Първото кръгче с BMW
Модератори: mitaka7, Общи модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Runner
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 520i Vanos и Е60 525i
- Мечтае да кара: F10
Здравейте на всички! Аз също следя от доста време форума и най-сетне се регистрирах
@smamf и М6, разбирам ви напълно! Първото BMW, на което се качих беше Е21 315 с двигател от Е30 316 и просто какво да ви кажа, останах без думи
След като я карах половин час и изгорихме доста газ
краката и ръцете ми буквално се тресяха от изживяното! После това се оказа и първото BMW, което имах честта да нарека свое . След тази кола се разболях от тази явно разпространена болест
Оттогава реших, че единствено BMW-то ще е колата за мен, без значение дали е чисто ново или по-стар, но запазен модел. BMW Forever and Ever 

@smamf и М6, разбирам ви напълно! Първото BMW, на което се качих беше Е21 315 с двигател от Е30 316 и просто какво да ви кажа, останах без думи

- pits
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: е30
- Детайли за колата: е39
Sheer Driving Pleasure
Още един млад БМВ фанатик.
Очудвам се колко много хора има дето не са навъртяли и 500км на кола.

Очудвам се колко много хора има дето не са навъртяли и 500км на кола.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
хм, а пък аз до скоро, може би половин година, бях от хората които казваха "Ха, БМВ е к'во толкова", докато не се качих на едно Е30 комби, беше като ново, влюбих се в звука на тази кола, но возеше малко твърдичко и реших да се кача на 5цата е вече небих сменил марката по никакъв начин, освен по принуда. 

- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Така се почва-с 1 кръгче....и след това се разболяваш нещо...
...па и не те пуска...
успех 

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- Audi A4 2.6 kuattro
- Потребител
-
Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
Не съм карал зил-бмв,още но съм сядал в 316-ка,95 година.Няма нищо общо по интериор с моето а4
Не съм карал зил-бмв,още но съм сядал в 316-ка,95 година.Няма нищо общо по интериор с моето а4
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Браво! Имаш кола, на която интериора и няма нищо общо с този на entry-level модел на БМВ, почнал да излиза през 1991 година. Честито! 

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
Аз пък миналата седмица карах Е46 320д 136 коня мотора. Страхотна кола, много удобна за каране, невероятни спирачки (това най-много ме впечатли). Това което не ми хареса беше че тоя дизел трябва да върви доста повече от това което показа. Заварявах педала на газта, а той едва едва отцепваше, но момчето каза че не е бил в ред нещо и щели да го оправят. Много зле вървеше, да не се обиждат собствениците на такива коли, пак повтарям че БМВто имаше някакъв проблем.
- Audi A4 2.6 kuattro
- Потребител
-
The_Ancient написа:Аз пък миналата седмица карах Е46 320д 136 коня мотора. Страхотна кола, много удобна за каране, невероятни спирачки (това най-много ме впечатли). Това което не ми хареса беше че тоя дизел трябва да върви доста повече от това което показа. Заварявах педала на газта, а той едва едва отцепваше, но момчето каза че не е бил в ред нещо и щели да го оправят. Много зле вървеше, да не се обиждат собствениците на такива коли, пак повтарям че БМВто имаше някакъв проблем.
Вектрата да не върви повече бе смотаняк,ако искаш да я пробваме с моито ауди а4 2.6 или един приятел с 80-ка 4x4 2.0 16v-kuattro,ama тя горката като флинстоун

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Audi A4 2.6 kuattro написа:The_Ancient написа:Аз пък миналата седмица карах Е46 320д 136 коня мотора. Страхотна кола, много удобна за каране, невероятни спирачки (това най-много ме впечатли). Това което не ми хареса беше че тоя дизел трябва да върви доста повече от това което показа. Заварявах педала на газта, а той едва едва отцепваше, но момчето каза че не е бил в ред нещо и щели да го оправят. Много зле вървеше, да не се обиждат собствениците на такива коли, пак повтарям че БМВто имаше някакъв проблем.
Вектрата да не върви повече бе смотаняк,ако искаш да я пробваме с моито ауди а4 2.6 или един приятел с 80-ка 4x4 2.0 16v-kuattro,ama тя горката като флинстоунще е скоро ще ми се гони
това ти е 2рото мнение в тоз форум ,и както си почнал заядливо 10 няма да ги направиш .. а с тоя мотор 2.6 със умопомрачителните 15о коня на 320ка не се показвай че ще пийнеш чаец нищо че и е много зле интериора

Alexi написа:Audi A4 2.6 kuattro написа:The_Ancient написа:Аз пък миналата седмица карах Е46 320д 136 коня мотора. Страхотна кола, много удобна за каране, невероятни спирачки (това най-много ме впечатли). Това което не ми хареса беше че тоя дизел трябва да върви доста повече от това което показа. Заварявах педала на газта, а той едва едва отцепваше, но момчето каза че не е бил в ред нещо и щели да го оправят. Много зле вървеше, да не се обиждат собствениците на такива коли, пак повтарям че БМВто имаше някакъв проблем.
Вектрата да не върви повече бе смотаняк,ако искаш да я пробваме с моито ауди а4 2.6 или един приятел с 80-ка 4x4 2.0 16v-kuattro,ama тя горката като флинстоунще е скоро ще ми се гони
това ти е 2рото мнение в тоз форум ,и както си почнал заядливо 10 няма да ги направиш .. а с тоя мотор 2.6 със умопомрачителните 15о коня на 320ка не се показвай че ще пийнеш чаец нищо че и е много зле интериора
нека ми е зле в тоз интериор

41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3