Загуба след 140км/ч на 320 от Golf II

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Re: Загуба след 140км/ч на 320 от Golf II

Мнение от Maxmadness » 16 Мар 2011, 23:41

А не са за такива цели..не са попаднали на баце ВиЧО с нови гуми да ги садне с 28-мицата..разни ми ти голфове :)
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 16 Мар 2011, 23:49

Ся да те питам аз .. тея 140 къде ги вдигнахте, щото мярнах думата "светофар" , което аз автоматично приемам за населено място, а преди няколко дена имаше една друга тема за един късметлия дето се е движил със 150 в населено място. :dummy:

Та ще изчакам обяснението, преди да превключа на "черпак" ;)
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 17 Мар 2011, 0:04

bmw-maximilian написа:А не са за такива цели..не са попаднали на баце ВиЧО с нови гуми да ги садне с 28-мицата..разни ми ти голфове :)

къде пък ти се обади ...

като подкараш нещо, което се движи по-бързо от каруца тогава ме споменавай :winky:

п.с. да не говорим, такъв голф какво ще ти причини :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 17 Мар 2011, 0:53

Не си ме разбрал правилно явно..а такъв голф ще ми гледа стоповете :) пък относно това че карам каруца..знам ли колега тази каруца струва колкото 3-4 като твойта..пък мойто ако е каруца,незнам какво ще остане за твойто. :)
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 17 Мар 2011, 3:07

дори няма да ти отговоря

написъл съм ти ЛС :winky:

п.с. и другия път ми прочети поста 3 пъти, преди да пишеш ... (по-бързо от каруца, А НЕ КАРУЦА, т.е. да ти го обясня още веднъж като за бавни --> Колата ти е бавна колкото каруца и само можеш да мечтаеш да си пред КР :winky: )

как да е :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Храбрият Свинар
Аватар
Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),

Мнение от Alex 320i Cabrio » 17 Мар 2011, 13:42

Авеее,

Вий знайти ли как завива 320-ката, а? Ма то, таковата, голфът куца работа ве, много гадно вози, таблото дървено, неа климатик, с предно е, бе въобще гадна работа... следващия път с 318-ка...

Буахахаха...

П.С. Не се коси - и аз си казвах горенаписаното първия път когато една Вектра ГСИ ми скри топката (аз бях в Е30 320и Кабрио с всички екстри)
Power is Nothing Without Insanity

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 17 Мар 2011, 14:13

Ма то, таковата, голфът куца работа ве, много гадно вози, таблото дървено, неа климатик, с предно е, бе въобще гадна работа

Е па ако ще и 300кс да е , горното пак си остава вярно :mhihi: И ако на напомпен Голф 4 1.8Т му дадеш газ в завоя и той вземе че излезе изведнъж от турбо-дупката , не недозавиване ами такъв бесен торг стиъринг , че си е е*ало мамата :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 17 Мар 2011, 17:09

По тая логика с напомпана Супра трябва да се завъртиш,като влезе в бууст. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 17 Мар 2011, 17:25

DanielzZz написа:По тая логика с напомпана Супра трябва да се завъртиш,като влезе в бууст. :mhihi:

Ако не умееш да караш, и бууст не ти трябва даже :mhihi: За автомобилите с предно е ясно, че масово недозавиват, като по думите на мой приятел, карал всевъзможни коли, май май само Алфа не се причислява към тая група. Но да си признаем, че на е36 й трябват доста добри гуми, за да не й бяга предницата. Но в интерес на истината си има цака за всичко (почти всичко). Имам преки наблюдения върху моята е36-ца, която гуми няма :mhihi: Като си по-остър по завойте е доста неутрална, иначе предницата определено тръгва по-рано от реалните възможности на колата.

И междудругото да вметна, че нито веднъж не съм чел история, в която да добием представа за нещо различно от вървежа на една кола. Оставам с впечатлението, че тука драг вълната е масова, а колите ни са способни на доста повече от това. Ще се радвам да се появи нещо добре написано на тази тематика :)

Поздрави!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: 24 Клапанова гад!!!
Мечтае да кара: М3 Е36 3.2

Мнение от delas_328 » 17 Мар 2011, 19:12

ogata написа:Ся да те питам аз .. тея 140 къде ги вдигнахте, щото мярнах думата "светофар" , което аз автоматично приемам за населено място, а преди няколко дена имаше една друга тема за един късметлия дето се е движил със 150 в населено място. :dummy:

Та ще изчакам обяснението, преди да превключа на "черпак" ;)

Колега еми градско е ,но е нов широк път с три ленти в една посока със разделителна ивица,и е вече в края на пловдив,споко не е жилищна зона :mhihi:
По-добре известен пияч, отколкото анонимен алкохолик!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 17 Мар 2011, 23:01

Dirty M5 driveR написа:
DanielzZz написа:По тая логика с напомпана Супра трябва да се завъртиш,като влезе в бууст. :mhihi:

...

Точно това имах в предвид.Тоя с 300те коня на предно дали ще издъни цялата газ в завоя ? Не мисля.
Завиването не зависи само от гумите.Карал съм Honda Integra Type-R.Мога да ти кажа,че тази кола завива уникално,нищо,че е с предно.
Също така и идея си нямаш(пък може и да имаш) колко недозавива един заводски 200сх например...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 18 Мар 2011, 0:29

DanielzZz написа:
Dirty M5 driveR написа:

...

Точно това имах в предвид.Тоя с 300те коня на предно дали ще издъни цялата газ в завоя ? Не мисля.
Завиването не зависи само от гумите.Карал съм Honda Integra Type-R.Мога да ти кажа,че тази кола завива уникално,нищо,че е с предно.
Също така и идея си нямаш(пък може и да имаш) колко недозавива един заводски 200сх например...

:yes: Всичко е до сетъп, и уменията зад волана.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 18 Мар 2011, 10:55

Dirty M5 driveR написа:Ако не умееш да караш, и бууст не ти трябва даже :mhihi: За автомобилите с предно е ясно, че масово недозавиват, като по думите на мой приятел, карал всевъзможни коли, май май само Алфа не се причислява към тая група. Но да си признаем, че на е36 й трябват доста добри гуми, за да не й бяга предницата. Но в интерес на истината си има цака за всичко (почти всичко). Имам преки наблюдения върху моята е36-ца, която гуми няма :mhihi: Като си по-остър по завойте е доста неутрална, иначе предницата определено тръгва по-рано от реалните възможности на колата.

И междудругото да вметна, че нито веднъж не съм чел история, в която да добием представа за нещо различно от вървежа на една кола. Оставам с впечатлението, че тука драг вълната е масова, а колите ни са способни на доста повече от това. Ще се радвам да се появи нещо добре написано на тази тематика :)

Поздрави!!!

Абееее, не е съвсем така, недозавиваме си и ние. :mhihi:
Вярно, моята например недозавива много по-малко, отколкото Peugeot-о, което карах преди, най-вече заради задното окачване, което е мултилинк и задните гуми също завиват, макар и пасивно.
Това води до някои интересни резултати, като това, че ако настилката е кофти и няма сцепление, задницата олеква и "тръгва" доста преди да се появи недозавиване.
При добро сцепление и повечко газ в завоя, си има недозавивване - неизбежно е, както при почти всички коли с FWD.
При новия Ford Focus RS уж това е елиминирано, ама не ми се вярва да е 100% успешно. :)
Както се каза - човек трябва да си има едно наум, каква точно кола кара, за да не остане изненадан неприятно някой път. Дали с недозавиване, дали с презавиване, когато не го очакваш, все е кофти. :mhihi:

Що се отнася до Golf-a, за който е темата - ами нормално. Лек е, двигателят му ако е в кондиция си е доста вървежен, особено на това купе.
Т.е., нищо необичайно, че е подминал така колегата. :)

Ама да не ви пука - винаги ще се намери някой по-бърз. Кефете си се на колите и не се ядосвайте за глупости. :ok:

Потребител
Аватар
Кара: 450whp.... на предно
Мечтае да кара: Карам мечтата си
Детайли за колата: GT35R/1.8Bar/315kw and 500nm at FWD/

Мнение от ЗАРАЗАТА » 18 Мар 2011, 18:30

acho.rs написа: но в последно време е много модерно , на ВАГ тунек дзвер да му сложиш надпис 1.6 или 1,9 ТДИ и който ти се върже да го прайш смешен ... и после да пуска тема у пауъра :mhihi:

Ми да Ачо,ще се пускат теми и ще се слагат надписи,щото като направиш 2 автовоза на М5 Е39 с друга генерация и с махнат ограничител от 100-260 = безценен кеф 8)
GLORY GLORY MAN UNITED

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 18 Мар 2011, 22:26

Цецо , ти ли си бе :mhihi: Уникален ник :bowdown:
Навярно е кеф да караш Б5 комби-тръц с 400кс на предните колелета ... и най-големия лаг в историята- не знам,все пак си се писал М5 килър , не ги разбирам тия машини :driving:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории