Най- обичам....ГОЛФИСТИ

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 08 Юли 2006, 18:26

Дилян Пенчев написа:... преди известно време така се вързах на една фиеста и тя ме мина :twisted:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от abdulcho » 08 Юли 2006, 19:08

Дилян Пенчев написа:Абе не знам на Е36 как налитат... ама няма ден в който някой голф да не се захапе с мен на светофара... като видят Е30 малко по лъскава, свалена и с джанти и почват да се форсират...
Аз не се връзвам щото и без туй ме минават... преди известно време така се вързах на една фиеста и тя ме мина :twisted:

ей по принцип аз действам така - като са на светофара и ми се форсират- ако ще се бегам - не се пота да се форсирам - ако пък няма давам яко газ и кат светне ония кат си набият камшиците аз леееко, леееко на 1 ва :mhihi:
Ако ви е страх от хулигана на пътищата - карайте го!

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E70 08.2010
Детайли за колата: Сив металик

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 08 Юли 2006, 21:32

лееееко на 1ва -онова 320 кат се резне става кат ракета покрай смешните голфчета :mhihi: има едни голфчета дето мн ги хвалят 2ки и с туй лекичко купе изтрамбушено сравнение с бавареца ама наистина мн се дърпат и не бих се вързал да се дърпам и да си хабя гумите само и само да му правя кеф на оня с кошера(понеже един познат имаше такъв кошер с 2литров двигател дет беше резак и се дърпа една седмица докато не му отказа и онова са разпадна ,то не бяха основни ремонти и чудесии ,а баварката не се плаши от форсиране тя само от поддръжка се страхува :П )/// :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boost » 08 Юли 2006, 23:24

Чудно защо когато гледате отдалечаващите се стопове на голфовете не пишете такива теми?? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sleepwalker » 09 Юли 2006, 0:26

boost написа:Чудно защо когато гледате отдалечаващите се стопове на голфовете не пишете такива теми?? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ми щото "отдалечаващите се стопове на голфовете" е тъжна история а тука сме Страхотни истории :mhihi:
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 09 Юли 2006, 11:20

zxsport написа:
stefan_sk написа:и на тях не им е лесно да се мъчат и да дават газ до дупка и да гледат как някое БМВ с лекота и удоволствие ги ИЗДУХВА :twisted:

ами историята е хубава, но се радвай че не е бил КР, защото щеше да си останеш само с настъпването ....

Ми като ша сравняваме така, ако беше с М3-ка, направо щеше да си загине геройски и КR и квото и да е там :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 09 Юли 2006, 11:22

Dimo написа:
zxsport написа:
stefan_sk написа:и на тях не им е лесно да се мъчат и да дават газ до дупка и да гледат как някое БМВ с лекота и удоволствие ги ИЗДУХВА :twisted:

ами историята е хубава, но се радвай че не е бил КР, защото щеше да си останеш само с настъпването ....

Ми като ша сравняваме така, ако беше с М3-ка, направо щеше да си загине геройски и КR и квото и да е там :mhihi:

:clap: :clap: :clap:
---

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 09 Юли 2006, 11:28

boost написа:Чудно защо когато гледате отдалечаващите се стопове на голфовете не пишете такива теми?? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :yes:
cheers :bchug:
ati
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 09 Юли 2006, 13:22

ati написа:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :yes:
cheers :bchug:
ati

щото ги гледаме често,и само когато успеем да биеме някой пишеме :mhihi: :mhihi: :mhihi:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от jk » 09 Юли 2006, 14:03

За пръв път чувам... :mhihi:

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 09 Юли 2006, 14:03

Да + това колегата горе си го каза много точно :mhihi: Това тук е страхотни историй.. а не Тъжни историй :mhihi:
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

Потребител
Аватар

Мнение от VanioG60 » 09 Юли 2006, 14:25

По темата с голфовете господа има едно моделче което забравяте да го споменете в името на голф като модел G60.Това голфче минимума ми е 113киловата като базов модел я си помислете със един спортен вал и спортен чип и една по малка ролка на турбината какво причинява на вашите любими m power и след това ще си поговориме за голфовете

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от jk » 09 Юли 2006, 15:03

VanioG60 написа:По темата с голфовете господа има едно моделче което забравяте да го споменете в името на голф като модел G60.Това голфче минимума ми е 113киловата като базов модел я си помислете със един спортен вал и спортен чип и една по малка ролка на турбината какво причинява на вашите любими m power и след това ще си поговориме за голфовете

все ми се струва че ако на "нашия" базов :twisted: MPower :twisted: му сложим и ние няколко гъзарийки ще стане бая страшно...

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 09 Юли 2006, 15:08

Все си мисля, че темата е БАЯ СЕЛСКА и подобава повече за "голфисти"(казва се голфаджии, ама нема значение), отколкото за интелигентните почитатели на БМВ. Ама интересното, че подобни простотии от "голфисти" не съм чувал, а тук едни и същи глупости се пишат периодично. Който не може да зацепи, че по-лека кола с по-къс диференциал абсолютно закономерно до определно разстояние е по-бърза от по-тежка и с по-дълъг диференциал кола, той явно не може да мисли нормално и нека да си избива комплексите някъде другаде.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pantata » 09 Юли 2006, 15:20

sieg написа:Все си мисля, че темата е БАЯ СЕЛСКА и подобава повече за "голфисти"(казва се голфаджии, ама нема значение), отколкото за интелигентните почитатели на БМВ. Ама интересното, че подобни простотии от "голфисти" не съм чувал, а тук едни и същи глупости се пишат периодично. Който не може да зацепи, че по-лека кола с по-къс диференциал абсолютно закономерно до определно разстояние е по-бърза от по-тежка и с по-дълъг диференциал кола, той явно не може да мисли нормално и нека да си избива комплексите някъде другаде.
Нема селски градски теми кво нема да ти писне на дедовата от теа голф-играчи последното го подчертавам да ти се прай на изтребител що е видел по скъпа кола от неговата и са да се покаже на мъж с главно "жмъ" 8)

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории