MPower
Модератори: mitaka7, Общи модератори
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- liort
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
- Мечтае да кара: E30 кабрио с V8
Значи аз не съм толкос запознат с БМВ марката .
Обяснете ми защо тогава пише MPower на 4 цилиндровия двигателят на е30-ката . Да взема и аз да се образовам малко .
А че тя отдавна не е 320ис е друг въпрос .

А че тя отдавна не е 320ис е друг въпрос .
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
я раздуй повечеMonkey написа:макар и 320ис не би трябвало да го подценявате. карал съм тако и знаите че прави големи щуротии

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Teckademics
- Потребител
-
tonkata написа:tonkata, знаеш за коя е30-ка става въпрос и какво пише на двигателя .
знам и е 320ис с 4 порти,аз за тва питах м3 или ис
mom4eta vuobshte sushtestvuva li model 320is
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Teckademics написа:tonkata написа:tonkata, знаеш за коя е30-ка става въпрос и какво пише на двигателя .
знам и е 320ис с 4 порти,аз за тва питах м3 или ис
mom4eta vuobshte sushtestvuva li model 320is
Здарвей и добре дошъл,
искам само да ти напомня, че във форумите на БМВ Клуб България се пише само и единствено на кирилица (ако нямаш инсталирана на компютъра ти имаме он-лайн кирилизатор на Кредор, чието бутонче ще видиш точно в дясно до полето за заглавие).
По въпросът ти - да, има модел на БМВ 320is, така наречения от хората "малък М-Пауър", произвеждан само за пазара в Италия с намален работен обем на 2.0, но все пак носещ названието и същността на S14;)
ati
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- MPower_Team
- Потребител
-
Пичове то верно м3 яката варвят ама сам чувал за един немец пален маниак пича праснал на 1 млн. евро . Начи зел си е46 и махнали му двигателя и пича купил на бмв уилямс Ф1 само двигателя. Малей тоя двигател ти казвам над 800 коня станало тва БМВ от 0 до 100 за 2.5-3 сек ЧУДУ ви казвам тва си представете е46 да рамжи като формула1 хаха ужас направо. То тва напрао нечовешко
/\/\ - The Sign Of Power
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
MPower_Team написа:Пичове то верно м3 яката варвят ама сам чувал за един немец пален маниак пича праснал на 1 млн. евро . Начи зел си е46 и махнали му двигателя и пича купил на бмв уилямс Ф1 само двигателя. Малей тоя двигател ти казвам над 800 коня станало тва БМВ от 0 до 100 за 2.5-3 сек ЧУДУ ви казвам тва си представете е46 да рамжи като формула1 хаха ужас направо. То тва напрао нечовешко
смени дилъра

- Гост
-
MPower_Team написа:Пичове то верно м3 яката варвят ама сам чувал за един немец пален маниак пича праснал на 1 млн. евро . Начи зел си е46 и махнали му двигателя и пича купил на бмв уилямс Ф1 само двигателя. Малей тоя двигател ти казвам над 800 коня станало тва БМВ от 0 до 100 за 2.5-3 сек ЧУДУ ви казвам тва си представете е46 да рамжи като формула1 хаха ужас направо. То тва напрао нечовешко

запиши се за главната роля в How High 2

добре де, що го нападате, всеки иска да си помечтае и да играе пред голяма аудитория, а по-голяма от нашата има ли? НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕеее?
Той дйлърчето не е виновен, че майка му вчера напрайла кекса с неговите билки и той ся ко да прай турил малко джоджен и канелка и ко станало? Ми погледнете 3 поста по-нагое и ще разберете.

Той дйлърчето не е виновен, че майка му вчера напрайла кекса с неговите билки и той ся ко да прай турил малко джоджен и канелка и ко станало? Ми погледнете 3 поста по-нагое и ще разберете.

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- Azrail
- UFO Pilot
-
Аз сега чак я виждам тази тема и ... Къф адреналин на тия 192 сток коня... Си помислих първо...
MORE BEER!
- MPower_Team
- Потребител
-
Не бе вижте ся не сам никав дилър никъв тревоман там кав да е теа лайна не искам да чувам за тях обаче аз ви давам пример че ако имаш така парички в повечко мое си направиш каквото искаш и тва което сам писал по горе е истина само че вие ако щете вярвайте мене тва не ме интересува. Само че тука в БГ няма такива вазможности затова ви се струва смешно ама в чужбина е савсем друго братлета ако имаш пари всичко можеш така че това ви го казвам да става тука яко в смисал че да си общуваме да си говорим разни работи по тема БМВ (то за тва е тоя форум) смятам че ме разбирате и пак казвам не сам никакъв дилър, тревоман, пласиор и т.н.

/\/\ - The Sign Of Power
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4