АПЕЛ - МОЛБА (и разбира се, анкета)

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Разводни ли се прекалено много подфорум "Страхотни истории" ?

Да
69
64%
Не
22
20%
Не съвсем...!?
17
16%

Общо гласове : 108
ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Re: АПЕЛ - МОЛБА (и разбира се, анкета)

Мнение от Feanor » 16 Ное 2009, 22:43

RSxRacer написа:Батка аз нямам никви проблеми с писането... толкова мога,това чувствам,това си и пиша... несъм съгласен,че трябва да ми се ограничава право да го правя както аз искам и както го разбирам!

Че аз да те ограничавам? Това си е критика. Можеш да забележиш, не съм казал "престанете да пишете", казал съм "развивайте се, пишете по-добре". Вярвам, че ще е от полза както за читателите на този подфорум, така и за авторите.

П.П.
Цитирах те във връзка с изказването ти "нямаш право да се изказваш толкова остро". Напротив. Всеки го има това право.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 16 Ное 2009, 23:06

Никъде не е формулирано, че "страхотните истории" трябва да са истински... Ако имаше такова правило, къде щяха да пишат хора като enigma (например)?
Ако се реши да останат само истински истории, нека поне се направи подфорум "Фантастични истории" (или поне "Гащите ме стягат"), за да има къде да се забавляват хората. Има хора, които биха се радвали на измислиците на други...
Последна промяна Vlados на 16 Ное 2009, 23:09, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 16 Ное 2009, 23:06

Хора, нещо като не ви харесва, просто го подминавайте. Като са безинтересни тези истории за вас, за други може и да не са!
Дай да забраниме на С. Спилбърг да прави филми, щото са измишльотина....като Джурасик Парк например :conf:

Аз лично съм против каквито и да е забрани хората да си пишат. И аз ако имах дар слово....щях да пиша. Хората се пробват, пишат...кой грамотно...кой не, никой от нас не е съдник...камо ли да има право да се прави на такъв!!!

Странно защо още никой не се сетил да напише...."Ама тоя раздел навремето беше....."....ми бил е...сега сме....сега

Това беше моето мнение!

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 16 Ное 2009, 23:08

Не съвсем...!?

А тази тема някой прочете ли я? viewtopic.php?f=2&t=118237 Не случайно седи най-отгоре.
Изображение
От тогава русото не е на мода.

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 16 Ное 2009, 23:15

епа нема ви пиша и тоя подфорум и готово...той заради такива теми Ати тотално го заеба тоя целия форум...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от t060 » 16 Ное 2009, 23:19

RSxRacer написа:епа нема ви пиша и тоя подфорум и готово...той заради такива теми Ати тотално го заеба тоя целия форум...

Не се нерви, има къде да се пише, аз съм 1 от многото примери. :yes:
Изображение

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 16 Ное 2009, 23:30

t060 написа:Не съвсем...!?

А тази тема някой прочете ли я? viewtopic.php?f=2&t=118237 Не случайно седи най-отгоре.

Не исках така грубо, ама щом си го казал...
... ще стане проблем, ако започнат да се спазват правилата...
... хората ще спрат да пишат, а такива като мен ще започнат да четат... не е честно...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 16 Ное 2009, 23:36

((:BuKcu:)) написа:Хора, нещо като не ви харесва, просто го подминавайте. Като са безинтересни тези истории за вас, за други може и да не са!
Дай да забраниме на С. Спилбърг да прави филми, щото са измишльотина....като Джурасик Парк например :conf:

"Jurassic Park" е много повече от преразказ на фантазиите на Майкъл Крайтън. Точно както и разказите на Ати са много повече от историйки с коли вътре. Изглежда обаче доста хора не го виждат това "повече". Което е притеснително... до степен, че смятам "подминаването" за погрешен подход.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 16 Ное 2009, 23:38

Feanor написа:
((:BuKcu:)) написа:Хора, нещо като не ви харесва, просто го подминавайте. Като са безинтересни тези истории за вас, за други може и да не са!

"Jurassic Park" е много повече от преразказ на фантазиите на Майкъл Крайтън. Точно както и разказите на Ати са много повече от историйки с коли вътре. Изглежда обаче доста хора не го виждат това "повече". Което е притеснително... до степен, че смятам "подминаването" за погрешен подход.

извинявам се на критиците и цялата им общественост :mhihi:
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от t060 » 16 Ное 2009, 23:44

Правилата добри или лоши трябва да се спазват, иначе каква полза от тях? Как ще доведат до нещо градивно? Това какво ще стане с форума - само времето ще покаже.
П.С. А дали една история е истинска знаят само авторът и тези които се познават вътре в нея.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 16 Ное 2009, 23:46

Feanor написа:

Е щом динозаврите съществуват, ок ;)

Въпросът тука е да се зачита трудът на другите, какъвто и да е той!!!!

След толкова много години, през много форуми съм минала. Била съм свидетел на какво ли не....та...съм останала с впечатление, че потребители от времето "преди" винаги са недоволни с времето "сега" по отношение на форумите. ;)

Колкото до "реалността" на историите и ПРАВИЛАТА...."Как се изплъзнах на ченгето. Как издухах на старт едно Ferrari..." също не ми звучи много реално....ама айде. :conf:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 17 Ное 2009, 9:36

Avramov написа:Само една забележчица, без да ми се сърдиш. "Единственото условие явно е бозата да възможно по-голяма", ето тука ми липсва едно "е" и може би "най" вместо "по". :winky:

Благодаря ти за забележката, приятелю, но написаното от мен е било в състояние на безграничен афект... :mrgreen:

pLaM3N написа:Няма да се заяждам, защото уважавам марката и не смятам заради теб да напускам форума.
Господ здраве да ти дава и бутилка ром ! :smoke:

P.S. Това извадих от твоя АПЕЛ ...

M2PR написа:
предоплагам, някви, додйе, някви, "ту би кънтинюд", тея, знаиамва, някъв, истроия,

Ти и да искаш да се заяждаш не можеш, защото съдейки по темите ти, в които съм писала, освен да хленчиш, че "жена я е опорочила" друго не правиш :mhihi:
Отделно, че тези думи които си постнал или са сбъркани в бързината или са написани както ги изговаряме в разговорната им форма (извинявай, че не са в книжовна форма, голяма грееееешкаа :mhihi: ) ;) Само, че не знам дали имаш и толкова акъл, че да схванеш какво имам предвид.
Не се хващай за най-малкото и не си смучи от пръстите някакви едва забележими дреболии, защото ако аз хвана да ти вадя ПРАВОПИСНИТЕ грешки, повярвай ми, ако имаш нещо (дори и мъничко) в това, дето ти седи на раменете - ще ти иде да се скриеш от срам не вдън земя, ами и аз не знам къде... :dunno:

boywalking написа:Много по-добре ще е ако просто заобикаляте тия теми дето не ви кефат и няма да се пълнят със излишен спам.... ако не направете подфорум "Фантазия и въображение или - Литература за начинаещи"

Как да ги заобикалям като са омазали цялостно пейзажа и освен Част 1, 2, 3, 10, 218 друго не се вижда :lol: А относно идеята за такъв подфорум - значииии, чудесно би било, ама както споменах такъв подфорум би трябвало да има във "форум за начинаещи културни дейци "Млад писател"", а не във форума на БМВ Клуб България :dunno: :mhihi:

Gh0s7 написа:Който, каквото не го кефи, просто да го заобикаля, защо всичко трябва да се прави винаги на такъв проблем? :dunno:
... Щом историйте на колегите са според правилата на подфорума и модераторите не ги трият, аз лично, не виждам какъв е проблема...

За да постна тази тема, значи, че достатъчно дълго съм ги подминавала. Само искам да те помоля да си погледнеш дата на регистрация, а след това да хвърлиш един поглед и на моята. Относно правилата - ти чел ли си ги изобщо?! :mhihi: (ако не си - намират се най-отгоре в този подфорум).

Spit-Fire написа:Не е лошо, че пишат момчетата. Лошо е, че го правят, за да го правят, заради и те не знаят какво.. "медийна активност" или нещо си там . А не го чувстват. И така се постига адската боза. То и аз нямам кола, пък чат пат пиша за коли :mhihi: шанс.

П.С. ЛитератОри викаш :mhihi: мен ми мяза на друго, ма ще си запазя мнението :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Може и да нямаш, обаче поне твоите истории бяха увлекателни, интересни и грамотно написани. Написани с желание + вложени чувства ;) :yes:
Иначе това за .. "медийната активност" е ... точно на място :lol:

RSxRacer написа:в този подфорум аз намерих страшно много нови приятели като Зайо,Тошо,Ати и т.н... Нямаш право да се изразяваш толкова остро за труда и усилията на някого да изрази чувствата си към някого или нещо...

Дай да не намесвам приятели и т.н.!? ;)
Поздрави от София за теб и приключваме въпроса.

Аз лично съм против каквито и да е забрани хората да си пишат. И аз ако имах дар слово....щях да пиша. Хората се пробват, пишат...кой грамотно...кой не, никой от нас не е съдник...камо ли да има право да се прави на такъв!!!

Странно защо още никой не се сетил да напише...."Ама тоя раздел навремето беше....."....ми бил е...сега сме....сега

Това беше моето мнение!

Пиленце, а на теб само няколко неща ще ти кажа, т.е. напиша. Първо, престани с това "като не ти харесва - подминавай" защото освен да е банално, друго не е ;) Второ, моля те не принизявай Спилбърг до това ниво :mhihi: Трето - не се опитвам да налагам забрани, а апелирам за НЯКАКЪВ ред, който би следвало да бъде въведен съгласно правилата на подфорума :!: :idea:
Както сама казваш АКО ИМАШЕ дар слово, щеше да пишеш, но явно си решила, че нямаш следователно не пишеш! Имаш моите адмирации по този повод :bowdown: Имам предвид, че повечето от последователите на Черноризец храбър тук явно не осъзнават факта, че нито го имат необходимото дар-слово, нито могат да изразят и ... зачатъците на такова :mhihi:
А това кой съдник, кой има право - кой не... нещо не си схванала правилно явно :mhihi: Това моето се нарича градивна критика ;)

И да - аз ще напиша - "Ама тоя раздел навремето беше.." какво беше ли?! Беше един от най-интересните подфоруми, с които човек можеше да разнообрази свободното си време. Историите бяха нещо повече от СТРАХОТНИ, повечето от тях бяха направо велики :bowdown: Факта, че "сега сме... сега"... и освен за повърхностни псевдо-драми, за нищо друго не се пише е направо плачевен....

Vlados написа:Никъде не е формулирано, че "страхотните истории" трябва да са истински...
Ако се реши да останат само истински истории, нека поне се направи подфорум "Фантастични истории" (или поне "Гащите ме стягат"), за да има къде да се забавляват хората. Има хора, които биха се радвали на измислиците на други...

Както по-нагоре е обсъждано - има малко на брой, но достатъчно ясни правила.
Иначе аз съм твърдо ЗА идеята, да се направи такъв раздел в този подфорум :yes:

RSxRacer написа:епа нема ви пиша и тоя подфорум и готово...той заради такива теми Ати тотално го заеба тоя целия форум...

Стига намесва Ати... извинявай, ама направо не ми го побира главата колко си просветлен защо го е зае*ал... :mhihi: (Повярвай ми ако го е зае*ал заради теми, то е заради такива, за каквито съм написала темата :lol: ама не темите са проблема... )

((:BuKcu:)) написа:След толкова много години, през много форуми съм минала. Била съм свидетел на какво ли не.... :

А това повече ми прилича на изказване на ...д-р Ливайн :help: :lol: :lol: :lol: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

((:BuKcu:)) написа:Колкото до "реалността" на историите и ПРАВИЛАТА...."Как се изплъзнах на ченгето. Как издухах на старт едно Ferrari..." също не ми звучи много реално....ама айде. :conf:

Или си ограничена, или се правиш на такава :dunno: Това е образно казано :bchug: За справка - погледни например описанието и на Извън темата :)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 17 Ное 2009, 9:52

Аз като модератор на този подфорум искам да кажа,че съм отправил молба до администраторския екип да бъда отстранен от поста модератор на подфорум "Старохтни историй"
Няма да влизам дълбоки размишления относно темите,писането на потребителите и дали на мен ми харесва или не.
Моблата ми е продиктувана от това,че аз съм един от потребителите от 2002г. Влязох в този форум заради потребители пишещи теми на които съм се радвал като малко дете на сладолед. Може би носталгията по това време и съпоставката с темите които се пускат в момента лично на мен не ми допадат и за това неискам да имам отнушение към подфорума.
Коментарите от рода ...."е го тоя пак за едно време говори","какво било,а какво е сега".... ще ги подмина с насмешка ;)

УСПЕХ :wave:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pLaM3N » 17 Ное 2009, 10:13

M2PR, избиваш комплексите си, не където трябва !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 17 Ное 2009, 10:35

madpetio написа:Аз като модератор на този подфорум искам да кажа,че съм отправил молба до администраторския екип да бъда отстранен от поста модератор на подфорум "Старохтни историй"
Няма да влизам дълбоки размишления относно темите,писането на потребителите и дали на мен ми харесва или не.
Моблата ми е продиктувана от това,че аз съм един от потребителите от 2002г. Влязох в този форум заради потребители пишещи теми на които съм се радвал като малко дете на сладолед. Може би носталгията по това време и съпоставката с темите които се пускат в момента лично на мен не ми допадат и за това неискам да имам отнушение към подфорума.
Коментарите от рода ...."е го тоя пак за едно време говори","какво било,а какво е сега".... ще ги подмина с насмешка ;)

УСПЕХ :wave:

Искрено се надявам молбата ти да не бъде удовлетворена :idea: Модераторите и админите - това трябва да сте вие, регистрираните още в зародиша на този форум! Защо ли!? Ами защото вие сте хората, които сте наясно с идеята, вие сте хората които по-добре от всички останали познават този форум, вие сте хората, които трябва да съхраните постигнатото като не оставяте то ежедневно да бъде размивано/ потъпквано и опетнявано от... разни неопределени индивиди! В никакъв случай не сте пъдари (макар и често да ви се налага), но просто вие сте хората, които най-добре ще се справят с тежката задача !

pLaM3N-чо, благодаря ти мойто дете, за великото умозаключение, но най-добре като нямаш нищо съществено за казване, просто да не се включваш :bowdown: :mrgreen: :mhihi:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории