E-12-ка от мечтите
Модератори: mitaka7, Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
аиде понеже сте фенове една снимчица от миналата седмица с едни приятели на пикник
http://kikodelev78.hit.bg/bimi.jpg
пс маиче ще я продава та ако има мераклии.......

- Mr Charger
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: метро
- Мечтае да кара: M Power Electrified
Friend, това дето си заснел не е Е12, а е Е28
И отгоре на всичко има някакъв неоргинален спойлер
Но ако я продава пусни обявата в продава, заедно със снимки.

Но ако я продава пусни обявата в продава, заедно със снимки.
Непобедимите - 2002, Е3, Е9, Е12, Е21, Е23, Е24, Е28...
- kiko
- старши ентусиаст
-
е ок моя е грешката
ама се връзва горе долу с темата за това я показах а за споилера не знам ама не седи толкова лошо а и наскоро е боядисвана и цвета и е един свеж и интересен такъв абе гот количка си е ама верно купето на 6тицата ме радва повече

Тая 518ка таксито си има клонингкойто е 520ка, идвете са абсолютно еднакви, различават се само по табелката отзад.
А тая дето си я снимал колега съм я виждал, даже спирах да я гледам (нали съм мръсно тунингистче
), ама щом на мене не ми хареса, значи на никой в тоя форум няма да му хареса стъклопластовото изпълнение на този автомобил
А тая дето си я снимал колега съм я виждал, даже спирах да я гледам (нали съм мръсно тунингистче

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Живея в Красна поляна от 15 години и се чудя как съм пропуснал и не съм срещнал тази кола. Четох целия разказ със зяпнала уста и се сетих, че преди около 3 години ходих да ми сменят съединител и както си говорех споменах за манията по БМВ и шефа на сервиза изчезна за малко и се върна със 4 снимки на БМВ Е21 316 от 1981. и ми вика "щом си маняк на гледай тия снимки да видиш какво имам"
Гледам аз лъщи отвсякъде тая кола и веднага го питам къде е колата да я видя и да се докосна до нея.
Човека каза, че само той знае къде е колата, скрита в някакъв гараж с подходящи условия колата да се запази непокътната. Можело да я изкара само за някой ретро парад.
Колата е на 12000!!!км купил я преди години от някакви възрастни хора. Вътре беше с бежов плюш доколкото си спомням, а самата кола беше светло зелен металик. Каза ми , че всичко е оригинално по нея и няма една драскотина по интериора или екстериора. А вътре още миришело на ново!
Гледам аз лъщи отвсякъде тая кола и веднага го питам къде е колата да я видя и да се докосна до нея.
Човека каза, че само той знае къде е колата, скрита в някакъв гараж с подходящи условия колата да се запази непокътната. Можело да я изкара само за някой ретро парад.
Колата е на 12000!!!км купил я преди години от някакви възрастни хора. Вътре беше с бежов плюш доколкото си спомням, а самата кола беше светло зелен металик. Каза ми , че всичко е оригинално по нея и няма една драскотина по интериора или екстериора. А вътре още миришело на ново!
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Оказа се, че колата е била собственост на приател на Пенчев които държи автокъщата.. и найстина е била в уникално състояние..и хубавото е, че е отишла при човек които ще я потдържа добре. 

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
kiko написа:аиде понеже сте фенове една снимчица от миналата седмица с едни приятели на пикник
седи на околовръстното, близо до Бояна, нали

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
Mr. Charger, омайващ разказ, страхотна кола. Най ми хареса коментара ти към хората, които не знаят как да си харчат парите, тва и аз много пъти съм си го мислил(ама са си тяхни парите все пак
). Но като се замисля май и аз съм от по-комерсиалните типове - ако имах възможностите, първо бих си купил едно чисто ново М6, а после бих се разтършувал за 628 примерно....

E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
наскоро попаднах на едно бмв е21 316,точно като моето, което беше в адски лошо състояние
и мн гадно се почувствах, щото пича я караше все едно е каруца, а не един от вече изчезващите класики на БМВ:( ква е логиката да имаш такава уникална колица, а да не я поддържаш:( за мен такива хора трябва да бъдат съдени от колите си за престъпно нарушение, защото колата нямаше под:( сичко беше изгнило, а дупките си ги пълнеше сам с бол-кит:) наистина такива модели трябва да се пазят:) имам призив към всички собственици на акули - МОЛЯ ВИ!!! НЕКА ДА ЗАПАЗИМ АКУЛИТЕ СИ ЖИВИ! за мен това са едни великолепни автомобили:) и всеки който е бил собственик на такова хулиганче е с това мнение:) икономична и безаварийна;)

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
SlipKnoT написа:Оказа се, че колата е била собственост на приател на Пенчев които държи автокъщата.. и найстина е била в уникално състояние..и хубавото е, че е отишла при човек които ще я потдържа добре.
Мдааа,още ме е яд ,че не отидох при Боби да я видя колата а той и брат му ме караха ,но така и не намерих време

Боби,собственика на автокъщата има най-запазената 124-ка Мерцедес,който някога някъде съм виждал и самия той каза,че като я е карал въпросната кола по паветата към Овча купелската баня,просто е бил смаян от возията й

Георги Пенчев
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2