За циганетата по кръстовищата

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Re: За циганетата по кръстовищата

Мнение от Dimo » 21 Окт 2009, 6:22

L.B.Team написа:Е как ми лисне пяната , слизам и му разцепвам дирника от шутове пък тия зад мене нека да си свират колкото си искат :dummy:

Някой път като слезеш така гледай колата да не ти замине или поне част от съдържанието и, докато ги гониш по светофара. Случва се да правят и постановки за да крадат каквото хванат от багажника и купето ;)
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: На изпереня

Мнение от Anny_Drift » 21 Окт 2009, 20:01

Тия са голяма напаст заключваи те си и колите защтото така на мен на един светофар ми отвориха врата и ми дръпнаха чантата смърт за мангалите :bang: :bang: :bang:
Магията продължава само докато гори желанието!!!
БМВ не е нито най-бързата кола,нито най-луксозната,сигурно не е и най-красивата, Тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320Д(M47TUD20)

Мнение от Face » 22 Окт 2009, 0:52

Ти остави,ами и в Гръцко се пренесоха да си предават циганските номера и се радват на голям успех,благодарение на по толерантният манталитет спрямо Българския.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 22 Окт 2009, 8:27

....аз едно спирах да го тепам преди години. ама избега бързо.....

седя си аз на светофар- червено. идва сополивото мангалче- вика - бате, немам да ям! до мен на седалката седи една ябълка- викам му- те ти ябълка- да имаш да ядеш. зелено- тръгвам аз и гледам в огледалото ОНОВА МЕТА ЯБЪЛКАТА ДИРЕКТНО НА ЗЕМЯТА В КАНАВКАТА....аварийки. спирам. слизам....онова като се усети- запали джапанките....
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pLaM3N » 22 Окт 2009, 9:03

Може да е била развалена ябълката колега :))))
Или да е търсиш стотинки вътре ...

Шегата на страна, но са голяма напаст и зад тях стоят хора бизнесмени, това е най-лошото !

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36...
Мечтае да кара: first of all - black M5

Мнение от voobs » 22 Окт 2009, 14:34

седат бизнесмени ок.. между другото изкарват и пара тия наркоманчета 50 100 лв на ден.. минимум според мен
ама ако слезна и му счупа носа на тоя беззъбия наркоман дето е или на националния или на софийския или на НДК и винаги налазва сами жени или некви такива.. не мисля че някой ще се занимава да го пази или квото и да било.. така че не ги мислете тия работи.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ваноса да пее одата на радостта

Мнение от Avramov » 22 Окт 2009, 14:56

Веднъж карах брат ми някъде и на един такъв сфетофар едно цигане се опита да му отвори вратата и ..... :bang: :bang: :banghead: :banghead: :box:
Отклонихме се от дестинацията, че ходихме до Пирогов да му прават изследвания на брат ми. С един удар цигането едвам си събра зъбите от пътя, а брат ми имаше доста рани по ръката и заради това вегнага в Пирогов за изследвания.
Aim to be the best, live with the rest!
Изображение

Предишна

Назад към Страхотни истории