Загуба след 140км/ч на 320 от Golf II
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Re: Загуба след 140км/ч на 320 от Golf II
А не са за такива цели..не са попаднали на баце ВиЧО с нови гуми да ги садне с 28-мицата..разни ми ти голфове 

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Ся да те питам аз .. тея 140 къде ги вдигнахте, щото мярнах думата "светофар" , което аз автоматично приемам за населено място, а преди няколко дена имаше една друга тема за един късметлия дето се е движил със 150 в населено място. 
Та ще изчакам обяснението, преди да превключа на "черпак"

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
bmw-maximilian написа:А не са за такива цели..не са попаднали на баце ВиЧО с нови гуми да ги садне с 28-мицата..разни ми ти голфове
къде пък ти се обади ...
като подкараш нещо, което се движи по-бързо от каруца тогава ме споменавай

п.с. да не говорим, такъв голф какво ще ти причини

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Не си ме разбрал правилно явно..а такъв голф ще ми гледа стоповете
пък относно това че карам каруца..знам ли колега тази каруца струва колкото 3-4 като твойта..пък мойто ако е каруца,незнам какво ще остане за твойто. 

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
дори няма да ти отговоря
написъл съм ти ЛС
п.с. и другия път ми прочети поста 3 пъти, преди да пишеш ... (по-бързо от каруца, А НЕ КАРУЦА, т.е. да ти го обясня още веднъж като за бавни --> Колата ти е бавна колкото каруца и само можеш да мечтаеш да си пред КР
)
как да е
написъл съм ти ЛС

п.с. и другия път ми прочети поста 3 пъти, преди да пишеш ... (по-бързо от каруца, А НЕ КАРУЦА, т.е. да ти го обясня още веднъж като за бавни --> Колата ти е бавна колкото каруца и само можеш да мечтаеш да си пред КР

как да е

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Авеее,
Вий знайти ли как завива 320-ката, а? Ма то, таковата, голфът куца работа ве, много гадно вози, таблото дървено, неа климатик, с предно е, бе въобще гадна работа... следващия път с 318-ка...
Буахахаха...
П.С. Не се коси - и аз си казвах горенаписаното първия път когато една Вектра ГСИ ми скри топката (аз бях в Е30 320и Кабрио с всички екстри)
Вий знайти ли как завива 320-ката, а? Ма то, таковата, голфът куца работа ве, много гадно вози, таблото дървено, неа климатик, с предно е, бе въобще гадна работа... следващия път с 318-ка...
Буахахаха...
П.С. Не се коси - и аз си казвах горенаписаното първия път когато една Вектра ГСИ ми скри топката (аз бях в Е30 320и Кабрио с всички екстри)
Power is Nothing Without Insanity
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Ма то, таковата, голфът куца работа ве, много гадно вози, таблото дървено, неа климатик, с предно е, бе въобще гадна работа
Е па ако ще и 300кс да е , горното пак си остава вярно

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
По тая логика с напомпана Супра трябва да се завъртиш,като влезе в бууст. 

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
DanielzZz написа:По тая логика с напомпана Супра трябва да се завъртиш,като влезе в бууст.
Ако не умееш да караш, и бууст не ти трябва даже

И междудругото да вметна, че нито веднъж не съм чел история, в която да добием представа за нещо различно от вървежа на една кола. Оставам с впечатлението, че тука драг вълната е масова, а колите ни са способни на доста повече от това. Ще се радвам да се появи нещо добре написано на тази тематика

Поздрави!!!
- delas_328
- ентусиаст
-
- Кара: 24 Клапанова гад!!!
- Мечтае да кара: М3 Е36 3.2
ogata написа:Ся да те питам аз .. тея 140 къде ги вдигнахте, щото мярнах думата "светофар" , което аз автоматично приемам за населено място, а преди няколко дена имаше една друга тема за един късметлия дето се е движил със 150 в населено място.
Колега еми градско е ,но е нов широк път с три ленти в една посока със разделителна ивица,и е вече в края на пловдив,споко не е жилищна зона

По-добре известен пияч, отколкото анонимен алкохолик!
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Dirty M5 driveR написа:DanielzZz написа:По тая логика с напомпана Супра трябва да се завъртиш,като влезе в бууст.
...
Точно това имах в предвид.Тоя с 300те коня на предно дали ще издъни цялата газ в завоя ? Не мисля.
Завиването не зависи само от гумите.Карал съм Honda Integra Type-R.Мога да ти кажа,че тази кола завива уникално,нищо,че е с предно.
Също така и идея си нямаш(пък може и да имаш) колко недозавива един заводски 200сх например...
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
DanielzZz написа:Dirty M5 driveR написа:DanielzZz написа:По тая логика с напомпана Супра трябва да се завъртиш,като влезе в бууст.
...
Точно това имах в предвид.Тоя с 300те коня на предно дали ще издъни цялата газ в завоя ? Не мисля.
Завиването не зависи само от гумите.Карал съм Honda Integra Type-R.Мога да ти кажа,че тази кола завива уникално,нищо,че е с предно.
Също така и идея си нямаш(пък може и да имаш) колко недозавива един заводски 200сх например...

Dirty M5 driveR написа:Ако не умееш да караш, и бууст не ти трябва дажеЗа автомобилите с предно е ясно, че масово недозавиват, като по думите на мой приятел, карал всевъзможни коли, май май само Алфа не се причислява към тая група. Но да си признаем, че на е36 й трябват доста добри гуми, за да не й бяга предницата. Но в интерес на истината си има цака за всичко (почти всичко). Имам преки наблюдения върху моята е36-ца, която гуми няма
Като си по-остър по завойте е доста неутрална, иначе предницата определено тръгва по-рано от реалните възможности на колата.
И междудругото да вметна, че нито веднъж не съм чел история, в която да добием представа за нещо различно от вървежа на една кола. Оставам с впечатлението, че тука драг вълната е масова, а колите ни са способни на доста повече от това. Ще се радвам да се появи нещо добре написано на тази тематика
Поздрави!!!
Абееее, не е съвсем така, недозавиваме си и ние.

Вярно, моята например недозавива много по-малко, отколкото Peugeot-о, което карах преди, най-вече заради задното окачване, което е мултилинк и задните гуми също завиват, макар и пасивно.
Това води до някои интересни резултати, като това, че ако настилката е кофти и няма сцепление, задницата олеква и "тръгва" доста преди да се появи недозавиване.
При добро сцепление и повечко газ в завоя, си има недозавивване - неизбежно е, както при почти всички коли с FWD.
При новия Ford Focus RS уж това е елиминирано, ама не ми се вярва да е 100% успешно.

Както се каза - човек трябва да си има едно наум, каква точно кола кара, за да не остане изненадан неприятно някой път. Дали с недозавиване, дали с презавиване, когато не го очакваш, все е кофти.

Що се отнася до Golf-a, за който е темата - ами нормално. Лек е, двигателят му ако е в кондиция си е доста вървежен, особено на това купе.
Т.е., нищо необичайно, че е подминал така колегата.

Ама да не ви пука - винаги ще се намери някой по-бърз. Кефете си се на колите и не се ядосвайте за глупости.

- ЗАРАЗАТА
- Потребител
-
- Кара: 450whp.... на предно
- Мечтае да кара: Карам мечтата си
- Детайли за колата: GT35R/1.8Bar/315kw and 500nm at FWD/
acho.rs написа: но в последно време е много модерно , на ВАГ тунек дзвер да му сложиш надпис 1.6 или 1,9 ТДИ и който ти се върже да го прайш смешен ... и после да пуска тема у пауъра
Ми да Ачо,ще се пускат теми и ще се слагат надписи,щото като направиш 2 автовоза на М5 Е39 с друга генерация и с махнат ограничител от 100-260 = безценен кеф

GLORY GLORY MAN UNITED
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Цецо , ти ли си бе
Уникален ник
Навярно е кеф да караш Б5 комби-тръц с 400кс на предните колелета ... и най-големия лаг в историята- не знам,все пак си се писал М5 килър , не ги разбирам тия машини

Навярно е кеф да караш Б5 комби-тръц с 400кс на предните колелета ... и най-големия лаг в историята- не знам,все пак си се писал М5 килър , не ги разбирам тия машини