За циганетата по кръстовищата
Модератори: mitaka7, Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Re: За циганетата по кръстовищата
L.B.Team написа:Е как ми лисне пяната , слизам и му разцепвам дирника от шутове пък тия зад мене нека да си свират колкото си искат
Някой път като слезеш така гледай колата да не ти замине или поне част от съдържанието и, докато ги гониш по светофара. Случва се да правят и постановки за да крадат каквото хванат от багажника и купето

- Anny_Drift
- Потребител
-
- Кара: На изпереня
Тия са голяма напаст заключваи те си и колите защтото така на мен на един светофар ми отвориха врата и ми дръпнаха чантата смърт за мангалите

Магията продължава само докато гори желанието!!!
БМВ не е нито най-бързата кола,нито най-луксозната,сигурно не е и най-красивата, Тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!!!
БМВ не е нито най-бързата кола,нито най-луксозната,сигурно не е и най-красивата, Тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!!!
- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
Ти остави,ами и в Гръцко се пренесоха да си предават циганските номера и се радват на голям успех,благодарение на по толерантният манталитет спрямо Българския.
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
....аз едно спирах да го тепам преди години. ама избега бързо.....
седя си аз на светофар- червено. идва сополивото мангалче- вика - бате, немам да ям! до мен на седалката седи една ябълка- викам му- те ти ябълка- да имаш да ядеш. зелено- тръгвам аз и гледам в огледалото ОНОВА МЕТА ЯБЪЛКАТА ДИРЕКТНО НА ЗЕМЯТА В КАНАВКАТА....аварийки. спирам. слизам....онова като се усети- запали джапанките....
седя си аз на светофар- червено. идва сополивото мангалче- вика - бате, немам да ям! до мен на седалката седи една ябълка- викам му- те ти ябълка- да имаш да ядеш. зелено- тръгвам аз и гледам в огледалото ОНОВА МЕТА ЯБЪЛКАТА ДИРЕКТНО НА ЗЕМЯТА В КАНАВКАТА....аварийки. спирам. слизам....онова като се усети- запали джапанките....
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
Може да е била развалена ябълката колега
)))
Или да е търсиш стотинки вътре ...
Шегата на страна, но са голяма напаст и зад тях стоят хора бизнесмени, това е най-лошото !

Или да е търсиш стотинки вътре ...
Шегата на страна, но са голяма напаст и зад тях стоят хора бизнесмени, това е най-лошото !
- voobs
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36...
- Мечтае да кара: first of all - black M5
седат бизнесмени ок.. между другото изкарват и пара тия наркоманчета 50 100 лв на ден.. минимум според мен
ама ако слезна и му счупа носа на тоя беззъбия наркоман дето е или на националния или на софийския или на НДК и винаги налазва сами жени или некви такива.. не мисля че някой ще се занимава да го пази или квото и да било.. така че не ги мислете тия работи.
ама ако слезна и му счупа носа на тоя беззъбия наркоман дето е или на националния или на софийския или на НДК и винаги налазва сами жени или некви такива.. не мисля че някой ще се занимава да го пази или квото и да било.. така че не ги мислете тия работи.
- Avramov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ваноса да пее одата на радостта
Веднъж карах брат ми някъде и на един такъв сфетофар едно цигане се опита да му отвори вратата и .....
Отклонихме се от дестинацията, че ходихме до Пирогов да му прават изследвания на брат ми. С един удар цигането едвам си събра зъбите от пътя, а брат ми имаше доста рани по ръката и заради това вегнага в Пирогов за изследвания.

Отклонихме се от дестинацията, че ходихме до Пирогов да му прават изследвания на брат ми. С един удар цигането едвам си събра зъбите от пътя, а брат ми имаше доста рани по ръката и заради това вегнага в Пирогов за изследвания.
Aim to be the best, live with the rest!

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2