Наруш&
Модератори: mitaka7, Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
bam-bam написа::mhihi:![]()
![]()
абе кфи са тея приказки от 1001 нощ
айде да си легаме че почнахме глупости да пишем ... още малко и некои полицай ще ви бутне некои лев у скута да идете на диско само и само да не минавате покрай него че неможе да спи от рева на 6тимата гладни вълци
преди 10тина години, минаваме със баща ми през Владая КППто, сигурно беше към 11 и нещо. аз тогава още малко хлапе и спя на задната седалка на тогавашния Кадет. Баша ми май го спряха за без колан и аз се събудих точно тогава и гледам през прозореца някакъв чичко катаджия (не че тогава съм знаел какво е катаджия

ПС някой ако не вярва може да звъни да пита стария. за катаджията незнам

Fking написа:е като сме почнали
веднъж като ходих да оставя момичето ме спряха за рутинна, на връщане (10мин по-късно) същия младок ме спира само за да ми обясни че тия путки трябвало да се държат из късо щото иначе ти се качвали на главата.... :>
а за тия спирания, нищо чудно. преди 2 седмици спряха майка ми да я питат колко й харчи корсата на градско

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Аз едно време се въртях в Банкя с колата на големия път с много коли и тамън спирам и се освестявам и гледам в огледалото сини светлини. Бях с приятелката тогава. Спирам и отивам до патрулката искаха да ми пишат акт. Викам с момиче съм и тя само ме ръчка айде да видиме как св върти тая кола айде айде / не беше така естествено
/ и те викат я да погледнеме. Единия я погледна и вика ааа добре айде бегай
Обаче беха свесни хората наистина. Аз ако бех полицайче щех да ги преценявам. Тия със сините пръскалки + голф акт без да ми мигне окото. Тия с БМВ ако не са селяци да си ходят 

- BMW_maniac
- кандидат ентусиаст
-
абе вие ме разбихте представите- явно само във ваште крайща на БГ е така- тук при нас е гонка до дупка- спират с буркани, с пресичане на пътя- правят люти хайки- лее накъде отива света.
- Иво
- шПерко
-
Много е важно отношението! Да не излезе, че заплашваш и да не се държиш като п*тка с извинение. Някъде по-средата. Случвало ми се е да кажа, че бих дал пари, но просто нямам. Хората ти влизат в положение. Наистина не винаги, но повечето да, защото са като нас и ние сме като тях. И от нашия лагер има лайна и от техния също... Защото всички много добре знаят, че хора обжалват актове, които знаят, че заслужават. Минал с превишена скорост и вика ама тва не е мойта скорост... Ако бяхте от другата страна дали нямаше да ви е обидно? И аз как заговорих май ще ставам

- Гост
-
Иво написа:Аз едно време се въртях в Банкя с колата на големия път с много коли и тамън спирам и се освестявам и гледам в огледалото сини светлини. Бях с приятелката тогава. Спирам и отивам до патрулката искаха да ми пишат акт. Викам с момиче съм и тя само ме ръчка айде да видиме как св върти тая кола айде айде / не беше така естествено/ и те викат я да погледнеме. Единия я погледна и вика ааа добре айде бегай
![]()
![]()
Обаче беха свесни хората наистина. Аз ако бех полицайче щех да ги преценявам. Тия със сините пръскалки + голф акт без да ми мигне окото. Тия с БМВ ако не са селяци да си ходят :lol:
ами тея БМВта къде са с сини пръскалки ко да ги праим компот ли

Виж сега приятелю ,вярно голфовете донякъде са боклучета,казвам ти го защото имам такова чудо в нас(особено голф-3),но да казваш че сме селяци това немога да го разбера.Ако погледнеш реално всеки по-заможен циганин кара бмв,всички селяни си купуват бмв,ако не вярваш мога да ти го докажаbam-bam написа:Иво написа:Аз едно време се въртях в Банкя с колата на големия път с много коли и тамън спирам и се освестявам и гледам в огледалото сини светлини. Бях с приятелката тогава. Спирам и отивам до патрулката искаха да ми пишат акт. Викам с момиче съм и тя само ме ръчка айде да видиме как св върти тая кола айде айде / не беше така естествено/ и те викат я да погледнеме. Единия я погледна и вика ааа добре айде бегай
![]()
![]()
Обаче беха свесни хората наистина. Аз ако бех полицайче щех да ги преценявам. Тия със сините пръскалки + голф акт без да ми мигне окото. Тия с БМВ ако не са селяци да си ходят :lol:
ами тея БМВта къде са с сини пръскалки ко да ги праим компот ли... а иначе относно статистиката .. скоро селяците с голфовете ще изчезнат щото едно бмв стана колко голф .. и се навъждат доста селяци с БМВ-та да не кажа че са на секи километър
evans написа:Виж сега приятелю ,вярно голфовете донякъде са боклучета,казвам ти го защото имам такова чудо в нас(особено голф-3),но да казваш че сме селяци това немога да го разбера.Ако погледнеш реално всеки по-заможен циганин кара бмв,всички селяни си купуват бмв,ако не вярваш мога да ти го докажа

- Гост
-
evans написа:Виж сега приятелю ,вярно голфовете донякъде са боклучета,казвам ти го защото имам такова чудо в нас(особено голф-3),но да казваш че сме селяци това немога да го разбера.Ако погледнеш реално всеки по-заможен циганин кара бмв,всички селяни си купуват бмв,ако не вярваш мога да ти го докажаbam-bam написа:Иво написа:Аз едно време се въртях в Банкя с колата на големия път с много коли и тамън спирам и се освестявам и гледам в огледалото сини светлини. Бях с приятелката тогава. Спирам и отивам до патрулката искаха да ми пишат акт. Викам с момиче съм и тя само ме ръчка айде да видиме как св върти тая кола айде айде / не беше така естествено/ и те викат я да погледнеме. Единия я погледна и вика ааа добре айде бегай
![]()
![]()
ами тея БМВта къде са с сини пръскалки ко да ги праим компот ли... а иначе относно статистиката .. скоро селяците с голфовете ще изчезнат щото едно бмв стана колко голф .. и се навъждат доста селяци с БМВ-та да не кажа че са на секи километър
така ли съм казал ... правиш ли разлика от СА до СИ или СТЕ

а иначе мисля че които не е няма да се засегне от израза ... се пак едни говорят тея с голфовете са селяци и т.н. ... пък и аз да кажа че има и доста с БМВта ... мисля даже че са по зле щот си мислят уеуееее БМВ я сам Питбул

- Иво
- шПерко
-
Абе шегувам се не се впрегайте
Да кажеш, че всички, които гарат голф са селяци е все едно да кажеш, че всички, които карат БМВ са мутри. Но аз познавам Цанков и значи второто отпада, следователно и първото и не се коркайте

- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
smamf написа:Fking написа:е като сме почнали
веднъж като ходих да оставя момичето ме спряха за рутинна, на връщане (10мин по-късно) същия младок ме спира само за да ми обясни че тия путки трябвало да се държат из късо щото иначе ти се качвали на главата.... :>
а за тия спирания, нищо чудно. преди 2 седмици спряха майка ми да я питат колко й харчи корсата на градско
Братовчед ми го спряха на Симеоновско така да го питат доволен ли е от астрата, че искал единия полицай да си зима такава.
Touring & windsurf club
- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Младежите Еванс и Бам-бам, както и адаша - не излизайте в офтопик.
Жаргон лейди, старай се да казваш нещо съдържателно, когато постваш.
Жаргон лейди, старай се да казваш нещо съдържателно, когато постваш.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
Иво написа:Абе шегувам се не се впрегайтеДа кажеш, че всички, които гарат голф са селяци е все едно да кажеш, че всички, които карат БМВ са мутри. Но аз познавам Цанков и значи второто отпада, следователно и първото и не се коркайте
![]()
![]()
![]()
По тоя случай да доложа преди седмица някъде минавайки през с.Доброславци една мадама с Голф 3ка реши да ме задминава по време на завой аз съм с 40-50 обаче тя директно предницата към предния ми калник и влязох в канавката за да избегна удара иначе щеше да ми отпори и броня и калник и сичко...
Re: Наруш&
VIRUSS написа:....
явно те е харесал

31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3