ето това искам да знам как е станало...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Мойто скромно становище - монтаж или нагласена работа преди снимането. Ще се обоснова:
1. В момента на снимането покривът на камиона почти опира до тавана.
2. Няма видими следи от смачкване на покрива.
3. Задната част на каросерията е на около 25-30 см от тавана.
Следователно физически е невъзможно камионът да е минал през ферарито и то да е останало толкова малко смачкано. Просто разстоянието между покрива на ферарито и тавана на гаража е по-малко от височината на камиона. Има и още подробности, но мисля, че това стига

Следователно физически е невъзможно камионът да е минал през ферарито и то да е останало толкова малко смачкано. Просто разстоянието между покрива на ферарито и тавана на гаража е по-малко от височината на камиона. Има и още подробности, но мисля, че това стига

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
хахаха това го бяха давали по Реалити ТВ ферарито е на синът,а фордът е на бащата и даваха после и коментари нали от паркирането ,беше мн забавно предаване 

Tux0 Ca !

- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5

THE ONE & ONLY E30
.... абе не знам, ама сигурно се е благодарил на Господа, че не е отнесъл скутерчето, че тогава си представям какъв проблем щеше да стане 

Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!

Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
TheBoss написа:Мойто скромно становище - монтаж или нагласена работа преди снимането. Ще се обоснова:
Следователно физически е невъзможно камионът да е минал през ферарито и то да е останало толкова малко смачкано. Просто разстоянието между покрива на ферарито и тавана на гаража е по-малко от височината на камиона. Има и още подробности, но мисля, че това стига![]()
![]()
Нагласено трънци..

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
THE DUNK MACHINE написа::OT: Незнам как е станало това , но по Риалити ТВ даваха Тойота върху Ламборджини - бащата бил пред гаража с Тойотата и вместо на първа тръгнал на задна и се качил върху Ламбото на сина си
хаха ,това съм го гледал .. комантара на сина - Той е чудесен баща ,но от шофирането му има какво да се желае

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
THE DUNK MACHINE написа::OT: Незнам как е станало това , но по Риалити ТВ даваха Тойота върху Ламборджини - бащата бил пред гаража с Тойотата и вместо на първа тръгнал на задна и се качил върху Ламбото на сина си
хаха аз съм го гледал същото миналта година обаче не знам защо бях запомнил,че е ферари а не ламборджини

Tux0 Ca !

не мисля че е нагласено... и мисля че камиона се е качил на колата а не колата се е вклинила под камиона... много е вероятно вратата на гаража да се е откачила отгоре и да е послужила като трамплин... щото по следите по тавана може да се съди че е имало летежна фаза
за скутерчето- забележете че дори е чисто ново - още си няма номер отзад ми само етикет някакъв виси...

за скутерчето- забележете че дори е чисто ново - още си няма номер отзад ми само етикет някакъв виси...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
пълнометражен 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- ivo098
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 330d
- Мечтае да кара: F80 M3
Alexi написа:хаха ,това съм го гледал .. комантара на сина - Той е чудесен баща ,но от шофирането му има какво да се желае
никой не е съвършен

Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.
Your Sh!ttiness may vary.
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
истината е че последно време стандартите за гаражите се повишиха много рязко и минималните изисквания за ширина и височина на гаражите са твърде пресилени.... просто хората са искали да докажат на архитектите че тва е гараж за 2 коли и няма нужда да е толкова голям ако ще е за една
а също и че вратите могат да спрат само дъжда... застрахователите да не си мислят че като си имаш гараж и колата е обезопасена

а също и че вратите могат да спрат само дъжда... застрахователите да не си мислят че като си имаш гараж и колата е обезопасена

44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3