Първия удар с БМВ

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от R.Dimitrov » 14 Сеп 2006, 11:08

само да ви кажа,че някои ако преживее това което,аз не знам какво ще прави.Като се има в предвит,че вината не беше във мен,тогава трябваше да реша дали да смелям една спирка със хора или да излезна от пътя
skorosta e kato sexa,a katastrofata kato orgazma

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 14 Сеп 2006, 11:57

Ма нещо подписа ти не е читав кво значи катастрофата е като оргазма?
Аз като не съм правил тежкакатастрофа (да не чуе дявола) и какво значи не съм достатъчно добър ...бач (шофиор)
Нещо май не си преосмислил правилно обстановката :!:
Имаш глава на раменете си ползвай я!
Тук всички имаме гориво в кръвта,НО трябва и акъл :!: :!: :!:

Дори да те е засякъл някой ако караше с 80 май нямаше да са такива последствията(на никого не го пожелавам).
Замисли се над това колкото повече се спазва някакво благоприличие на пътя, толкова по малко ще са ицидентите.
Има места където се кара с 200 има но околовръстното не е едно от тях!
Ами ако беше сгазил хората на спирката да ти тежат на съвестта?
А как ти се струва 2 минути по околовръстното 200 и после до жижот в панделата :?:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от R.Dimitrov » 14 Сеп 2006, 11:58

бате винаги ще мога да си платя всичко на колите ми.Незмам за теб,но много мразя някой да ми се прави.Имал съм много леки и тежки удари,но малко или много съм се вразумил.Ако искаш ела заедно със ЕНДЖИ на писта софия да се пуснем,да видим кой е по-луд и кой може да кара повече

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 14 Сеп 2006, 12:00

Всочко което се опитваме да ти кажем е че не всичко винаги зависи от теб затова не можеш да го предвидиш и следователно трябва да се внимава повечко!
Не се пали но е така :smoke:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от R.Dimitrov » 14 Сеп 2006, 13:36

какво ме поучавате,от тук никой не е карал със 80 или 100км не се правете аз си знам какво си права и си знам възможностите какви са ми всеки да гледа себе си

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 14 Сеп 2006, 13:38

R.Dimitrov написа:какво ме поучавате,от тук никой не е карал със 80 или 100км не се правете аз си знам какво си права и си знам възможностите какви са ми всеки да гледа себе си

Да бе,но ти в случая май си опасност за околните.Не трябва да мислиш само за себе си,но и за другите :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: N57 3.0xd

Мнение от Hellrider » 14 Сеп 2006, 13:43

май лошо си си ударил главата и не ти е минало като чета разсъжденията ти!
земи се кротни малко да не си патиш отново, а и околните покрай тебе!

Потребител
Аватар

Мнение от R.Dimitrov » 14 Сеп 2006, 13:45

мислете си каквото искате аз си знам за мен-да опасен съм,от малък съм така но никой не може да ме промени това е

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 14 Сеп 2006, 14:06

R.Dimitrov написа:мислете си каквото искате аз си знам за мен-да опасен съм,от малък съм така но никой не може да ме промени това е

:kuku: :nono:

ти да не си още малък и само да решил да се извисиш над всико като разкажеш смел сън?

ако не е така, то карай леко, момче, че не си сам на пътя :!: а контузии се получават и не само от ПТП ;)

хайде със здраве 8)
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от R.Dimitrov » 14 Сеп 2006, 14:16

когато се кача във една от колите ми наистина ставам сам на пътя и стига сте ме поучавали бе хора,аз си знам какво е добре и какво не е добре стига вече с вашите глупости :maad:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Велко » 14 Сеп 2006, 14:39

R.Dimitrov написа:Преди 7год.си купих първото ми БМВ "318ис"Е30.Тогава бях едва на 17год.Секи ми казваше да карам внимателно но аз правех точно обратното.1999год стана това от което се страхуваха мнозина,ударих се във един бетонов блок.Един със ГОЛФ 2 ме засече на околовръстния път.Бях много зле много хора се молеха за мен,прятели роднини но аз оцелях.След много операции и тренировки една от моите мисии на този свят е да отмъщавам на хората със ГОЛф.Като се сабудих от кома(бях във кома 3месеца)Др.Петров ми каза че съм много силен и мога да издаржа още такива удари.Панахида ми е на 17.09.2006год.Елате даме изпратите ВАШ ПРИЯТЕЛ :shock: :shock: :shock: :shock:

Аз не, че съм се обидил, като шофьор на ГОЛФ, ама ти тогава до колкото виждам май и книжка си нямал? ;) Всеки си пати от акъла, а тва, че слагаш всички под един знаменател говори само лошо за теб ;)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от R.Dimitrov » 14 Сеп 2006, 14:51

нямах да!! но ти казвам общо

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 14 Сеп 2006, 14:53

Никой не ти дава акъл, но ако си летял с несъобразена скорост, без книжка, без колан и кой знае какво още не очаквай особено съчуствие. Господ явно ти е дал втори шанс, радвай му се. Мога да ти кажа, че със сигурност има много по "луди" хора от теб, които също така мислят и те са уважавани и тук и навсякъде. А с тези си мнения няма да спечелиш симпатията на никого. Не ти го пожелавам, но се замисли как би приемал тези "лудите", дето са опасни ама никой не може да ги спре да карат по един път с децата ти или нещо подобно. И аз веднъж щях да помелям спирка и да нараня мои познати в колата ми, както и други, но съм си извадил изводите овреме. Развил съм ценен шофьорски рефлекс и може би съм поучил още нкякоя гънка по мозъка. Нещо, което не знам защо не се е случило при теб ;)
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от R.Dimitrov » 14 Сеп 2006, 15:05

защото аз бях на 17,а ти си на 26 примерно за това тогава исках само да вида колата какво може.И не искам тук никой да ме уважава,има много хора които ме уважават и съм спечелил доверието им

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Велко » 14 Сеп 2006, 15:06

R.Dimitrov написа:защото аз бях на 17,а ти си на 26 примерно за това тогава исках само да вида колата какво може.И не искам тук никой да ме уважава,има много хора които ме уважават и съм спечелил доверието им

Точно, защото си бил на 17 не си в правото си да съдиш никой, защото най-малкото си нямал книжка :!: :idea:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории