12/01/2006 Хулиганите на нощна София - Гонки на Бояна
Модератори: mitaka7, Общи модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Mad Max 5 написа:Няма нищо по гот от Дрифтовете
Но мислите ли че е много гот да се правите на майстори между колонките на бензиностанцията и между хората които бяха там
На мен ми се струва Тъпичко![]()
Ново двайсе

Ние коментираме гонката по околовръстното,за какво говориш ако не е тайна

Иначе ,като направим гонката следващия път и заснемем с камера тогава ще се чака удобен момент, когато правата е празна откъм коли и 4-те машини ще застанат една до друга

Все пак аз залагам на тежкото,бензиново комби

Георги Пенчев
- Valio23
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Скъпо Е30 Кабрио
Penchev написа:Mad Max 5 написа:Няма нищо по гот от Дрифтовете
Но мислите ли че е много гот да се правите на майстори между колонките на бензиностанцията и между хората които бяха там
На мен ми се струва Тъпичко![]()
Ново двайсе![]()
![]()
Ние коментираме гонката по околовръстното,за какво говориш ако не е тайна![]()
Иначе ,като направим гонката следващия път и заснемем с камера тогава ще се чака удобен момент, когато правата е празна откъм коли и 4-те машини ще застанат една до друга![]()
![]()
Все пак аз залагам на тежкото,бензиново комби![]()
![]()
![]()
Георги Пенчев
има впредвид тва, че група БМВ-та вчера са се качили на бояна и са се въртяли на бензиностанцията, в непосредствена близост до хората и е можело да стане мяу

Ако не се сещташ, мад макс е човека, който за малко да се прости с живота си на ОМВ-то заради пубер с калибра

Значи в някой моменти Сашо ме настигаше, после бяхме равни, после пак той почна да дърпа, пак равни, и на края ме изпревари със цялата дължина, май към 180 км/ч беше на края. Имам предвид че в нито един момент аз не се отдалечавах от Сашо, освен старта, той нещо закъсня. Иначе осещането през цялото време беше на макс.
Следващия път ще бъда сам и празен резервоар, и се надявам разликата да бъде по малка.
и Иво вече да застане на една линия
Следващия път ще бъда сам и празен резервоар, и се надявам разликата да бъде по малка.

- Penchev
- Сватбаря
-
Там имаше едни пичове с турбо-аудита и нищо повече
Адашче,следващия път на състезанието ще ти дам да пуснеш един диск, в колата и ще усетиш нещо като втора турбина
Нещо от рода на
"тии,тии све ми узе,
тии,тии йедини,
зато чезнем,зато горим
умирем ти я!
Како живим,кога волим,
срце мойе знаааа"
Георги Пенчев

Адашче,следващия път на състезанието ще ти дам да пуснеш един диск, в колата и ще усетиш нещо като втора турбина

"тии,тии све ми узе,
тии,тии йедини,
зато чезнем,зато горим
умирем ти я!
Како живим,кога волим,
срце мойе знаааа"

Георги Пенчев
има хора които се чудят кой да нахранят... изобщо не ти е работа на теб аз какво правя с колата си и къде го правя
на омв има достатъчно препядствия вече които пречат да се правят простотий .. имаше един небезизвестен ентусиаст който се завъртя но това беше точно в другия край на бензиностанцията а нето зи в който бяха хората и най-лошото нещо което би могло да се случи е да си изкриви джантата с бордюра което пак не те засяга пряко ми се струва .. смятам че с действията си на бензиностанцията не сме застрашили живота или здравето на който и да било така че изказването ти съвсем не е на място
на омв има достатъчно препядствия вече които пречат да се правят простотий .. имаше един небезизвестен ентусиаст който се завъртя но това беше точно в другия край на бензиностанцията а нето зи в който бяха хората и най-лошото нещо което би могло да се случи е да си изкриви джантата с бордюра което пак не те засяга пряко ми се струва .. смятам че с действията си на бензиностанцията не сме застрашили живота или здравето на който и да било така че изказването ти съвсем не е на място

Plague написа:има хора които се чудят кой да нахранят... изобщо не ти е работа на теб аз какво правя с колата си и къде го правя
Значи аз бях там и видях господин Тарикат

И ако искаш ми кажи кой си за да ти го кажа в лицето

Не ми е идея да ви храня но това си чиста простотия

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Искам да внеса малко яснота, дано не провокирам повече спорове.
Въпреки, че и аз съм се въртял на това ОМВ между колонките, с което не се гордея, но съм го правил, мисля, че Мад Макс е прав. И аз все не се свъртах да правя такива неща, но той (ако пожелае да сподели разбира се), може да ви каже при него до какво доведе всичко това, и то без той да има каквато и да е вина за случилото се.
И всеки път,като ми иде да направя нещо такова на място, където има и други хора се сещам за Мад Макс и се отказвам. И той е луда глава, и той не чете морал, просто има някой неща, които може би е по-добре да не правим, колкото и да ни се иска, колкото и зававно да изглеждат, защото, понякога и съвсем неочавано се случват и лоши неща.
Не искам да развалям хубавата тема и приятните емоции, които ви свързват с нея. Но специално за това Мад Макс е прав, дори нещо много повече от това.
Ати
Въпреки, че и аз съм се въртял на това ОМВ между колонките, с което не се гордея, но съм го правил, мисля, че Мад Макс е прав. И аз все не се свъртах да правя такива неща, но той (ако пожелае да сподели разбира се), може да ви каже при него до какво доведе всичко това, и то без той да има каквато и да е вина за случилото се.
И всеки път,като ми иде да направя нещо такова на място, където има и други хора се сещам за Мад Макс и се отказвам. И той е луда глава, и той не чете морал, просто има някой неща, които може би е по-добре да не правим, колкото и да ни се иска, колкото и зававно да изглеждат, защото, понякога и съвсем неочавано се случват и лоши неща.
Не искам да развалям хубавата тема и приятните емоции, които ви свързват с нея. Но специално за това Мад Макс е прав, дори нещо много повече от това.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
ati написа:Искам да внеса малко яснота, дано не провокирам повече спорове.
Ати
Точно това ми е идеята

djordje написа:Значи в някой моменти Сашо ме настигаше, после бяхме равни, после пак той почна да дърпа, пак равни, и на края ме изпревари със цялата дължина, май към 180 км/ч беше на края. Имам предвид че в нито един момент аз не се отдалечавах от Сашо, освен старта, той нещо закъсня. Иначе осещането през цялото време беше на макс.
С d-то нямаш голям шанс при по-високи скорости

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
ТОГАВА ЗАЩО НЕ КАЖЕШ КОЙ ОТ ВСИЧКИ ПО-ТОЧНО ТЕ Е ПОДРАЗНИЛ.Mad Max 5 написа:...
АЗ ЛИЧНО СЪМ СВИДЕТЕЛ, ЧЕ ПОВЕЧЕТО ОТ КОЛИТЕ СТОЯХА В НАЙ-ОТДАЛЕЧЕНАТА ЧАСТ НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯТА,
ПРИ ТОВА СПРЕЛИ И ЖИВО КОМЕНТИРАХМЕ ГОНКАТА!
НЕ Е РЕДНО ДА ОБВИНЯВАШ ЕЙ ТАКА, ОБЩО ЦЯЛАТА ГРУПА!

ICE написа:ТОГАВА ЗАЩО НЕ КАЖЕШ КОЙ ОТ ВСИЧКИ ПО-ТОЧНО ТЕ Е ПОДРАЗНИЛ.Mad Max 5 написа:...
АЗ ЛИЧНО СЪМ СВИДЕТЕЛ, ЧЕ ПОВЕЧЕТО ОТ КОЛИТЕ СТОЯХА В НАЙ-ОТДАЛЕЧЕНАТА ЧАСТ НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯТА,
ПРИ ТОВА СПРЕЛИ И ЖИВО КОМЕНТИРАХМЕ ГОНКАТА!
НЕ Е РЕДНО ДА ОБВИНЯВАШ ЕЙ ТАКА, ОБЩО ЦЯЛАТА ГРУПА!
Ако знаех кой е

Няколко от вашите Бимъри правиха някакви дрифтове

ВИЗИРАМ ГЛУПАВИТЕ ИЗПЪЛНЕНИЯ а не всички вас

- Penchev
- Сватбаря
-
Леле мале
Понеже темата,взе да се "изражда" ако мога така да кажа -
Моля модераторите да я заключат веднага
Благодаря им предварително
Георги Пенчев[/b]