Най- обичам....ГОЛФИСТИ
Модератори: mitaka7, Общи модератори
Дилян Пенчев написа:Абе не знам на Е36 как налитат... ама няма ден в който някой голф да не се захапе с мен на светофара... като видят Е30 малко по лъскава, свалена и с джанти и почват да се форсират...
Аз не се връзвам щото и без туй ме минават... преди известно време така се вързах на една фиеста и тя ме мина
ей по принцип аз действам така - като са на светофара и ми се форсират- ако ще се бегам - не се пота да се форсирам - ако пък няма давам яко газ и кат светне ония кат си набият камшиците аз леееко, леееко на 1 ва

Ако ви е страх от хулигана на пътищата - карайте го!
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
лееееко на 1ва -онова 320 кат се резне става кат ракета покрай смешните голфчета
има едни голфчета дето мн ги хвалят 2ки и с туй лекичко купе изтрамбушено сравнение с бавареца ама наистина мн се дърпат и не бих се вързал да се дърпам и да си хабя гумите само и само да му правя кеф на оня с кошера(понеже един познат имаше такъв кошер с 2литров двигател дет беше резак и се дърпа една седмица докато не му отказа и онова са разпадна ,то не бяха основни ремонти и чудесии ,а баварката не се плаши от форсиране тя само от поддръжка се страхува :П )///
...

- sleepwalker
- кандидат ентусиаст
-
boost написа:Чудно защо когато гледате отдалечаващите се стопове на голфовете не пишете такива теми??![]()
![]()
ми щото "отдалечаващите се стопове на голфовете" е тъжна история а тука сме Страхотни истории

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
zxsport написа:stefan_sk написа:и на тях не им е лесно да се мъчат и да дават газ до дупка и да гледат как някое БМВ с лекота и удоволствие ги ИЗДУХВА
ами историята е хубава, но се радвай че не е бил КР, защото щеше да си останеш само с настъпването ....
Ми като ша сравняваме така, ако беше с М3-ка, направо щеше да си загине геройски и КR и квото и да е там

- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
Dimo написа:zxsport написа:stefan_sk написа:и на тях не им е лесно да се мъчат и да дават газ до дупка и да гледат как някое БМВ с лекота и удоволствие ги ИЗДУХВА
ами историята е хубава, но се радвай че не е бил КР, защото щеше да си останеш само с настъпването ....
Ми като ша сравняваме така, ако беше с М3-ка, направо щеше да си загине геройски и КR и квото и да е там

---
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
boost написа:Чудно защо когато гледате отдалечаващите се стопове на голфовете не пишете такива теми??![]()
![]()

cheers

ati
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
ati написа:boost написа:Чудно защо когато гледате отдалечаващите се стопове на голфовете не пишете такива теми??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cheers![]()
ati
щото ги гледаме често,и само когато успеем да биеме някой пишеме

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Да + това колегата горе си го каза много точно
Това тук е страхотни историй.. а не Тъжни историй 

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

По темата с голфовете господа има едно моделче което забравяте да го споменете в името на голф като модел G60.Това голфче минимума ми е 113киловата като базов модел я си помислете със един спортен вал и спортен чип и една по малка ролка на турбината какво причинява на вашите любими m power и след това ще си поговориме за голфовете
VanioG60 написа:По темата с голфовете господа има едно моделче което забравяте да го споменете в името на голф като модел G60.Това голфче минимума ми е 113киловата като базов модел я си помислете със един спортен вал и спортен чип и една по малка ролка на турбината какво причинява на вашите любими m power и след това ще си поговориме за голфовете
все ми се струва че ако на "нашия" базов

Все си мисля, че темата е БАЯ СЕЛСКА и подобава повече за "голфисти"(казва се голфаджии, ама нема значение), отколкото за интелигентните почитатели на БМВ. Ама интересното, че подобни простотии от "голфисти" не съм чувал, а тук едни и същи глупости се пишат периодично. Който не може да зацепи, че по-лека кола с по-къс диференциал абсолютно закономерно до определно разстояние е по-бърза от по-тежка и с по-дълъг диференциал кола, той явно не може да мисли нормално и нека да си избива комплексите някъде другаде.
- pantata
- младши ентусиаст
-
Нема селски градски теми кво нема да ти писне на дедовата от теа голф-играчи последното го подчертавам да ти се прай на изтребител що е видел по скъпа кола от неговата и са да се покаже на мъж с главно "жмъ"sieg написа:Все си мисля, че темата е БАЯ СЕЛСКА и подобава повече за "голфисти"(казва се голфаджии, ама нема значение), отколкото за интелигентните почитатели на БМВ. Ама интересното, че подобни простотии от "голфисти" не съм чувал, а тук едни и същи глупости се пишат периодично. Който не може да зацепи, че по-лека кола с по-къс диференциал абсолютно закономерно до определно разстояние е по-бърза от по-тежка и с по-дълъг диференциал кола, той явно не може да мисли нормално и нека да си избива комплексите някъде другаде.