Една малоумна случка по пътищата в СФ
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Re: Една малоумна случка по пътищата в СФ
Тъй, тъй... вчерашни киселяци с вървежни БМВ-та по софийските улици бол. По-тъпото е, че доста от тия въпросните го четат и пишат във форума, ноооо винаги раздават акъли за колегиално шофиране по пътищата... както и да е...
Иначе, поради простата причина, че живея в тоя район, въпросното кръстовище ми любимо, а и безобразно много обичам ей такива пишлегарчета, мамини сладки -обикновено ги папкам за закуска
Принципно като се спускаш от Околовръстното посока Люлин, в лявата лента винаги са си перничанчетата и там няма грижа (е, освен когато започнат да завиват наляво от средната лента, ма в повечето случаи бързо се изнасят
). Докато в обратната посока е друго положението....
Няма да се отплесвам много в подробности, но кратко само искам да спомена, че там винаги карам в средната лента и когато някой умник от лявата пробва да ми се набута, най-често бива грозно засичан, следва каране броня в броня, има и няколко регистрирани случая на качени на островчето отсреща
Та в крайна сметка, там винаги е игра на нервички, най-вече като е натоварено движението, и тази история, като сюжет, не е нова.

Иначе, поради простата причина, че живея в тоя район, въпросното кръстовище ми любимо, а и безобразно много обичам ей такива пишлегарчета, мамини сладки -обикновено ги папкам за закуска

Принципно като се спускаш от Околовръстното посока Люлин, в лявата лента винаги са си перничанчетата и там няма грижа (е, освен когато започнат да завиват наляво от средната лента, ма в повечето случаи бързо се изнасят

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- mili4uk
- младши ентусиаст
-
- Кара: жена си да дрифти
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: харчи малко - върви на страх
M2PR - точно така
аз бях от люлин нагоре към бул.България... в средната лента като пич.... и просто намалих заради скапаните дупки - и хоп от ляво на мен... рейсъра !
Както и да е... то ми мина вече...
Иначе не бих се оставил така... но жената до мен беше и е по-важна от тези изпълнения ! Затова казвам... "безпомощен"
Тъпото е че след подобна случка... две или три... накрая ти кипват нервите и го отнася някой който е направил малко нарушениице... ама на теб толкова ти е писнало че вече не ти пука ! Което вече е тъпото и неправилното !
Незнам... трябва да има някакъв баланс между нервите и т.н.
Принципно не се заяждам и определено пропускам такива невралгични ситуации предвид това да не си тровя нервите.
Но пък като возиш и бременната ти жена до теб, караш внимателно и стане подобна тъпотия... ти идва да хванеш и да ги разтреляш директно без да се замисляш тези лайнарчета !

Както и да е... то ми мина вече...
Иначе не бих се оставил така... но жената до мен беше и е по-важна от тези изпълнения ! Затова казвам... "безпомощен"

Тъпото е че след подобна случка... две или три... накрая ти кипват нервите и го отнася някой който е направил малко нарушениице... ама на теб толкова ти е писнало че вече не ти пука ! Което вече е тъпото и неправилното !
Незнам... трябва да има някакъв баланс между нервите и т.н.
Принципно не се заяждам и определено пропускам такива невралгични ситуации предвид това да не си тровя нервите.
Но пък като возиш и бременната ти жена до теб, караш внимателно и стане подобна тъпотия... ти идва да хванеш и да ги разтреляш директно без да се замисляш тези лайнарчета !
Beat the Devil
http://www.youtube.com/watch?v=k-cbiYzlHOk
http://www.youtube.com/watch?v=k-cbiYzlHOk
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Лошото е, че в такава ситуация наистина няма адекватно решение, каквото и да направиш после ще съжаляваш.Крайно време е да се цивилизоваме малко и полицията да започне да си върши работата именно при такива случаи.Щото с такива простаци като дупетата в компакта трябва да стигнеш до крайности и после да береш още по големи ядове.По хубаво за колегата , че не се стигнало до нещо по вече.Ако много държиш да ги оправиш , по добре някъде без свидетели и без много шум.Не си заслужава да си съсипваш живота заради такива боклуци.
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Ей сега отивам до "Стрелбище" с малката количка (Пежо 106) и един с едно спортно рено (някакво късичко с един много грозно заоблен като слюда на каска заден джам) ме изпревари и по натам отляво-отдясно засече тоя-оня и влезна в лентата за наляво, аз си минавам спокойно отдясно (за направо съм) и най-спокойно му свирвам и му показвам среден пръст през стъклото. На следващият светофар го гледам отзад как се приближава (явно не направил левия завой) и ще ме гони. Съвсем спокойно си тръгвам и тоя мамин златен минава пред мен и ще ме засича да ме бие. Викам си сега е момента да размажа Пеженцето, че и без това ме дразни. Давам газ да го ударя по-силно отзад (и да го завъртя може би) обаче то горкото няма сила (само 950кубика) и се размина, подминах го отдясно, тоя обаче пак дава газ и пак ми сече пътя и аз леко кривнах към него - викам а сега ми кацна, обаче явно видя, че съм голям идиот и ме остави. Понеже иначе карам Рено Канго по цял ден, ама се счупи и ме мързи да го закарам на сервиз, само чакам някой такъв глупак да му финишира амортизацията и да ходя да си взема един качествен пикап. Жена ми пищи - ще се утрепеш някъде с тия пишлемета, ама на човек като не му пука вече...
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Мордехай написа:Ей сега отивам до "Стрелбище" с малката количка (Пежо 106) и един с едно спортно рено (някакво късичко с един много грозно заоблен като слюда на каска заден джам) ме изпревари и по натам отляво-отдясно засече тоя-оня и влезна в лентата за наляво, аз си минавам спокойно отдясно (за направо съм) и най-спокойно му свирвам и му показвам среден пръст през стъклото. На следващият светофар го гледам отзад как се приближава (явно не направил левия завой) и ще ме гони. Съвсем спокойно си тръгвам и тоя мамин златен минава пред мен и ще ме засича да ме бие. Викам си сега е момента да размажа Пеженцето, че и без това ме дразни. Давам газ да го ударя по-силно отзад (и да го завъртя може би) обаче то горкото няма сила (само 950кубика) и се размина, подминах го отдясно, тоя обаче пак дава газ и пак ми сече пътя и аз леко кривнах към него - викам а сега ми кацна, обаче явно видя, че съм голям идиот и ме остави. Понеже иначе карам Рено Канго по цял ден, ама се счупи и ме мързи да го закарам на сервиз, само чакам някой такъв глупак да му финишира амортизацията и да ходя да си взема един качествен пикап. Жена ми пищи - ще се утрепеш някъде с тия пишлемета, ама на човек като не му пука вече...
Има два лафа единия е: Опрел си кабелите нещо, а другия е Ти буташ масло

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Пълно е с олигофрени, включително и от този иначе хубав форум-за съжаление 

Никой не мое ма връне на селу!
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
saleen написа:Пълно е с олигофрени, включително и от този иначе хубав форум-за съжаление
За теб знам, че не си ми фен. Обаче трудно се трогвам. Кажи пак колко са лоши ТИР-шофьорите...
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- scipo
- младши ентусиаст
-
- Кара: нормално
Мордехай написа:Ей сега отивам до "Стрелбище" с малката количка (Пежо 106) и един с едно спортно рено (някакво късичко с един много грозно заоблен като слюда на каска заден джам) ме изпревари и по натам отляво-отдясно засече тоя-оня и влезна в лентата за наляво, аз си минавам спокойно отдясно (за направо съм) и най-спокойно му свирвам и му показвам среден пръст през стъклото. На следващият светофар го гледам отзад как се приближава (явно не направил левия завой) и ще ме гони. Съвсем спокойно си тръгвам и тоя мамин златен минава пред мен и ще ме засича да ме бие. Викам си сега е момента да размажа Пеженцето, че и без това ме дразни. Давам газ да го ударя по-силно отзад (и да го завъртя може би) обаче то горкото няма сила (само 950кубика) и се размина, подминах го отдясно, тоя обаче пак дава газ и пак ми сече пътя и аз леко кривнах към него - викам а сега ми кацна, обаче явно видя, че съм голям идиот и ме остави. Понеже иначе карам Рено Канго по цял ден, ама се счупи и ме мързи да го закарам на сервиз, само чакам някой такъв глупак да му финишира амортизацията и да ходя да си взема един качествен пикап. Жена ми пищи - ще се утрепеш някъде с тия пишлемета, ама на човек като не му пука вече...
колега не смятам, че постъпката ти е правилна но...
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
А според теб кое е правилно - всеки да се ебава с тебе и ти да си траеш. На полицаите им е през оная работа всичко и гледат да вземат бакшиш от някой обикновен човечец, а като видят скъп джип в нарушение се обръщат на другата страна. На мен искаха да ми спрат колата от движение заради надлъжните ленти и се разминах с бакшиш едвам. Като карам БМВто или Мустанга и келешчетата не смеят да правят номера, като карам другите коли ще ме утрепят. Ей това е българина - прост човек до мозъка на костите си, жалко за многото изключения, които се мъчат да живеят с останалите. На мен обаче не ми е жал за боклуците - засякъл ме, ударил съм го, стои и реве за колицата си - не ми пука. Важното е за мен да не правя лошо на добрите и свестни хора. Съжалявам ако звучи грубо, но БОКЛУЦИТЕ НЯМАТ МЯСТО НА ТОЗИ СВЯТ.
- scipo
- младши ентусиаст
-
колега по предишният ти пост личи че не е засекъл теб и на мен ако ми покажеш среден пръст бих полудял. Постъпката ти не е никак коректна
Говориш за тъпи постъпки, а твоята е точно такава
и не смятам, че е нормално да искаш да удариш някой отзад защото после има куп разправии за глупости

- scipo
- младши ентусиаст
-
Мордехай написа:saleen написа:Пълно е с олигофрени, включително и от този иначе хубав форум-за съжаление
За теб знам, че не си ми фен. Обаче трудно се трогвам. Кажи пак колко са лоши ТИР-шофьорите...
колега не съм прочел този твой пост

- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
Значи колега малко уточнение: Пича изпревари колите отдясно по "Сребърна" (една лента в посока, ама малко по-широка), аз обаче бях по вдясно и не можа да ме изпревари отдясно,ме изпревари нормално отляво, но за да влезне в колоната отляво ме засече. После като реши да ме гони, ме изпревари през насрещното и наби спирачки пред мен. Аз минавах в дясната лента и щях да го ударя не точно отзад, а леко встрани. Сигурно пак не съм го обяснил добре, ама да ти кажа пак не ми се струва да съм прекалено лош 

- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
Вече не съм, но бях много години. Сега съм чорбаджия изедник - експлоататор.
- scipo
- младши ентусиаст
-
Мордехай написа:Вече не съм, но бях много години. Сега съм чорбаджия изедник - експлоататор.
до колкото съм запоснат с шофьорите на ТИР-ве това остава за цял живот

- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
Знаеш ли, не се обиждам - вярно е, че повечето шофьори не са свестни хора, но е лошо да се слагат всички под един знаменател.