Отново за куките Смех....

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Мнение от moto » 29 Мар 2005, 19:15

Ми малко ли е че три години карах един мотопед без никакви документи,регистрация и книжка :mhihi: .Ма кат си кротувам и не се права на отворен минавам ;) :D !
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

младши ентусиаст
Аватар

..

Мнение от Boce » 29 Мар 2005, 23:56

Вижте кво аз тоя разказ съм го написал щото "Страхотни истории" е точно за такива разкази - майтапи и т.н..Ако на някой не му харесва просто да не дава излишни коментари....А относно за полицайте има всякакви такива които си вършат работата(както беше баща ми),и такива дето карат пияни и се възползват само от униформата и от картата си..така че не ги защитавайте МОЛЯ,щото 60% да не кажа 90% от полицайте са корумпирани,и съм се убедил в това щото съм израстнал сред полицай и военни и имам достатъчно такива около мен..А незнам дали ще ви е приятно ако ви спре Катаджия и реши че трябва да вземе пари от вас или да пише акт при положение че сте изрядни..????
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: ..

Мнение от Eli » 30 Мар 2005, 8:46

Boce написа:...А незнам дали ще ви е приятно ако ви спре Катаджия и реши че трябва да вземе пари от вас или да пише акт при положение че сте изрядни..????

Прав си човече, защото той ако реши да ти пише акт все ще намери за какво да ти пише, а твое право си е да възразиш и ако ще и да го спечелиш в съда, нервите ти и времето ще са похабени. А темата е точно за такива интересни случки - който иска да чете, а кой не иска не.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sith » 30 Мар 2005, 18:58

Boce написа:Значи става дума за една случка за един приятел и зед му с Е38-цата..
Приятела ми е Ради а зед му "Зед му " ...
Ради и Зед му се прибират от свадба ...Ради кара а зед му е кирка до него..

Браво бе герои ебати селянията и кво страхотно има в това, селско да ама страхотно.
Страхотно е това: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=16037 сега е в The Best Of
В случая полицая е проявил доста разбиране към Ради, ЗеД му и сваДбата.

Предишна

Назад към Страхотни истории