БГ "ДУПЕТА" - СМЕЕЕЕЕЕЕЕХ
Модератори: mitaka7, Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
AGT написа:Така е ама едва ли някой с бавария би се пробвал въобще.Проблема не е в GOLF_а а в идеята да си помислиш да се дърпаш с Ferrari.Ама то и без това трябва да има такива ентусиасти та да гледаме шоу по улиците.
Айде айде...простотия може да се направи със всяка кола.Всичко зависи от шофьора
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
Не мога да ви разбера! Какво толкова в това Ферари? Ау, Ферари, не му се изпречваи на пътя... Че нали в това е тръпката - да размажеш кола, която е 10 пъти по-скъпа от твоята. Ако имам Голф с 600к.с. под капака, защо да не се пробвам с Ферари? Нима сте забравили вече в Бързи и Яростни как супрата изяде ферарито ... и си беше фън.
Тъпото е само, ако знаеш че си с 80 коня и да застанеш до 400коня кола... Иначе - голяма работа, че е ферари :-)
Тъпото е само, ако знаеш че си с 80 коня и да застанеш до 400коня кола... Иначе - голяма работа, че е ферари :-)
- smg
- младши ентусиаст
-
Какво е това пренебрежение към Golf 2 GTi?
Не е някакви си 80 коня,а 115
и даже може да се каже,че върви
Не е някакви си 80 коня,а 115

А бе ако ще 1600коня да е , ако ще да разбие Ферарито , ако ще каквото ще да е пак се нарича Голф...
А до това ако е било бавария дали е нямало да гръмне уточни каква бавария по-точно имаш на предвид...сами знаеме какви екземпляри от убийствената фирма излизат...
Верно обаче много вървят тия GTi-ки...постиянно ме задминават като спирам :mha:
А до това ако е било бавария дали е нямало да гръмне уточни каква бавария по-точно имаш на предвид...сами знаеме какви екземпляри от убийствената фирма излизат...
Верно обаче много вървят тия GTi-ки...постиянно ме задминават като спирам :mha:
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Че и аз стях да застана до ферарито .Ко толкова станало ферари срещу голф .Евала на момчетата с голфа ,поне шоу са напраили в нашия сив делник. Евала
П.С. А тез с скъпите коли като БМВ , МБ и други да си ги щадят като не искат да се дърпат с коли по 400 коня
:>:
:<:
:mha:

П.С. А тез с скъпите коли като БМВ , МБ и други да си ги щадят като не искат да се дърпат с коли по 400 коня

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
То стана АНТИ-ГОЛФ кампания
То момчето може и въобще да не е искало да се дърпа с Ферарито, а просто да е бързал и да е искал да тръгне на чисто
Може да е бил забравил котлона включен 

- smg
- младши ентусиаст
-
Да не би да казваш,че Голф е смотана кола?Съжалявам, но не мога да се съглася с теб
Голф 2 е една от най-добрите коли като цена/качество
По мизерно е от еквивалента на Бмв, но пак си струва.

Голф 2 е една от най-добрите коли като цена/качество
По мизерно е от еквивалента на Бмв, но пак си струва.
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Пак некой каза нещо против ГОЛФ и се започна гоуемия дебат
Аз лично нямам нищо против да се знае
Ако за мен ставаше дума. Пичове не влизайте в спор тука, мисля, че тая тема щеше да я има и ако БМВ беше застанало пред тва прословуто Ферари 

- smg
- младши ентусиаст
-
Иво сигурен съм,че темата нямаше да протече по този начин...щеше да има говорене в неравностите, но никой нямаше да каже нещо за шофьора 

Не съм казал че Голфа е смотана кола
Обаче да се каже че е кола(разбираш ме какво искам да кажа) и дума да не става...
А и да кажеш че голф 2 GTi може да се каже че върви...е не съм съгласен с тебе...за някой може и да върви...но лично за мене не...
Много общо говориме тука...разбираш ли?За да ти напиша всичко . което мисля требва да вися пред компютъра неколко часа... айде на некое събиране ако доидеш специално с тебе ще обсъждаме дали голф джи ти ай :mha: върви...
Живи И Здрави!

Обаче да се каже че е кола(разбираш ме какво искам да кажа) и дума да не става...
А и да кажеш че голф 2 GTi може да се каже че върви...е не съм съгласен с тебе...за някой може и да върви...но лично за мене не...
Много общо говориме тука...разбираш ли?За да ти напиша всичко . което мисля требва да вися пред компютъра неколко часа... айде на некое събиране ако доидеш специално с тебе ще обсъждаме дали голф джи ти ай :mha: върви...
Живи И Здрави!
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2