форма на кретенизъм или просто BG?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- simoniko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: валяк
Малее
мога да кажа , че според мен много можеш да кажеш за човек по колата му! Не толкова до марката колкото до начина на каране и вида и!
Аз лично съм в София и често изкретенясвам по улиците също , но тука е ад под небето, на платното е като в джунглата - Убии или ще те убият!
Някой път направо ме съсипват някой талибани! Прават се невиждани маневри и незнам тоя зад волана как си оплита ръцете и краката вътре ,но направо има виртуози по пътищата! На вичкото отгоре на светофара го гледам как бепокой всички ни със сватбарското си настроение и неговия клаксон защото човека пред него не е тръгнал с пилеж на ранно ЖЪЛТО! Тоя донор обаче бърза много щото ще изтърве 1 млн евро и вътре го е обляла студена пот , очите му са изкочили и наводнява таблото гневно изказвайки мили думи по околните ! Ебати моделите сме! Мисля ,че трябва в Аптечките в БГ да слагат силни успокоителни и усмириелните ризници да излизат место еърбеци! А за опелите , буклуци са очевидно , 5 годишен опел струва колкото 10 годишно БМВ , но и чисто новия опел е далече от 10 годишното БМВ, но не всички могат да карат БМВ това не ги прави по-лоши хора!
Аз лично съм в София и често изкретенясвам по улиците също , но тука е ад под небето, на платното е като в джунглата - Убии или ще те убият!
Някой път направо ме съсипват някой талибани! Прават се невиждани маневри и незнам тоя зад волана как си оплита ръцете и краката вътре ,но направо има виртуози по пътищата! На вичкото отгоре на светофара го гледам как бепокой всички ни със сватбарското си настроение и неговия клаксон защото човека пред него не е тръгнал с пилеж на ранно ЖЪЛТО! Тоя донор обаче бърза много щото ще изтърве 1 млн евро и вътре го е обляла студена пот , очите му са изкочили и наводнява таблото гневно изказвайки мили думи по околните ! Ебати моделите сме! Мисля ,че трябва в Аптечките в БГ да слагат силни успокоителни и усмириелните ризници да излизат место еърбеци! А за опелите , буклуци са очевидно , 5 годишен опел струва колкото 10 годишно БМВ , но и чисто новия опел е далече от 10 годишното БМВ, но не всички могат да карат БМВ това не ги прави по-лоши хора!
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Много интересно си ги изтълкувала нещата: излиза че тея с БМВ-тата са тарикатите, а тея с останалите коли са балъци.
Извинявай ама това е страшно глупаво изказване, марката на колата не определя нищо! А пък ако гледаш и реално на нещата - БМВ-тата с тунингите по тях (разбирайте всички възможни пластмаси и шукарийки) силно и стремливо застрашават да надминат броя на тунингистите с опели и голфове. И аз съм луд по БМВ, обаче просто гледам реално на нещата!
Извинявай ама това е страшно глупаво изказване, марката на колата не определя нищо! А пък ако гледаш и реално на нещата - БМВ-тата с тунингите по тях (разбирайте всички възможни пластмаси и шукарийки) силно и стремливо застрашават да надминат броя на тунингистите с опели и голфове. И аз съм луд по БМВ, обаче просто гледам реално на нещата!
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
е че как ние сме си тариката
..........не са ни виновни нито Голфовете ,нито Астрите,нито БМВ-тата просто шофьорите са си тъпаци.....а и да не забравяме как караме ние!!!! или за нас е разрешено щото караме гъзарски коли???.....превишена скорост,дрифтове,бърнаути на всеки светофар,слалом между трафика.......да продължавам ли????

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
определя определя!
в масовия случай избора на кола може да ти покаже социалния статус и умствения капацитет на собственика. Вече си станахме див капитализъм и почваме да се приближаваме като вид и форма към така мечтания запад.
Това че има изключения от правилата по долу само подчертават тяхната валидност:
1. Опел-кадет-астра-омега-квотоидае-селтик с мотика
2. Голф-ефтино люлинско софийско гъзе
3. Ауди -яйчар - чичкото с капаците(като коня с капаците)
4. Баничар с служебната кола, Бусаджия, Маршруткаджия - новозаселен софиянец обиден на всички че върти геврека за 200 лв месечно пък на село е бил най-големия тарикатин.
5. За беемвистите нямам наблюдения колкото и да е странно, явно ако правят простотии са късно вечер когато съм си у дома под чехъла
6. Нова лъскава корейска бангия - новите кредитни хилядерки -перхидорлизирани боклуци взели книжка с по един майсторски кавал на изпитващия
7. Жигулета, москали и прочие -дедо ти с цайсите и забавените движения - както им казва един познат - РОБОКОПИ - щото гледат само напред стиснали волана до посиняване и не смеещи да се обърнат на страни.
Нещо изгубих музата - отивам да си пръскам землянката против хлебарки.
Успех на всички по шосетата и колкото по-малко колеги шофьори срещате по улиците за които си мислите на ум " Е като тоя повече няма да правя
" значи толко сме по близо до цивилизацията.
в масовия случай избора на кола може да ти покаже социалния статус и умствения капацитет на собственика. Вече си станахме див капитализъм и почваме да се приближаваме като вид и форма към така мечтания запад.
Това че има изключения от правилата по долу само подчертават тяхната валидност:
1. Опел-кадет-астра-омега-квотоидае-селтик с мотика
2. Голф-ефтино люлинско софийско гъзе
3. Ауди -яйчар - чичкото с капаците(като коня с капаците)
4. Баничар с служебната кола, Бусаджия, Маршруткаджия - новозаселен софиянец обиден на всички че върти геврека за 200 лв месечно пък на село е бил най-големия тарикатин.
5. За беемвистите нямам наблюдения колкото и да е странно, явно ако правят простотии са късно вечер когато съм си у дома под чехъла

6. Нова лъскава корейска бангия - новите кредитни хилядерки -перхидорлизирани боклуци взели книжка с по един майсторски кавал на изпитващия
7. Жигулета, москали и прочие -дедо ти с цайсите и забавените движения - както им казва един познат - РОБОКОПИ - щото гледат само напред стиснали волана до посиняване и не смеещи да се обърнат на страни.
Нещо изгубих музата - отивам да си пръскам землянката против хлебарки.
Успех на всички по шосетата и колкото по-малко колеги шофьори срещате по улиците за които си мислите на ум " Е като тоя повече няма да правя

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Ngoro написа:определя определя!
в масовия случай избора на кола може да ти покаже социалния статус
хехе в този анализ има голяма доза истина

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Ама тея дето карат " бими " са задължително образцови шофьори де образцови шовьори
Как до сега не видях един с " бима " да не мое да кара бреиййй.....
ти да видиш и тези от КАТ какви са глупави.....ако пооштрят по някакъв начин (премахване на данъците или подобно) БМВ шофьорите и веднага ама веднага , мигновенно дори произшествията ще се сведат до минимум и в София ще цари идилия и организация по улиците .

Как до сега не видях един с " бима " да не мое да кара бреиййй.....
ти да видиш и тези от КАТ какви са глупави.....ако пооштрят по някакъв начин (премахване на данъците или подобно) БМВ шофьорите и веднага ама веднага , мигновенно дори произшествията ще се сведат до минимум и в София ще цари идилия и организация по улиците .
Най-мразя да съм прав!!!
///
момци нека не забравяме от каде идваме и че не секи може да кара бмв аз съм фен и съм казал че следващата ми кола ще е бмв но сега се возя в едно рено 11 кето тропа на карета от 10 000 км и кво аз съм селянин които си кара кенефа и те засича такали на мен често ми се случва бързаики да засекъ накои или да отнема предимств това е сф всеки бърза
0889429419
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
колкото по-малко колеги шофьори срещате по улиците за които си мислите на ум " Е като тоя повече няма да правя Embarassed " значи толко сме по близо до цивилизацията
Много си прав колега, ама ние, българите, не мислим така - повечето си казват: "ей тоя ко ми се праи дай сега аз да му покажа", вместо да си кажат: "Аз не правя така" и да отминат.
Това се казва култура, дали на шофиране, дали на мислене, дали начин на живот, както искаш го наречи.
Един пресен пример:
Вчера по магистралата Пловдив - София валеше дъжд, нямаше мъгла, просто преваляваше на места - поне 70% от колите си бяха пуснали стоповете за мъгла. Мисля, че всеки от нас, който е карал известно време зад такъв, се е подразнил, но малко шофьори знаят за предназначението на това бутонче/ключе в колата - пише го в Закона за движението по пътищата:
"Допълнителна задна светлина за мъгла с червен цвят се използва само когато видимостта е намалена под 50 метра".
Фрапиращ случай беше на отиване към морето, през нощта, при ясно време, водач на пловдивско БМВ 525d, изглеждащо доста добре, който си кара през целия път със включен стоп. Случайно се засякохме на една бензиностанция и видях, че отпред нямаше дори фарове за мъгла ( ако случайно е искал да пусне тях ). Този явно беше на принципа - "Светвай квото има да ни виждат отдалеч, че сме с БМВ".
Когато светнеш дълги на такъв шофьор, си пуска аварийните мигачи да си изгасиш дългите, че го дразнят, ама не се сеща, че неговия стоп, дето не знае защо въобще го е пуснал, да не говорим че най-вероятно така си стои още откак са му свалили "новия внос" от автовоза.
Така че следвашия път, когато ви се прииска да си пуснете фаровете за мъгла, проверете дали не сте пуснали и стопа за мъгла заедно с тях.
На тези, които мислят: "Светвай квото има да ни виждат отдалеч, че сме с БМВ" - благодаря, че прочетоха това

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
че те и фаровета за мъгла се включват само когато има намалена видимост....а не просто за гъзария....
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3