как се удрят три коли в 2 през нощта????????
Модератори: mitaka7, Общи модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
аз нещо се обърках от обясненията и.
в 2 през ноща, кръстовището на Лъвов не е регулирано, така че зелена светлина?!? няма. След 24,00 ч. ако не и по-рано там пускат само жълтите светлини и толкова и всяко преминаване става с повишено внимание. Този, който е засекъл момичето според мен си е бил с предимство.
Тя отчита, че е била виновна, но дали си дава сметка, че няма 2 през ноща или 10 сутринта, на Лъвов в посока НДК с предимство са само преминаващите по Сливница. А паниката не е добър приятел на никой.
в 2 през ноща, кръстовището на Лъвов не е регулирано, така че зелена светлина?!? няма. След 24,00 ч. ако не и по-рано там пускат само жълтите светлини и толкова и всяко преминаване става с повишено внимание. Този, който е засекъл момичето според мен си е бил с предимство.
Тя отчита, че е била виновна, но дали си дава сметка, че няма 2 през ноща или 10 сутринта, на Лъвов в посока НДК с предимство са само преминаващите по Сливница. А паниката не е добър приятел на никой.
Да караш Peugeot е страст!
- GeNa7a
- кандидат ентусиаст
-
- Местоположение: Ъъъ преди живеех срещу затвора ъъ сега срещу нас...
Мацка огън жена си!! ХАхахахах
) Мое се запознаеме неам кола ще си се возиме в градския транспорт!! Хахаха

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- GeNa7a
- кандидат ентусиаст
-
- Местоположение: Ъъъ преди живеех срещу затвора ъъ сега срещу нас...
bum_bum написа:Бе не се ли усещате, че някой си прави ташак с вас. Бмв 736, сфетофари в 2 през нощта..
Дам няма да коментираме, че имало и коли на светофара, че чак и други две ахахахах
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
welcome in #girls_can_drive
аз като казвам да внимавате какво давате на жените си да карат вие ми викахте че съм луд - ма лудите и господ ги пази, пък нормалните - жените им
ся момъка хем жена си няма (каза че била бивша), хем кола си няма, хем бакии има доста да оправя... а аз съм луд

аз като казвам да внимавате какво давате на жените си да карат вие ми викахте че съм луд - ма лудите и господ ги пази, пък нормалните - жените им

ся момъка хем жена си няма (каза че била бивша), хем кола си няма, хем бакии има доста да оправя... а аз съм луд

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
GeNa7a написа:bum_bum написа:Бе не се ли усещате, че някой си прави ташак с вас. Бмв 736, сфетофари в 2 през нощта..
Дам няма да коментираме, че имало и коли на светофара, че чак и други две ахахахах
Toя синдром отдавна съм го забелязал и в tuning.bg е така, напише някоя п**** някаква тъпня и после сички регистрирани юзъри се чувстват длъжни да дадат мнение

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
bum_bum написа:GeNa7a написа:bum_bum написа:Бе не се ли усещате, че някой си прави ташак с вас. Бмв 736, сфетофари в 2 през нощта..
Toя синдром отдавна съм го забелязал и в tuning.bg е така, напише някоя п**** някаква тъпня и после сички регистрирани юзъри се чувстват длъжни да дадат мнение
добре, че тука сме по-малко (юзърите)

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- vicho
- старши ентусиаст
-
bum_bum написа:Aма сме силни
в буквалния смисъл на думата

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Неква овча мисъл недоносена, направила повече свирки отколкото букви знае ако ме удари ша ни снимат от всички телевизий после, такова чудо нема да има.
То затва, човек почва от азбуката, минава правопис, математика физика, химия колкото да знае ,че бензина не е разредидел на водката, и чак като навърши неква прилична възраст се бори за книжка.
А тука на никой не мо пука
ЛАПНЕШ ПИШКА ВЗЕМЕШ КНИШКА
а ако лапаш и повече пишки мое да ти дадат и некоя по лъскава колица да караш - боклуциии
колко ми е кеф ,че несъм се родил жена

То затва, човек почва от азбуката, минава правопис, математика физика, химия колкото да знае ,че бензина не е разредидел на водката, и чак като навърши неква прилична възраст се бори за книжка.
А тука на никой не мо пука
ЛАПНЕШ ПИШКА ВЗЕМЕШ КНИШКА
а ако лапаш и повече пишки мое да ти дадат и некоя по лъскава колица да караш - боклуциии
колко ми е кеф ,че несъм се родил жена

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- vicho
- старши ентусиаст
-
38 мнения