My Dream
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- e39 FEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 97", E46 320d 05"
- Мечтае да кара: ново БМВ
- Детайли за колата: изтъркани задни гуми, тук-таме за изчукване и боя :D
Re: My Dream
Ние и пророк сме си имали
Я ми кажи Ф01 класика ли ше стане да знам да купувам са и после да продавам на печалба?

Я ми кажи Ф01 класика ли ше стане да знам да купувам са и после да продавам на печалба?

- Nitrowalk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 M5
e39 FEN написа:Хубаво написано ама.. нереално... колеги, до кога ще възхвалявате дъ бест "суперкар-а" Е30 ???
"ще седна на удобната седалка"??? Е30 и удобство.. да да, учениците ще те гледат, да ама ако караш Е92 М3 ..
Това си е една стара бангия.. и това е самата истина!"
Едно време може и да е било най-доброто ама сега не сме 1990 година, сега учениците гледат Е30 с недоумените как все още се карат такива коли аджаба.. същото като с голф 2, лично за мен голф 2-ка и Е30-ка са си едно и също, сички ги фалат ама.. за кво?
Са ще понеса много критики, знам! Ако искате ме наричайте Е30-ко мразец
И все пак, успех! Пожелавам ти да си осъществиш мечтата
Колега, ако за теб колата е "да ме гледат другите и завиждат " то Е92 М3 ти пасва перфектно.
...... никога не съм карал и двете , но съм сигурен ,че колата ще доставя огромно удоволствие , ИМЕННО защото ги няма новите технолоджита , само ти и 200 кс , груб стил , ръф спорт и тн.... .Хората от форума който притежават такива Е30-ки , съм сигурен че ще споделят същото.А има и друго което забравяме , че това е технологична и рали икона , може би затова сега е класика , и за финал ще ти кажа , че не може милиони фенове на колата по света да са в грешка

Поздрави и нищо лично.

- e39 FEN
- младши ентусиаст
-
добре де, вие на всичко старо ли викате класика, всичко което навремето е било добро?
Познатата на всички 190-ка на Мерцедес класика ли е за вас? Защото квото е Е30 същото е и 190
Рали икона.. хуу икона е, стенопис е.. ама след нея много коли са били на нейното място, сега също има такива коли натъпкани с електроника и вс друго и пак са номер 1 в ралита и тн. ама според вас те няма да станат класика след 15-20 години.. сега идва и логичният въпрос защо???
Защо да не станат, след толкова време и те ще са стари кочини обачеее понеже по време оно са били големи бегачки на пистътъ са класика...
Как па така Е30 може да стане класика а Е92 да не може, тва по кой неписан закон е?
А в отговор на колегата с предишния пост, ми пич за мене колата не е с цел да ме гледат другите и да завиждат, това го казвам в отговор на автора на темата който си представя как учениците ше му се кефят на Е30-ката, ама май някои чете между редовете
Познатата на всички 190-ка на Мерцедес класика ли е за вас? Защото квото е Е30 същото е и 190
Рали икона.. хуу икона е, стенопис е.. ама след нея много коли са били на нейното място, сега също има такива коли натъпкани с електроника и вс друго и пак са номер 1 в ралита и тн. ама според вас те няма да станат класика след 15-20 години.. сега идва и логичният въпрос защо???
Защо да не станат, след толкова време и те ще са стари кочини обачеее понеже по време оно са били големи бегачки на пистътъ са класика...
Как па така Е30 може да стане класика а Е92 да не може, тва по кой неписан закон е?
А в отговор на колегата с предишния пост, ми пич за мене колата не е с цел да ме гледат другите и да завиждат, това го казвам в отговор на автора на темата който си представя как учениците ше му се кефят на Е30-ката, ама май някои чете между редовете

- Anfiro
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: In the 90's
e39 FEN написа:добре де, вие на всичко старо ли викате класика, всичко което навремето е било добро?
Колега, всеки си има мнение. Колегите имат своето, ти твоето. А моето - http://www.youtube.com/watch?v=lab58VTROC8, мисля, че е достатъчно. "The most successful saloon car racer ever!" Не правят такива коли вече, к'вото и да си говорим. Handling, handling... Е92 М3, нека стане класика, няма лошо... Но друга такава кола като Е30 няма да се повтори. Да, не е кола, след която се обръщат кифлите пред училището. Ама за к'во му е на някой точно пък те да му се възхищават на колата? То ясно за к'во, ама ако тоя някой го е докарал дотам да сваля момичета с кола, представи си го къв е ръб и к'ви са тия момичета?

- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Добре де, приемете факта, че лапетиите са били BMW Ентусиясти и това е. Стига обсъждайте, че това било остаряло, онова било еди какво си. E39 fen, ти харесваш едно, аз друго. Неискам кола, която да карам като робот... 2390382190312 системи да ми помагат и т.н. Искам аз да я карам, не компа. Историята е написана с цел, да споделя мечтата си с вас, а не да ви обеждавам, че това е най-доброто.
Баща ми се кефи на 635 CSI , след като видя едно подобно в Несебър. 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
Kroki написа:Добре де, приемете факта, че лапетиите са били BMW Ентусиясти и това е. Стига обсъждайте, че това било остаряло, онова било еди какво си. E39 fen, ти харесваш едно, аз друго. Неискам кола, която да карам като робот... 2390382190312 системи да ми помагат и т.н. Искам аз да я карам, не компа. Историята е написана с цел, да споделя мечтата си с вас, а не да ви обеждавам, че това е най-доброто.
Баща ми се кефи на 635 CSI , след като видя едно подобно в Несебър.
прав си !

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Ама т'ва чел ли си го или говориш от опит ?
Не се заяждам,просто ти намеквам,че се изказваш крайно и не ти ходи(малък си още).
Не се заяждам,просто ти намеквам,че се изказваш крайно и не ти ходи(малък си още).

- e39 FEN
- младши ентусиаст
-
p0wEr написа:Е30 и Мерц 190 са оставили големи следи в състезанията с автомобили така че неможеш да кажеш на най-обикновенна е30-ка някЪв си котор защото това е кола от модела който е оставил траини черти в спорта !Така че не ме интересува Е92 каква легенда ще стане и след колко 60 години важни са колите започнали това !
За мен новите коли не са за шофьори те са направени за некфи палячовци (с извинение на хората които карат и могат да карат) да им помагат 300 системи за стабилност и 5 системи за спиране и 400 автопилота
Там се губи смисъла от
![]()
За твое сведение мога да наричам колите както си искам и не си ти човека който ще ме учи на морал!
И на най-бикновенната Е30 ше викам котор щото е такъв, при М3 е друго
Форд Модел Т легенда ли е бе???

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Е ние говорим конкретно за М3 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Kid_of_RocK
- Потребител
-
Kroki, аз те подкрепям, братле. Е30 не е само поредната кола, тя е много повече (въпросът вече е дали всички го разбират). Аз лично искам Е24,но всеки с проблемите си.
ЕВАЛА за песента!
ROCK'n'ROLL \m/

ROCK'n'ROLL \m/
" ...but add a little ///M ... and you'll got something very special "
АБЕ КАКВО СЕ КАРАТЕ ако има Е36 която да ви закара и върне от софия до созопол за скромните 50лв това ще да е супер автомобил.
М3 - е добър двигател несъмнено,но ако имате възможност да го карате всеки ден по задръстванията в софия значи или имате 2 коли, или трябва да имате печатница
М3 - е добър двигател несъмнено,но ако имате възможност да го карате всеки ден по задръстванията в софия значи или имате 2 коли, или трябва да имате печатница

- kuturak
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330D
- Детайли за колата: E46 330D
Не може така да се спори, защото красотата е в очите на гледащия
. Аз бих имал и E92 и Е30.
Иначе също "понамразвам" модели, които стават популярни сред дадени прослойки от населението, но в същото време осъзнавам колко е нечестно спрямо модела. И си мисля, че става така главно защото тия автомобили се занемаряват ужасно. Една поддържана E30ка или E36ца винаги е удоволствие да я видиш, дори и да е съвсем обикновена модификация. Даже за малко да си купя едно E36 купе

Иначе също "понамразвам" модели, които стават популярни сред дадени прослойки от населението, но в същото време осъзнавам колко е нечестно спрямо модела. И си мисля, че става така главно защото тия автомобили се занемаряват ужасно. Една поддържана E30ка или E36ца винаги е удоволствие да я видиш, дори и да е съвсем обикновена модификация. Даже за малко да си купя едно E36 купе

- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Кой каквото ще да приказва Е30 си е Е30 и нищо друго не може да се сравни с него, да не става дума за вече противния за погледа ми голф 2.
Когато се качвам в ладата или москвича и ми замирише на руско(бензин, масло и цигари
)и знам че това в друг автомобил няма да го срещна, подобно за мен важи и за Е30, за мен това е уникален, бих казал даже безсмъртен автомобил, към който от деня на създаването му до ден днешен се проявява доста интерес.Има и още нещо-не ме касае кой как ми гледа колата и какво приказва за нея, важното е да ми харесва на мен.
На колегата му пожелавам в най-скоро време да се сдобие с такъв автомобил и да го кара до пенсия
Когато се качвам в ладата или москвича и ми замирише на руско(бензин, масло и цигари

На колегата му пожелавам в най-скоро време да се сдобие с такъв автомобил и да го кара до пенсия