Нищо против жените шофьори ама...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Panzer_i
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Peugeot 307 SW
Re: ей
ian190 написа:негър скиор и жена шофьор - н е м а
Негър -скиор, Еврейн -миньор и жена- шофьор - няма

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: ей
vas2308 написа:Негър -скиор, Еврейн -миньор и жена- шофьор - няма![]()
![]()
![]()
![]()
Няма полза от такива генерални заключения- само ще се породят излишни спорове по темата... Има няколко жени във форума и едва ли ще са съгласни...
Макар че може би в 70% от катастрофите с участието на жени точно жените са били виновни, това не означава че всички са толкова некадърни зад волана. Макар и малко, има и жени които наистина знаят да карат. И на всичкото отгоре трепят мухи със страничните стъкла...
- LaByBaMaPa
- Потребител
-
Хъх
Имаше един изрод по БТВ го излъчваха перманенто мисля че беше 2004 година, който най-отговорно
беше заявил, че жена шофьор и негър скиор НЕМААА
.
Шегата настрана истината на масата!

Шегата настрана истината на масата!
- Гост
-
Приблизително 1/4 от катастрофите миналата година са били по вина на жени.Останалите 3/4 са ги предизвикали "истинските шофьори, големите карачи , отворковците зад волана - мъжете
Ами, да , всъщност в това няма нищо странно. Като се има предвид, че трите най-често срещани причини за пътно-транспортните происшествия са: отнемане на предимство, превишена скорост и неспазване на дистанция. Вие виждали ли сте някога жена да фучи състезателно и да нарушава поне няколко правила за движение в така или иначе краткото разстояние между 2 светофара (тука се наблега на рацерите с ЯКО бръзите и ПЪЛНОЛЕТНИТЕ
бегачки). Или пък да се дразни "Тоя що не кара,бе ", след което се набира като глист
, за да изпревари горкия човечец, който всъщност си кара само че с разрешената скорост .Аз такова нещо не сам видел а вие
Пиша тфа до тук щото напоследък много се дразня от теорията че жените са лоши шофьори ... да ама не
. Не съм виждал никъде другаде по света да се обръща каквото и да било внимание на междуполовите разлики в шофирането. Всички го практикуват ... и мъже и жени ... за мен това е нормална ежедневна дейност лишена от всякакви емоции.
Така че драги ми читатели замислете се кои е по лошия шофьор в случая и кои е за порицание и обиждане
п.с. не че имам нещо против мъжете шофери ама все още си падам по жени шоферки за тфа съм на тяхна страна ... дано след тоя пост некоя да ме забележи и да ми драсне некое ЛС и .... после кфото сабя покаже

Ами, да , всъщност в това няма нищо странно. Като се има предвид, че трите най-често срещани причини за пътно-транспортните происшествия са: отнемане на предимство, превишена скорост и неспазване на дистанция. Вие виждали ли сте някога жена да фучи състезателно и да нарушава поне няколко правила за движение в така или иначе краткото разстояние между 2 светофара (тука се наблега на рацерите с ЯКО бръзите и ПЪЛНОЛЕТНИТЕ

Пиша тфа до тук щото напоследък много се дразня от теорията че жените са лоши шофьори ... да ама не

Така че драги ми читатели замислете се кои е по лошия шофьор в случая и кои е за порицание и обиждане

п.с. не че имам нещо против мъжете шофери ама все още си падам по жени шоферки за тфа съм на тяхна страна ... дано след тоя пост некоя да ме забележи и да ми драсне некое ЛС и .... после кфото сабя покаже

Бля бля 1/4-3/4 дрън-дрън. А тая статистика броила ли е колко са жените шоферки на 100 автомобила???? А сметнала ли е незначителните инциденти (например припаркиране в който шоферката даже не е разбрала какжо е станало
) ???
Маи не а?????????

Маи не а?????????
АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
бам-бам
теб, човек неможе да те запомни, пък камо ли да те забрави (някак си така май беше лафа
)
Вярно е, че няма нужда от генерални изказвания, защото RING TAXI-то май го караше жена и беше Е60 М5,
което хич да не е , не е като да не понавървява (това изречение е трудно за разчитане). Хиляди пъти съм казвал, че има и жени, които карат страхотно, но колко са АДЖЕБА от общатата маса фукли и някви драйверки с С500, Г клас, Х5 (с двигател реактивен), и т.н. и т.н., които май станаха повече от нормалните жени карачки, и не май ами си е точно така, аз жени с скапани коли почти не виждам, всичко живо кара джипове... Сигурно е по-лесно, знам ли? Някой да обесни?!?!?!
И пак да се върна към основата на темата, КОЙ НОРМАЛЕН МЪЖ (защото тая ми се видя уж нормална) ще изпадне в подобна ситуация, като тая която аз съм описал в първия пост?!
п.с. и да, за паркирането, счупих се да се смея, на гладстон и витошка онзи ден, една кака толкова елегантно подпря едно дърво с бронята си и фара, че даже и не забеляза, ами излезе, заключи колата и отлетя... половината фар беше на земята, ама едва ли имаше значение за нея

теб, човек неможе да те запомни, пък камо ли да те забрави (някак си така май беше лафа

Вярно е, че няма нужда от генерални изказвания, защото RING TAXI-то май го караше жена и беше Е60 М5,

И пак да се върна към основата на темата, КОЙ НОРМАЛЕН МЪЖ (защото тая ми се видя уж нормална) ще изпадне в подобна ситуация, като тая която аз съм описал в първия пост?!
п.с. и да, за паркирането, счупих се да се смея, на гладстон и витошка онзи ден, една кака толкова елегантно подпря едно дърво с бронята си и фара, че даже и не забеляза, ами излезе, заключи колата и отлетя... половината фар беше на земята, ама едва ли имаше значение за нея

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
имаше някаква такава приказка - жените правят най-глупавите катастрофи, а мъжете - най-страшните.
Иначе преди седмица ме изпреварват джип порше и бмв 3-ка, и ги караха жени и си личеше че бяха заедно. На сопот гледам 2-те коли в дясно спрели, а мацките при патрулката. След малко пак ме изпревариха, но този път си личеше че начина на каране е друг, не видях кой кара поршето, но бмв-то го караше мъжът
Иначе преди седмица ме изпреварват джип порше и бмв 3-ка, и ги караха жени и си личеше че бяха заедно. На сопот гледам 2-те коли в дясно спрели, а мацките при патрулката. След малко пак ме изпревариха, но този път си личеше че начина на каране е друг, не видях кой кара поршето, но бмв-то го караше мъжът

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
M2PR написа:Nikolay1 написа:M2PR написа:Nikolay1 написа: Заключение: Жена и кола са несъвместими работи
![]()
![]()
![]()
![]()
Кво ми се дървиш бе имаш нещо да кажеш ли?
Дам,бих ти казала много неща,обаче ми е под нивото да се занимавам с такива като теб "дупета",но основно:
1во Много жалко изглежда да се заяждаш с момичета.
2ро -Не слагай всички под общ знаменател.
3то 100% си голяяяямо G аххахахах
Аре пътувай и със здраве
Колеги, по случая се сетих за една интересна случка... естествено имаше замесена жена, нейната кола и приятелката и - пак в същата кола

Та, за какво става дума - с Пешо-Спийдмастъра се возиме из София и на Орлов мост спирам да слезе Пешо, свети червено. Слиза нашия човек, а в този момент светва жълто... както се досещате, аз БМВ карам (въпреки, че някои хора се съмняват

Всъщност какво стана - някаква мацка решила да направи от средна лента десен завой, ама щото е тарикатка - и да ме изпревари, ей така помежду другото

ГРУБА ГРЕШКА!!! Поражения по Алфата - не е като да няма

Но най-интересното предстой! Мацката толкова се беше амбицирала, че тя е права, че със завидно самочувствие заяви на полицаите "АМА ТОЙ Е ВИНОВЕН - МИНА НА ЗЕЛЕНО"

Та, така - внимавайте с жените-шофьори!!! Те са като маймуна с граната - никога не знаеш какво може да направи/измисли

- bonbonev
- кандидат ентусиаст
-
През живота си най-се изкефих на следния случай при паркиране:
Квартален паркинг - тип: "бившата градинка пред блока" - кола до кола - Е34-ката там я паркирам с доста внимание...И както се натъманявам м/у две коли...с много уверено движение и доста бързо в паркинга влиза ауди А8 ...с висока скорост паркира на заден м/у две коли/ паркинга беше доста фрашкан/ - все едно го е трнирал цял живот. Отваря се вратата и отвътре изскача....1,60 - 40 кила девойка, заключва, пуска алармата и хуква към пазара "Иван Вазов"...
Аз - ей така -
Та има и жени които са добри шофьори
Квартален паркинг - тип: "бившата градинка пред блока" - кола до кола - Е34-ката там я паркирам с доста внимание...И както се натъманявам м/у две коли...с много уверено движение и доста бързо в паркинга влиза ауди А8 ...с висока скорост паркира на заден м/у две коли/ паркинга беше доста фрашкан/ - все едно го е трнирал цял живот. Отваря се вратата и отвътре изскача....1,60 - 40 кила девойка, заключва, пуска алармата и хуква към пазара "Иван Вазов"...
Аз - ей така -

Та има и жени които са добри шофьори

Хайде и аз да пиша по темата. По принцим жените шофьори, които познавам са много добри, но понякога толкова внимателни, че действат дразнещо бавно (някой да се оплаква, че макар бавно пристига здрав?).
Та преди около шест години, като карах С категория, влизам аз бавно със ЗИЛ-а, много деликатно маневрирам и аха да паркирам, гледам как една бясна ГАЗ-ка влиза с невероятните 50-60 километра, сурка гуми спирайки, чуква задна и с въртене в праха влиза перфектно между мен и един друг камион. Отвътре изскача една кльощава мацка, здрависва се с инструктура и изчезва бързо. А ние, шест пръча, седим оцъклени и не можем да измислим какво да си кажем помежду си.
Та преди около шест години, като карах С категория, влизам аз бавно със ЗИЛ-а, много деликатно маневрирам и аха да паркирам, гледам как една бясна ГАЗ-ка влиза с невероятните 50-60 километра, сурка гуми спирайки, чуква задна и с въртене в праха влиза перфектно между мен и един друг камион. Отвътре изскача една кльощава мацка, здрависва се с инструктура и изчезва бързо. А ние, шест пръча, седим оцъклени и не можем да измислим какво да си кажем помежду си.
'02 BMW 525d
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3