12/01/2006 Хулиганите на нощна София - Гонки на Бояна

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Mad Max 5 » 13 Яну 2006, 16:08

Няма нищо по гот от Дрифтовете :!:
Но мислите ли че е много гот да се правите на майстори между колонките на бензиностанцията и между хората които бяха там :?:
На мен ми се струва Тъпичко :?: :!:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 13 Яну 2006, 16:31

Mad Max 5 написа:Няма нищо по гот от Дрифтовете :!:
Но мислите ли че е много гот да се правите на майстори между колонките на бензиностанцията и между хората които бяха там :?:

Ново двайсе :shock: :shock:

Ние коментираме гонката по околовръстното,за какво говориш ако не е тайна :?:

Иначе ,като направим гонката следващия път и заснемем с камера тогава ще се чака удобен момент, когато правата е празна откъм коли и 4-те машини ще застанат една до друга :twisted: :twisted:
Все пак аз залагам на тежкото,бензиново комби :!: 8) 8)

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Скъпо Е30 Кабрио

Мнение от Valio23 » 13 Яну 2006, 18:13

Penchev написа:
Mad Max 5 написа:Няма нищо по гот от Дрифтовете :!:

Ново двайсе :shock: :shock:

Ние коментираме гонката по околовръстното,за какво говориш ако не е тайна :?:

Иначе ,като направим гонката следващия път и заснемем с камера тогава ще се чака удобен момент, когато правата е празна откъм коли и 4-те машини ще застанат една до друга :twisted: :twisted:
Все пак аз залагам на тежкото,бензиново комби :!: 8) 8)

Георги Пенчев

има впредвид тва, че група БМВ-та вчера са се качили на бояна и са се въртяли на бензиностанцията, в непосредствена близост до хората и е можело да стане мяу :!:

Ако не се сещташ, мад макс е човека, който за малко да се прости с живота си на ОМВ-то заради пубер с калибра :arrow: Просто споменава, че не мноо умно (и безопасно) тва с дривтването на БМВ-тата между народа

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от djordje » 13 Яну 2006, 18:22

Значи в някой моменти Сашо ме настигаше, после бяхме равни, после пак той почна да дърпа, пак равни, и на края ме изпревари със цялата дължина, май към 180 км/ч беше на края. Имам предвид че в нито един момент аз не се отдалечавах от Сашо, освен старта, той нещо закъсня. Иначе осещането през цялото време беше на макс.
Следващия път ще бъда сам и празен резервоар, и се надявам разликата да бъде по малка.
и Иво вече да застане на една линия :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от djordje » 13 Яну 2006, 18:29

To че не е умно е така! Ама и да изпреварваме със 180 от двете страни една лада която се движи със 50 пак не е умно. А и не сме пубери, пък на бензиностанцията не видях че някой дрифти между хората, 4-5 метра все пак не е малко като разтояние. Мисля че точно на омв всичко беше нормално.

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 13 Яну 2006, 18:54

Там имаше едни пичове с турбо-аудита и нищо повече :lol:

Адашче,следващия път на състезанието ще ти дам да пуснеш един диск, в колата и ще усетиш нещо като втора турбина :twisted: :twisted: :twisted: Нещо от рода на

"тии,тии све ми узе,
тии,тии йедини,
зато чезнем,зато горим
умирем ти я!
Како живим,кога волим,
срце мойе знаааа" :evil: :evil: :evil:

Георги Пенчев
Изображение

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Plague » 13 Яну 2006, 18:54

има хора които се чудят кой да нахранят... изобщо не ти е работа на теб аз какво правя с колата си и къде го правя
на омв има достатъчно препядствия вече които пречат да се правят простотий .. имаше един небезизвестен ентусиаст който се завъртя но това беше точно в другия край на бензиностанцията а нето зи в който бяха хората и най-лошото нещо което би могло да се случи е да си изкриви джантата с бордюра което пак не те засяга пряко ми се струва .. смятам че с действията си на бензиностанцията не сме застрашили живота или здравето на който и да било така че изказването ти съвсем не е на място :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Mad Max 5 » 13 Яну 2006, 20:55

Plague написа:има хора които се чудят кой да нахранят... изобщо не ти е работа на теб аз какво правя с колата си и къде го правя
на омв има достатъчно препядствия вече които пречат да се правят простотий .. имаше един небезизвестен ентусиаст който се завъртя но това беше точно в другия край на бензиностанцията а нето зи в който бяха хората и най-лошото нещо което би могло да се случи е да си изкриви джантата с бордюра което пак не те засяга пряко ми се струва .. смятам че с действията си на бензиностанцията не сме застрашили живота или здравето на който и да било така че изказването ти съвсем не е на място :)

Значи аз бях там и видях господин Тарикат :!:
И ако искаш ми кажи кой си за да ти го кажа в лицето :!:
Не ми е идея да ви храня но това си чиста простотия :!:

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 13 Яну 2006, 21:13

Искам да внеса малко яснота, дано не провокирам повече спорове.
Въпреки, че и аз съм се въртял на това ОМВ между колонките, с което не се гордея, но съм го правил, мисля, че Мад Макс е прав. И аз все не се свъртах да правя такива неща, но той (ако пожелае да сподели разбира се), може да ви каже при него до какво доведе всичко това, и то без той да има каквато и да е вина за случилото се.
И всеки път,като ми иде да направя нещо такова на място, където има и други хора се сещам за Мад Макс и се отказвам. И той е луда глава, и той не чете морал, просто има някой неща, които може би е по-добре да не правим, колкото и да ни се иска, колкото и зававно да изглеждат, защото, понякога и съвсем неочавано се случват и лоши неща.
Не искам да развалям хубавата тема и приятните емоции, които ви свързват с нея. Но специално за това Мад Макс е прав, дори нещо много повече от това.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Mad Max 5 » 13 Яну 2006, 21:21

ati написа:Искам да внеса малко яснота, дано не провокирам повече спорове.
Въпреки, че и аз съм се въртял на това ОМВ между колонките, с което не се гордея, но съм го правил, мисля, че Мад Макс е прав. И аз все не се свъртах да правя такива неща, но той (ако пожелае да сподели разбира се), може да ви каже при него до какво доведе всичко това, и то без той да има каквато и да е вина за случилото се.
И всеки път,като ми иде да направя нещо такова на място, където има и други хора се сещам за Мад Макс и се отказвам. И той е луда глава, и той не чете морал, просто има някой неща, които може би е по-добре да не правим, колкото и да ни се иска, колкото и зававно да изглеждат, защото, понякога и съвсем неочавано се случват и лоши неща.
Не искам да развалям хубавата тема и приятните емоции, които ви свързват с нея. Но специално за това Мад Макс е прав, дори нещо много повече от това.
Ати

Точно това ми е идеята :!:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 13 Яну 2006, 22:13

djordje написа:Значи в някой моменти Сашо ме настигаше, после бяхме равни, после пак той почна да дърпа, пак равни, и на края ме изпревари със цялата дължина, май към 180 км/ч беше на края. Имам предвид че в нито един момент аз не се отдалечавах от Сашо, освен старта, той нещо закъсня. Иначе осещането през цялото време беше на макс.
Следващия път ще бъда сам и празен резервоар, и се надявам разликата да бъде по малка.
и Иво вече да застане на една линия :)

С d-то нямаш голям шанс при по-високи скорости :D Иначе на старт може и да ги късаш :)
Изображение

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 13 Яну 2006, 22:38

Mad Max 5 написа:...
ТОГАВА ЗАЩО НЕ КАЖЕШ КОЙ ОТ ВСИЧКИ ПО-ТОЧНО ТЕ Е ПОДРАЗНИЛ.
АЗ ЛИЧНО СЪМ СВИДЕТЕЛ, ЧЕ ПОВЕЧЕТО ОТ КОЛИТЕ СТОЯХА В НАЙ-ОТДАЛЕЧЕНАТА ЧАСТ НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯТА,
ПРИ ТОВА СПРЕЛИ И ЖИВО КОМЕНТИРАХМЕ ГОНКАТА!

НЕ Е РЕДНО ДА ОБВИНЯВАШ ЕЙ ТАКА, ОБЩО ЦЯЛАТА ГРУПА! :evil:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 13 Яну 2006, 22:45

Penchev написа:А "лоша" кола 740Д ни напляска лошичкоо :mhihi: :mhihi:
Отка4ена може да ни посъветва .... как да ги бием :mhihi: :mhihi:

Георги Пенчев

Разбира се :arrow: веднага мога да те посъветвам независимо,че опита ми е с 740iL :arrow: не е печка, но положението е все същото :mhihi: :mhihi: :mhihi:

С ДОСТАТЪЧНО КОНЕ ПОД КАПАКА :twisted: :twisted: :twisted:
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Mad Max 5 » 13 Яну 2006, 23:23

ICE написа:
Mad Max 5 написа:...
ТОГАВА ЗАЩО НЕ КАЖЕШ КОЙ ОТ ВСИЧКИ ПО-ТОЧНО ТЕ Е ПОДРАЗНИЛ.
АЗ ЛИЧНО СЪМ СВИДЕТЕЛ, ЧЕ ПОВЕЧЕТО ОТ КОЛИТЕ СТОЯХА В НАЙ-ОТДАЛЕЧЕНАТА ЧАСТ НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯТА,
ПРИ ТОВА СПРЕЛИ И ЖИВО КОМЕНТИРАХМЕ ГОНКАТА!

НЕ Е РЕДНО ДА ОБВИНЯВАШ ЕЙ ТАКА, ОБЩО ЦЯЛАТА ГРУПА! :evil:

Ако знаех кой е :!:
Няколко от вашите Бимъри правиха някакви дрифтове :!: Една от Е34 можеше да удари някой от нас :!:
ВИЗИРАМ ГЛУПАВИТЕ ИЗПЪЛНЕНИЯ а не всички вас :!:

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 13 Яну 2006, 23:27

Леле мале :mhihi: :mhihi:

Понеже темата,взе да се "изражда" ако мога така да кажа -

Моля модераторите да я заключат веднага :!: :!: :!:

Благодаря им предварително :!:

Георги Пенчев[/b]
Изображение

ПредишнаСледваща