Ауди 4, 1.8 20v
Модератори: mitaka7, Общи модератори
50 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Пич твоето мнение не може да бъде обективно в случая, нищо че си ги карал и двете, има страшно много фактори които влиаят, а в случая ти си повече от пристрастен, да не говортиме че в е30-ката скороста се усеща сигурно 2 пъти пове4е. Щом не искаш да гледаш сайтове оправи колата (щом е в бокса) и се тествайте 2те коли ще видиш че си се заблудил... тоеа го пиша без лоши намерения, скандал няма 

Не знам къде (в коя кола) се усеща скоростта повече, ама то си има предавки (1-ва, 2-ра и т.н.) и така наречения "скоростомер", както и така наречения "часовник". И като човек вземе предвид всички тези дребни нещица, изведнъж сам (без чужда помощ и посещаване на авторитетни сайтове с данни, или пък четене във този форум на мнения на доказали се авторитети и специалисти) стига до съответния извод. А той е:
Моята е30-ка, 324тд, чипосана (т.е. над 140 к.с. в момента и над 260 н.м. въртящш момент) ще го отнесе това ауди като свиня тиква!
Съжалявам за ауди-ентусиастите и почитателите, ама това си е реалността...
П.С. Оти се косите като че ви мине...
Моята е30-ка, 324тд, чипосана (т.е. над 140 к.с. в момента и над 260 н.м. въртящш момент) ще го отнесе това ауди като свиня тиква!

П.С. Оти се косите като че ви мине...
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
Ами аз по-горе съм го написал, колега, ама ти не четеш... или си го пропуснал. Нищо де, peace вече!!! 

Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Колега Kam_tod защо не пробващ някое ауди а4 1.9 тди с 110,115 или 130 коня и си направете печка рейсинг,защото 2.5тди ти идва много мощен 

ТДС - Турбо Див Селянин
Колко кончета е това 2.5 тди? С другите нема да си троша колата за нищо! Таман й оправих съединителя, още ме боли сърцето 

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
150 коня и връви на смърт.С нащо 2.6 стрелката на скоростомера ни беше на 230 и пред нас а4 2.5 тди си цепи без проблем.А до тази скорост достигнахме при ускорение от 160 и печката се не дава 

ТДС - Турбо Див Селянин
С това може да се пусна, ама не сега, щото не сме баш равни откъм перформанс ситеми и екстри! С което не искам да кажа, че се отказвам! В момента при мен тече проект "Интеркулер", с който ще "ритна" кончетата с още 10-15 нагоре, зависи, и след това съм голем навитак да се пуснем с ауди-то 2.5 тди
Ама така поне ще се изравним откъм системи (интеркулера демек). За разлика от ауди-то предмет на темата, тук не изказвам никакво сигурно мнение, така че айде вече да не си мерим пишките, а както се каза по-напред в темата - на линията, и тогава ще се види!

Не казвам, че ауди-тата са лоши, грешно сте ме разбрали. Напротив, понеже очаквах от това ауди доста повече откъм вървеж, наистина се разочаровах. Очаквах наистина да е доста по-вървежно и останах неприятно изненадан. Още повече, че колата е на мой приятел. Един друг приятел има голф 2 гти (както съм писал по-горе) с двигател ПЛ и наистина с него ми е бая трудно, казвам го във връзка с това, че иначе всички плюят голфовете. А ауди-то, дето е същия обем на двигателя, има по 5 клапана на цилиндър, доста по-ново е като технология и като всичко, даже не може да върви колкото голфа!
Айде заключвайте вече, че спорим за глупости!
Айде заключвайте вече, че спорим за глупости!
Аре сега и аз да изкажа мнение като човек който е кара Е36 325i 24v vanos '93г. и наскоро карах за два дни А4 1.8Т 20v '95г. , и мога да споделя че на старт Аудито ще ме изяде с доста преднина, а след това пак колата си върви доста прилично въпреки че съм по-мощен (конски сили) си мисля че имам шанс само на по-продължителна гонка и то извън града (все пак като ти дръпне старта с 2-3 коли оди го гини после )
Колега, това дето го пишеш е невероятно, абсурдно
Според мен 325-цата има некъв технически проблем, не е лошо да я прегледаш и да я оправиш. Друго обяснение не ми идва наум!

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
ако си говорим сериозно този двигател без турбо е безсмилен... върви малко харчи много. 5 клапана на цилиндър, това го правят само ферари и ауди вече
всички се отказаха... така че това ауди наистина не върви. 1.8Т е друга работа вече 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
Ааа, то било 1.8Т. Извинявам се за предишната забележка, така работата става друга. Ама тука става въпрос за атмосферния двигател!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
За по горе споменатите а4 90,100,110кс ТДИ моделите
Нямат шанс срещу 324тд гоеорим за сток коли без чипове
До тука нямам загуба срещу такава
Виж чипосана 90 кониова а4 ТДИ става около 120 кончета и незнам колко нютона нагоре беше това на един познат преди чипа го прескачах сега вече не.Въпрос на време е обаче и аз да я чипосам и кулерче ще и забода
А относно 2.5тди има и 116 кочета и те са доста вървежни прескачат ме
Нямат шанс срещу 324тд гоеорим за сток коли без чипове

До тука нямам загуба срещу такава

Виж чипосана 90 кониова а4 ТДИ става около 120 кончета и незнам колко нютона нагоре беше това на един познат преди чипа го прескачах сега вече не.Въпрос на време е обаче и аз да я чипосам и кулерче ще и забода

А относно 2.5тди има и 116 кочета и те са доста вървежни прескачат ме

50 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4