Луда гонка...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 03 Ное 2004, 1:42

а бе нека се утрепат бе...кво ви пука? :lol: те като са решили ти акъл ли ще им даваш? :DDD ок ок!
още един пост "мале как карам по-добре от Ари Ватанен и Петер Солберг лайна да яде пред мен и все още карам 316 Е30 пък одеве издухах ГСИ" на тоя род...

другия пък се изказа още по "умно" така малко да ни разсмива..ти спечели ролята на палячо в тоя форум...всеки ден ми напомни дати давам по 5 стинки навиц...
"какви били астри преди фейслифта" "кадетче" хех...при условие че си непълнолетен още един кадет те устройва хиляда процента... ;){}

а ти бе баварчето какво искаш да ти кажем като си пуснал тоя пост?? "Браво,евала,защити честта на БМВ пред 1.4 Опел ли?" или "мале как можеш да си владееш колата при 170+" кажи де :evil: Всеки пише своето при условие ние да се поучим от преживяването...че на 30 не можем да правим тия неща които правиш ти на18 ли?? Повярвай като растеш и задълженията ти растат ставаш по-отговорен а не както когато си 17-18год. келеш...все пак уелкам...и ако не ти харесва тона ми ,боли ме :gives: :1:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 03 Ное 2004, 3:41

Ийдее .Момчето се похвали каква адреналинова глупост е направило и всички скочиха като ужилени.Нека да минат някоя и друга годинка и ще си седне на задника.Сякаш вие не сте правили щуротий.Пък и това тук е "страхотни историй" така че ..................дреме ви.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pavcho_7125 » 03 Ное 2004, 9:28

Azrail написа:за км/ч : ами аз съм карал моето 328 ци е46 със 193 муле пауър с около 250. Кажи ми ти, о, Ауди купе 2.0 дали дори си ги сънувал, че да съдиш кой как и с колко къде да кара?

Моята кола повече от 200 не може да вдигне но това ми е първата кола и на нея се научих да карам! А относно 250, съм минал около 300 - 400 км със скорост 220-250! А представи си съм едва на 19 години!! А ти на колко си? Имаше ли моя опит на тези години?

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 03 Ное 2004, 12:22

Да, на мен това ми беше първата кола, която все още карах до преди един месец. Сега, темата мисля че не беше "Коя е най-бързата кола, която сте карали", тва беше във другия форум май-май... Искам да покажа, че да караш като обезумиял една стара и не толкова надеждна кола при условие, че току-що си взел книжка не е нещо, с което да се хвалиш, а напротив - да се срамуваш и да си вземеш поука, защото следващия път (не-дай-си-Боже) може и да нямаш възможността да пишеш във форума, дори и да искаш да кажеш колко се срамуваш към себе си. Така че, моят апел специално към по-младите шофьори е : Хора, не е оферта със толкова малко опит зад волана да се правиш на Шумахер, особено с кола без еърбези и толкова стара. Говоря, защото съм минал оттам - и все още усещам последствията. Не допускайте същите грешки, защото някои няма да имат възможността да ги допуснат втори път, дори и да искат.
Никому не желая злото, пийс. Само последна вметка - лятото за един уикенд в БГ от ПТП умираха повече хора, отколкото за един уикенд през Втората Световна война.
MORE BEER!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pavcho_7125 » 03 Ное 2004, 12:30

И аз съм на същия принцип да не се рискува! Да се кара разумно, всеки може да натиска педала, но не всеки може да отреагира при дадена внезапна опастност, пък и в БГ е напълно немислимо да се правиш на шумахер.
А относно колата ми, ела на някоя среща и ако намериш една забележка от какъвто и да е вид ще те черпя каквото пожелаеш! За моята кола мога да претендирам че е много по добре технически от много по нови кошери! :twisted: :twisted:

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 03 Ное 2004, 12:40

За това - може и така да е, съгласен съм, но моята беше края на 99' производство и в перфектно състояние. Мислиш ли, че техниката, която са вкарали в моята е същата, която са вкарали в твоята? :DDD А и дори една и съща година производство да са били, все пак сравняваме Ауди и БМВ... 8) ;){}
MORE BEER!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pavcho_7125 » 03 Ное 2004, 12:42

NO COMMENT, ама Ауди в последните няколко години остави Мерцедес и БМВ зад тях с какво ли не! :D

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 03 Ное 2004, 12:49

Караш ме да пускам нова тема :lol: Все пак, уча икономика в Германия, чета балансите на Магарцедес, Ауди, БМВ, Орел, ФВ и т.н., имам приятели, които разбират от коли и работят в различни заводи на тези марки :arrow: не мислиш ли че съм запознат мааааалко по-добре от тебе как стоят нещата? :) Аз съм максималист, перфекционист по принцип - мислиш ли, че щях да пиша в този форум, ако имаше по-добра кола от БМВ? :idea: 8)
MORE BEER!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pavcho_7125 » 03 Ное 2004, 12:55

Azrail написа:Аз съм максималист, перфекционист по принцип - мислиш ли, че щях да пиша в този форум, ако имаше по-добра кола от БМВ? :idea: 8)

Е бате ти се насра!! :help:

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 03 Ное 2004, 13:16

Хубаво, ти като си по! разбирач, карай си кандилото и недей да джафкаш като пудел сан-бернар. А и не мисля че си попаднал на точното място - такива врели-некипели можеш да ги пускаш във форума на ауди или във всекидневника на 4-ти километър. Дай да сложим точка по въпроса, пиши ми мейл или лс, но недей да пишеш повече глупости в публичните форуми да не ти взема клавиатурата :DDD
MORE BEER!

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 03 Ное 2004, 15:50

Като чета глупостите на "състезателите" осъзнавам колко са прави англииските законодатели. Нека ви разкажа една истинска история. Преди 5-6 години един депутат в британския Парламент получил като подарък за 22-рия си рожден ден срахотна кола "Ровър" 2,5 литра. Обаче още първия ден го спрели полицаи и го арестували (въпреки че е депутат) защото той нямал 25 години, а по закон, ако нямаш 25 не можеш да караш кола над 2,0 литра и му треснали една яка глоба. Когато след няколко дена отишъл в Парламента поставил въпроса: Абе аз аджеба като съм депутат и мога да решавам въпроси свързани със съдбините на държавата, защо да не мога да си карам колата. И отговорът е бил: В закона пише 25 години.
Та думата ми е за недораслите "hard drivers". Извинете за невежеството ми, но кога се научихте да карате, а? Щото аз карам от далечната 1983 година, когато още сте били в младежките пъпки на бащите си, сменил съм десетина коли (от скромните 42 к.с. до сериозните 150 к.с. ), и още не мога да кажа че съм добър шофьор. (тези, които ме познават знаят какво правя с колицата си.). Както и да е, всеки може да е луд колкото си иска, но да не пречи на другите. А вие определено пречите на другите. Дори само с минаването "на влакче" през авариината. И още нещо. Ако искате тука да бъдете добре дошли и хората да ви уважават не правете простотии в стил "Малеее, колко съм велик", а помислете как да се интегрирате. А за целта първо почетете, осъзнайте кои сме ние и какви цели сме си поставили като сме тука и едва тогава пишете (по възможност смислени неща, глупостите не изискват особен талант и мисъл).

PEACE
Изображение

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 03 Ное 2004, 16:25

pavcho_7125 написа:Момчета истината тук е че повечето от вас са много комплексирани, че едно момче на 18-19 години прави тези неща който вие и на 30 години не можете! Излишно е да говорите кой как кара, на магистрала е съвсем различно, а относно биячите във форума, нека излезнат на магистралата и да ошамарят някой който кара лудо :? :evil:
Момчето не е направил кой знае какво, а относно километрите всеки си мисли че има изминати много обаче не знае другия колко има!

:ok: а велкоме :P
Ела да те повози един комплексиран 30 годишен доктор по магистралата ;) (btw кат си такъв фен защо не попрочетеш форума да разбереш някои неща за хората тук)
Па за шамарите немаш грижи палим от место с 200
айде по леко новодошлите че имате имидж да градите 8)
May the BMW force be with you!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pavcho_7125 » 03 Ное 2004, 16:34

Ела да те повози един комплексиран 30 годишен доктор по магистралата ;) (btw кат си такъв фен защо не попрочетеш форума да разбереш някои неща за хората тук)
Па за шамарите немаш грижи палим от место с 200
айде по леко новодошлите че имате имидж да градите 8)

:DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :twisted: [/quote]

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 03 Ное 2004, 16:46

Хахахахахах, ей, Пафчо, Пафчо... Ша ма скъсаш от смях :DDD
А иначе така като гледам май няма да има втора среща с Ауди-клуба :DDD :DDD
MORE BEER!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pavcho_7125 » 03 Ное 2004, 17:01

Проблема не е в клубовете а в отделните индивиди! :?

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории