Тук наистина има много интересни случки.Ето още една:
Модератори: mitaka7, Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
Вчера по от Бяла за към Плевен след с.Обнова минах по край една патрулка с 150км/ч и най лошото в случая беше,че идиния от куките се опита да ме спре но се беше сетил твърде късно и аз не можах да спра и продължих
и дано да няма някъкви последствия
след това на околовръстното на Плевен имаше друга патрулка и не ме спря та по това съдя,че ми се размина 

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
ако караш нова седмица или петица не те спират. ако караш 15 годишно, то за тях все едно караш лада.
а за музиката... не знам колко е била силна но ако си от тези дето ровят из блоковете надули чалгата в 4 сутринта, браво на куките за работа добре свършена.
а за музиката... не знам колко е била силна но ако си от тези дето ровят из блоковете надули чалгата в 4 сутринта, браво на куките за работа добре свършена.
имах бмв, но си купих мерцедес преди доста време... предадох ви!!!
аз един път на връщане от сф преди плевен преди ясен то един прав път еднопосочен карам с 180 и един с една седмица почва да ме изпреварва и точно се изравняваме и отсреща куки гледам го оня тич а с палката щото бяха в другото платно дига я и ние и двамата с пича с 7-ата бием спирачки спряхме 50 м по-надоло и стоим и чакаме гледам в огледалото само оня стои посредата м/у двете платна и се чуди варти са ту към нас ту към патрулката и приказва нещо с другия кат си се въртеше само изракомаха да тръгваме ма го видях че много го беше яд нямаше как да пишат на двама ни актове за превишена
мноо благо ми стана кат го видях колко го беше яд

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2