като си говорим за зима....

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: ///М3
Мечтае да кара: ///М3

Мнение от Гецата » 09 Фев 2006, 23:17

Жена шофьор и негър скиор НЕМА :mhihi:
Изображение
"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d

Е30 IS Crasher
Аватар
Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25

Мнение от ge_a » 09 Фев 2006, 23:27

Като сме почнали да обсъждаме жените шофьори, да се включа и аз!!!
Бившата ми приятелка е некъв изрод зад волана, и то в добрия смисал на думата кара турбо дизел който, все едно се е родила в него, няма да ви обеснявам как умело го шофира ама това което ме впечатли най-много беше когато с буса на баща и(форт транзит с ЗАДНО), почна да прави дрифтове по снега и то през цялото време под пален нейн контрол, е представете си ме мен с изпавена коса де щот все пак е жена, ама аз бях :shock:, така че не се знае :winky:

П.С Да вметна, че не е руса, ако това е фактор :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 10 Фев 2006, 8:43

Penchev написа:Марти,абе както казаха колегите и предните и задните гуми са ти зимни :idea: Fulda Kristall Gravito a другите не мога да включа какви са в момента,знам ги и знам ,че ако не са ти много износени немските гуми,май по-добре те да са отпред :idea:

Георги Пенчев

ми като ми връчваха ключовете за пасатора попитах "с кви гуми е поне?" и ми казаха "летни... мн добри - предни мишелин, задни фулда..."
видях ги че са само с 3-4мм грайфер но не обърнах никакво внимание на самите гуми - сега заради вас се загледах и се оказа че сте прави наистина са фулда кристал :uups: ама така е то като все приемам за чиста монета всичко което ми казват.... :confused:

предните са чистак-бърсак нови корморанки и честно казано съм мноооого доволен от тях.. може би защото тва са ми първите нови гуми с които карам - не знам... но в "големия сняг" (което във Варна ще рече около 10-20см макс. :mhihi: :mhihi: ) насякъде имаше задръствания, беше пълно с какви ли не закъсали коли, постоянно някой някъде буташе кола, други буксуваха и правеха настилката на пързалка (как мразя кат праят така :ranting: ) а аз с тежкия пасат нямах абсолютно, ама абсолютно никакви проблеми с тръгване/спиране/движение по пътищата.. е разбира се с малко газ, с моторна спирачка и другите му там "зимни техники"

Изображение

bam-bam написа: кфо против имате русите шоферки ве като не ви аресват давайте ги насам

ма със или без колите ги искаш ? :mhihi: :mhihi:

SummonedToDIe написа: Незнам зимни ли са, летни ли са, но...износени ли са... пак няма пари

не знам дали знаеш ама имам да се грижа за една прекрасна е30ка (е мое да не е съвсем прекрасна ама ше стане ;) )
и тя ми е легнала на сърце, а пасатора е нещо като... хммм... да речем като осиновено цигънче в нацистко семейство :mhihi: ...
просто предпочитам да дам 400лв. (примерно) за гуми за е30ката и да остая пасатора с галошите вместо да дам 200 за е30ката и 200 за пасатора....няям мерак даже да го карам.. последно време в града рядко надвишавам 50км/ч.. не ми е кеф - ползвам го само да ме закара от т.А до т.Б и го държа на жизнения му минимум - всичко което е наложително да се смени и ремонтира се прави - ма никога няма да му сложа цд, никога няма да му сложа лети джанти, никога няма да му сложа "м тек" волан и т.н. и т.н.
най-вероятно въобще не съм прав и разсъждавам като тъп пубер - ма имам право на 20 съм още :P кво да праим... пуста синьо-бяла страст :confused:
пасатора не е на дневен ред - и никога няма да дойде :uups:

ся ше кажете да ама така рискувам останалите участници в движението - нц не рискувам щот си знам дереджето и карам безопасно ;)

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 10 Фев 2006, 13:42

ms написа:....

ge_a написа:....

И аз се присъединявам към това мнение, а и не е хубаво дори на шега да се генерализират нещата. И аз познавам няколко момичета/жени, някой от тях дори руси, които се справят много добре зад волана и наистина биха могли да предадат някой и друг полезен урок. Имаше изследвания, че женския мозък не можел да се ориентира така добре в пространството, както мъжкия, но за мен това са пълни глупости, по-скоро досега жените са живяли в един предимно патриархално ориентиран свят, което вече доста се поразчупи като виждане и все повече жени намират смелост да седнат зад волана. Смелост не заради сосбтвените си умения зад волана, а заради предрасъдъци, че жена не може да кара. МОЖЕ. Защото не искам да говорим колко шофьори от мъжки пол въобще не се справят с елементарни ситуации, но нали са мъже, значи трябва да карат кола....
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Кой кашля?
Аватар
Кара: D779676

Мнение от Nikolay1 » 10 Фев 2006, 15:40

Ати изключенията само потвърждават правилото..2дни след като една леличка 49ти набор ми влезна отзаде (на колата де :mhihi: ) друга руса какичка се опита да ми влезне в скута (ама с кола) аз се разминах за малко, но камиона в най-дясната лента избяга на тротоара добре, че нямаше никой там.. Това са случки от ежедневието и поне за мен са достатъчни да си направя извод за жените шофьори като цяло
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 10 Фев 2006, 16:07

Интересно ми е само защо се помнят основно ситуациите предизвикани от жени- без значение на годините и дали са руси или не...
Я си спомнете колко пъти се споменавали с "добро" майките, сестрите и изобщо целия род по женска линия на пенсионера който едва ходи, но кара кола, на рацера дето ви е засякъл жестоко и едва сте се разминали със стълб, дърво, стена и т.н. или "добре облечен бизнесмен" с кола за над 100к евро едва не ви прегазва докато си говори по GSM-a... И т.н. случаи в които мъжете предизвикваме опасна ситуация.
Като си отговорите на горното помислете колко пъти жени са ви били наистина виновни за рисковата ситуация. Пропуснете обаче тези в които жените карат с 50км/ч., спазват ограниченията и общо взето карат в рамките на закона...
Вярвайте ми- не са толкова некадърни колкото си мислите. Това че не сте виждали още майсторки не значи че няма...

Само не мислете, че си пиша ей така да се събират мнения. Просто смятах, че тук се срещат повече разумни хора отколкото деца :arrow: деца= мислене на 10 годишно дете- нищо против младите хора.
Ако някой се е засегнал :bchug: е от мене
Изображение
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 10 Фев 2006, 18:10

Точно там,в морската столица не веднъж ме е возила руса мацка със скромен автомобил, но начина по който го правеше ме убеди,че дори русичките могат да шофират :twisted:

Веднага се сещам за майка ми,която е печелила навремето не едно и две ралита и то с Москвич 2140 :shock: :!: После със 2 цилиндрово Subaru , "лоша" Fiesta XR2 :twisted: :twisted:

Няма да забравя и как сме се гонили с разни спортни голфове навремето и какво правеше на волана с XR2 -ката :shock: :shock:
ЕЕеехх спомени :D

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 10 Фев 2006, 18:36

Само едно ми е странно, защо определението на "може да шофира" е,че трябва да може да кара бързо без да се разбие?

Иначе аз преди месец бягах от една кака назаден :)

П.с. добре,че нямаше коли зад мен.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 10 Фев 2006, 19:01

аве ейййй маскари, осрахте ми темата :!: ... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ati написа:
ms написа:
И аз се присъединявам към това мнение, а и не е хубаво дори на шега да се генерализират нещата.

Ати в смисъла на това че не е хубаво да генерализираме нещо, само защото сме го виждали многократно и не сме виждали точно обратното, или сме го виждали твърде рядко то.... в същия смисъл можем да кажем и че БМВ е скапана марка ;)

ms написа:Интересно ми е само защо се помнят основно ситуациите предизвикани от жени- без значение на годините и дали са руси или не...

всъщност, това не е някакво сексистко изключение... ще ти дам няколко примера:
ако някой рейсър направи глупост - то той я е направил щото е рейсър
ако някой млад шофьор направи глупост - направил я е щото е млад
ако някой пиян шофьор направи нещо - направил го е щото е бил пиян

това са тия "генерализирани" заключения които правим всички... нищо че пияния може би не се е блъснал щото е бил пиян, а защото му се е спукала гума...
нищо че младия шофьор не се е блъснал щото е бил млад а щото животно е изкочило на пътя
нищо че рейсър-а се е блъснал докато е карал спокойно с 40км/ч в града - той се е блъснал щото е рейсър....

това което искам да кажа е че тва с жените и шофьорлъка не е единственото "клише" или както там се нарича... има и много други които се ползват все със същата логика ;)

а иначе и аз не генерализирам нещата точно в тва отношение - обикновено ако изтърся нещо то е по адрес на точно определен човек или си е чиста шега :!:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 11 Фев 2006, 22:04

DEFLEPPARD написа:аве ейййй маскари, осрахте ми темата :!: ... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Още не сме, но ако и аз се включа вече ще я осерем порядъчно :mhihi:

Едно нещо само:
Жена шофьор и негър скиор НЕМА :mhihi:
:nono: :nono: :nono: :nono: :nono:
Не ме карайте да ви изнасям лекция на тема: "Жените са толкова добри шофьори колкото и мъжете" или да ви правим демонстрации по майсторско управление на БМВ на избран от вас терен и условия 8)
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от C S L » 13 Фев 2006, 18:51

GECATA BMW написа:Жена шофьор и негър скиор НЕМА :mhihi:

И евреин миньор :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ngoro » 13 Фев 2006, 21:57

като оставим жените настрани, фулда му е майката. 8 парчета летни + 8 зимни. като булдозер съм! нема милост! 8)
(__\==oooo==/__)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 13 Фев 2006, 22:00

Ngoro написа:като оставим жените настрани, фулда му е майката. 8 парчета летни + 8 зимни. като булдозер съм! нема милост! 8)

Коя Фулда- модел? И май УлтраГрип7 му е майката този сезон :twisted:
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 13 Фев 2006, 22:02

Мишелин Алпин :arrow: това е господаря на снежните пътища :idea:
Пък нека си пишат каквото искат ...

Георги Пенчев
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ngoro » 13 Фев 2006, 22:02

Фулда Карат Аттиро лятото
Фулда Кристал Гравито зимата

той ултрагрипа е ясен ама и цената му соленичка за каране в тия дупки. и мишелина хубав ... но не е за околовръстното. Там и танк ще скъса верига
(__\==oooo==/__)

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории