Мамицата им циганска
Модератори: mitaka7, Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Циганите на асфалт

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
а така РАДО така требе само бой ама гледайте да не се зайграет прекалено много некой да стане на асфалт и да го лежите само трябва да оцеляват
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Баси Радо много съжалявам за случката с братовчед ти, колкото и да се старая да съм въздържан това започва да минава границите. Чета за случаите в Захарна Фабрика, сега това което ме касае още повече защото е пострадал близък човек, бой и само бой това не са цивилизовани хора които да разбират от дума. Ква интеграция с тези същества ...
May the BMW force be with you!
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
аз бях набил 2-ма с френски ключ и си го носех постоянно та оттам ми тръгна прякор френския
ТДС - Турбо Див Селянин
Писна ми бе!Ебати гадните п*******а!Как може така бе!От малко дете да вземеш левче...По принцип съм против избиването на циганите щото са сигани
ама тия прекалиха!Радо пожелавам на братовчет ти да оздравее скоро и му дай да нарита някой мангал
!От яд почти счупих клавиатурата!И оня ш**бан мангал иска и пари д**а Ебати простака!

Live it like you Love it
- CrAzY_KiLLeR_KN
- Потребител
-
Здравейте аз сам от Кюстендил.Извинявам се за диалектния ми език ама така си изразявам чувствата по добре кам циганите !
1.Значи Радо добре си направил сас тапите сапуни, от сега нататак само така, като го вишиш бой докато не припадне от болка !
2.При нас резултата вече е 75:0.Шибаните бронзово сини домати вече ги е страх да варват по илиците.По принцип в Кюстендил никой не обича лепкавите лаина (мангалите мама им дееба) и секи гледа да го пречука колкото може по бързо.
3.Като прочетох историята ти направо ми идеше да излезна на улицата и да видя някой мангал и да го смелям от бой !!! Сорру за братовчет ти и като се оправи фани му една жертва циганска и го накарай да го рита у ташаците докато не му потече пеня от устата !
4.Продалжавай да ги ИЗБИВАШ !!!
5.Единствения начин да се оправиме с циганите е да ги убиваме.Тия копеляци гадни имат по 10 деца маика им дееба кое от кое по наказано.Леле аз ако сам бил на бащатата на местото незнам как че успея да се ударжа да не го убия !!!
6.Чао за сега отивам да убивам мангали, така ми олеква !!!
1.Значи Радо добре си направил сас тапите сапуни, от сега нататак само така, като го вишиш бой докато не припадне от болка !
2.При нас резултата вече е 75:0.Шибаните бронзово сини домати вече ги е страх да варват по илиците.По принцип в Кюстендил никой не обича лепкавите лаина (мангалите мама им дееба) и секи гледа да го пречука колкото може по бързо.
3.Като прочетох историята ти направо ми идеше да излезна на улицата и да видя някой мангал и да го смелям от бой !!! Сорру за братовчет ти и като се оправи фани му една жертва циганска и го накарай да го рита у ташаците докато не му потече пеня от устата !
4.Продалжавай да ги ИЗБИВАШ !!!
5.Единствения начин да се оправиме с циганите е да ги убиваме.Тия копеляци гадни имат по 10 деца маика им дееба кое от кое по наказано.Леле аз ако сам бил на бащатата на местото незнам как че успея да се ударжа да не го убия !!!
6.Чао за сега отивам да убивам мангали, така ми олеква !!!
Тая нощ съм обявил почивка. От снощи имам ново попълнение - още един колега жертва на циганския тормоз. Пребили жена му за 2/два/ лева. Та снощи беше яко мазало. Рипнахме на трима. Резултата вече е 5:0 ако не смятаме една подута устна на колегата. В мелето го фраснах с лакът без да искам. Това започва да ми харесва и точно това ме плаши 

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3