клайне нахт мюзик ...или истината в живота..

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 24 Ное 2008, 20:11

Едни викат айде на снега,други викат каде е лятото и плажа,а аз викам каде ми банковата сметка на хавайте с 9те 0 след 7цата отпред и ме оставете да си живея.И днес на хавайте и утре на пистите в Швейцария.А в събота на сбирката на е30ките във най-родния ми квартал Враждебна с е30м3 сток оргиналдъ! :mhihi:

П.С. :uups: Оппа пак спя и пиша,ама как и да е!Важното е да се ходи някаде,а каде всеки сам решава.Мерси за уточението скиса,че хич и нямаше да обърна внимание каква глупост съм написал,ама то кога ли съм ходил в Швеция,че да знам как е района! :mhihi:
Последна промяна slatanic на 24 Ное 2008, 21:18, променена общо 1 път

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 24 Ное 2008, 20:19

мале не е лесно с вас!!! къде у швеция писти ,ве пич! объркал си рейса...!! :lol: швеция е равна като тепсия -там само шведки -нема писти.
и сметка се праи-важното е да сме турили жалоните как ше я арчим. и вече изобщо не е читаво място. оди ти у хавай ние ше сме некуда другаде ,ма аз вече нема да казвам къде....

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 24 Ное 2008, 23:33

Хъм...
А аз пък не бих отказал следното
Пълнолуние. Отблясъците на луната се отразяват по росата на четиривековна ливада, обградена от дълбока гора.
По средата на ливадата - имение във Викториански стил, обградено от плътен жив плет.
В централната зала в имението е запалена камина.
Пред камината съм аз в любимия си фотьойл, произведен ръчно от Хенри Айлз преди повече два века.
В краката ми, върху мечата кожа спят и се припичат на топлината, идваща от камината, две от любимите ми хрътки.
Сънуват лов. Муцуните им потръпват нервно.
В стаята се чува единствено пукането на дървата в камината.
До мен на масичката са току що прочетения Times, чаша 62 годишно шотландско малцово уиски The Dalmore от 14 хил. паунда бутилката, и отворена кутия Habanos.
И така отегчен си стоя и размишлявам икономката ли да поканя в спалнята си тази вечер, или готвачката, или пък камериерката, или компаньонката, която Джордж доведе вчера...май днес я засякох някъде в градината...в този момент в стаята нахълтва портиера и казва "Сър, Темза е преляла!!!"
..."Ама дреме ми за Темза, тя е на 200 мили от тук...имам по важни въпроси за разрешаване...я ми кажи, Джордж, коя да избера за тази вечер?"
- Сър, какво ще кажете за съпругата ви?
- Ооооо, я стига си ми развалял настроението! Иди виж по BBC какво става с Темза, има ли оцелели в парламента...дали някой се е сетил да се покатери на Биг Бен!?...и докарай пред входа М тройката - ще дрифтя по поляната!
- Но сър, боя се, че разходите Ви за градинар нарастват правопропорционално на страстта Ви към дрифтенето...
- Шшшшшт, да мълчиш, така ще е докато се науча да дрифтя по асфалт! Айде, бегай! И не се мотай много с колата!

Ех, мечти, мечти....
Последна промяна someone на 24 Ное 2008, 23:37, променена общо 1 път

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 24 Ное 2008, 23:37

абе СКИСО, кога ще ме повозиш на Х6-тицата ве :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ма на тая черната!

Оставете зимата на мен! И на скиора еФентуално! ;)

Който му харесва да се пържи...да се пържи... Аз пържено само яйца обичам :lol: :lol:

Днес ми е кофти ден...много....ама картинката на скисата ме грее... Отивам пак ТАМ ! Шшшшшшшшт :mrgreen: ....
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

Аватар

Мнение от SKISA » 25 Ное 2008, 9:55

someone написа:Хъм...
А аз пък не бих отказал следното
Пълнолуние..............

Ех, мечти, мечти....

нема лошо . секи си го мисли некак-треа да се разпределиме ,че иначе нема да има място . ма се пак аз турих нещо да е по-постижимо.... :mhihi: ти са в англия -викториански стил нали се сещаш кви пари е....!!?!? :mhihi: щото вила у кицбюил ше излезе в пъти по-малко...напрао без пари.

kOnPuBkA написа:абе СКИСО, .....................Шшшшшшшшт :mrgreen: ....

а бе ей...!! да си карате печките и да не се бутате у картинката! не возим никой-секи у нащо семейство си има кола. и сина треа да го тура на камината в рамка с един пуловер с надпис харвард или йеил отпреде. ше си праите други картинки-у мойта нема место....

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 25 Ное 2008, 10:10

SKISA написа:!! къде у швеция писти ,ве пич! объркал си рейса...!! :lol: швеция е равна като тепсия -там само шведки -нема писти. ....
бъркаш се :) http://www.igluski.com/sweden/are_r25753 ,Дания е равна,Швеция има ски курорти,но повечето скандита ходят по Норвежко да се пързулят :)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 25 Ное 2008, 10:11

SKISA написа: ше си праите други картинки-у мойта нема место....

Споко, де споко! Ще я метнем Момата в Мойто Е93 и запрашваме с нея по женски към Хонолулу ;) Оххх, ма тя не обичаше лятотооо :roll: :confused: Тогава и отстъпвам мойта бяла Х6-ца да си ходи на ски, тъкмо ще е в тон с пейзажа :)
И без това в мойто дрийм нещо мноо трудно я карах :(
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 25 Ное 2008, 10:20

Колежке и аз съм по жегата,а и ти имаш така и така да черпиш така,че
звънни като тръгваш да си ходим заедно! :mhihi:
А другите нека мръзнат по тия баири! :mhihi:

Аватар

Мнение от SKISA » 25 Ное 2008, 10:20

Bogat-Beden написа:
SKISA написа:!! къде у швеция писти ,ве пич! объркал си рейса...!! :lol: швеция е равна като тепсия -там само шведки -нема писти. ....
бъркаш се :) http://www.igluski.com/sweden/are_r25753 ,Дания е равна,Швеция има ски курорти,но повечето скандита ходят по Норвежко да се пързулят :)

може! аз шведка си иам! от горубляне ми е шведката...! :uups: и не кара ски,та ше пази хижата с овчарката . а шведите не са скиори -ако ще и не в норвегия ,а в перу да идат да карат...!
а за летна картинка ше треа да се изчака до пролетта,щото ми е слаба са фантазията за океан...

slatanic написа:Колежке и аз съм по жегата,а и ти имаш така и така да черпиш така,че
звънни като тръгваш да си ходим заедно! :mhihi:
А другите нека мръзнат по тия баири! :mhihi:

земи,земи! ;)
Последна промяна SKISA на 25 Ное 2008, 23:12, променена общо 1 път

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 25 Ное 2008, 10:48

Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му!
Така, че да не спираме да мечтаем :)

Аватар

Мнение от SKISA » 30 Ное 2008, 22:05

напрао се чуда как съм изпуснал едно външно жакузи отзад у двора....!! с топла вода и излизаща пара над него. под дзвездите....!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 30 Ное 2008, 22:40

Не си го пропуснал, ей сега го сглабяме с момчетата, само да ти довърша изолацията на вградения хладилен шкаф за хенеси-то и е готово. После изчезваме по задачи.

С уважение,

Тодор Янчев
Изображение
От тогава русото не е на мода.

Аватар

Мнение от SKISA » 01 Дек 2008, 8:56

а бе,бригадире....!!кой пие охладено хенеси ,ве мен!? мое ли такова нещо бе!?!? казах да се тури там бакардито-бризъра! хенесито се пие топло в подгрята чаша!виште там ,сложете фондюто наблизо да може ингрид/тва шведската камериерка/ и су дзао/таа е тайландката/ да им е под ръка ,ве мен! нема са да тичат до зимната градина на междинния етаж и да се мотаят из алеите с черни лалета и палми.....!
и некой да ми намери "декларация за съответствие" ,щото тая ингрид налита на сина!!! и не знае ,че в австрия за под 16 бият на голо!
Последна промяна SKISA на 01 Дек 2008, 14:36, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 01 Дек 2008, 11:52

Уф, знаех си че нещо не е както в проекта. Оправихме го, няма да се притесняваш. За компенсация, ти сложихме още един от другата страна на джакузито, че много голямо. Може и топло да държат и двата. Чао и поздрави.

С уважение,

Тодор Янчев
Изображение
От тогава русото не е на мода.

Аватар

Мнение от SKISA » 01 Дек 2008, 18:55

начи поради големият интерес към екранизирането на картинката-всички софиянци да заповядат на прозореца ,да погледнат към копитото и да видят кво съм си поръчал за над хижата... ше седи около час още ,шото после съм поръчал мъгла!!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории