кви хора има....
Модератори: mitaka7, Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ми ако колата е била паркирана и наистина не си карал, а само си слезнал пийнал до нея да си вземеш нещо от вътре и са те хванали за канарче може да ги преебеш, ма трябва да знаеш кои са били. Номер на патрулката или полицейските им номера. Иначе няма смисъл да се разправяш.

- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Дори и в тези случаи куките са се нагли. И такъв случай съм имал,преди 4-5години бяхме със SID в Несебър и се получи така,4е просто си седяхме в колата(спряла и изгасена
),а пи4овете дойдоха,изкараха ни и се заяждаха за какво ли не....,въобще-Много ги ОБИЧАМ

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
и аз имах такъв случай..... карам по булевард с предимство и някакъв излиза от някаква второстепенна уличка НАЗАДЕН
... Докато свирна и оня БУММ...отгоре ми... и калник. Слизам аз бате и тоя докато се усети 2 тупаника ... и познай "Какво да направим ,брато , аз не те видях..извинявай...." в крайна сметка ми плати калника и всички разходи по колата в сервиза и даже почерпи за главоболието ........
това е моята история, добре че не викахме кат , сигурно щеше да стане една българска......

това е моята история, добре че не викахме кат , сигурно щеше да стане една българска......

- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
FASH1ON написа:Слизам аз бате и тоя докато се усети 2 тупаника ... и познай "Какво да направим ,брато , аз не те видях..извинявай...." в крайна сметка ми плати ........
Хубава работа ама българска... ако не го беше ударил нямаше ли да ти плати или трябваше да се направиш на голям мъж на пътя ?
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
Добре де, след като си преценил, че е такава ситуацията ти си знаеш, но като цяло по пътищата на нашата държава има много магистрални башибозуци
готови да те пребият за едни смачкани ламарини.

Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
Ей това ти е била грешката приятел, трябваше да го пречукашаз едвам се въздържах да не му разбия тъпата мутра

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
tonkata написа:Ей това ти е била грешката приятел, трябваше да го пречукаш
пред полицайтев затвора няма форум
![]()
А....!!! Има има... ма е с по-друга тематика

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

25 мнения