На косъм от тоализиране на Е30-ката...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Новини
-
Re: На косъм от тоализиране на Е30-ката...
Дилян Пенчев написа:Аз вътре се набрах на волана и викам "НЕ НЕ НЕ НЕ КОФИТЕ"![]()
![]()
Диляне, брат не съм се хилил така от доста време. Братче, ти си неспасяем случай

Лелеее, колко подобни случки сме имали:
"- земи тая втора да видиш сега кой е номер едно в завоя..... еееебаси дрифтааа ......лелеее ебаси мамата ....ТРЕЕЕЕЕЕЕЕЕС!
- Всичко е окей ве, като нова е ама я върти на Явор и го питай за картер

или пък
"-Тоя завой няма да го вземем с тая скорост!!!!
- Бе ще го вземеме ...ПРААААААС ....тоест щяхме да го вземеме, ако волана имаше още половин оборот

Дилян Пенчев написа: тя си има гостенка и двете са сами
Дилян Пенчев написа: Преспахме там
Я дефинирай думата "преспахме" в случая

- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
Ееех, Предела, ееееех спомени.... И хубави и не чак толкова хубави. Не една и две коли са тотализирани там.
OFF TOPIC:
Имам! Ама е за iX.

OFF TOPIC:
!!Asen_X написа:...
- Всичко е окей ве, като нова е ама я върти на Явор и го питай за картер"
...
Имам! Ама е за iX.

Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Един написа:Имам! Ама е за iX.
![]()
![]()
![]()
А Airbag имаш ли

и преден десен носач

Асене, ултимативната, разбиваща, разтърсваща купето фраза е "Глей са какво мога да направя с тая кола"

Пецата да ви каже

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Новини
-
ati написа:Асене, ултимативната, разбиваща, разтърсваща купето фраза е "Глей са какво мога да направя с тая кола"
![]()
![]()
![]()
Последния път когато ползвах този култов лаф беше тия дни като с 316-ката на дрифт шамаросах страничното огледало на една жигулка ...със син буркан и некви надписи отстрани

- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
ati написа:[i:
Асене, ултимативната, разбиваща, разтърсваща купето фраза е "Глей са какво мога да направя с тая кола"
![]()
![]()
![]()
Пецата да ви каже
Не съм съвсем съгласен. Осемте най страшни думи в българския език са:
"Сложи си колана защото искам да пробвам нещо."
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Друга култова фраза:
- ШШШ, намали, бе ооууу!!!!
- Ари ма, голяма работа...
(1 секунда по-късно)
- Не, бе, майна, не, бе, найна... - (ПААААААААААААААТ!)
- Бягайте изпуска гаааааз!

(1 секунда по-късно)
- Бягайте изпуска гаааааз!

CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
0889 22 66 88
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Babuna написа:Друг култов диалог:
(1 секунда по-късно)
- Бягайте, изпуска гаааааз!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
0889 22 66 88
0889 22 66 88
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
и аз се разпилях да се хиля... за втори път
тия лафове наистина са мн опасни
"глей ся кво ше напрая"
а после става
"ние ква я мислихме тя ква стана"
следва "обади се на приятел"
после на "пътна помощ"
а вечерта на чаша бира "мале путко как се окопахме"
пссс - туй само за оффроад феновете
Пенчев, и все пак поздрави за късмета и слава богу че всичко се е разминало само с весели спомени

тия лафове наистина са мн опасни
"глей ся кво ше напрая"
а после става
"ние ква я мислихме тя ква стана"

следва "обади се на приятел"
после на "пътна помощ"

а вечерта на чаша бира "мале путко как се окопахме"

пссс - туй само за оффроад феновете

Пенчев, и все пак поздрави за късмета и слава богу че всичко се е разминало само с весели спомени

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
какво говориш бре... аз мисля от тея дни като съм по свободен някъде да тренирам 360
мисля че вече имам основата пък и почти му хванах цаката
Трябва да тренирам докато още ми е прясно

Трябва да тренирам докато още ми е прясно

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

Дилян Пенчев написа:аз мисля от тея дни като съм по свободен някъде да тренирам 360мисля че вече имам основата пък и почти му хванах цаката
![]()
Трябва да тренирам докато още ми е прясно![]()
само гледай да няма този път канавки,Беларуси и бетонни стени около теб щото... и все пак поздравления за случката,все така да ти е късмета и повече ВЕСЕЛИ спомени и давай докато спомена витае в теб щото "желязото се кове докато е топло"
Последна промяна IASHO на 07 Фев 2006, 23:18, променена общо 1 път
ICQ 241-620-174
- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
Дилян Пенчев написа:... Трябва да тренирам докато още ми е прясно![]()
Според мен е по-добре да премине в стар спомен на пътя

Live and let Die!
- Cult Society
- кандидат ентусиаст
-
ееех този предел
Прибираме се с шефа от банско миналия петък след 2 дена тиймбилдинг с неспирно каране на ски и знете вечерите в банско как са... вино и песни от рода на "Рунтрав гъз" - който не я е слушал да си я поръча ....
Та возилото е Е500 4матик '2004 ... качваме предела и вече се пускаме надолу към Симитли - пътя е ок - тук там позамръзнал, но сух като цяло... туй говедо - не шефа - а 4матика - пърпори с некви 1 500 об/мин на "Д" и завоите ги взима с 80-90... аз точно си помислих "малко бързо се движиме съгласно пътя". шефа набира телефони, избира некви рап парчета, гласи климатици, масажи, духалки и т.н. и съответно сече завоите...
на един десен ни излезе ТИР ... отам десен да се приберем в нашето платно , 4те гуми свирят, обратен, плъзгане настрани с задницата на педя от ТИРа, оттам пак обратен задницата е на леда по канавката, ТИР-а беше отминал , изправи се най накрая 2 тонния "спортен" Мерцедес и оттам леко до София...иначе и двата обратни волана бяха перфектни:) за тези 3-4 секунди аз успях да се свия и да чакам удар от всички посоки.... и се чудех кой от всичките еърбегове ще ме тресне 1ви. толкова бързо не се бях потил никога.
после като всичко отмина шефа сподели че е направил глупост - не го е чукнал да е на скорост - съответно сме се возили на двутонна шейна с мерник.
Прибираме се с шефа от банско миналия петък след 2 дена тиймбилдинг с неспирно каране на ски и знете вечерите в банско как са... вино и песни от рода на "Рунтрав гъз" - който не я е слушал да си я поръча ....
Та возилото е Е500 4матик '2004 ... качваме предела и вече се пускаме надолу към Симитли - пътя е ок - тук там позамръзнал, но сух като цяло... туй говедо - не шефа - а 4матика - пърпори с некви 1 500 об/мин на "Д" и завоите ги взима с 80-90... аз точно си помислих "малко бързо се движиме съгласно пътя". шефа набира телефони, избира некви рап парчета, гласи климатици, масажи, духалки и т.н. и съответно сече завоите...
на един десен ни излезе ТИР ... отам десен да се приберем в нашето платно , 4те гуми свирят, обратен, плъзгане настрани с задницата на педя от ТИРа, оттам пак обратен задницата е на леда по канавката, ТИР-а беше отминал , изправи се най накрая 2 тонния "спортен" Мерцедес и оттам леко до София...иначе и двата обратни волана бяха перфектни:) за тези 3-4 секунди аз успях да се свия и да чакам удар от всички посоки.... и се чудех кой от всичките еърбегове ще ме тресне 1ви. толкова бързо не се бях потил никога.
после като всичко отмина шефа сподели че е направил глупост - не го е чукнал да е на скорост - съответно сме се возили на двутонна шейна с мерник.
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Cult Society написа:за тези 3-4 секунди аз успях да се свия и да чакам удар от всички посоки.... и се чудех кой от всичките еърбегове ще ме тресне 1ви. толкова бързо не се бях потил никога.

Това ми хареса и наистина има какво да те тресне отвсякъде

Ситуацията, особено с тътнещите (отблизо се чува направо тътен) колела на ТИР-а, това май е най-стряскащото от всичко.
Добре, че сте живи и здрави.
ПС - и аз винаги съм казвал на прияелите си - карайте си, ако се случи случката е се претрепем - голяма работа, поне ще лежим заедно в болницата, всеки си преценява при кого и за какво се качва и никога няма да си помисля дори да се разсърдя или да упрекна някого, ако обаче се разбием, щото си си човъркал касетофона, палил си си цигара с едната ръка, с другата настройваш огледалото за обратно виждане

Поздрави
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3