMENT
мдааа моите скромни наблюдения за хората "оттатък" са че и те както и ние са прасета. и то големи...
само че разликата между нас и тях е че там ЧИСТЯТ. това е ключа момчета. няма начин да спреш човека да не цапа-мърлювци сме си-тва е. може обаче да го НАУЧИШ да чисти! да го ВЪЗПИТАШ да чисти...
затва тия пичове са събрали боклука по пътя... така са възпитавани-за тях това не е "абе я ше ги еб@ кой си е фърлял да си сбира!"...
ако се направи у нас една добра организация мангите няма да краднат а ше бачкат! и ще е чисто! и ще се ПОДДЪРЖА чисто...
а не с глоби-глобата стимулира българина само да прави каквото не трябва и после да се хили в шепи-хееехехехе прееб@х ги-не моат ме фанат

та така...

- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Е да ама друго си е EU-то като си хвърлиш боклука на земята да ти изпраслат мазната глобичка от порядака на 50 - 100 евро и да видим дали ще повториш

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- fANTONa
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 520
по принцип това дали ще си хвърлиш боклука в коша или на улицата си е чисто възпитание .... но сме стигнали до такава степен че вече се приема за нормално да си хвърлиш боклука на улицата...
тук вече идва въпроса , какво ще ти стане ако се поразходиш 50 метра до кошчето или го прибереш в джоба за известно време ... не мисля че ви е приятно когато се разкарвате по улицита и всичко около вас тъне в боклуци ... ами какво биха си казали чужденците примерно ? такава хубава страна си имаме с толкова красиви места , защо трябва да ги замърсяваме ? пример - миналото лято 20 човека за един ден събрахме близо 2 камиона боклуци от туристически пътеки, поляни и пътищата около Смолян. трябва ли с това да бъде запомнена странта от чужденците ??? ами ние , да не би дани е приятно датънем в боклуци, но никой не прави нищо по въпроса .. ами децата ни - те ще израстнат с боклука и поле няма да им прави пвпечетление че го има по улиците ...
ако всеки се замисли и вдигне по някой боклук от земята без да си казва "ми аз като вдигна една хартиика и кво ша стане" ами представете си 100 човека по една хартиика , ами представете си 100 000 или 1 милион .... всичко може да се промени, но хората които им пука всъщност са много малко за да успеят да съберат всичко което се изхвърля от народа ни (за съжаление)
на много малко хора им пука за странта, за родината , за природата , тази земя в която сме израстнали ... трябва ли така да и се "отблагодаряваме" ...
тук вече идва въпроса , какво ще ти стане ако се поразходиш 50 метра до кошчето или го прибереш в джоба за известно време ... не мисля че ви е приятно когато се разкарвате по улицита и всичко около вас тъне в боклуци ... ами какво биха си казали чужденците примерно ? такава хубава страна си имаме с толкова красиви места , защо трябва да ги замърсяваме ? пример - миналото лято 20 човека за един ден събрахме близо 2 камиона боклуци от туристически пътеки, поляни и пътищата около Смолян. трябва ли с това да бъде запомнена странта от чужденците ??? ами ние , да не би дани е приятно датънем в боклуци, но никой не прави нищо по въпроса .. ами децата ни - те ще израстнат с боклука и поле няма да им прави пвпечетление че го има по улиците ...
ако всеки се замисли и вдигне по някой боклук от земята без да си казва "ми аз като вдигна една хартиика и кво ша стане" ами представете си 100 човека по една хартиика , ами представете си 100 000 или 1 милион .... всичко може да се промени, но хората които им пука всъщност са много малко за да успеят да съберат всичко което се изхвърля от народа ни (за съжаление)
на много малко хора им пука за странта, за родината , за природата , тази земя в която сме израстнали ... трябва ли така да и се "отблагодаряваме" ...
БМВ
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Хората от Европа не хвърляли по земята
Това къде го видяхте не можах да разбера. Освен Германия и Австрия и отчасти Белгия другъде не съм видял да не хвърлят по земята. И то много повече от нас. Само че там после има кой да чисти. Франция и Испания са едни от най-просташките държави в това отношение май. В Испания в баровете хвърлят всичко на земята. Париж не мога да ви опиша на какво прилича. Голяма кочина.
Проблема с отпадъците стои според мен не толкова за населените места колкото до природата извън тях. Аз примерно винаги, когато съм на пикник или барбекю
си събирам всички отпадъци и си ги взимам с мене. Събирам и отпадъците, които не са от мене, че там няма кой да чисти след това.
А иначе съм от много малък град и да ви кажа там хората от града всяка година правят пролетно и есенно почистване на и около сградите в скоито живеят (къщи и блокове) и на зелените площи, не че то не си е доста чисто. И трябва да ви кажа, че е много яко Просто в големия град има много напрежение, голямо текучество, някакви хора идват и си отиват, другите бачкат нечовешки и се прибират по нощите, не са толкова близки и май затова всички столици в които съм бил са най-мръсните градове които съм виждал.

Проблема с отпадъците стои според мен не толкова за населените места колкото до природата извън тях. Аз примерно винаги, когато съм на пикник или барбекю

А иначе съм от много малък град и да ви кажа там хората от града всяка година правят пролетно и есенно почистване на и около сградите в скоито живеят (къщи и блокове) и на зелените площи, не че то не си е доста чисто. И трябва да ви кажа, че е много яко Просто в големия град има много напрежение, голямо текучество, някакви хора идват и си отиват, другите бачкат нечовешки и се прибират по нощите, не са толкова близки и май затова всички столици в които съм бил са най-мръсните градове които съм виждал.
fANTONa написа:по принцип това дали ще си хвърлиш боклука в коша или на улицата си е чисто възпитание .... но сме стигнали до такава степен че вече се приема за нормално да си хвърлиш боклука на улицата...

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
evans написа:Много е хубава темата,ама има едно нещо,става въпрос за тия кито карат коли над 15г,те според вас не замърсяват ли околната среда и особено шумът който издават.Чувал съм,че на запад,ако караш такава кола лошо ти се пише
Нещо против ли имаш колите над 15 години?!?

От време на време се изказваш крайно тъпо, не, че имам нещо лично против теб, ама откъде накъде ще делиш хората на "такива, които карат нови коли" и "такива, които карат стари", кой за каквато пари има, такава кара! Адски зле си момче!
Понеже се чувствам крайно засегнат, ще ти кажа, че Икарусите в градския за 30 мин. замърсяват въздуха х10 пъти отколкото моята кола за 1 седмица каране! Така, че не ми се прави на интересен.
Хайде със здраве и темата е за БОКЛУЦИТЕ (отпадъчните материали), а не за газовете и т.н.
п.с. ебем ти и заеби
You said: "Time will change!" What if it changes you?
Чакай бе пич,аз да съм те обидил,можеш ли да отречечеш че една кола която е от 1989г не вреди на околната среда,също и икаросите.Та нали сега само говорят по медиите,че тия коли които са над еди колко си години,няма да могат да се внасят от чужбина(и са прави),защото вредят на околната среда.Преди време си говорих с един швед и стана въпрос за ЕС и той ми каза така- всичко е много-хубаво,но не е за бедни хораvicho написа:evans написа:Много е хубава темата,ама има едно нещо,става въпрос за тия кито карат коли над 15г,те според вас не замърсяват ли околната среда и особено шумът който издават.Чувал съм,че на запад,ако караш такава кола лошо ти се пише
Нещо против ли имаш колите над 15 години?!?![]()
От време на време се изказваш крайно тъпо, не, че имам нещо лично против теб, ама откъде накъде ще делиш хората на "такива, които карат нови коли" и "такива, които карат стари", кой за каквато пари има, такава кара! Адски зле си момче!
Понеже се чувствам крайно засегнат, ще ти кажа, че Икарусите в градския за 30 мин. замърсяват въздуха х10 пъти отколкото моята кола за 1 седмица каране! Така, че не ми се прави на интересен.
Хайде със здраве и темата е за БОКЛУЦИТЕ (отпадъчните материали), а не за газовете и т.н.
п.с. ебем ти и заеби
Последна промяна evans на 28 Окт 2006, 14:38, променена общо 1 път
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
evans написа:Чакай бе пич,аз да съм те обидил,можеш ли да отречечеш че една кола която е от 1989г не вреди на околната среда,също и икаросите.Та нали сега само говорят по медиите,че тия коли които са над еди колко си години,няма да могат да се внасят от чужбина(и са прави),защото вредят на околната среда.vicho написа:evans написа:...
...
Няма какво да те чакам.
Да обиди ме. Не пряко, а косвено, както и много хора от този форум. Защото не всички имат възможност да притежават коли с ЕВРО 2-3-4-5-16. А и не всички ИСКАТ такива коли! Рийш?
Довода ти е адски тъп (нищо лично). Искаш ли да броим в Германия и другите ЕВРОПЕЙСКИ държави, колко е30-ски има преди 90-та година а? По-добре си замълчи. Не си прав!
А по медийте си говорят каквото си искат и от време на време за каквото им се плаща (и аз работя в "някаква си медия").
You said: "Time will change!" What if it changes you?
Еми и аз карам стара кола.vicho написа:evans написа:Чакай бе пич,аз да съм те обидил,можеш ли да отречечеш че една кола която е от 1989г не вреди на околната среда,също и икаросите.Та нали сега само говорят по медиите,че тия коли които са над еди колко си години,няма да могат да се внасят от чужбина(и са прави),защото вредят на околната среда.vicho написа:evans написа:...
...
Няма какво да те чакам.
Да обиди ме. Не пряко, а косвено, както и много хора от този форум. Защото не всички имат възможност да притежават коли с ЕВРО 2-3-4-5-16. А и не всички ИСКАТ такива коли! Рийш?
Довода ти е адски тъп (нищо лично). Искаш ли да броим в Германия и другите ЕВРОПЕЙСКИ държави, колко е30-ски има преди 90-та година а? По-добре си замълчи. Не си прав!
А по медийте си говорят каквото си искат и от време на време за каквото им се плаща (и аз работя в "някаква си медия").
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2