за ш"баните маршрутки

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 13 Апр 2006, 16:04

бреииии :mhihi:
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 535d

Мнение от iv0 » 14 Апр 2006, 11:55

От дзи не са ти изплатили всичките щети така ли?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31 330d
Мечтае да кара: F80 M3

Мнение от ivo098 » 18 Апр 2006, 13:18

брей колежка със 730ка :lol: , Е32 ли е?

сега по темата :arrow:
за маршрутки и бакшиши или хубаво или нищо, затова няма да ги обсъждам ;)

само ше кажа че като попаднат на мене им се е**ва майчицата, бая номерца съм им връткал особено на маршрутките щото гонят график, като карам на тунела на Люлин с 40 пред тях полудяват, тръгнат да ме изпреварват, преустрои се малоумника и аз леко газта и пак пред него пак с 30-40 :mhihi: :mhihi:
а веднъж на орлов мост запуших 3 маршрутки, те плътно една до друга спрели на спирката на рейсовете и пътници слизат качват се, аз трябваше един френд да оставя там, спрях на пряко пред първата маршрутка , полафихме си с пича преди да слезе, абе едно 3-4 минути съм им изял, ония полудяха от свиркане, ама аз като тях реагирам, свиркат ми аз се усмихвам, викам "ей много ме познават хората, като ме видат се ми свиркат" :mhihi:
Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.

Your Sh!ttiness may vary.

Аватар

Мнение от M6 » 18 Апр 2006, 15:45

Аз през почивните дни всяка седмица си ходя до село{20km от Чирпан}с маршрутка и какво ли не съм преживявал :evil:
Маршрутката е Mercedes Sprinter 312D :mhihi: със 12 места.Веднъж се бяхме наблъскали вътре 26 човека,а шофьора на едно място караше със 160 км/ч!По пътя има 3-прелеза,а единия е не-охраняем и разписанието на маршрутката е такова,че всеки път минава влах,когато и тя минава-Аз се возя на маршрутката от 1-година и нито веднъж шофьора не е изчаквал да мине влака!А веднъж дори не се огледа и започна да минава през прелеза при спуснати бариери и точно токава влака беше на 50 метра от нас!Ние естественно веднага му извикахме,той заби спирачката и спряхме на 10 см от линията!След това той веднага включи на задна и се разминахме на косъм с влака :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e38

Мнение от 100letov » 21 Апр 2006, 4:39

Според мен колежката няма вина. Вси4ки сме карали по Цариградско и с пове4е от 60км/ч над ограни4ението... Не си спомням да критикувахте когато некви пи4ове се хвалиха 4е са се рацервали със 190 пак там...?!
Ина4е по темата, мисля че мар6рутките наистина са много опасни и са виновни за много от пакостите по пътищата. :roll:
Honda CBR 954RR
BMW e38 730d

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 5er-Reihe

Мнение от Ivo Georgiev » 21 Апр 2006, 14:32

Колежке, акак така онзи ден е станал инцидента, а ДЗИ вече са платили?

Потребител
Аватар

Мнение от Iaj_treva » 08 Май 2006, 22:58

Е то те си мислиат, че като са с малко по голями машити са хванали господ за п****** и пътя е техен, ма след месец и половина като взема ''C'' категория, само да набарам някои камаз, мммммм ще има да се прескачаме по цял ден, като ги блокирам с камаза на някои булевард и седна някаде да си пиа кафенцето и да им се смея, не господ, а мене ще ме хванат за к***.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от baselito » 12 Май 2006, 0:14

Хахахаха.....има един лаф.....някои знае ли какъв е щял да стане Шумахер ако не е влезнал във формула 1.....ами шофьор на маршерутка :))))
Верно е че карат доста бързо и предприемат рисковани, а понякога и глупави, маневри! Но никой не се запита, как би постъпил на тяхно място! Защото когато почнеш да губиш пари заради натоварения трафик в софия и когато единствения начин да наваксаш изгубеното време, е като настъпиш 160 на Цариградско, нещата се променят! 3-4 минути за тях е доста време и доста изгубени пари! Защото едно закъснение на една маршерутка от дадена линия, води до закъснение на всички маршерутки от същата линия ! извода какъв е?: ти губиш пари защото конкуренцията лапа народ, колегите те гледат на кръв и урина защото и тях преебаваш.....и аиде ойде коня в ряката :)........та затова всички са ненормални! и аз да съм там и аз така ще карам!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Stranger » 31 Май 2006, 23:57

baselito написа:Хахахаха.....има един лаф.....някои знае ли какъв е щял да стане Шумахер ако не е влезнал във формула 1.....ами шофьор на маршерутка :))))
Верно е че карат доста бързо и предприемат рисковани, а понякога и глупави, маневри! Но никой не се запита, как би постъпил на тяхно място! Защото когато почнеш да губиш пари заради натоварения трафик в софия и когато единствения начин да наваксаш изгубеното време, е като настъпиш 160 на Цариградско, нещата се променят! 3-4 минути за тях е доста време и доста изгубени пари! Защото едно закъснение на една маршерутка от дадена линия, води до закъснение на всички маршерутки от същата линия ! извода какъв е?: ти губиш пари защото конкуренцията лапа народ, колегите те гледат на кръв и урина защото и тях преебаваш.....и аиде ойде коня в ряката :)........та затова всички са ненормални! и аз да съм там и аз така ще карам!

Пич , не се опитвай да ги оправдаваш въобще!!!Маршрутките като цяло трябва да се забранят със закон.Хората си вадели хляба като били шофиори на маршрутки... глупости на търкалета!Аман от хора от провинцията, които идват тук да стават таксиджий и маршруткаджий!Да си седят там и да си орат нивите, ама не, всеки гледа лесното, мързи го да си напъне малко гъза и мозъка и да си изкарва хляба както го е правил дядо му, и решава че ултимативната работа е да станеш таксиджия/маршруткаджия в София! И искам да добавя, че градския транспорт сигурно може да бъде много по точен и бърз, ако ги няма маршрутките които да му спират на спирките и къде ли още не и да му пречат по всякакви възможни начини.А ако навсякъде направят и отделна лента за градския транспорт, съм убеден че маршрутките ще загинат!Аз в друга държава не съм виждал маршрутки, честно казано!А и катаджийте нищо не им казват... абе изобщо... май няма управия! :no:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 01 Юни 2006, 1:48

ivo098 написа:брей колежка със 730ка :lol: , Е32 ли е?

сега по темата :arrow:
за маршрутки и бакшиши или хубаво или нищо, затова няма да ги обсъждам ;)

само ше кажа че като попаднат на мене им се е**ва майчицата, бая номерца съм им връткал особено на маршрутките щото гонят график, като карам на тунела на Люлин с 40 пред тях полудяват, тръгнат да ме изпреварват, преустрои се малоумника и аз леко газта и пак пред него пак с 30-40 :mhihi: :mhihi:
а веднъж на орлов мост запуших 3 маршрутки, те плътно една до друга спрели на спирката на рейсовете и пътници слизат качват се, аз трябваше един френд да оставя там, спрях на пряко пред първата маршрутка , полафихме си с пича преди да слезе, абе едно 3-4 минути съм им изял, ония полудяха от свиркане, ама аз като тях реагирам, свиркат ми аз се усмихвам, викам "ей много ме познават хората, като ме видат се ми свиркат" :mhihi:

Ти си нечовек аз миналия път точно след моста ги запуших 4 броя и един тролей за 2-3мин ама ми стана гузно и се изнесох бързо ама вече ще знам и аз така да ги разигравам :mhihi:
А относно оправията с маршрутките ще има след 50 години като има метро на повечето места в софия може би :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 BMW 525d
Мечтае да кара: BMW M5

Мнение от Tender » 01 Юни 2006, 17:08

Мен днес много ме изнерви един.
Отворил си прозореца и си извадил ръката навън и дава знаци на тия зад него с ръка като шеф диригент. Направи ми впечатление че прави слалом на "Патриарха" обаче беше пред мен и не ме бъркаше теглих му една на ум и продължих да си карам спокойно. На "Попа" обаче тъкмо го разминават двете коли пред мен защото той беше спрял и чакаше да се включи в движението давайки им знак с ръка да минават - един вид "карайте момчета позволявам" и тъкмо пред мен си обърна дланта "СТОП" и взе да потегля скочих на клаксона и го засякох. Слизам и му викам къв си ти бе нещо регулировчик ли го раздаваш дали да не дойда да ти закова някоя палка на дланта че като те гледам си я загубил оня ме гледа кат пукал и ми вика "карай карай" малко ми остана да отида да му набия един ама аре не сам такъв човек пък и това стана точно пред полицаите на "Попа", а и те гледаха като изтукани бахти нещастниците ми как искаме да се спазват законите като никой не следи за тяхното изпълнение.
SGV

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 02 Юни 2006, 0:38

Toя с маршрутката е бил голям майтапчия май :mhihi: :mhihi:
със тия знаци досега не бях виждал такъв шофиор-регулировчик
може да е свикнал така на село като го подминават редовно с москвича и затова така :mhihi:
На мен такива знаци досега само шофиор на автобус ми е правил има едни линия 150 ходят към с.Житен и като минавам от там вече са ме научили видят ли сините фарчета да мигат си вади ръката оня и ми маха да минавам :mhihi: :mhihi:

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Re: за ш"баните маршрутки

Мнение от ati » 02 Юни 2006, 20:18

bmw_730Li написа::ати?

тоя път не бях аз :mhihi:
:wave:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 08 Юни 2006, 22:08

Семейство Шумахер имали трима синове,
двамата били пилоти във формула 1, а третия карал маршрутка ....

ентусиаст
Аватар

Мнение от PARADOX_sf » 10 Юни 2006, 14:35

Преди няколко години един мрашрутизатор направи ляв завой на червено и засече бащата. Беше адския лед и не успяхме да намалим изобщо. Така го натресохме с ролбара джипа (не Х5, а ЦРВ-то), че се завъртя на 180 градуса :shock: . Слиза некъф афганистанец (дааа наистина беше от там по документи) и почва да налита на бой в средата на кръстовището :roll: . Една яка песница и беше на земята.
Добре, че наблизо имаше неква кука дет видя кво се случи и му тури белезниците. Шофера беше некъф чичка от провинцията. Странно защо ли?
Случвало ми се е дори да ме изблъскват от лентата в която движа. Само не знам кога ще ми прекипи и при следващата подобна случка вемсто да отстъпя ще си направя кефа с една "рибена опашка"... :twisted:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории