Деба и тъпите бакшиши
Модератори: mitaka7, Общи модератори
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Apassionata написа:
Ей сега се заклевам... ако тряя сто коли ше потроша, ама ОНЯ завой... някой ден ше го зема целия със дрифт!
Кака,тая работа с токчета не се прави да ти кажа аз

На майка ми няколко пъти и помагам да си измъкне крака,щото го заклещва в гумените стелки

А по темата и аз за малко днес да тръгна към кат,ма колата се оказа по-здрава от бетонните колчета по спирките

- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Бакшишите ..... Тия са простоо без думи 

смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея парииначе успех
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
и аз съм ф булстрад,и мене ми е писан за 8ми и не ми се чака, и аз мисля утре да я карам ф Красна поляна,мое се засечем колегаMecho написа:Да колега ама тия от Булстрад чек на 15 са ме писали за оглед щото добре си е плекната и мисля утре да я закарам че не ми се чака до 15 че чак догодина ще може да я карам...направо ти казвам цел ден ми е криво сутринта за 30 мин 20 цигари сигорно испуших докато дойдат Кат

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- emo_pld
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '08 730d
- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
Тоо по долу се стеснява пътя заради строеж и всеки си перка от където му изнася в случая от дясно щото светофара е такъв, че ако набереш 70-80 до долу ще го хванеш зелен и ще спестиш 40 грама гориво :@@ таксиджии.
- Vankata751
- Потребител
-
Да бе много са тъпи . Имам чуството ,че със конкурс ги събират ония ден и мен щеше да ме одари един бакшиш само да ги видиш що правят за 1 левче . 

- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Vankata751 написа:Да бе много са тъпи . Имам чуството ,че със конкурс ги събират ония ден и мен щеше да ме одари един бакшиш само да ги видиш що правят за 1 левче .
Баце, виж от кога е темата... Чак сега ли изтрезня от празниците и реши да пишеш?
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

3 катастрофи имам .... 2 с таксита.....един с един матиз ми свали задната броня на Е90-то ми па вика и да плати некой лев да не викаме КАТ .. аз трябва ми натоваря цялата кола в багажника за тая умрела броня...другия пут един така ме засече,че ми отнесе цялата страница на Ауди 80-ката...тия бакшиши за 2лв-а отрепаха хората...
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3