Луда гонка...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
50 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
а бе нека се утрепат бе...кво ви пука?
те като са решили ти акъл ли ще им даваш?
DD ок ок!
още един пост "мале как карам по-добре от Ари Ватанен и Петер Солберг лайна да яде пред мен и все още карам 316 Е30 пък одеве издухах ГСИ" на тоя род...
другия пък се изказа още по "умно" така малко да ни разсмива..ти спечели ролята на палячо в тоя форум...всеки ден ми напомни дати давам по 5 стинки навиц...
"какви били астри преди фейслифта" "кадетче" хех...при условие че си непълнолетен още един кадет те устройва хиляда процента...
а ти бе баварчето какво искаш да ти кажем като си пуснал тоя пост?? "Браво,евала,защити честта на БМВ пред 1.4 Опел ли?" или "мале как можеш да си владееш колата при 170+" кажи де
Всеки пише своето при условие ние да се поучим от преживяването...че на 30 не можем да правим тия неща които правиш ти на18 ли?? Повярвай като растеш и задълженията ти растат ставаш по-отговорен а не както когато си 17-18год. келеш...все пак уелкам...и ако не ти харесва тона ми ,боли ме

още един пост "мале как карам по-добре от Ари Ватанен и Петер Солберг лайна да яде пред мен и все още карам 316 Е30 пък одеве издухах ГСИ" на тоя род...
другия пък се изказа още по "умно" така малко да ни разсмива..ти спечели ролята на палячо в тоя форум...всеки ден ми напомни дати давам по 5 стинки навиц...
"какви били астри преди фейслифта" "кадетче" хех...при условие че си непълнолетен още един кадет те устройва хиляда процента...

а ти бе баварчето какво искаш да ти кажем като си пуснал тоя пост?? "Браво,евала,защити честта на БМВ пред 1.4 Опел ли?" или "мале как можеш да си владееш колата при 170+" кажи де

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Ийдее .Момчето се похвали каква адреналинова глупост е направило и всички скочиха като ужилени.Нека да минат някоя и друга годинка и ще си седне на задника.Сякаш вие не сте правили щуротий.Пък и това тук е "страхотни историй" така че ..................дреме ви.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- pavcho_7125
- кандидат ентусиаст
-
Azrail написа:за км/ч : ами аз съм карал моето 328 ци е46 със 193 муле пауър с около 250. Кажи ми ти, о, Ауди купе 2.0 дали дори си ги сънувал, че да съдиш кой как и с колко къде да кара?
Моята кола повече от 200 не може да вдигне но това ми е първата кола и на нея се научих да карам! А относно 250, съм минал около 300 - 400 км със скорост 220-250! А представи си съм едва на 19 години!! А ти на колко си? Имаше ли моя опит на тези години?
- Azrail
- UFO Pilot
-
Да, на мен това ми беше първата кола, която все още карах до преди един месец. Сега, темата мисля че не беше "Коя е най-бързата кола, която сте карали", тва беше във другия форум май-май... Искам да покажа, че да караш като обезумиял една стара и не толкова надеждна кола при условие, че току-що си взел книжка не е нещо, с което да се хвалиш, а напротив - да се срамуваш и да си вземеш поука, защото следващия път (не-дай-си-Боже) може и да нямаш възможността да пишеш във форума, дори и да искаш да кажеш колко се срамуваш към себе си. Така че, моят апел специално към по-младите шофьори е : Хора, не е оферта със толкова малко опит зад волана да се правиш на Шумахер, особено с кола без еърбези и толкова стара. Говоря, защото съм минал оттам - и все още усещам последствията. Не допускайте същите грешки, защото някои няма да имат възможността да ги допуснат втори път, дори и да искат.
Никому не желая злото, пийс. Само последна вметка - лятото за един уикенд в БГ от ПТП умираха повече хора, отколкото за един уикенд през Втората Световна война.
Никому не желая злото, пийс. Само последна вметка - лятото за един уикенд в БГ от ПТП умираха повече хора, отколкото за един уикенд през Втората Световна война.
MORE BEER!
- pavcho_7125
- кандидат ентусиаст
-
И аз съм на същия принцип да не се рискува! Да се кара разумно, всеки може да натиска педала, но не всеки може да отреагира при дадена внезапна опастност, пък и в БГ е напълно немислимо да се правиш на шумахер.
А относно колата ми, ела на някоя среща и ако намериш една забележка от какъвто и да е вид ще те черпя каквото пожелаеш! За моята кола мога да претендирам че е много по добре технически от много по нови кошери!

А относно колата ми, ела на някоя среща и ако намериш една забележка от какъвто и да е вид ще те черпя каквото пожелаеш! За моята кола мога да претендирам че е много по добре технически от много по нови кошери!

- Azrail
- UFO Pilot
-
За това - може и така да е, съгласен съм, но моята беше края на 99' производство и в перфектно състояние. Мислиш ли, че техниката, която са вкарали в моята е същата, която са вкарали в твоята?
DD А и дори една и съща година производство да са били, все пак сравняваме Ауди и БМВ...

MORE BEER!
- Azrail
- UFO Pilot
-
Караш ме да пускам нова тема
Все пак, уча икономика в Германия, чета балансите на Магарцедес, Ауди, БМВ, Орел, ФВ и т.н., имам приятели, които разбират от коли и работят в различни заводи на тези марки
не мислиш ли че съм запознат мааааалко по-добре от тебе как стоят нещата?
Аз съм максималист, перфекционист по принцип - мислиш ли, че щях да пиша в този форум, ако имаше по-добра кола от БМВ?

MORE BEER!
- pavcho_7125
- кандидат ентусиаст
-
Azrail написа:Аз съм максималист, перфекционист по принцип - мислиш ли, че щях да пиша в този форум, ако имаше по-добра кола от БМВ?![]()
Е бате ти се насра!!

- Azrail
- UFO Pilot
-
Хубаво, ти като си по! разбирач, карай си кандилото и недей да джафкаш като пудел сан-бернар. А и не мисля че си попаднал на точното място - такива врели-некипели можеш да ги пускаш във форума на ауди или във всекидневника на 4-ти километър. Дай да сложим точка по въпроса, пиши ми мейл или лс, но недей да пишеш повече глупости в публичните форуми да не ти взема клавиатурата
DD

MORE BEER!
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Като чета глупостите на "състезателите" осъзнавам колко са прави англииските законодатели. Нека ви разкажа една истинска история. Преди 5-6 години един депутат в британския Парламент получил като подарък за 22-рия си рожден ден срахотна кола "Ровър" 2,5 литра. Обаче още първия ден го спрели полицаи и го арестували (въпреки че е депутат) защото той нямал 25 години, а по закон, ако нямаш 25 не можеш да караш кола над 2,0 литра и му треснали една яка глоба. Когато след няколко дена отишъл в Парламента поставил въпроса: Абе аз аджеба като съм депутат и мога да решавам въпроси свързани със съдбините на държавата, защо да не мога да си карам колата. И отговорът е бил: В закона пише 25 години.
Та думата ми е за недораслите "hard drivers". Извинете за невежеството ми, но кога се научихте да карате, а? Щото аз карам от далечната 1983 година, когато още сте били в младежките пъпки на бащите си, сменил съм десетина коли (от скромните 42 к.с. до сериозните 150 к.с. ), и още не мога да кажа че съм добър шофьор. (тези, които ме познават знаят какво правя с колицата си.). Както и да е, всеки може да е луд колкото си иска, но да не пречи на другите. А вие определено пречите на другите. Дори само с минаването "на влакче" през авариината. И още нещо. Ако искате тука да бъдете добре дошли и хората да ви уважават не правете простотии в стил "Малеее, колко съм велик", а помислете как да се интегрирате. А за целта първо почетете, осъзнайте кои сме ние и какви цели сме си поставили като сме тука и едва тогава пишете (по възможност смислени неща, глупостите не изискват особен талант и мисъл).
PEACE
Та думата ми е за недораслите "hard drivers". Извинете за невежеството ми, но кога се научихте да карате, а? Щото аз карам от далечната 1983 година, когато още сте били в младежките пъпки на бащите си, сменил съм десетина коли (от скромните 42 к.с. до сериозните 150 к.с. ), и още не мога да кажа че съм добър шофьор. (тези, които ме познават знаят какво правя с колицата си.). Както и да е, всеки може да е луд колкото си иска, но да не пречи на другите. А вие определено пречите на другите. Дори само с минаването "на влакче" през авариината. И още нещо. Ако искате тука да бъдете добре дошли и хората да ви уважават не правете простотии в стил "Малеее, колко съм велик", а помислете как да се интегрирате. А за целта първо почетете, осъзнайте кои сме ние и какви цели сме си поставили като сме тука и едва тогава пишете (по възможност смислени неща, глупостите не изискват особен талант и мисъл).
PEACE

- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
pavcho_7125 написа:Момчета истината тук е че повечето от вас са много комплексирани, че едно момче на 18-19 години прави тези неща който вие и на 30 години не можете! Излишно е да говорите кой как кара, на магистрала е съвсем различно, а относно биячите във форума, нека излезнат на магистралата и да ошамарят някой който кара лудо![]()
![]()
Момчето не е направил кой знае какво, а относно километрите всеки си мисли че има изминати много обаче не знае другия колко има!

Ела да те повози един комплексиран 30 годишен доктор по магистралата

Па за шамарите немаш грижи палим от место с 200
айде по леко новодошлите че имате имидж да градите

May the BMW force be with you!
- pavcho_7125
- кандидат ентусиаст
-
Ела да те повози един комплексиран 30 годишен доктор по магистралата(btw кат си такъв фен защо не попрочетеш форума да разбереш някои неща за хората тук)
Па за шамарите немаш грижи палим от место с 200
айде по леко новодошлите че имате имидж да градите

- Azrail
- UFO Pilot
-
Хахахахахах, ей, Пафчо, Пафчо... Ша ма скъсаш от смях
DD
А иначе така като гледам май няма да има втора среща с Ауди-клуба
DD
DD

А иначе така като гледам май няма да има втора среща с Ауди-клуба

MORE BEER!