улица 202!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 28 Апр 2006, 13:22

окси докси ... неа ко да си пишеш празни приказки защото са си точно така ;)
манталитета си ни е такъв и неа се опраим ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 30 Апр 2006, 13:42

Само да кажа, че и едните и другите са прави. Тия коли не са направени да се карат от пенсионери (1) и няма начин как да се карат така, като веднъж си седнал на такава кола.
По-важното е обаче (2), че трябва да пазим както самите нас, така и другите, щото те не са ни виновни за простотията, която ни блъска.
Така че (1) не тррябва да е за сметка на (2).
Аз правя така - като реша да дам ръчка се измъквам от София и там на воля си ръчкам. Верно, че и извънградско не е много правилно, но опсаността да стане ексцесия е с пъти по-малка.
А това да ръчкаш, юриш и засичаш в града за мен е малоумие и нищо повече!
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com

Потребител
Аватар

Мнение от marionne » 30 Апр 2006, 18:11

Колите са ни едни от наи хубавите и за това спор няма но искам да попитам неадекватното ни приателче как ще се почувства ако някои като него летящ с 200 по града недаи си боже смаже някои от блиските му
Лично бях свидетел на два такива случая на новия булевард и пазара димитьр петков
За две седвици размазаха двама души
Единия пьт караше някакво младо гьзе а другия някаква мацка проста
и двамата бяха с Е39 ки
Мислете малко бе хора
А това поведение наистина е неадекватно не ми се обиждаи
човек е толкова голям колкото са големи мечтите му

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 30 Апр 2006, 22:20

Ми аз лично съм виждал как шкода удари трима души едновременно. Те и тримата пресичаха едновременно над подлеза на Тодор Александров при последната спирка на метрото и просто стана кофти стечение на обстоятелства - мокър асфалт, неправилнопресичащи пешеходци и т.н и т.н.
Ми какво да ви кажа - грозна гледка. Колата ги пръсна като кегли на боулинг. Единия умря на място - мозъка му имаше диря около 6-7 метра. Другите двама после разбрах, че са ги сглобили в Пирогов ....
И това не беше с 200, а с не повече от 60-70 км.
Карайте ако искате не с 200, а с 2 000. Но да имаш късмет да ме удариш мен или човек от моето семейство - ще те излежа, обещавам ти :evil:
Вчера бях на срещата на соц-автомобилите в Черни осъм. Ядене . пиене, знаете как е. В един момент дойдоха едни рокерчета с кросови мотори. Един от ония взе да се прави на интересен и подкара на една гума. Така на една гума мина межди две Шкоди, но за негов късмет зад едната от тях имаше дете. Та бащата на детето само му извика СТОЙ и то спря. Оня идиот мина на 50 см от хлапето, което беше на не повече от 4 години.
Ми ако ташкара го беше целнал???
Рокерчетата спряха на 40-50 м зад колите и се заослушваха. Таткото на детето тръгна към тях, а те не го изчакаха ....
И така с глупости щеше да се развали един празник ....
Вижте как бяха наредени колите и как оня идиот мина между тях на задна гума

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 01 Май 2006, 8:30

Само ще допълня като за последно,
ще можеш ли да обясниш на някой от долните как си "резгаш" в насрещното и бягаш от ченгетата и какъв кеф е и би ли ги такарал да го правят и те с 200?
http://cartest.omega.kz/gallery.html
По принцип марката на колата не е от значение. Всички марки и модели имат запазено парко-място в Надин :!:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 01 Май 2006, 11:49

marionne написа:Колите са ни едни от наи хубавите и за това спор няма но искам да попитам неадекватното ни приателче как ще се почувства ако някои като него летящ с 200 по града недаи си боже смаже някои от блиските му
Лично бях свидетел на два такива случая на новия булевард и пазара димитьр петков
За две седвици размазаха двама души
Единия пьт караше някакво младо гьзе а другия някаква мацка проста
и двамата бяха с Е39 ки
Мислете малко бе хора
А това поведение наистина е неадекватно не ми се обиждаи

Недей така с обидите май ти си неадекватен нещо или имаш нужда от очилца ,аз казах че отсечката е достатъчно дълга за да вдигнеш и 200 ако искаш но не съм казал че бих карал с 200 там или че ще карам с 200 някъде въобще да не говорим че с 200 не съм карал през живота си и смятам и да не карам тъй като е доста неразумна скорост...
Ако става въпрос май не сте прочели правилно написаното от мен тъй като си карах с 80-90 в най дясна лента на 3 ако не и 4 лентов път
:kuku:
ако на колегата по горе това му се струва много бързо май той е от неадекватните тцтцтц ;)

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 01 Май 2006, 12:36

Ми да, за нас НЕАДЕКВАТНИТЕ превищението на максимално допустимата скорост с 40 км в час е нещо ненормално....
А за теб АДЕКВАТНИЯ е нормално да се хвалиш в открит форум, че не спазваш закона и бягаш от полиция ....
Юнак си ти!
Браво!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 01 Май 2006, 13:21

BMW_POWER написа:Ми да, за нас НЕАДЕКВАТНИТЕ превищението на максимално допустимата скорост с 40 км в час е нещо ненормално....
А за теб АДЕКВАТНИЯ е нормално да се хвалиш в открит форум, че не спазваш закона и бягаш от полиция ....
Юнак си ти!
Браво!!!

Прочети пак заглавието на форума :

Страхотни истории
Как се изплъзнах на ченгето. Как издухах на старт едно Ferrari...
Модератори ati, Babuna

Потребител
Аватар
Кара: Лопел
Детайли за колата: кЮмбе

Мнение от slav40 » 10 Авг 2006, 9:24

Dimo написа:Няма място в града, независимо колко е широко и празно на което без да рискуваш човешки животи да вдигнеш 200 :!:
ИМАА ИМАА -вдигаш колата на крикове и вдигаш колкото можеш

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ataman » 10 Авг 2006, 9:55

и аз не толерирам рацерските изпълнения ама не разбирам защо пак намесихте манталитета?!
http://www.m5board.com/vbulletin/forumd ... order=desc тия сладури всички българи ли са?
значи в цял свят карат бавно само ние българите сме лайнари така ли???!!!!!
:evil: еее как се дразня така!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_maniac » 10 Авг 2006, 11:17

Ако някой който е дигнал 200 в града на кръстовища и пресечки ти се надъни в колата неф ли ще ти е- вярно, че всички изтрещяваме- но бъдете разуни и пон не се хвалете с безумните си изпълнения. Заради такива случаи се наводнява полицията по пътиищата.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The_Ancient » 10 Авг 2006, 17:11

BMW_POWER, BMW_maniac, с тъпите ви изказвания вие май целите единствено другите да ви забележат, според мен със сигурност и вие не карате с 40 по софийските булеварди, а дори и така да е, явно сте от тези които задръстват движението. Помислете си някой камион ако е принуден да ви изпревари не създавате ли по този начин още по-голям риск за другите автомобили и пешеходците.
П.С. вие или:
1.сте тъпи и не можете да разберете
2.не можете да четете
МОМЧЕТО НЕ Е КАРАЛО С 200 В СОФИЯ!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 10 Авг 2006, 18:29

The_Ancient написа:със сигурност и вие не карате с 40 по софийските булеварди, а дори и така да е, явно сте от тези които задръстват движението. Помислете си някой камион ако е принуден да ви изпревари

Олеее, досега говорят хората, че 40-50 е ограниченито в града, а то имало и рацери с камиони :shock:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от PGV » 16 Авг 2006, 14:26

Само един пример - преди две седмици едно BMW удари яко еди джип на една малка уличка в квартала. Джипа беше без предимство, BMW-то идваше от дясната му страна, но на ъгъла и двете коли нямат видимост поради ограда на строеж. Според мен се движеше поне със 70-80 км/ч BMW-то и то на една малка отсечка от булеварда до въпросното кръстовище не повече от 100-120 м. И кво кат беше с предимство - удря джипа в дясната му задна гума, той продължава по посоката на движението, обръща се настрани на лявата си страна, сурне се 20-30 м и отново се изправя на гуми. А предницата на BMW-то беше тотално размазана, джипа имаше външни щети и гума и полуоска, набити на 20 см навътре в диференциала. Добре, че нямаше хора пострадали. Там често стават такива неща, щото карат като бесни. Ама да преминеш през кръстовище със 80 км/ч това не мога да го разбера. Особено е тъпо да разчиташ, че другия знае че си с предимство.

Предишна

Назад към Страхотни истории