Издирва се-много опасен и .....

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 30 Авг 2006, 15:54

e39-fan написа:
Nucl3arDru1D написа:
e39-fan написа:
BMW_maniac написа:А дали не е малоумно си бичи некой комплексите и да изпреварва на завой без видимост с вратите напред, а ...... Ми ако някой ме иззлезе из зад завоя.... няма вече да си мери колата с колеги.... поне на тоя свят де...

а дали не е бързал човека и не е имал нещо спешно /на всеки му се е налагало/ :idea: :?:
и в действиетелност човека с е34ката просто да е пречил докато си е мислил, че си играе ?

а дали да бързаш оправдава да не неразумен и опасен не само за себе си? :confused:

Всеки си преценява риска... колко е било на колегата да го пусне дори след като е знаел, че е по-бавен ?

само един примерн вариант...

Приятелката ти до теб и се е случило нещо изискващо спешна намеса?! И този пред теб решава да си правите шоу докато на теб в този момент въобще не ти е смешно

Варианти много мога да ти развия ... :roll:

варианти много...

разбирам те напълно, но имах предвид, че НЕсмешното бързане може да изглежда в очите на останалите като поредната снимка във весник трупащ тираж от подобни "сензации"... :confused:

винаги е относително :idea: (и почуквам плахо "на дърво")

иначе нищо лично ;)
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от e39-fan » 30 Авг 2006, 18:10

сигурно не е лично, да не съм карал аз :mhihi:

но знаеш че когато си притиснат правиш всичко възможно да излезеш от ситуацията ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_maniac » 30 Авг 2006, 19:16

Бързането не е управдание, а и + това не казвам , че е лошо да се нарадваш на колата си или пък да отпушиш стреса с малко дрифт понякога, но да се преценява не на завой в междуградски път или където и да е- да се твърди обратното е меко казано детинско- докато не почнем да мислим с главите си по пътищата ще ни заливат новини как Мъжага прекинал не знам си колко хора при катастрофа. не е зле да се посклатим малко
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от e39-fan » 30 Авг 2006, 22:19

BMW_maniac написа:Бързането не е управдание, а и + това не казвам , че е лошо да се нарадваш на колата си или пък да отпушиш стреса с малко дрифт понякога, но да се преценява не на завой в междуградски път или където и да е- да се твърди обратното е меко казано детинско- докато не почнем да мислим с главите си по пътищата ще ни заливат новини как Мъжага прекинал не знам си колко хора при катастрофа. не е зле да се посклатим малко

Много знаеш какво му е било в главата на него, че да казваш дали е оправдание или не :roll: Стига лекции, лесно е да коментирате отстрани ама, ако ви кажат, че някой ваш близък е посрадал и има нужда от помощ, ако карате с 90 по междуградския и ЛИНЕЙКАТА ще стигне преди вас ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 30 Авг 2006, 23:52

е вие са го обърнахте на спор дали на е36 му е било спешно... според мен не, тъй ако му е било е щял да надуе клаксона и дългите ида псува от кабриото ;) ае оставете човека намира :)

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 31 Авг 2006, 1:46

не мисля че важния елемент е дали е бързал или не- колкото и да бърза, без значение дали е заради родилка или за умиращ- човек няма право да кара така че да застрашава живота на другите на пътя...

поставете се на мястото на евентуалния участник които идва от другата страна на платното и като влиза във завоя се удря челно във тоз дето е със вратите напред и му е влязъл във лентата...

.....

сега си представете че вие сте този евентуален участник и онзи другия размаже жена ви, осакати детето ви а вие се разминете на косъм... дали ще има значение за вас защо "майстора " е бързал... ?
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 31 Авг 2006, 8:53

alx написа:не мисля че важния елемент е дали е бързал или не- колкото и да бърза, без значение дали е заради родилка или за умиращ- човек няма право да кара така че да застрашава живота на другите на пътя...

поставете се на мястото на евентуалния участник които идва от другата страна на платното и като влиза във завоя се удря челно във тоз дето е със вратите напред и му е влязъл във лентата...

.....

сега си представете че вие сте този евентуален участник и онзи другия размаже жена ви, осакати детето ви а вие се разминете на косъм... дали ще има значение за вас защо "майстора " е бързал... ?

ей за това иде реч :!:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 31 Авг 2006, 10:30

Той и бързащия с "болната жена на съседната седалка" като остане на завоя, язък му за бързането.
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B28

Мнение от sappa » 31 Авг 2006, 10:55

alx :yes:
напълно съм съгласен и не оправдавам по никакъв начин такова поведение на пътя (влизането с вратите по завои).какво общо имат другите участници в движението с това че ти си се разлигавил и правиш показни които са на толкова грешно място че няма на къде...всеки ден по весниците пишат за тежки катастрофи по морето.не искам да засягам никой от вас които обичат такива изпълнения но трябва да се ограничат тези своеволия

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_maniac » 31 Авг 2006, 13:13

e39-fan написа:
BMW_maniac написа:Бързането не е управдание, а и + това не казвам , че е лошо да се нарадваш на колата си или пък да отпушиш стреса с малко дрифт понякога, но да се преценява не на завой в междуградски път или където и да е- да се твърди обратното е меко казано детинско- докато не почнем да мислим с главите си по пътищата ще ни заливат новини как Мъжага прекинал не знам си колко хора при катастрофа. не е зле да се посклатим малко

Много знаеш какво му е било в главата на него, че да казваш дали е оправдание или не :roll: Стига лекции, лесно е да коментирате отстрани ама, ако ви кажат, че някой ваш близък е посрадал и има нужда от помощ, ако карате с 90 по междуградския и ЛИНЕЙКАТА ще стигне преди вас ;)

И да бърза си има начин- клаксони и тъй и тъй, пък ще изчака секунда до по-удобен участък или пък без вратите напред- а ако залепи онзи отсреща и пребие 1 семейство дали за семейството ще бърза някой пак- я стига глупави оправдания за шъшкъните то пътя.
Изображение

Трудно влиза в колата
Трудно влиза в колата
Аватар
Кара: '08 E91 330xi

Мнение от Kashalota » 02 Сеп 2006, 16:39

alx написа:не мисля че важния елемент е дали е бързал или не- колкото и да бърза, без значение дали е заради родилка или за умиращ- човек няма право да кара така че да застрашава живота на другите на пътя...

.....

Бях доста малък но си спомням се едно е станало преди малко,как се връъщахме с баща ми от самоков към софия преди 10тина години е било и два-три завоя преди Щъркелово Гнездо татко си кара и на един негов ляв респективно десен за тея от другото платно един с зелена лада(помня и цвета още) изпреварва някакъв микробус.За да не се удариме баща ми сви в плътноо дясно както и този с микробуса.Микробуса се ужули в скалите ,а баща ми залепи колата до мантинелата и се влачи по нея около 10тина метра.Слизаме ние и тея от микробуса а ония с ладата-черта и не го видяхме повече.Не си е работа т'ва с надминавките без видимост!!!

Предишна

Назад към Страхотни истории